The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor mégeccer átnézem és elküldöm jövhéten.
Egyébként jó hogy itt vagy cs@.
a modomban felhasználtam a bábuidat, a teleportscriptedet és a szemetesládádat igaz beleírtam a readme-be ha nem baj. Bár úgy emlékszem annakidején se volt belõle problem
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha a karakter nem ért az enchanthoz akkor „normális”(pl.:Galbedir) NPCvel kell megcsináltatni, aztán az összeget szépen „visszabarterolni” értéktárgyakkal.
Ezen kívül szinte csak a trainningre kellhet még készpénz amit valóban macerásabb visszaszerezni, de ez szerintem rendben is van így.
sajnos otthon van én meg jöv héten leszek és épp most tervezek egy kis 3d MAx-ozást hozzá..
De legfeljebb jöv héten elküldöm az alapot.
PiszkosFred: Volt régebben fennt egy modom a gumininján, zariu1s house volt a neve, most nincs fennt és nem kaptam semmiféle jelzést, hogy miért nem. Igaz nemrég megnéztem és enyhén "dirty" volt ahogy mondják. Szóval ha emiatt lett leszedve akkor sorry.
ugyebár, csak x mennyiségû cuccot bírsz el egyszerre, nem többet. ekkor jött a lyukas zsák gondolata😊
van egy zacsid amibe annyi cuccot raksz bele amennyit csak akarsz, mivel ezek a cuccok egy másik dimenzóba kerülnek így nem foglalnak nálad helyet. igen ám, csakhogy itt vannak más lények is és néha elvisznek ezt-azt😊
Szóval nem biztos, hogy visszakapod amit beraksz😊
Megoldható lenne az ötlet, csak nem értek a script-íráshoz.
X-edik végigjátszásnál már én is megszerkesztettem a creepert mert semmi kedvem nem volt szöszmötölni napokig.
Elvégre ha a tetemeket eltüntetem a pályáról késõbb újratermelõdnek. A daedra Shrineokban meg biztos lesz pár Daedra lord is😊
De majd meglátom mi lesz...
Vele bármi elcserélhetõ különbözõ értékû papírokra (miscitem)amik megkönnyítik a bartert. Szerintem ez így kevésbé csít mintha adnék a Creepernek egy csomó pénzt.
Akkor még azért nem rendeltem meg....
Amúgy az a 10k jó lenne, csak ugye a probléma ott van, hogy a cuccok értéke átlag 40e. Ha most eladom neki kapok 40 helyett 10-et, ha meg meg kellene vennem akkor meg full árat kellene fizetni.
Igaz ilyen modot meg azért nem nagyon akarok használni, mert csalásnak érzem.
Egyébként nagyobb mod adatbázisokon talán van ilyen gazdag kereskedõ, ha már az iszaprák 10k-ja sem elég. Vagy keress a guglin, talán kidob egyet.
Használ vmelyikõtök olyan modot amelyik egy sok pénzzel rendelkezõ kereskedõt rak be a játékba?
Ugyanis a Creeperrel nincs kedvem szórakozni, ráadásul már felgyûlt kb. 5-600ezer árú körüli lóvém amit el kellene passzolni.
Amúgy az Oblivionhoz lesz kieg? Mert õszintén szólva én azért nem vettem még meg, mert egybe szeretném majd + nincs jelenleg lóvém és gépem rá😊
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Szasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy hogyan lehetek farkasember?
A küldinél össze akadtam egy buggal(val.szinû a sok mod és patch miatt),
és a jegesmedvés küldi után(vigyáztam rá,nem öltem meg) nem tudom aktiválni a követ. És innentõl kezdve meg van lõve a játék.
Újrakezdeni nem akarom,ahoz túl sok meló van benne. Akár cheat is érdekelne.
Elõre is kössz.
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Sajnos kell hozzá még egy spéci program "Morrowind Graphic Extender" (szintén ott van az oldalon) amit nem merek felrakni mert végre normálisan mûködnek a pluginjaim és nem akarom hogy megkavarja õket valami. 😞
DB
A ti kung-futok nem erős!
Na de Oblivionben ilyen nem lesz, a quest-iránytûnek hála! 😊
DB
Most hogy mondod, igaz, ott van a dungi neve, de hogy ez a dungi merre van... az már sehol sem szerepel, és nincs róla címszó se!
DB
Csak annyi volt, hogy Imperial Cult.
mire kiderítettem, hogy Ebonheartba kell visszavinni...
Nekem egyedül a Daedra küldik egy része volt gond, pl, amikor egy "eltévelyedett" Daedrát kell hideg vassal észhez téríteni. Igen ám, csak éppen a világon semmi támpont nincs hozzá, hogy ez a "bárány" merre is tartózkodik Morrowind nem kicsi földjén....
DB
Bejön nagyon, csak néha nem tom, hogy melyik küldetés kihez kapcsolódott. Meg A Bloodmoon részen elég sokszor elõ kellet szedni a Tes-t, hogy megnézzem, mi hol található😞
Most páncélt szeretnék csinálni magamnak, csak ugye ahhoz meg 3dmax 4 vagy 5 kellene😞
Sajnos fileplanet reg kell hozzá, de az 2 perc.
DB
Meg jövõ héten megyünk nyaralni, már Március (a szent hónap!! 😊 lesz mire visszajövök..
DB
Pete Hines: -Nos, keményen dolgozunk az utolsó simitásokon, de a tényleges megjenési idõpontot, úgy idõzítettük, hogy amint a magyar sg fórum ESIII: Morrowind fórumán meglesz a 25 ezredik hozzászólás, akkor a program már a boltokban lesz!
IGN: -Akkor most a magyar gamereken a világ szeme!
Pete Hines: -Pontosan! Jól látod!
(lásd galériám)
DB
Más: Na jó lenne belehúzni, a 25 ezer már nincs olyan messze! És tudjátok, ha ez megvan, akkor adják ki az Obliviont. Úgyhogy nem lazsálni! 😊
Media Marktoktban nézegesd, esetleg.
Vagy külföldi rendelés!
BTW CD Galaxisban 16990 Ft az Oblivion CE edition - egészen baráti!
DB
Irjatok mar meg ide, vagy nekem maganban. Mar kerestem 576 kbyte boltokban, automexnel stb, de semmi. Fontos lenne. Koszonom.
DB