27013
-
profin müködik 1.6al is, fent van nálam is -
better heads mod nincs v1.6-ra??? amit letöltöttem a planetelderscroll's-ról az 1.2-re jó csak:( wood elf textúrákat kicseréli? a kedvenc fajom:) -
Amíg gyengus vagy addig ajánlott gyengébb varázslatokat használni.
Viszont attól, hogy a varázslat nem sikerül még a hozzá tartozó skill növekszik, kivéve ha azért nem sikerült mert nincs elég magickád(mondjuk ilyenkor ezt közli is).
Próbáld ki, hogy kiválasztasz egy varázslatot és megnézed(fölé viszed a kurzort), melyik skill(Destruction,Restoration,Alt,MystSTB) alá tartozik. Ezután megvizsgálod az adott skillt a karakterlapon, majd elsütöd párszor a varázslatot és újra megnézed a karakterlapot, ekkor látod, hogy mennyit fejlődtél ettől. -
minél alacsonyabb sinztű legyen a varázslat amit használ(ni akar)sz
a való életben egy kezdő nem fog mérethű maketteket összerakni, max. a "kezdő csomagokat"
hogynézne már ki ha egy lvl1-es mágus golden sainteket idézgetne zsigerből
-
juharfalvi #25342 Köszi a gyors és alapos válaszokat! Meg fogom nézni, amit írtál.
Hogyan tudom a mágia-szkilleket emelni?? A varázslás hiába van a tarsolyomban, ha 0 vsz-el tudom használni... Szóval ezt nem értem. :( Azt gondoltam, hogy mágiát csak varázsló tud oktatni, ezért gondoltam, hogy tagnak kell lennem.
Vagy próbáljam így elsütni, és _ettől_ fejlődni fog a skill?
-
sgember #25341 Bocs, eltévesztettem a ház számot
-
haxoror #25339 0 valószínűség ha nincs elég manád az elsütéséhez vagy a szpellhez tartozó mágiaiskolában a szkilled nagyon alacsony
nem kell tagnak lenned a Mage guildben
a páncél védelmét a páncél minősége és a páncéltípushoz kapcsolt szkill szintje együtt adja meg ezért vételnél a fajtáját is nézd (heavy, medium, light)
Karakterlapon asszem a szkillmenüt görgesd az aljáig, elvileg ott írja hogy hol és milyen rangban vagy tag és hogy mi a feltétele a következő rangnak
ha a játék Data könyvtárában látsz egy olan filet hogy Tribunal.esm akkor már fel van rakva illetve ha játék közben amikor alszol rádtámadnak fekete ruhás assassinok akkor az is azt jelenti hogy fennt van a tribunal -
juharfalvi #25338 Kezdő Morrowind játékosként volna néhány kérdésem, amikre a morrowindhq.hu-n nem találtam választ.
Vettem pár varázslást kereskedőktől, de némelyik használhatóságánál azt jelzi, hogy "0" (=nulla) valószínűséggel tudom majd használni.
- Varázslás használatához az kell, hogy a Mage Guild tagja legyek? Vagy idővel fejlődhet a karakterem, és tagság nélkül is tudok varázsolni?
- Melyik páncél erősebb, az 1-es vagy mondjuk a 7-es? (Az ára alapján nem tudom eldönteni, és nem látom az erősségét kiírva, amikor meg akarom venni).
- Hol látom, hogy melyik Guild-ben vagyok benne? (azt hiszem, még csak a Blades-nek vagyok a tagja...)
- Nemrég raktam fel a Bloodmoon bővítést, de azt nem tudom, hogy előtte fel volt-e rakva a Tribunal, ezt hogyan lehet megtudni?
- Ebonhearth-ban két hajósnál láttam olyan lehetőséget, hogy "Travel", de ha kiválasztom, akkor az egyik azt mondja, hogy ő csak egy egyszerű halász, és nem foglalkozik utasokkal (a másiknál, a nagyobb hajónál sikerült utaznom). Próbáltam javítani a viszonyunkon, amit sikerült is emelni 40-ről 50 fölé, de ő továbbra is ugyanazt mondja. Mitől lehet ez? Kevés az 50-es jóviszony? Milyen szint kellhet nála a "Travel" kiválasztásához, vagy lehet, hogy ez valamelyik küldetéshez van kötve és azért nem engedi?
-
pelagiadtól keletre (a félsziget keleti csücskén) van egy maffiavezér, nála is elég jó cuccok vannak... -
ponki #25336 Csá! Már kifosztottam a Viveci kincstárakat, a ghosgate- i tornyokat, meg néhány jelentéktelenebb romot, kolostort, várost, stb. Most Ghosgateben fosztogatom a romokat. Nem tudtok még olyan helyet, ahol sok kincs, vagy ép jó fegyver, páncél van? Ha tudtok, légyszi írjátok meg!
-
haxoror #25335 Ők a Hard fokozat a játékban :) -
ehh nemistudom honnan jött, már anno a gamer fórumán is "csocsival" köszöntem xD
sztem elírtam
-
off: hol tanultál így köszönni? ("csöcsi")
-
semmi. és cipő miatt az egyik leghasznosabb cucc - Boots of Blinding Speed - is kiesik. -
trainereknél tanulj 10 szintnyit agilitys skillek közül és meglesz 5*es szorzó, nem kell itt szenvedni -
Mert aranyosak
és a világtól meggyötört, elnyomott hős karakter személyét mi/ki más alakíthatná jobban, mint egy Khajiit vagy egy Argonian.
-
a beast kasztokat miért érdemes indítani??? cipőt + teljesen "fedett" sityakot nem tud hordani, ez hátrány..de mi az előnyük? -
csöcsi !! nem tudjátok hogy lehetne megoldani hogy a security skill fortify attribute-ja agility legyen?? k*rvára idegesít, intelligencet nyomhatom felfele, többi skillem meg agility...grrr
valami mod, .ini file túrkálás.. -
ponki #25327 Csá! Már kifosztottam a Viveci kincstárakat, a ghosgate- i tornyokat, meg néhány jelentéktelenebb romot, kolostort, várost, stb. Most Ghosgateben fosztogatom a romokat. Nem tudtok még olyan helyet, ahol sok kincs, vagy ép jó fegyver, páncél van? Ha tudtok, légyszi írjátok meg!
-
haxoror #25326 A brandy-s küldetés független a nyomozástól, később is kifoszthatod a házat a brandyért.
A nyomozós küldi egy kevést pénzt hoz és egy nagy jó pontot a House Hlaalu-nál.
Mielőtt lezúzod a punkot beszélj még Larus Varro-van az erődben, megspórolsz egy plusz utat
-
A punk hajzatú illető közvetlen a klub ajtaja mellet(bent). Na ő a gyilkosunk. Persze tagadja a dolgot, és rá próbálja kenni kedven Nine-Toes-unkra, aki ugye Argonian úgyhogy nem nagyon illik rá a személyleírás :D
Inzultáld sokat, próbálj tőle lopni, vagy csak egyszerűen törd be az arcát baltával. Aztán lehet menni a Hlaalu székhelyre átvenni a küldi megoldásáért járó lóvét.
A brandy meg egy teljesen más küldi. Az valahol a legfölső szinten van egy szekrényben(vagy rajta). Egy kis szobát keress ággyal. -
Bocs, hogy ide írtam ezt a hirdetést, de iszonyatosan rá vagyok kattanva a játékra és itt talán találok egy eladót. -
Van 4 db eredeti Xbox játékom: Halo, Midtown Madness 3,MK Deadly Alliance, Max Payne 2. Az egész csomag egyben eladó 8000 forintért.
Csere is érdekel, de csak egy játék: ha valakinek van eredeti Elder Scroll: Morrowind (Xboxra persze) játéka, akkor azért kettő darabot adnék ezekből cserébe.
Írj, ha érdekel: [email protected] -
van egy küldetés a tolvajok céhénél...amikor egy vintage brandy-t kell elcsórnom az egyik manorból...a földszinten találtam egy hullát, végigjártam a házat és volt egy szobalány aki leírta a tettest...herecinde (security master trainer) házánál volt egy dark elf faszi, aztmonta nézzek be a bolhával szembeni épületbe, egy csávóhoz ő tud valamit
mit kapok ha megcsinálom a questet? a brandy kell a küldiben, de ha hozzáérek a holttesthez journal megnyilik -
A mark/recall parost legegyszerubb a Balmorai Templomban (varos szelen a gomba szeru epulet) megtanulni. Asszem az alap verzioban is kaphato, de lehet hogy peccsek raktak be oda. Egy probat meger, en mindig ott vettem.
-
mind fut másolt gémmel is -
Kösz, a Creeper megvan, kerestem rajta gyorsan 20k pénzt 
Melyik patch, az 1.01? az fut másolt játékkal is?
A Mark&Recall varázslatokból a Recall megvan, de a Markot kitől tudom mrgtanulni?
bocs hogy egyfolytában csak kérdezek...:D -
Scamp.
-
hello
a Ghorak manorban 1. emeletén van egy imp, azzal konzultálj
a második problémádat a patch megoldja -
Hi, elővettem ezt a játékot mert az Oblivion nem fut a gépemen, és 2 kérdésem máris van. 1:Azt hallottam ogy Calderában van egy árus aki a cuccokat az igazi értékükért veszi meg. Igaz ez, és ha igaz akkor ki ez? 2:Lehet vhogy (lehet mod is) látni az ellenfelem életét? -
lehet hogy ott olvastam?! :D -
jajj nekem...
tigeroo:
azura's star - tulképp egy végtelenített lélekkő, miután feltöltötted és enchantoltál, megint fel tudod tölteni
crazy mate:
morrowind online
és mindenkinek: morrowind hq -
Amit az azura szentélyében kapsz ha megcsinálod a questjét, egy olyan soul gem ami minden lelket befogad és végtelenszer újrahasznosítható. -
Háááát... Valamiről én is hallottam. Nem megerősített :P -
mi a fasz az az azura's star?D:D:D:D:D:D:
gondolom nem quest item.. -
Crazy Mate #25310 Van hozzá valamilyen mod,amivel lehet multiplayerben játszani,erről mit tudtok? -
haxoror #25309 Fields of Kummu-nál megvan az összes, de a balmorai szabó virágládájából is ki lehet szedni egy részüket (lehet hogy mindet?) -
Várj, azt hittem hogy a virágokat tudod beszerezni SN-nél. De asszem azt is belehetett gyűjteni valami alternatív helyen...hol is? -
haxoror #25307 A gombákat legegyszerűbb Seyda Neen(?) mellet a halott taxmannál összegyűjteni ott van mind a 4 szinte karnyújtásnyi távolságban vagy SN-ből északfelé indulni és az ugróbajnok varázslónál balkanyarral lemenni a partra, mire leérsz már mindegyik gomba megvan -
Mondtam hogy tisztázzuk le mit is keresel -.-
Gombát az Odai folyó mentén találsz...asszem. De 4 féle kell szóval csak az a bizonyos hely a nyerő.
Talán északkeletre kell menni a folyó mentén de javítson ki valaki ha tévedek.