The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl: a Gothicba is beszél szinte mindegyik.
Legalább ha 2-3 hangot beraktak volna, vagy valamit. Igaz, hogy marha sokat foglalna az az infó amit elmondatok vele. De az arcok😞(((
És a Futás😞
ezen javítani kellene. Hova lehet ez ügyben írni? egy iylen patchet kiadhatnának!
Legalább ha 2-3 hangot beraktak volna, vagy valamit. Igaz, hogy marha sokat foglalna az az infó amit elmondatok vele. De az arcok😞(((
És a Futás😞
ezen javítani kellene. Hova lehet ez ügyben írni? egy iylen patchet kiadhatnának!
inkább azt mondjátok, ki küld el az egg mine-ba 😊 Sikerült felküzdenem magam a 8. szintre, hát nem sokkal jobb, mint az 1 😊(
az arcok szerintem is rondak 😞 a futas is lassu nagyon de hogy mindekinek hangja legyen ahhoz kb egy 6-7 CD-s jatekot kellett volna kiadniuk
Detonator ha most azzonnal nem valaszolsz az emilemre amit irtam es nem a jo emilre irdo akkor az atkom Morrowind minden zeg-zugaba elkiser!

Vélemény a gaméról:
Az arcok lehettek volna jobban kidolgozottak, még a Gothic-é is jobb.
A futás nekem lassú.
A kereskedés is elég érdekes.
Nincsen az NPC-knek hangja.
Talán adnak ki valamilyen patch-et hozzá, amiben már lesz hang.
Igaz én nem csalódtam benne, még, nem volt időm nagyon játszani vele.
ave!
Lehet szidni.
Az arcok lehettek volna jobban kidolgozottak, még a Gothic-é is jobb.
A futás nekem lassú.
A kereskedés is elég érdekes.
Nincsen az NPC-knek hangja.
Talán adnak ki valamilyen patch-et hozzá, amiben már lesz hang.
Igaz én nem csalódtam benne, még, nem volt időm nagyon játszani vele.
ave!
Lehet szidni.
ja nekem is valami Vivecet mondtak! szerintem akkor egy-ket napodba belekerul mire vivecben megtalaldo oket mert az egyik leggenyobb varos (utalom) az osszes tobbi varost ahol eddig voltam mar kivulrol fujom de ezt a szart nem birom megjegyezni... 😊)
És ott vannak assassinok?
Azt mondjuk tudtam, hogy a H-betűséknek van közük ehhez, de egy arc nekem azt mondta, hogy vivecben joinolhatok.
Ott meg megtaláltam a "H-betűseket", de nem találtam semmilyen helyet, ahol joinolhattam volna.
Azt mondjuk tudtam, hogy a H-betűséknek van közük ehhez, de egy arc nekem azt mondta, hogy vivecben joinolhatok.
Ott meg megtaláltam a "H-betűseket", de nem találtam semmilyen helyet, ahol joinolhattam volna.
Use google!
de leeht asszem az enchanterrel de en ugy tudom hogy egy ido utan feltoltodik magatol legalabbis a kardom feltoltodott
regebben mesztelunl mentem mert azthittem hogy akkor konnyebben lehet bugazni pancel meg ruha nelkul es akkor egy kicsit furan reagaltak 😊
de detonator irjal mar megint egy mailt erre a cimre : [email protected]
de detonator irjal mar megint egy mailt erre a cimre : [email protected]
Van valakinek infoja egy akármilyen assassin guildről (már úgy értem, hogy hol van, meg hogy lehet belépni)?
Már nagyon beléphetnékem van, Nightblade-ként valahogy nem találom a helyem se a fightereknél, se a mage-eknél 😊
Marad a thief guild ... egyelőre 😊
Már nagyon beléphetnékem van, Nightblade-ként valahogy nem találom a helyem se a fightereknél, se a mage-eknél 😊
Marad a thief guild ... egyelőre 😊
Use google!
Udv Emberek!
Hol lehet manat recharge-olni? Nem potion-nel, hanem milyen helyen ? Vagy nem lehet? 😞((
Hol lehet manat recharge-olni? Nem potion-nel, hanem milyen helyen ? Vagy nem lehet? 😞((
Pedig tuti visszaírtam. És tuti jó címre, mert nem szólt be a mailer daemon, hogy nem tudta kézbesíteni 😊
ehh hatalmas fogasom votl az elobb talaltam tiz tanyert aminek darabja 700 gold 😊)) es 5 bogret aminek darabja 450 😊)
A fileok neve nem 1.jpg, 2.jpg, 3.jpg, hanem 1.JPG, 2.JPG, 3.JPG... Ez van, a html kód érzékeli a különbséget a kis és nagybetűk között 😊
ez valami eroterfal, de nagyon jol nez ki 😊 most csinalom a kuldit, hogy warlock rangom legyen a mage guildba 😊