The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
nemrosz ez a morrowind, bár nyáron elkeztem, és sohasem tanultam elõtte angolt..mostmár kissé megyeget😊
(balmora, harcosok céhe, 4. feladat)
lvl 2-vel érdemes nekivágni Solstheimnek?:S
khuul kikötõje nemtom hogy holvan, de gondolom valahol északon😊
hát, amíg nem lesz erõs vasam addig az obliviont kihagyom 😞
valahogy kimaradt az életembõl ez a game, pedig nagyon jó😊 végülis úgy valósítod meg a küldiket ahogy akarod, és ez jó😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
no-cd crack-em van
1. A hangokhoz ugye nem nyúlnak csak a feliratokhoz/könyvekhez ?
2. A 2 kiegészítõvel együtt magyarítják ugye?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Morrowindet akartam írni csak elírtam.
Remélem 9800pro val, Barton 3000+ , 1gb rammal az oblivion már jó lesz bekapcsolt shaderekkel max distance al is.
Na ha ilyen segítõkészek vagytok még felteszek 1 kérdést:
1. A morrowindben is csatlakozhatok akár az összes guildhez is akár az oblivionban? Értem ezt a kérdést úgy, hogy ha pl egyik guildben kinyírok x embert attól még csatlakozhatok bármelyik "jó" guildhez is?
Még1 kérdésem lenne, ha erre már nem akartok fórumon jöhet privátba is hogy ne szemeteljük tele a fórumot már x szer kitárgyalt kérdéssel.
Szóval ha felrakom mind2 kiegészítõvel akkor annyi, hogy kibõvül a világ? Tehát tulajdonképpen 1 játékot játszom csak nagyobb mintha az alap morrowindet tolnám ugye?
Piszkosfred már írt privátban errõl csak nem nagyon világos még.
Morrowind -> Tribunal -> Bloodmoon -> bloodmoon patch -> morro cd a daemon toolsba
ennyi 😊
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Vki pls help
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
játszottam vele egy kicsit majd felraktam a bloodmoont (nem volt crack), és a tribunalt...amikor indítanám a cuccost, a fõmenü töltése közben kiírt egy csomó hibaüzit pl:
szal kb. vagy 5 ilyet és hibaüzenettel kivág belõle...szabálytalan mûvelet stb..mi lehet a probleema??
Elég régen írtam hírt, több mint egy hónapja. Elég sokan aggódtak is, hogy mi van most a fordítással, leállt-e. Természetesen nem 😄
A hír, amiért írok, hogy egy újabb tábort szervezünk, jövõ hét végén, hogy ezzel is egy hatalmasat lendítsünk elõre a lektorálási munkákon. De csak egyvalamit lehet lektorálni: a beadott anyagokat. Ezért kérek minden fordítót, hogy adja be az anyagát a [email protected] címre. Mindenkinek személyesen küldtem levelet is, de hátha ezt elõbb olvassák. A korábbi, Brendánál megtartott táborról videó vágása készül, meg én is ki... 😊
A honlapot folyamatosan frissítem. Elõször a Hibabejelentõ rész, mint újdonság került bele. Ezzel, mint a nevébõl sejthetõ, a kész fordításban elõforduló hibákat lehet jelenteni. Egy szimpla ûrlap, több kategóriára osztva. Jelenleg még teszt alatt áll, és egészen az elsõ bétateszt megnyitásáig az alatt is fog állni, ezért nem lehet belépni. A második újdonság az RSS hírforrás megjelenése. A híreket külsõ programmal vagy egy megfelelõ böngészõ (pl. Opera) segítségével lehet olvasni.
Készül az új, 6-os Topics is, amely már szinte minden Morrowindet érintõ fogalmat tartalmazni fog. Újdonság lesz benne a javított tárgynevek, a kocsmák nevei, a hely(i)ségnevek, a rangok stb".
sztem már nem kell olyan sokat várni...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Jaj, ne viccelj már, hogyan menne a kukába?! A könyveket leszámítva "szinte" kész vagyunk, egy-két fordító van, aki még nem végzett a részével. A beküldött dialógusok, naplók átnézésével is végeztünk, még a köszönéseken és hangokon kell átrágni magunkat, meg pár nyalánkságot fordítani + a kintlévõségeket begyûjteni, és jöhet a tesztelés.
Múlt hétvégén tartottuk a legutóbbi közös fordítóhétvégét, szóval nem álltunk le, és a "cuccos sincs félbehagyva", csak fórumon nincs már annyi megbeszélnivalónk.
Idézet az egyik vezetõtõl a fórumukról...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az a kibaszott Oblivion pedig roppantul idegesít!!!<#szomoru2>#szomoru2> Még a minimum gépigény eléréséhez is legalább 70 ezret kellene költeni a gépemre! Ha meg tudom szerezni Psx2-re, akkor jobban járok ha veszek egy konzolt...<#violent>#violent>
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
No persze ha elkészül a magyarítás, akkor megint nagyban nyomjuk majd. Én legalábbis...
A mod takarítása meg csöppet felidegesített. Még jó hogy megnéztem.
tetszenek a hajók, én pl. a magus regényekbõl ismert óriási toroni hadihajókon gondolkoztam. Mivel a M* amúgy is szereti a monumentalitást az MW-ben van rá lehetõség lehet hogy eccer megpróbálom.
Modolni nem nagyon modoltam még, csak egybefüggõ házbelsõt készítettem, egyik terem az trapdooros. A küldetés ill. páncélkészítésen meg gondolkodtam, de valszeg elkezdem, amíg van lelkesedésem.
A bábuknak meg kifejezetten örültem annakidején így legalább a páncélokat meg lehet nézni.
Azt amúgy nem értem, hogy az inventoryba rakott fegyver miért nem jelenik meg.
Talán azért nem mert fegyver csak akkor látszik, ha támadó módban van/vagy?
A bábukhoz új szisztémát találtam ki :
Van egy misc item amit le kell rakni valahova majd ráklikkelni és kiválasztani a bábu nemét, ekkor a misc item visszakerül az invertorydba a kiválasztott bábu pedig megjelenik pontosan abban a pozícióban, ahol te állsz. Ezzel a módszerrel sokkal pontosabban a kívánt helyre helyezhetõek a bábuk.
De az igazi elõnye a régi rendszerrel szemben az, hogy itt nem szükséges a már lerakott, de megszûntetni kívánt bábut „Disablezni”.
(Itt kitérnék arra, hogy a Disable bár igen jó kis parancs a mozgatható tárgyak esetén van egy hátulütõje, mégpedig az, hogy az ily módon eltüntetett tárgy nem tûnik el csak nem látszik – Tehát növekszik tõle a savegame mérete!)
Ha a lerakott bábút el akarod tûntetni akkor egyszerûen „eldisposelod a corpset” ezzel megoldódik az is, hogy a tárgyak nem vesznek el hanem automatikusan hozzád kerülnek.
A szemetes scriptjét is sikerült kicsit egyszerûbbé tennem.
Ha esetleg a fentiek érdekelnek és fel is használnád õket akkor kapd le a PortMournholdot és nézd meg a következõ scripteket :
Bábu az inventoryban >>> „_pm_puppetpack_sc”
Bábu lerakva >>> „_pm_puppet_sc”
Szemetes >>> „_pm_trashbasket_sc”
Nyugodtan használhatsz belõle bármit.
Játszik valaki mostanában a TES: Arenaval? én nekikezdtem, használom is a DosBox-ot, de a hang az keményen szaggat és nem tudom megfelelõen beállítani.
Másrészt nem értem miért kerülnek ezek a cuccok ilyen sokba. Ez azért kicsit túlzás a készítõktõl.