The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

delutan megkeresem, es lefenykepezem nektek 😉

uhhh, jut eszembe...ceno...talalkoztam 1 ork harcossal valami iszonyat pancelban, es katanaval....vagy valami hasonloval...arrol panaszkodott, h mar nincs kihivas az eleteben, es mar csak 1t akar harc kozben meghalni...na gondoltam megvan az Mbered....aztan rajottem...2 utes voltam neki, de ugy, h az elsotol beajultam 😊)))

A fazonkammal mar en is talalkoztam, hogy a boszi ellopta a csodalatos csatabardjat. Nemmessze tolle az uton tovabb van a boszi (el kel kanyarodni vmerre), de en enm bantottam, mert kiderult....tobbet nem arulok el, nem akarok spoilert 😉

ceno : te mar fenn ? 😉 meddig jatszottal tegnap ? 😊

verti.go : nem kell zartores hozza valamelyik varosban van ahova csak ugy be lehet menni...en is jartam mar ott 😊 talan ash-valami, van ott mage guild. ott van 1 nagy epulet es azon belul meg 1 csomo ajto, na ott valahol 😊 ezt jol elmagyaraztam mi ? 😊 Delutan megnezem neked a pontos nevet, de most nemmerem betolteni, mert akkor nemmegyek dolgozni 😊 Mas. Beleptem a templomba, szerzetesnek 😊)) szivas. kezembe nyomtak pelgrim konyvet, hogy jarjam vegig pelgrim utjat (valami oszlopoknal kell aldozni varosokban), addig ne is gondoljak arra, hogy dutiest kapok...ehhh, ezek a hulye papok 😊 de igy legalabb nem utalnak annyira...mar ott jartak, h nem akartak velem kereskedni, annyira utalltak...mint a telvani hazban...pedig egyikhez sem szoltam a jatekban...de a telvani hazra rajottem...szoval a mage guild, es a telvani haz kimondottan ellenseges viszonyban van (a mage guild tamogatja a birodalmat, mig a telvani haz ellenzi), tehat vagy eggyikhez allsz be, vagy a masikba erre vigyazzatok.

verti.go
Ne má'! Ahhoz, hogy belépjek, zárakat kell törnöm? Milyen már ez?!
Hol tudok lockpicket venni?

Use google!

verti.go
Hogy a halálba lehet szintet lépnie egy magamfajta Nightblade-nek?
Öljek sok embert alattomosan, vagy mi? 😊

Use google!

1bbkent mar 12. szintu vagyok es mindjart itt a 13. 😊

Na 2 kerdesem van...mi tortent a dwarmokkal, es hol lehet venni repules varazslatot

verti.go
detonator: aludni bárhol lehet, csak ne városban tedd, ott csak várakozni lehet.

Use google!

D3t0nat0r
Én a varázslót Íjjal öltem meg.(őt szerencsére sikerült)

A rabok nekem is ottmaradtak. de 100%osan megkedveltek 😊 Ja és a bilincseiket is eladtam Ariellnek 😄D

Te viszont nem válaszoltál nekem! Majd holnap írok!

I.C.ram
na en megyek aludni majd a valaszod holnap megtekintem es azt a kurva emilt kuldd mar el hogy hogy tudlak elerni? ICQ-d nincs?
I.C.ram
amikor en kiszabaditottam a rabokat (leszedtem roluk a bilincset) nem mentek el sehova ott altak bamban neked is?
I.C.ram
en most akarok oda bemenni mert 1 szintet a faszfej varazslo leolt 😞( de mostmar 7. szinten sima ugy lesz 😊
I.C.ram
en is azzal nyomom 😊) short blade 13-18-as sebzes es paralyze ami szerintem az egyik legjobb mert megbenitja az ellent egy par masodpercig 😊)
D3t0nat0r
Ja viszont a barlang TELI volt expensive ruhákkal, és egyéb cuccokkal. Ariellnél teljesen felszerelkeztem, és még így is ő fizetett 😊

ja a másik kérdésemre nem tudod a választ .Ariell árul healelő/magicát növelő löttyöket? Mert én nem láttam nála 😞

D3t0nat0r
Királyság! Már bementem minden kis viskóba, benyaltam magamat mindenkinél(admire), de úgysem engedték hogy ottaludjak 😊)

Egyébként vicces volt ez a bandita barlang. 35ös a marksmanshipem alapból, ezért íjjal mentem be. Hát ha 10 lövésből 3 talált.. Inkább egy shortbalde fegyverrel(ami csak 20 on van) henteltem le őket 😊 De kivédtem tök sok ütést páncéllal, nőtt is a Light Armor skillem..

I.C.ram
na tehat segitek en neked 😊)) tehat menj be oda ahonnan jottel (szemetdombrol na csak vicc 😊))) tehat menj be az oreg faszihoz aho la classkell kivalasztani utana amerre menttel az elejen (ahonnan a kest szedted fel ott ne kanyarodj jobbra hanem menj elore (lefele lepcson) es ott van egy borospince na ott van egy agy azon tudsz aludni
D3t0nat0r
Nem azt kérdeztem hogy hol van, én akartam megkereasni 😞 Szóval ezt nem láttam 😄

Arra válaszoljatok inkább, amit kérdeztem plz!

DeXoSZ
Az adószedőhulla a legelső várostól balra lévő részen figyel (mocsár),át kell menni hozzá a vizen, és ott van valahol a közelben.
Egyébként 500 arany, ha megrotálod a gyilkost 😊
D3t0nat0r
Ja azt egyébként tudom, hogy Caius Cosadesnél majd tudok aludni Balmoreban, de még akarok kalandozni a kezdőhelyen. 0 magicával viszont elég sz@r lenne 😞

D3t0nat0r
Na megint játszottam 😊 Kerestem az elveszett adószedő holttestét, de egy barlangbejáratot találtam. Bent teli volt banditákkal, őket szépen lehenteltem(ők támadtak rám!), és kiengedtem a rabokat 😊 Azért elég húzós volt, lvl 1 en megölni vagy 4 et(hálistennek nem egy helyen voltak), ráment minden magicám a healésre.

Kérdés: Lehet Neyada Neels(vazz léehet elírom, szóval a kezdő falu)ben aludni valahol? Mert teljsen üres a magicám.(Ugye ha thief csillagjegy alatt születtem töltődik éccaka a magica?) Ariellnél pedig én nem találtam healingelő, magicát növelő löttyöket. Lehet hogy lém vagyok, van neki egyáltalán?

valaki kert egy mapot regebben. nos ez korantsem teljes, de a nagyobb telepulesek meg domborzat lathatok:
Morrowind
Hat gyerekek, en osszegyujtottem kb. 150 kilo reagenst, de meg nem probaltam varazslatot vagy potiont kotyvasztani, meg felrobbanok :-))
Mas kerdes, hogy nemkicsit elloptam az egyik kuldi kozben siman a 60000-es kovet, meg nehany kisebbet + master's mozsart lol :-))
Nagyonjo amugy, destructionre gyurok, sajat fireball spell, 5 radius, 40-60 zuzas es 38 pontba kerul.

jut eszembe: tulelte mar valaki annak a scrollnak a hasznalatat amit a egbol pottyant varazslo dob el? :-))
hiba
Ha jol emlekszem a StarWarsbol is keszul valami hasonlo RPG nemde? Neha ennek is kisse Sw-s hangulata van egy egy telepulesen 😊

SarkanyfuaRUSH
Hű bazeg ez lehet ?! 😞(( Na megnézem. Köszi.

Nem figyeltem eléggé 😊))
I.C.ram
Npc-ket en azert nem olok mert felek hogy kellenek mmajd valamilyen questhez es keszthetnem elorol az egesz gammat 😞( habar van ra konzol parancs hogy feltamasszam 😊)
I.C.ram
nem tudom de annyit tudok hogy negy fokozat van : Common, Expensive, Extravagant, es meg egy de ennek nem jut eszembe a neve szeritnem csak a kinezet befojasolja. En mindig a varosokban atoltozom simaruhaba hogy feelingesebb legyen a jatek 😊)
hiba
A Common es Expensive ruhak viselesenek van valami ertelme?

Skacok van már fullos térkép meg kézikönyv scannelve valahol?
I.C.ram
en tolvaj vagyok es meg eddigy egyszer se kellett torvennyel szemben allnom es megis 6000 aranyam van 😊
I.C.ram
na figyelj ezt ugy lehet csak megoldani hogy vagy fizetsz vagy a verdijat leszeded a fejedrol (tolvaj guildben kepesek ra) vagy pedig mesz a seggbe baszos bortonbe
hiba
Nagyon jo a kommunikacios halozat: 5 faluval odebb is tudja mindeki hogy gondjaim vannak a torvennyel...

hiba
A gothicba is sajnaltam mikor gyilkolnom kellett. Tok allatul nezett ki egy egy telepules mikor nyuzsgo elet volt benne 😊 nem bantom en az ucta emberet.

hiba
Nem azzal van bajom hogy kergetnek mert nem kergetnek 😊 de ha szoba allok veluk akkor egybol felismernek es bevisznek vagy...
A problema az hogy amiert "megszegtem a torvenyt" valamikor & valahol 😊 es emiatt nem nagyon akarnak kommunikalni az utca emberei velem.
Van 3? telepulesen egy egy urge aki kepes az ugy erdekeben tenni valamit, de az gondolom sok pizbe kerul. Van mas megoldas? (az alvas ezesetbe nem szamit, nem uldoztek soha).
Amugy mar 2.szintu vagyok de meg egy lelket se bantottam 😊

I.C.ram
kerdezz csak a mester-tolvajt azaz engem ha van valami kerdesed 😊)
I.C.ram
kergetnek az orok? ha igen akkor menekulj be egy szobaba ahol agy van es szepen aludd ki magad masnapra mar szarni fognak a kergetesedre 😊
I.C.ram
LOL 😊))
hiba
Amikor "uldoz a torveny" mit lehet tenni? Nincs kedvem se bortonbe menni se fizetni, de midnen masodik jarokelo azondja hogy nem beszel velem mert nem akar belekrveredni a doglaimba 😊. Csak sok arannyal oldahto meg, hogy tisztazzanak?

mikike
ki jött?
hova lett

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Sarkanyrush : akkor gyakjal az alkimiara 😊 bevalasztottad azt a csillagjegyet ahol az alvastol nem toltodik a mannad 😊)))

SarkanyfuaRUSH
Ja igen, elfelejtettem, hogy itt magica-nak hivjak.😊)

Szoval valaki magica feltöltés ugyben nem tud segíteni ?
I.C.ram
ja ertem mar mire gondolsz te a magicka toltodesere gondolsz igaz? na azt nem tudom mert nem vagyok jartas a varazslatokban 😊
Randal
Ja igen! érdemes a legelején, még a kiindulóponton eladni az elvett(nem ellopott!) cuccokat? és fegyvert vásárolni?

Randal
A legelején hol találok varázslót? teljesen a legelején?

SarkanyfuaRUSH
Igen, potionok, amiket vehetsz általában varázslóktól, illetve van recharge spell, amit szintén megvehetsz.

Mana rechanrge ugyben valaki nem tud segíteni ?
Randal
Ja, van valami ami növeli az életerőt? ital, kaj, ilyesmi? mer megettem egy kenyeret és semmi. Csak alvás?

SarkanyfuaRUSH
Ezt hogy érted? Én varázsló vagyok és a manám nem töltődik egyáltalán. Még alvással sem. Az enchantert megnézem, de ugy lattam az csak fegyverek varázslásával foglalkozik. Egyéb ötletek?
Játszik valaki varázslóval?
Randal
Bocs, akkor rosszul emlékszem.