The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a kincstárak miatt érdekel akkor asszem azok Vivec-ben vannak 😊
Régen volt már nem emlékszem 😞
nem biztos régen játszottam már vele
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
kifosztottam a legtöbb nagy kincstárat... (a 3 nagy ház, ghostgate, stb...)
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
lvl 8 ..van 6000 aranyam, és kb. 65def-em (rucikkal) + egy enchant tõr, ami 8-12 sebzés + 2-25 poison dmg
már csak ez a város van hátra (thief guild), azt jön a blades
!!!Hajrá Brazília!!!
nédda:
Minimum System Requirements: New!
* Windows XP, Windows 2000, Windows XP 64-bit
* 512MB System RAM
* 2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* 128MB Direct3D compatible video card
* and DirectX 9.0 compatible driver;
* 8x DVD-ROM drive
* 4.6 GB free hard disk space
* DirectX 9.0c (included)
* DirectX 8.1 compatible sound card
* Keyboard, Mouse
Supported Video Card Chipsets:
* ATI X1900 series
* ATI X1800 series
* ATI X1600 series
* ATI X1300 series
* ATI X850 series
* ATI x800 series
* ATI x700 series
* ATI x600 series
* ATI Radeon 9800 series
* ATI Radeon 9700 series
* ATI Radeon 9600 series
* ATI Radeon 9500 series
* NVIDIA GeForce 7800 series
* NVIDIA GeForce 6800 series
* NVIDIA GeForce 6600 series
* NVIDIA GeForce 6200 series
* NVIDIA GeForce FX series
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
(halk zene, a hõs a semmibe mered, régi nagy kalandok emlékei tûnnek fel a szemünk elõtt, a hõs szája halvány mosolyra görbül)
megyek a következõ városba, guild küldiket vinni, majd jön a Blades..>:]
(felemelõ, hõsies háttérzene..)
most valami nyilat kell megtalálni😄 thx all
FORZA JUVE
hogy a picsába tudom megszerezni??? felrepültem a csávó dolgozószobájába, elemeltem az asztaláról a kulcsot (+találtam egyet lennt) és nem nyílik a 2, 100as szintû láda..a securitim 49-es eszem megáll...hogy kell kulcsot használni?? nyomnám a kezébe fele a karimnaka kulcsot de semmi
Fõleg azok a bigyók a tornyok tetején a legjellegzetesebbek szerintem.
De vigyázz hogy hova mész mert van amelyik tele van orkokkal 😄
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Elõfordul, hogy lehet venni boltban, de valami iszonyat ritkán és csak ha elértél egy bizonyos szintet azután. Scrap metal szerzésére a legegyszerûbb mód, ha bemész a Balmora melletti elhagyott romba (közvetlenül a város melletti erõdnél vezet fel oda az út). Ott benn majd lehet mászkálni és ha szembejön egy mechanikus ellenfél (centurion vagy bármilyen robotszerû kütyü), abból ki tudsz ütni ilyet. De amúgy ilyen romokból rengeteg van szerte Morrowindben. Nagy magas oszlopok, tornyok, mindenféle technikai kütyük romjai és szobrok amikrõl fel lehet ismerni ezeket a helyeket.
Az alvás meg nem fogja megszûntetni a statcsökkenést és a betegségeket sem. Ha netán betegség miatt jön elõ a dolog, akkor elõbb a betegséget kell meggyógyítani, majd utána restore italokkal visszatornázni a megfelelõ értékre a tulajdonságot. Vagy bemenni egy templomba és az oldárt igénybe venni.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
hogy néznek ki azok a romok?:S legjobban térkép jelölés kellene róluk...
Scrap metal dwemer romokban van, mindenfelé de nagyon nehezek. Miért mit akarsz kotyvasztani?
Ja és máskor keverjél restore str potionoket és akkor nem lesz bajod a bonewalkerekkel stb.
mind1.. ini fájlban nem lehet írkálni?
na ezt már tuti nem adom el sehol sem..:'( pedig a pénzbõl felkeresnék pár master trainert..:l
ja és scrap metalt hol tudnék találni?? körbenéztem ald-ruhn körül, de sehol egy tomb, dwemer ruin..
jajj, micsináltam tegnap.. megyek balmora temple, 4000goldból vettem 800-800 alapanyagot, HP pósönbe... felvagyok cuccolva, 2 egység szabad hely van nálam, viszem a maradék 200-200 növényt, calderrába, hogy eladjam a manónak...
caldera elõtt alszom, mert elfogyott a stamina (megvan a boots of blinding speed)
megtámad egy assasin (tribunal kiegészítõ..) olyan tõr volt nála, hogy a strenght-em + pár statom lecsökkent 10-re...nem bírtam megmozdulni😄 you are over-encu...stbstb...alszok 4 napot egymás után, nem múlt el...qrvannyát😄
ja és calderra, mage's-guild = az épületük tornyában van egy teljes master's... alchemy set! van még pár növényke is, de nehogy eladjátok nekik, észreveszik a kecsegek ^^,
elõre is kösz
How much can you take,before you snap?
Gens >> majd a sziget belsejébe vettem az irányt, onnan iráyn észak..Khuulban kötöttem ki😄 megyek vissza
(most valami piszkos könyvet kell elcsórni a tag lányától, azelõtt a sisakot vettem el..csak nem találom sehol a könyvet...sneak nemmegy , a 75-ös ládát ami a szobában van nem tom kinyitni 40-es securitivel)
Morrowind kereskedõi bizony elég szegények...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
valaki próbálta már? a többi skillt hogy lehet ilyen galád módon turbóztatni?😄
csalni nem akarok, de ekkora volumenû játékban [de mivel ez nem az élet<#vigyor1>#vigyor1>] biztos vannak bugok 😊
vannak könnyítõ modok?😄D mittomén, gyengébb ellenfelek, kevésbé vesznek észre ha zsebelünk stb..
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
dagoth urat nehéz lenyomni?:S eddig csak a kotor 1-2 + dungeon siege 2-vel játszottam..azokat végigvittem..
a tribunalban mi a fõszál? gondolom a birodalomhoz kapcsolódnak a küldetések (+ ha jól tudom a fõvárost is beletuszkolták a lemezre)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
most szereztem meg a mage's guildból a tõrt, vagy miaszart a vezérünknek..
nah, most kezd áttekinthetetlen lenni az inventory...sok löttyöm van, elkeztem kotyvasztani is (találtam egy alkimista könyvet, levitáció, stamina , hp, magicka restore pósönök vannak benne leírva), balmora templomban vettem összetevkõet, kotyvasztok, eladok, stb..😊 most az alchemy skillem 40-nél van, és +5000gold...
jó a game 😊 mindenkit hátulról elkapok és...megb..kirabolok 😄
a blades fõküldetésekbe mikor érdemes elmenni? mert találkoztam egy fõmanussal balmorában, de annyi journalt adott, hogy loadoltam , szazl a thief küldiket csináljam meg a városokban, és utána blades, vagy hogy?:c
milyen tárgyak kellenek hozzá😊?
kezdtem egy wood elf thief karit
balmora, most a Neranotól kell elcsórni a kulcsot..próbáltam kizsebelni, de nincs nála semmi:c a cimbijét se tom lefizetni (100asokkal) a council clubban..mind1