The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TLM pl. ennél komolyabban "beleavatkozik" a dolgokba. Nekem bejön 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
az .ini-t kell kicserélni.Természetesebbnek hat tõle az egész, meg az éjszaka is sötétebb.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
DB
Este lesznek szebb képek is 😊 már alig várom hogy bejussak valami dungiba csak sajna még csirke a karim nagyon!
DB
Este még csináltam párat, ma felrakom. Vannak egész jók!
DB
Ezek még egyáltalán nem látványos képek, majd menetközben csinálok jókat ha látok.
DB
Better Heads Bloodmoon
GIANTS
Sound Enhancements
Atmospheric Soundeffects (tribunal)
SpzInteriorDaylight
Wilderness Sounds Tribunal+Bloodmoon
TLM - Complete
Leafy Morrowind
Better Bodies
Complete Morrowind T. and B.
Morrowind Crafting
Morrowind Crafting patch
Illuminated Windows
ASE Tribunal Expansion
ASE Bloodmoon Expansion
Illuminated Windows - Bloodmoon
Changing Faces Replacer
Juniper's Twin Lamps 1.1
Vibrant Lights 1.0
Vibrant trees 2.0
Screenshotok hamarosan 😊
DB
Így viszont nem tudom, érdemes-e lecserélni... : (<#fejvakaras>#fejvakaras>
Children MOD az meg kisgyerekeket (fiúk, lányok) tesz bele a progiba, akik városokban, meg egyéb helyeken játszanak, leszólítanak, vagy néha játszótérszerû helyen ugrabugrálnak... Jó mert így nemcsak felnõttek vannak a progiban.
Sõt van még egy soundos... pontos címet este 😊
DB
DB
Persze van még jó sok ezenkívül is, elég ha beírod a keresõbe, hogy Morrowind és MOD és dobja kifele. De ezen az oldalon sok hasznos mod van és a Vibrant is elérhetõ, képek is vannak, bár nem sok. De sokkal szebb lesz a játék tõle. Kérdés bejön e majd neked ez a színvilág. Szemezgess és próbáld ki és jó játékot!
Fent vannak még a Morrowind Crafting és a Complete morrowind modok is - sajnos a fa- és kõlecserélõ modját nem tudom feltenni mert összeakad a retextúrázott és -meshelt fákkal, úgyhogy nyersanyagot csak vendortól tudok szerezni 😊 de jópofa dolgokat lehet kotyvasztani/faragni/kovácsolni/szabni-varrni stb 😊
Na még 4 óra és otthon vagyok, türelem 😊
DB
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ez inkább egy "gyûjtõ" textura mod, gyakorlatilag mindent áttextúráz.
Nekem legjobban a könyvek és az üvegek tetszenek a tárgyak közül, de a táj, az utak, a városok, az épületek... minden sokkal szebb!
DB
Este leírom a teljes listát. Vagy 5 gigát "nyom" a Morrowind könyvtáram 😛
DB
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A lighting mod miatt egyes belsõ helyeken tök sötét van 😊 pl. most Ebonheartben vagyok az Imperial commissionben, olyan félhomály van hogy csak a gyertyák fényében látszanak az asztalokon a (vadiúj tûéles, gyönyörûen re-textúrázott!!!) könyvek, meg az emberek szemei világítanak a sötétben 😊 Már vagy 3-4 órát eltöltöttem a játékban ezen a helyen, csak olvasással 😊 képben akarok lenni a Cryodiil-i dolgokkal kapcsolatban majd az Oblivionben 😊)
DB
DB a képeket a feltúrbozótt Morro-ról, ne felejtsd el kirakni ide. 😊
Amúgy meg rossz topic 😊)
DB
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
DB
Úgyhogy jöhet(ne), mi sem bánnánk.
Gyerekek vigyük már el 25 ezerig a topicot, amíg megjelenik az Oblivion 😊
DB