The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki regebben emlitette, hogy jo lenne sajat karirol kepeket bekuldeni. Szal felraktam nehany gagyi kepet a karimrol; ja es gyenge voltam, 300K-s gifeket csinaltam :-))

Kepek(6db)/A>
bocs ha elbasznam a linket :-))
danone
Szintet úgy tusz lépni, ha pihensz 😊 Kiírja, hogy amíg nem gondolod át nyugodtan a fejlődésed blablabla, addíg nem kapsz xp-t. Ha itt sűrgősen le kell feküdni 😊 (Vannak helyek, ahol illegális pihenni, itt soxor van ágy, ha ráklikkeltek vagymi, ott is lehet aludni 😊
danone
Még egy észrevétel, hátha másnak nem szúrt szemet 😊))
Szóval a tárgyak védelméről.
Ha pl a light armorhoz értesz jobban, akkor megeshet, hogy egy light armor több bónusazt ad, ha fölveszed, mint egy heavy! Tehát a legfontosabb a skill, utána a tárgy. Persze gondolom egy maxos heavy skillel tobb védelmet ki lehet hozni, mint a light-ossal, de ezért egy tolvajnak még nem éri meg felvenni egy platemailt 😊
Danone : hol a csudaba tuntek a dwarfok ? es hogyan lehet szintet lepni ? 😊

danone
Na az első átjátszott nap után van néhány kellemetlen (a karakter számára 😊 tapasztalatom 😊))
1: Abba a teszetosza szájbavert rohadtnagy városban, ami a vár mellett van a vízre építve és tövv részből áll, vagy 4 órát bolyongtam, mire kiismertem úgy-ahogy magam... Beálltam a mages guildbe, a fighter guildbe, mindenbe 😊 Elég érdekes na hagyjuk.
2: Néha összefutok olyan emberekkel, hogy a 5. szintű karakteremet 3 csapással kinyírja... fukk, itt van egy jó tipp. Abban a qrva nagy városban van legalul mindenfele csatorna, ott vannak elég erős ellenfelek. Na ha belemenekültök a vívbe, ők mennek utánatok 😊 Van amikor ott is megtámad, de van amikor elkezd összevissza úszkálni 😊 Én meg lassan levertem 😊 (hozzáteszem kb 5 percig csépeltem folyamatosan...
Na majd íok még
magus
na akkor leirom rövid véleményemet:
-A grafika tényleg lélegzetellállito, és oriásiak a városok, kb 20percig kerestem a bladek vezetőjét. gyönyörű

akkor most a kérdések:
-kzdéskor elküldtek albionba, vagy hogy hivjak ahol a bladek vezetőjével kell beszélni. 20percet gyalogotlam mig odaértem, még 20perc mig megtalaltam. ahol a folyo van a városban. na de most mit csinaljak?semmi küldetést nem kaptam. asse tom mit merre hogyan. mondja mar el vki pls
-a kezelése egyyszerűen katasztrofális. egy kis földön kuszo bizbaszt 10percig ütöttem mig egyáltalán eltalátam, és most nemtom hogy énvagyok éna vagy a karakterem nem találja el. a beszélgetásnál szar hogy nincs hangja akrarktereknek, csak olvasgatni kell a kurva hosszu parbeszedeket. olyan jellegtelenek igy a parbeszedek. jobb oldalt az altalanos temak vannak? mert azokkal lhet elérni vmit?mert minig mindenki ugyanazt modnaj kiveve a bladeket mert ők adtak mindenfélét ha arról kérdeztem őket. ja mi az a pursuit vagymi?megy egy csik fol le. az az hogy mennyire vagyok bevagodva?vagy mi?magyarazza mar el vki. amugy ezek a bladek olyanok m,int pl a Gothicban az oldcamp- new camp?csak mert 4oldalas szövegeből kiszurni nem tul kellemes... amugy uj karit kezdek mert ittt nem olvastam a szövegeket. ja amugy ha vkinél nullára redukálodott hog ymennyire bir, annál már nem tudom felhuzni magamat, mert succes vagy nem, nem megy fe😞mi az a taubnt meg a többi?ezt is mondja már el vki pléiz. amugy varazsolgatni se tudom hogy hogy kell😞(penzt hogy lehet szerezni?akkor ugy kell hogy csatlakzok vmi taborhoz és az ad kuldetést?de nem tudopk mit csinalni😞((amugy kitől lehet küldetés szerezni?az ütést is elmagyarázhatná vki mert nem tok ütni😞(((

na pliz mondkátok el részletesn...

ja és hol, kitől lehet képzettséget szerezni meg ilyeneket?meg pénzt

csak hogy elől legyen.. amugy hol lehet csatlakozni emberekhez?

magus
hogy kell utni vagni?

akkor amint kiderült itt kivétel nélkül miondenki elkadt mert senki sem azt követi amit kéne sak ugy maszkal...sztem nem tul jo hogy igy ellehet akadni meg hogy nics megálasolzt kérdésem😞q

viszont mar tudok erdeklodni 1 altalam nagyon fincsinek talalt temarok a necromancyrol 😊))))

Nah sikerult eladnom 😊 csak az a baj, h mire sikerult az otthagyott cucc eltunt 😞 mind1 😊 a hulye torpekre meg rakerdezni sem tudok 😞

Lazarus
Én meg az Imperial clue-ba(vagy mi) léptem be, de nincs semmi dolgom. Továbbra is lopkodok
I.C.ram
en attol felek hogy aha tolvaj leszek akkor is allandoan majd ilyen "old meg a 32. szintu pancelembert es gyere vissza a jutalomert" szintu questeket adnak de most megprobalkozom egy thief karakterrel melyik faj a legjobb hozza en ugy vettem eszre hogy az oroszlanember
Lacc
Érdekes egy játék ez... Én személy szerint teljesen másra számítottam, nem mintha rossz lenne, de hozzá kell szokni. Az a legnagyobb bajom vele hogy nem tudom mit csináljak 😊 Már beálltam a tolvajok gildjébe, lopkodok a házakből minden értékeset össze-vissza meg megcsinálok pár questet, de akkor most mivan? 😊) Megtaláltam a blade-ek vezetőjét de nem álltam be a blade-ekhez mert úgy látom hogy ez csak egy olyan szál lenne a játékban amit kiemeltek a készítők hogy a kezdők legalább el tudjanak indulni valamin. Én inkább tolvajkodom tovább, megnéztem jópár várost, iszonyatosan nagy területen lehet mászkálni. Csak az a baj hogy minden nagyon üres és ez zavar egy kicsit, akárhova megyek van valami hiányérzetem, az utcákon pl. csak 2-3 ember mászkál, vagy senki sem. A harcrendszer borzalmas, de a Gothicban is az volt mégis király játék volt, úgyhogy majd meglátom. Most 2-3 óra játék után úgy nézek rá mint egy hatalams, kissé üres és átláthatatlen de mindenképp érdekes izére Úgyhogy még meg kell szokni vagy ki kell tapasztalni vagy nem is tudom mi kell még ahhoz hogy megszeressem ezt a gamét 😊
Lazarus
De amúgy a játék megarulez! 😄
Lazarus
Gyűrjatok valami távolralövöldözős fegyverre is mindenképpen 😞
Ha a térképen nekiáltok északra gyalogolni akkor ilyen lávápocsolyás szar hely lesz ahol mindíg éjszaka van.. és ilyen röpködő madarak elkezdték ütögetni a talpig acélpáncélban feszítő szuperman-emet amivel persze semmit nem tudtam tenni, mert még varázslani sem tudok 😞(
a francba...angolból 2-es vagyok!

\"Life is around you and in you.\"

magus
ezekre vállaszt senki?

magus
hat szem sajnos igen😞

akkor ne csodalkozz bazz
nekem szaros ge2 mx-em van😞(
I.C.ram
nem ultra hanem deluxe
I.C.ram
v7700 (gf2 ultra 64mb)
es milyen kartyad van?
I.C.ram
ez tulzas mert 600-asomon egesz jol eldocog 800-ban kb minden mediumon
Ehhh, ne is mond, en a 10000-s tort nem birom eladni...nem talalok ra olyan vevot aki meg is tudja fizetni....

zplayer
mi ez az idiota szemuveg? 😄
ez kerdes volt :-))
a 60000-es gemet megtalaltatok mar :-))
Csövi all!!!
Látom ti már javába nyomjátok a Morrowindet.Lenne egy kérdésem hozzátok.Tényleg perfekt angol tudás szükséges a gémhez?

\"Life is around you and in you.\"

es jo boltost tud nekem valaki ajanlani ? 😊

hiba
PrintScrn gomb megnyomasaval 😊

Dikkma
Mindjárt megvan a kétezer hozzászólás. Ennek örömére felrakom 😊
Mivel lehet kepet lopni ?

Ocseeem, tud valaki olyan helyet, ahol van is penz a boltosoknal ? mert mar van olyan torom ami 10000-t er, es 1*uen nem talalok olyan boltot ahol el tudnam passzolni. Jah es meg valami, ha valakinek a fulebe jut, h mi tortent a torpokkel, es hol lehet ennek utannajarni szoljon 😊)) (Mage Guild Rulez 😊

hiba
Mi is a fo kuldetes? 😊

hiba
"A fõ küldetést persze rögtön kezdéskor megkapjuk, de utána szó szerint azt csinálunk amit akarunk, a négy égtáj bármelyike felé elindulhatunk, hagyva, hogy a sors arra vezessen minket, amerre csak akar" - HCgamer

Nem tudok a faszira adni egy chain páncélt, mert a progi kilép tőle a windowsba
Másnak van ilyen, vagy csak én szopok vele?
Az elején a gyűrűs balhét megcsináltad?Ha rendes vagy 100 aranyat nyerhetsz,ha nem akkor 300-at😊))

magus
hmm
nem akarom ujrakezdeni mert nincs kedvem még egy orat gyalogolni mivel buszra nicns oenzem😞

Mindenki nyomul vele rajtad kívül,meg most már rajtam is😊))

magus
senki válasz?

magus
ja és hol, kitől lehet képzettséget szerezni meg ilyeneket?meg pénzt

magus
na akkor leirom rövid véleményemet:
-A grafika tényleg lélegzetellállito, és oriásiak a városok, kb 20percig kerestem a bladek vezetőjét. gyönyörű

akkor most a kérdések:
-kzdéskor elküldtek albionba, vagy hogy hivjak ahol a bladek vezetőjével kell beszélni. 20percet gyalogotlam mig odaértem, még 20perc mig megtalaltam. ahol a folyo van a városban. na de most mit csinaljak?semmi küldetést nem kaptam. asse tom mit merre hogyan. mondja mar el vki pls
-a kezelése egyyszerűen katasztrofális. egy kis földön kuszo bizbaszt 10percig ütöttem mig egyáltalán eltalátam, és most nemtom hogy énvagyok éna vagy a karakterem nem találja el. a beszélgetásnál szar hogy nincs hangja akrarktereknek, csak olvasgatni kell a kurva hosszu parbeszedeket. olyan jellegtelenek igy a parbeszedek. jobb oldalt az altalanos temak vannak? mert azokkal lhet elérni vmit?mert minig mindenki ugyanazt modnaj kiveve a bladeket mert ők adtak mindenfélét ha arról kérdeztem őket. ja mi az a pursuit vagymi?megy egy csik fol le. az az hogy mennyire vagyok bevagodva?vagy mi?magyarazza mar el vki. amugy ezek a bladek olyanok m,int pl a Gothicban az oldcamp- new camp?csak mert 4oldalas szövegeből kiszurni nem tul kellemes... amugy uj karit kezdek mert ittt nem olvastam a szövegeket. ja amugy ha vkinél nullára redukálodott hog ymennyire bir, annál már nem tudom felhuzni magamat, mert succes vagy nem, nem megy fe😞mi az a taubnt meg a többi?ezt is mondja már el vki pléiz. amugy varazsolgatni se tudom hogy hogy kell😞(penzt hogy lehet szerezni?akkor ugy kell hogy csatlakzok vmi taborhoz és az ad kuldetést?de nem tudopk mit csinalni😞((amugy kitől lehet küldetés szerezni?az ütést is elmagyarázhatná vki mert nem tok ütni😞(((

na pliz mondkátok el részletesn...

hiba
Az en pancelom kicsit rozsdas 😊

1
2
3

Jah és nem tudja valaki hogy ebben a játékban lehet-e lovat meg házat meg ijen nyalánkságokat venni mint a Daggerfall-ban?

Dehogy is...nem hinném hogy randomok,mert én próbálgatom épp a karikat,és edig mindig ugyanazt kaptam,szóval nem randomok

Dikkma
Hadd nyissak rögtön egy kötekedéssel, ezt nem lehetett volna (nagyon sokkal) jobban optimalizálni, sok poligonból állnak a dolgok, minden igényesen ki van dolgozva, ennek egyszerűen KELL ez a teljesítmény.
Dikkma
Re pupákok! hazaértem 😊
ja es azok akik jatszanak. Figyeljetek nem kell ez a no spoiler duma, aki nem akarja a tudni a dolgokat az ne olvassa el. Irjatok please minden tortenetrol questekrol meg mindenfelerol mert vannak akik nem tudnak olyan jol angolul
Én elkezdtem lopni a templomféleségből,és senki nem vett észer,igy most ott feszítek a nagy szent cuccokban,meg a brutál páncélzatban😊))Na jó annyira nem brutál mint az aranyszínű őröknek van,de elég jó😊)))

Hat a jo f**** a programozokba mar. Nem igaz hogy nem lehetett volna egy kicsit jobban optimalizalni ezt a gemet. A 733-asom geforce 2 mx-el 384 ram-al 800*600 olyan csunyad akad. Nem tudom mennyire lessz kedvem igy jatszani😞(
nekem most van itt 1 full lemezvert szeruseg, csak nem birom elvinni 😊 de gaaaaaz 😊