The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OPosszUM
Szólni kéne az amerikai nyagbácsinak (ami ugye mindenkinek van), hogy küldjön már vagy két dobozzal...
Télleg itthon ezekszerint eléggé nyár lesz mire kaphatóvá válik boltjainkban...
OPosszUM
Pfuh, el tudom képzelni mekkora őrület folyik odaát a boltokban. A sok hülye RPG fan egymást taposva özönlik be az üzletekbe és a polcokról kapkodják a dobozokat... [#buck

- Szegény srác 6 hónapig gyűjtötte a zsebpénzét, hogy megvehesse legjobban várt játékát. 3 óra várakozás után bejutott a boltba, lekapta az első Morrowind dobozt amihez hozzáfért, kifizette, majd tarkóig érő vigyorral ballagott hazafelé. Otthon leült a gép elé, óvatosan kinyitotta dobozt, kivette a CD-t, behelyezte a meghajtóba. 'setup.exe' Majd egy üzenet : "This program can not be run in DOS mode..." Ekkor elővillan a számla, és huss vissza a boltba. Majd ismét 2 óra várakozás után bejutva a boltba a következő szöveg fogadta reklamációját: "You idiot Lamer! You have put the CD into the drive with the wrong side..." - ... Na én itt vettem elő a pisztolyom a fiókból...
zplayer
jaja, szegenyek
Lacc
Ha hallanák ezt a fejlesztők hogy ti azon vagytok felháborodva hogy még nem törték fel 5 perccel a megjelenés után... 😊))))
dracoon
van mar aki megvette, holnapra biztosan lesz feltort : http://nwn.freeweb.hu/morrowind.jpg

Brr,akkor meg lusta lemenni a bolta valamelyik feltörőcsoport,és feltörni?Én azt hallottam hogy a legbonyolultabb védelmet is 2-3 óra alatt fel tudták törni,akkor most meg mi van?Valami extra-brutál védelmet találtak?Már kb. 8-9 órája kezdhetnáék törni😊)))))

magus
még mindig nem jelent meg😞(

Ez azt jelenti hogy az USA-ban már kapkodják el a boltok polcairól?

Hol van már?
Sztem ez a játék egy kicsit akciósabb lesz mint a Bg,nemhiszem ,hogy lesz id?m a szótárt bogozgatni.

\"Life is around you and in you.\"

hun-ter
attól még tudhatsz jól fordítani... a BG sorozattal is szenvednem kell szótárral a kezemben(mondjuk az a szöveg tényleg komoly!)
Akkor te még jó helyzetben vagy.Én 2-es vagyok Angolból,úgyhogy a negyedét se fogom érteni(ezt már megszoktam😊.

hun-ter
remélem nem mert akkor én kb a felét fogom megérteni és azt utálom
Azt hallotam ,hogy a játékhoz perfect ANGOL tudás szükséges!Igaz ez?

hun-ter
nekem még annyim sincs😞
Csak 47,99USD
Most nézem,mától lehet kapni.Elvileg már ott kéne lennie az ISO-nak az ISONEWS-on!Kicsit lassúak a fiúk.Vagy talán majálisoznak?
De hisz ott az nem is ünnep!
Na figyeljetek!Ez a honlap téjékoztat a megjelenésekről:
http://www.ebgames.com/ebx/categories/homepages/pcgames/default.asp
Most lehet,hogy 1 napot csúszik a megjelenés,de ha megnézitek,korrektek a dátumaik.
hun-ter
fú mióta nem is néztem a mw lapját mondjuk nemtom minek csak azért valahol hiányérzetem van már. hát igen esetleg tényleg felnyomhatnák azt a szemét ISO-t
azt majd ha már fönt lesz akkor is még jó 3-4 óra míg lejön BRÜHÜHÜHÜHÜHÜ
hun-ter
ja anyám miatt ma se tudtam "rendesen" reggel 6-kor lefeküdni mert kevés volt az ágy azt mondja akkor én nem fekszem le már akkor megy az é helyemre aludni erre 8-kor le is tudtam végre feküdni
hun-ter
még nem de mától lépett életbe hogy bármikor lelőhetnek és valszeg akkor csak 15-e körül leszek megint(és lemaradok a fórumon😞(( )
hun-ter
én meg már nemtom mitcsináljak és újrakezdtem a BG1-et😊 jó játék az!
hun-ter
hehe😊)
Van ra esely, hogy en is bemegyek a helyi fosulira...kisse gyorsabb az inet 😊

Én meg bejöttem a munkahelyemre...ma....amikor munkaszüneti nap van!! :o)))

En is csak itthon ulok, es sasolom az isonewsot 😊

magus
ma jelenik meg?hubazz
-nem megyek moziba
-nem megyek kirandulni szulokkel
-nem megyek majálisra

ÁÁÁÁÁÁÁÁ A KÖV HÉTEN IRASBELI AZTAN SZOBELI VIZSGA!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

és most jkelenik meg. nabazz

május elseje
Még nem láttam az Isonews-on...

Mi van itt?

Ittvan
dracoon
szerintem nem lesz olyan nagy a gepigenye, mint azt mindenki varna a trailerek utan...

dracoon
a morrowindben csak single lesz...

ELvileg 05.01-én megjelenik,tehá sasolni az ISONEWS-t!
Világosítson fel valaki!A Morrowindet csak multiba lehet majd nyomni a hálón vagy lesz benne single is?
Ja neked meg azt uzenem, hogy nekem ehhez, hogy eddig fent legyek nem kell berescsepp!

Ime egy ujabb ember aki magat probalja meggyozni egy tevhittel... Milyen ironikus... Bocs, elolvasgattam mashol is hozzaszolasaidat, es ez a velemenyem... En is megertem vmi hasonlot, meg jopar eve: Vegyunk Playstationt mer' az olyan kiraly... Jo, meglett PS... Volt hozza kemeny 3 jatekom, aztan basztam azon jatszani... Amikor kaptam egy rakas cd-t ra, akkor is basztam vele jatszani... Aztan eladtam kesobb harmadaron! Nos, szerintem nalad is ez lesz az x-suxx vege, majd meglassuk...

hun-ter
a Gothicnál biztos jobb lesz és abban sincs multi(az más kérdés hogy nekem nem a kedvenc játékom a Gothic, ez persze a MW-re nem vonatkozik majd remélem😊)
verti.go
najó, attól, hogy singleplayer-only, még lehet jó is, és ettől még üzletileg is lehet sikeres.
Viszont komoly kétségeim vannak afelől, hogy szépen fog futni a nyugati átlagmasínokon 😊 A magyar átlaggépek már nem is számítanak 😉

Use google!

verti.go
nem.
a morrowind MSPRPG 😊))

ez lesz a veszte. meg a gépigény 😊

Use google!

Lazarus
Online lesz?
Morrowindet akarok😞(((

hun-ter
nekem meg a moviek nem jöttek(már láttam azért őket nem történt szentségtörés😊)
Goodwill
nemrossz

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

FREAK
hát ja, nem nálunk vannak 😊))

Riszpekk

Elég szar szerveren van ez az oldal...
1 hete nem tudom letölteni a minta MP3 zenéket róla!!!
Most meg olyan lassan jön be az oldal ...

FREAK
www.morrowind.com

ámulj, halandó!

Riszpekk

FREAK
ja, kb 10%-ban 😊

Riszpekk

Goodwill
miez a morrowind? olyan mint a gothic?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

FREAK
kijön amcsiba' ja

basszus, én meg szabin leszek pénteken......... vagy mégsem?

Riszpekk