The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztan csak nem jon ki, brühühü! 

emberek! ha kb éjféltől nem szólnék 1-2 napig akkor bocs de kikapcsoltak és max 15-e körül leszek megint😞
Walkűr Te egy félisten vagy😊
(az isten természetesen én vagyok! csak aztán nehogy ezt is zokon vegye valaki😊)
(az isten természetesen én vagyok! csak aztán nehogy ezt is zokon vegye valaki😊)
De hát én ezt már mondtam neked korábban,nem?Na mind1,tévedtem😊))
Mik ki nem derulnek egyes emberekrol itt a forumon! 

én már csak annak örülnék ha felülmúlná minden várakozásomat. ha nem is olyan lenne mint amire számítok hanem sokkal jobb! istenkém ha már itt szenvedünk😊
LOL😊))
Azert azt nefelejtsetek el a varakozas kozben hogy amerikaban a nagy warez groupok hazajaban hat oraval korabbra vannak tehat most deli 1 ora van, verofenyes napsutessel...😞
ha már SW-nél tartunk aki még esetleg nem tudná: a SW2-t itthon május 16-tól nyomják a mozikban(csak hogy nehogy lemaradjon valaki!)
Na jó most már részemről befejeztem az offot,ez a Morrowind topic vagy mi😊))
Be kell hogy valljam de én nem emlékszem rá hogy láttam volna az eredeti trilógiát!😊))
Szüleim váltig állítják hogy láttam,de én nme emlékszem,mert biztos kicsi voltam,azóta meg nem volt időm megnézni,de biztos jobban tenném ha megnézném😊)))
Szüleim váltig állítják hogy láttam,de én nme emlékszem,mert biztos kicsi voltam,azóta meg nem volt időm megnézni,de biztos jobban tenném ha megnézném😊)))
kb 80x láttam a az SW-kat és lehet hogy nem is túlzok(na jó ezt leírni azért nagyképű volt) de persze azt nem mondom hogy többet is tudok a világáról mint más bár azért teljesen hülye nem vagyok. köszi😊
aha szóval Ti láttátok kevésszer a filet: Birodalom Visszavág - a Dagobah rendszerben Yoda bolygóján amikor tanítja Lukeot és Obi-Wan szellemével beszélget, akkor mondja rá, hogy:
"Ezt itt már régóta figyelem. És mindíg elkalandozott a tekintete. Soha sem azt nézte, ami előtte állt. Mit keresett? Kalandot. Veszélyeket! A Jedinek nem ez a fontos, te nem leled a helyed!"
heh ez ugyan egy gyengébb fordítás de kb ez volt a szinkronban is!
"Ezt itt már régóta figyelem. És mindíg elkalandozott a tekintete. Soha sem azt nézte, ami előtte állt. Mit keresett? Kalandot. Veszélyeket! A Jedinek nem ez a fontos, te nem leled a helyed!"
heh ez ugyan egy gyengébb fordítás de kb ez volt a szinkronban is!
Arra hogy hogy jön ide Yoda😊)))
Meg mindig semmi 😞
Yoda meg magara vessen, budos goblin... 

Meg mindig nem jelent meg aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😊
Johetne mar....ma kb felorankent neztem az isonewsot 😊
Johetne mar....ma kb felorankent neztem az isonewsot 😊
Jimmy UK megjelenesi datum elvileg 29...

de azért érdekes hogy a DS 10! nappal a megjelenés előtt fenn volt. direkt szenvedtetnek? qrva anyjukat😊))
Francba,már alig várom,ne is idegeljél😊))
Hát elvileg május 1-től kapható,tehát minden pillanatban itt lehet az ISO
nem a motiváció nincs meg hanem mondom a környezet valahogy nem él annyira mint kéne a Morrowindről meg még ne beszéljük majd ha már megjön az a rohadt ISO!!!grrrrr mostmár mérges vagyok😊))
ja biztos én nem láttam a végét😊
dracoon ne is mondd nekem meg lehet hogy most kapcsolják ki a netet egy időre baszott jó lesz ha a Morrowindet ezért nem tudom majd leszedni!!!

dracoon ne is mondd nekem meg lehet hogy most kapcsolják ki a netet egy időre baszott jó lesz ha a Morrowindet ezért nem tudom majd leszedni!!!

Az isonews-on mar nagyon forrosodik a hangulat. Hamarosan megerkeznek az izzo morrowind cd-k. Jovo heten indul a game, remelem mar hetfon. 😊)) Mindenki keszuljon !! 😊
na ez az hogy én se azt nem mondom hogy szar se azt hogy király game
az ötletek tényleg forradalmiak meg naggyaon jók de a környezet valahogy mégsem az igazi(vagy csak nekem nem az)
az ötletek tényleg forradalmiak meg naggyaon jók de a környezet valahogy mégsem az igazi(vagy csak nekem nem az)
azért bejártam már az előző játékomban majdnem az egész területet csak becsatlakozni nem tudtam szóval ismerem. de most valahogy már nem vonz hogy újra végigszenvedjek rajta. na mindegy akkor én legfeljebb nem játszom vele azt jóvan nem akarom senki kedvét elrontani😊
A Gothic az elején nekem se tetszett, szar volt az irányítás, a lágy tavaszi szellő is kinyírt, nem tudtam semmit csinálni, stb. De aztán ahogy kezdtem belejönni a játékba, egyre több lehetőség tárult fel előttem és egyre inkább magával ragadott. Ez valahol nálam is a Swamp Campben kezdődött, mikor megláttam éjszaka a kék lámpásokat, a hanghatásokkal, egyből elvarázsolt. Aztán szépen apránként kezdtem felfedezni a világot és megláttam milyen óriási és milyen sok lehetőséget rejt. Úgyhogy nekem időm nagy részét az tette ki, hogy felfedeztem, bejártam a terepet és az olyan élvezetes volt, hogy megkockáztatom a kedvenc játékom lett, de, ha az nem is a kedvenc RPG-m biztos. Nem sok olyan játék volt életemben, ami akár csak megközelítette volna játékélményben a Gothicot! Dacára annak, hogy tele van buggal, sajnos... 😞
Az elején nekem se tetszett de 1 óra játék után nagyon bejött, főleg azért mert megláttam a Swamp Campet és annak nagyon tetszett a hangulata.