27013
-
mindenbe
de télleg, vegyél Calderai enchantertől summon golden saint tekercset, szerezd meg Azura's Star-t, és mehet futószalagon. de érdemes 1-től x-ig terjedő effekteket nyomatni, sokkal hatékonyabb!
-
Ott vannak azok, szanaszét a mocsaras vidéken. Legtöbb fák törzséről vagy tövéből beszerezhető. -
megnéztem, 1.)az a hely molag amur region
2.) nincs semmiféle gomba arrafele :c -
milyen cuccokba lehet konstans effektet pakolászni?
high elf karim van, és szeretnék pár resist magicka, fire, stb cuccot enchantolni hogy kiegyensúlyozzam -
végigjátszás nemkell, thx... az angol journal elég nekem, csakhát néha elakadok :s -
Azt mondtad hogy az első mage guild küldi. Az meg a gombagyűjtögetés. És ahhoz tényleg nincs fix hely. De ha senki nem hisz nekem akkor itt van egy link a hq-ra. Konkrétan a balmorai mágus guild végigjátszáshoz. -
igen? én arra a tóra tippeltem a libafejtől balra:D
először meg aszittem valami kis non-térkép hely:D -

Látod azt a kis kék pacát a képed jobb oldalán? Olyan libafej alakja van.
Annak az ÉNY partján van. -
valaki jelölje be hogy merre van ....egész napom ráment -
Sokat keletre és egy picit északra. -
naaaaa de a journalban elárul egy helyet..:llll plzz.....
akkor csak annyit mondjatok meg hogy a híd után a térképen nyugatra, vagy a hídtól nyugatra kell mennem?:S -
Szerintem punabira gondol. Tényleg nehéz volt megtalálni, de az offline map segít
-
Melyik a mágus guild első küldije? A gombagyűjtögetés? Mert akkor annyi a lényeg hogy a bitter coaston(a "kontinens" déli-nyugati részén elhelyezkedő tengerpart és környéke. Plö Seyda Neen is ehhez tartozik) kell keresgélni gombákat. Azon belül viszont ott kutatsz ahol tudsz(vagy ahol találsz :D). -
öööö a mages guild 1. küldijében merre van az a hely amit megad a journalban?:S
a hídig elmegyek, ott pedig kell egy utat keresnem nyugatra, a völgybe...:S szétnéztem mindenfele, balmora - seyda neen távot képzeljetek el gömb alakba:P -
haxoror #25291 Mert morrowindben eleve nincs magicka regenerálódása senkinek, ez csak az oblivionban van :) -
mágust csináltam, high elf, the mage jegy szülöttje...szegény:))
nemtom miért nem regenerálódik a magickája...fszom..:} -
mert így müködik?
ami megvan mint varázslat karidnak, azt tudod belenyomni egy cuccba, c'est la vie. 15-ös enchanttal amugy nem mész sokra, tanuld szép gyorsan fel magas szintre, csinálj ilyen fortify int 100 blabla sec cumokat, és akkor enchantolni is szépen fogsz
-
de...nekem 15-ös az enchantom és csak olyan varázslatokat tudok "enchantolni" a cuccokba amiket megtanult az én karim (spelleket megvettem, nem tekercsek, nem löttyök) ez miért van?? akármilyen varázslatot lehetne enchantolni?? nemértem :S -
felső, alsó? nem értelmezhető amit mondassz. Vivecben tudtommal van 3 kincstár, Redoran, Hlaluu, és... ööö... Telvanni asszem. tulképp legtutibb technika ha belenyomsz egy amuletbe egy 100-as unlockot, odamész a kincstár ajtajához és... csodák csodája... kinyitod vele!... persze előtte mindent eldobsz ami lopott, már csak azért is mert sok cuccot kell cipelned. kemény 5 gp büntetés jár érte, na meg Telvanninál asszem 2 antipati storm atronach, szal készülj láthatatlanság piával, ajtó kinyit és tünés. majd meglátod, de kellemetlen mocsadékok ám. 100-as unlockos amulettre legegyszerűbben ugy tehetsz szert ha még csak ismerkedsz a játékkal, h ellopod a Balmorai enchanter asztaláról a töltött lélekköveket, v. jól lopózol+chameleon, v. van egy olyan küldi mágus guildben ahol elbaktat onnan és lehet fosztogatni - ezek utána egy extravagant amulettbe benyomod szintugy egy enchanterrel és örülsz! csak nehogy azzal akard csináltatni akitől loptad...
amúgy mindenféle okosság itt! -
Hehe, ilyenek én is csináltam. A kedvencem a paralyzáló pia, nem volt kiírva a paralyzálás ideje és igy ha megittad örökre paralyzálódtál. -
Hát nem igazán torkon lenyomásra gondoltam, hanem olyasmire, hogy megmérgezem vele a fegyót(mint az oblivionban), vagy ha más nem hozzávágok az ellenhez egy savval teli üveget :D
Kár egyébként. Pedig mókás lenne. Olyan jó kis mérgeket sikerül néha kikotyvasztanom -
Nem tudod lenyomni az ellenség torkán ha erre gondolsz :D
De el tudod őket adni jó pénzért még akkor is ha drain 100 fatigue és damage 50 strength is...fura de jó. -
ponki #25283 Sziasztok! Ép most sikerült kifosztanom a Viveci felső kincstárat. Elég egyszerű volt és nagyon jó tárgyak voltak benne. Van valami trükk az alsó szint kifosztására? Meg tudnátok mondani, hogy hol, vagy kinél van a kulcsa? Vagy egyéb módon ki tudom fosztani azt a termet? A zárat még nem tudom feltörni. 75- ös felett még nem sikerült. Csak állok a rács előtt és sóvárogva bámulom a csillogó varázspáncélokat, fegyvereket, kincseket.............. 
SEGÍTSETEK!
-
Lenne egy kérdésem. Az alkímiával elkészített negatív hatású italokat fel lehet használni ellenségek ellen, vagy csak saját sanyargatásra lehet készíteni? -
haxoror #25281 szerintem inkább wowoznod kéne -
haxoror #25280 Tényleg? Hol? -
Kézikönyvben bennevan ;] De a HQn is van egy komplet varázslatlista, ott is megvan. Meg asszem jó pár cikkben is említve vagyon. De a lényeg hogy mostmár tudod, érdemes használni, lényegesen könnyebb ezzel és a helyi közlekedéssel járni a vidéket. -
es ezt nekem miert nem mondta el senki?:/ mindegy, koszi^^ -
Hamarosan... -
Ugyanaz mint a heartstone. Kijelolsz egy helyet a marks-al, majd barmikor es barhol hasznalva a recallt, oda teleportal instant. Mint wowban a kedvenc "hazai" kocsmad ;] -
Van magyarítás ehez a játékhoz. -
Varázslatok. Vedd meg/tanuld meg, majd a mark-kal bejelölhetsz egy helyet, és a recall oda visszavisz, bárhonnan, bármikor. -
magus, magus... 2 varázslat, mark-al bejelölsz egy helyet, recall visszateleportál oda -
hm? mi ez a mark/recall? -
WoW: heartstone (alternativa: lock summon)
Morrowind: Mark/recall (es nincs egy oras cd ;]) (alternativa: invervention spellek)
Oblivion: fast travel (felesleges mas, ez mindenre jo)
Mi a kulonbseg? Vagy valamit nagyon felreertettem a peldadban, mert ha egy dologban kozos a harom jatek, akkor az a jelenlevo instant utazasi rendszere. -
en felraktam egy hazmodot teleportkulcssal, nem fogok azzal szorakozni, hogy orakat gyaloglok az amugy ritka unalmas tajon, meg mindig mikor megcsinaltam egy questet rogton nyomtam volna reflexbol a heartstonet, s idegesitett h nem volt.
(bar a jatekot mar meguntam, hetek ota jatszottam vele, de meg mindig csak 3 fajta szornyet kellett utnom) -
csinálj egy varit/vmit enchantolj resist magicka 100% 2sec-el, v. szerezd meg a Saviors Hide-ot és akkor csak 40% MR-es cucc kell, lődd magadra, vedd fel a cipőt, tadaam, még nem is romlik a látási minőség. -
Danton #25268 csácsá, a morag tonghoz lenne kérdésem:
van már egy pár azokból a cuccokból (sanquise item, vagy ilyesmi a neve) amit majd a főmufti kérni fog, de a kérdés: MIKOR???
Ha elég nagy leszek? Előre is kössz, respekt -
Abban csak egy vacak WingedT van amiből nem tudsz constans effektet csinálni.
Nekem a legalapabb a Restore Fatigue és NightEye. -
wow, nah kezdtem egy high elf karit...2x INT szórzó, mmmmmmp isteni:)
kár hogy nem regenerálódik a mana...mindegy
most van 25K pénzem (alchemy >> HP poitonok gyártása >> caldera creepernek elad>> sürves alvás) a balmorai mage's guildben van egy enchanter , vettem pár skeletonos gemet, + exp. amulett, beleraktam 100chameleon 4sec...benyomtam és elcsórtam tőle a 60.000 értékű gemet..:) valamilyen tápos monsztával van feltöltve...hehe:)
mire érdemes gyúrni? konstans effektekre gondoltam, mana + hp regeneráció alap lenne, utána?..