The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D3t0nat0r
Nincsen benne CD key vagy valami ilyesmi? Lehet nem az SVF ben van, akkor NFo file kell. (Még csak most fogom felrakni, kell neki 1általán cdkey?)

D3t0nat0r
SVF filet hol találok? Mert Tressynáél nincs fent..

magus
hol lehet szintet lépni?mert még egy patkány is megöl

Lazarus
Szasz!
Szeretnék kezdeni 1 íjász karaktert is... a tapasztalataitokra lennék kiváncsi, melyik fajt javasoljátok és milyen képesseégek kifejlesztését?
magus
hanyas szinten?

hogy lehet penzt szerezni?

nem hiszem L, hogy csak en jaccok varazsloval

valaki torpe ugyben ? 😊

Lacc
Nemtom, én mindíg eltalálom a patkányokat...
magus
nekem az mozgatta meg a fantaziamat hogy hog kell kikapcsolni

elég bonypolultnak tunik...

na mé nem találom el??

Lacc
Majd el kéne gondolkodni valami kiegészítő készítésén az editorral, nekem legalábbis megmozgatta a fantáziám. Valami kevésbé szétszórt történettel 😊)
magus
anyám bazz ez aztán játék. követni a csávót a rejtekhely miatt...hu na ez kiraly

de van problemom. na első szinten vagyok, belléptem a fighters guildbe és patkanyt kene olni de elkse tallalom. most mit?a penmzemet sisakra meg ilyenekre költöttem. még nem fejlesztettem semmit. de megöl a patkány emrt nem találom el soha. mit kéne csinalnom?guggolni kene vagymi?

Hmuda
Bug:

Ha valakinek kell pénz, akkor Vivecben oldja meg a Foreign részben az Enchanter küldijét (eltakarítani a színészt). Ezek után csak meg kell párszor nyomnunk a megfelelő szöveget és mindig kapunk 250 pénzt és persze max megbecsülést a csávótól. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rincewind
A pályaeditorhoz cuccok, texturák, stb...
Lacc
Valaki mesélje már el hogy mi van a 2. CD-n?
narumon
"én mán az elején elakadtam a morrowindben...
Azt irja hogy baltimoraba el kell vinni a faszinak valami csomagot, de ha odamegyek a faszihoz akkor aszondja nincs nálam a csomag.. Mi a rák van?"

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Lacc
'emtom
magus
egy kérdés:miért nem talalom el soha?

Lacc
Hol van rábeszélés mikor dumálok valakivel? Mert nekem csak megvesztegetés, csúfolás, megbámulás (vagy mi) és fenyegetés van! Mondjuk még sehol sem vettem hasznát egyiknek se, akárkinél próbáltam használni bármelyiket, csak csökkent a jóindulata felém.
szétbasz az ideg....nincs otthon monitor...a game itt van (melóhely)...és kezdek bebaszni.

Sorry! Az Fairligh-es! Re

Nem tudi...te az ISONEWS-on ott van tegnap óta az nfo!

A patch mire jó?

a bribe pedig az a megvesztegetes, de van ott a rabeszeles is, ahhoz kell a speechcraft. Magus : az a 0 az az egesz vilagon valo hozzadallast mutatja, de szemelyenkent mas es mas 😊 (nem biztost , hogy a hosi felszabaditot az imperial guardok is kedvelik 😊))

verti.go : ha beszelsz a csajjal a journalban megjelenik, h valami gyuru kell vissza neki, es a kocsma sregan mogotti kis szegenynegyedben (3 haziko) van. Na megegyszer sregan a kocsma mogott a vilagitotorony fel, az 1ik ott levi hazikoban van, a no mondja is a nevet 😊

verti.go
Voltam a világítótoronyban, beszéltem a csajjal, de semmi új topicot nem tudott felhozni... az a mérőszám, ami a beszélgetéseknél meg szokott jelenni, nála is (mint mindenkinél) 40-es alapból... Bribe talán?
Mi az a hollow tree?

Use google!

magus
telleg hogy kell baratomma tenni?mert mindinkinel 0nal vagyok...

jimmy : az 1 Mbernel van, ha jol Mlexem amit az isonewson olvastam, es baratodda kell tenni...tehat vagy speechcraft, vagy bribe

Verti.go : a hollow tree kozeleben levo hazikoban, de ahhoz beszelned kell a vilagitotornyos csajjal...a torpes kuldit senki nem csinalta meg ? mar 2 megbizasom is van ra, mert 1 masik mage guildba levo csak is kert onnan cuccot (valami torpe konyvet)

hiba
Ez a lopkodas amugy, hogy muxik? Ha hattal al akkor miert veszi eszre hogy en elvettem valamit a polcrol? Hatul is van szemuk?

Emberek... Milyen torteneti vonalon kene elindulni? Mer' en maszkalok ossze vissza, teljes vertezetben, az elejen (meg a karikrealasnal) a raktar kulcsat cselesen, de megszereztem (az utso szobaban odaalsz a polchoz, ahol a kulcs van, megkapod, es meg mielott a manus odaerne, eldobod, ekkor le**** stb, hagyni kell a kulcsot a padlon, kimesz, visszamesz, felveszed, na akkor nem basz le!) aztan ott talaltam egy ket dolgot... Brutalis ahogy kinez a karim! Teljes vertezet (heavy), rajta egy magikus kopeny (a raktarbol szereztem)! Valami kegyetlen! Ja es ezekhez egy silver long sword (ezt is loptam), meg egy steel tower shield... Nektem egyaltalan milyen a karitok? Nekem nord, pasi, major skillsnel van: long blade, block, heavy armor, destruction, restoration, minor skillsnel meg: acrobatics, athletics, sneak, security, 5.-nek meg kivalasztottam most az alternationt, mer' nem tudtam oda mit rakni... Alternation mire jo egyebkent? Ja csillagjegy a lover, aze' mer' nordoknak keves az ugyesseguk (30), es lover-el egyutt 55 lett, meg nyomattam erore, sebessegre, igy elegge jo a karim... Na, megyek, folytatom a lopkodast... Egyebkent az oroket nem lehet megolni? Lover's kiss-el leallitottam egyet, vertem mint az allat, 60 mp-n keresztul, aztan magahoz tert, levert 5 hp-ra, en kirohantam az ajton, felgyogyittam magam, ezt eljatszottam 2-szer, aztan meg mindig elt... Hmmmm...

Patch

verti.go
magus: az első kockában a kézben tartott fegyver/eszköz képe van, ezt alapból a [ és a ] gombokkal válthatod.
A második kockán (az előző mellett) az aktuális varázslat/superpowa képe van. Ezt pedi a -, és a = gombokkal variálhatod.

Vásárlásnál azért vehetted meg a potiont, mert aranyból fizettél... az arany mennyiségét abban az ablakban láthatod (alul), amelyikből áthúztad pl. a potiont...

Az első faluban hol a p.csában van az adószedő hullája/gyilkosa?

Use google!

ÉS A PATCH????

magus
mégegykérdés alukl az első a kard, de a másodikba hogy lehet berakni vmit?

magus
egykérdés

amikor vettem vmit akkor átraktam magamhoz potiont de én smmit s neki és mégismegutdtam venni. ezt mondja má el vki hogyhogy kell vásárolni. meg azt is hogy akkor mit kell csinalnom?becsatlakozom egy vkihez és ott kell ügyködnöm?

Meg mindig nem talalom a torpeket 😊

I.C.ram
van mit fejleszteni ezen a jatekon pl a blunt weponokat sokkal szarabbak mint a tobbi fegyver! 😞(
rajott mar valaki a torpes marhasagra ? mostnra sikerult 1bbkent szintet lepnem olyan 8 ora jatek utan...most vajon nallam, vagy bennem van a hiba ? pedig mar 1 halom kuldit megcsinaltam, de ugy lattam azokat nem dijazza 😞((

verti.go
van valaki, aki nightblade karaktert indított rajtam kívül? 😊

Use google!

nekem is kyro II-em van, szintén a víz derékig ér,igaz nekem nem lép ki és nem volt gond az elindítással sem.sajnos ez a kyro II-es, nem minden játékkal kompatibilis😊
Lacc
Amúgy nektek szoktak sikerülni a kizsebelések? Mert engem mindíg elkapnak, pedig most ey kulcsot el kell lopnom egy manustól 😞
Lacc
Tehát mindenki megy össze-vissza és enki sem tudja mit kéne valójában csinálni? 😊))
Hmuda
Honnan lehet soulgemeket szerezni?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

na gyerekek meg annyi erom volt hogy jpgbe atnyomjam az egesz cumot. szal lenti linken 6 kep egy woodelf thiefrol :}

a.
I.C.ram
tab gomb
danone
Mert gondolom még nem léptél szintet 😊
Holt, hogy attól léptem, hogy az akrobatikám nőtt 😊 Nyomd meg a caps lockot, hogy egyfolytába szaladj, a progi úgyis hülyén kezeli a futást, ha elfogy a stamina, akkor is tudsz szaladni 😊 Ugrálva meg méggyorsabb... volt, hogy több kilóméteren keresztül ugráltam 😄 Még jó, hogy nem látta senki :p
Csak arra vigyázz, hogy csata közbe ne nagyon fogyjon el a szufla, mert akkor asszem lepihensz egy kicsit 😊 (pár mp)
hogy lehet kivulrol megnezni a karit?
danone
A mages guildban az első küld. egy valamilyen törpe iromány (könyv) mexerzése... De hogy hol? Ha rohadék várban meg valami ereklyetolvajt kell megtaláli... Ha valaki tudja hol van, írja meg már pls (nem tudom hol van az a város, ahol állítólag keresni kell)
Jótanács: Ha nem akartok hatalmasokat szopni ne kalandozzatok túl messze, mert brutál dolgok jönnek 😊
Lazarus
F: Előveszi az ütőkét
R: Varázslás
en szoktam aludni, de nekem soha nem irt meg ki semmi ilyesmit 😞