The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D3t0nat0r
defaultba a bal ctrl az guggolás nem? Bár most jut eszembe ha guggolok mindig megjelenik egy kéz+cucc ikon, akkor vlaszeg ez lesz az..

Csak játszhatnék már 😞

FREAK
ja, default bal ctrl

Riszpekk

FREAK
van ám 😊 (bár én sem esküdnék meg rá, de asszem van sneak...)

Riszpekk

D3t0nat0r
Hmm van lopakodás? Én nem emléxek rá, hogy a controllsnál be lehet állíani, de lehet tévedek..

FREAK
vagy most a nyelvtudással van a gond?

Riszpekk

FREAK
figyi most hótt komolyan....... az ember egyszerre csinál 5-6 missiont

az ok, hogy az egyik befuccsol, de még mindig ott a többi!

komolyan nem értem, mire gondolt

Riszpekk

FREAK
hogy lehet a morrowindben elakadni????? oda mész, ahova akarsz, olyan missiont csinálsz, ami jólesik, hogy lehet elakadni???

nem flémelek, tök komolyan kérdezem, beragadtál valahova, vagy mi????

Riszpekk

Rincewind
Szvsz a lopakodás...
D3t0nat0r
vazze, és mi van neked a bal CTRl re rakva?

Nnnna vegre sikerult hazalognom, irany morrowind 😉

Crem
Hi All!

Én véglegesen elakadtam,nem értem, stb...

Ha netán valaki lefordítja magyarra vagy hasonló ötlete támad annak előre is sok sikert és kitartást, akaraterőt kívánok!!!!! Természetesen őrűlten várom, hogy megossza velünk ezt a kincset!

Leendő kebelbarátomnak előre is köszönöm!😊

ThX.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Rincewind
Balmorában hol a picsában van Vorar Helas????
Randal
Mi a különbség a 2 két patch között?
Ha tudsz letölteni, itt egy cím:
http://gothic.uw.hu

úgy értem, hogy Szombat-vasárnap óta 4 szintet
ti mennyi idő alatt léptek szintet?
Én két-három teljes játéknap alatt léptem 4 szintet
toMpEr
Kijott egy nocd patch, ami allitolag az fps-t is megdobja:
http://gcw.gamingelite.com/games/pc_morrowind.shtml
nem teszteltem, mert nincs meg a jatek 😞

danone
Helyesbítek, megvan 😊 Ezt a szopást! Az ember nem veszi észre az elején, hogy oda is fel lehet menni, ezze véginyomja az egész dungeont, pedig az elején volt, amit keresett 😊))
danone
Igen ez, köszi 😊 Bár ennek ellenére nem találom 😊 Nembaj, kitartok 😊
Efreet
"A rubikkocka meg a barlangnak felulrol a masodik szintjen van, a ket szurkalo pancser folott. Lemegy, szurkapiszkakat lenyom, felugral, ajton be, baltas allat lecsap, aztan mar nem nehez."
ez akar az lenni?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

danone
hm most olvasom köszi
danone
O én már bennvagyok rég, épp ez a gond, hogy végigjártam, de semmi 😊
Efreet
indexfórumon le van írva rendesen, hogy hova kell menni...

FREAK
a kocka az valami romoknál van, azt még én sem találtam meg

Riszpekk

danone
Azt a 7 meg a nyolcát! A legelső naplóbnejegyzésem alapján sikerült elvergődnöm egy városba, ahol a Fighter Guild-es faszi elküldött egy bányába (olyan trükkös bejárata van), vagy hova, tele gőzgépekkel, meg mechanikus cumókkal. 2 kérdés:
1: Hol a szarba van az a tököm kocka, amit keresnem kell?
2: Itt tudok az elveszett törpék után kutatni?
Mert már keresztül-kasul végigjártam az egészet, de sehol semmi... 😞
hiba
ez nem jo mert igy en utom meg eloszor, ha viszont o kezdi akkor nyugodtam batalmazhatom nem szol kozbe senki.

Efreet
Daggerfallban volt varázslóm, aki csak amiatt hordott egy ebony daggert a kezében, mert tele volt nyomva mágiával... szerintem meg lehet élni itt is úgy, hogy egyszer sem ontasz vért fegyverrel. persze, lehet ultragyilok karaktert is gyártani (idézömágus+daikatana), de az megint egy másik stílus...

FREAK
ah, kétkezes blade, berserk, aztán csókolom, ha már bunyózni kell 😊))))

ja, fegyvert hogy lehet mágikussá tenni??? mage guildben? vagy alchemist???

Riszpekk

Efreet
aki harcolni akar... aki varázsolni, annak a varázsképességeket, aki meg íjászkodni akar, annak azt, aki meg... 😊

FREAK
hülyeség szerintem......... ne egymást kövessük

Riszpekk

Efreet
ennyire nincs szerepjátékos hajlam egyesekben? ez egy JÁTÉK 😊 ki kell próbálni, ki kell élvezni minden bénázást. és nem állandóan a save-load varázslaton tehénkedni... ez a tolvaj meg egyéb nem legális ügyleteket végzö arcoknak is szól!!!

FREAK
megszúrod a bal szemét egy lándzsával 😊

Riszpekk

hiba
Hogy lehet kiprovokalni hogy a beszelgeto partner usson eloszor?

Efreet
kérdezd meg... és ha nem mondja meg, repeszd szét... ilyen marha egyszerü 😊)

hiba
Kene rendezni valmai "karakterparádét" de ne alegjobb ruhajat vegye fol midneki hanem emeikben leg idetlenebbul nez ki 😊 tehat ossze vissza mindent 😊

Efreet
nekem a p3-450 ami nagyon megeszi a játékélményt... más szempontból jó vagyok (640ram, 64megás Radeon) fájó volt nézni... egy heroes4-nél elviselem ha kicsit ugrál a mozgás, de ez nem jó... hozzászoktam a Dreamcast stabil sebességéhez 😊

FREAK
tegnap havernál kipróbáltuk P3/700, 256, TNT2, 640x480-ban, és játszható volt

outdoor falu közepén 10-15 fps..... kurvára határeset, de megéri 😊)

Riszpekk

Efreet
ja... bár inkább ... aztán morrowindért 😊 (hogy fog elférni a szobámban a nagyfeketedoboz? 😊 )

FREAK
a morrowindÉRT 😊)) tudjuk 😊)

Riszpekk

Efreet
kb 3-4000 elöre legenerált küldi van a játékban...

Efreet
ya, érdemes az indexes morrowind topicot is nézegetni, oda is kerül fel pár okos dolog... http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9059168

na megyek vissza görcsölni tovább... (nem, nem a morrowinddel)

Efreet
nekem a vámpírom high elf vagy nord lesz, alapvetöen mágiahasználó, meg sötét-mániás... meg lesz egy cica tolvajlányom (sajátgyártmányúkaszt a'la daggerfall, ott volt 1 jól kirakott stílus)... egyelöre ennyi... elöször jelenjen meg X-re...

Efreet
nekem a vámpírom high elf vagy nord lesz, alapvetöen mágiahasználó, meg sötét-mániás... meg lesz egy cica tolvajlányom (sajátgyártmányúkaszt a'la daggerfall, ott volt 1 jól kirakott stílus)... egyelöre ennyi... elöször jelenjen meg X-re...

FREAK
wow jól hangzik........... vámpír-ork-battlemage 😊))))

Riszpekk

Efreet
erre mondtam, hogy inkább rontani szokott a minöségen...
jaigen, vámpírkodás. kicsit utánaolvastam, és egy fórumon már találtam vámpír karaktert. egy harcosféléböl lett, 11. szinten, és épphogycsak "túlélte" az átváltozást. a módszer ugyanaz mint a Daggerfallban, be kell cserkészni egy vámpírt (több vámpírklán van akik harcban állnak egymással), és hagyni, hogy rádharapjon jónéhányszor, van egy százalék(elég elenyészö), hogy megfertözzön... ezután pár nappal "meghalsz", és ha épp nem napsütésben ért a halál (barlang, lakás ilyesmi) akkor naplementével felkel a vámpír kari. lényeges tulajdonságnövekedéssel (Daggerfallban +20mindenre volt) jár, pár plusz képességgel meg egyebekkel. onnantól a napfény nagyon durván sebez, a szentelt helyek is (templom...), elég kevés kereskedöt lehet találni aki éjszaka is nyitva van ráadásul szóba áll egy vámpírral... de úgy néz ki csináltak rengeteg vámpír-küldetést is, és (ahogy az mp3-akat hallgatták páran) meg is lehet gyógyíttatni a fertözést (ki akarna ilyet??? 😄) másokat nem lehet megfertözni (szinte lehetetlen lett volna leprogramozni...), de onnantól nem gond egy "lakatlan" házat találni ahol elalhatsz nappalra... csak ne törjék rád a városi örök az ajtót... szóval van vámpírlét, és buli 😊))

FREAK
nem is erről van szó........ egyszerűen lehetetlen ennyi dumát felmondani

3400 npc van, ha mindenki hármat szinkronizálna, akkor is legalább 1100 szinkronszínés kéne, az elvinné az egész költségvetést

mindemellett nem több órányi, hanem több napnyi duma lenne, amit tényleg max dvd-n lehetne tárolni

és még nem is beszéltünk azokról a mondatokról, amiket mindenki elugat : "XY?? I haven't seen him around here", stb.....

teljesen agyrém lenne

Riszpekk

Efreet
namajd a DVD telelesz dumával 😊)) (egyébként nemtudom miért fáj annyira pcre dvd-s játékokat kiadni... alig-alig van rá példa (a Baldursgate-ek kijöttek, meg még 1-2 szösszenet, de kb ennyi))
komolyan véve... kit érdekel a duma? jó ez így... nagyon nehéz javítani a hangulaton a beszéddel, inkább rontani szoktak. 😊

Rincewind
Figyljetek:
Hla Olad (vagy valami ilyesmi) faluban a föld alatti raktárban vagyhol megbíz egy ''ember'', hogy vigyek el egy rabszolgát (Rabinnát), mert ez egy adósság utolsó része. A fickó, akinek oda kell adni, elvileg Balmorában van és a neve valami H-akármi Velas. A háza meg is van, de a csóka sehol...
Ha valaki látta csókát jelezze már, plz! 😊
FREAK
már megint ez a "nincs hang"...........

észnél vagytok ti????? A Gothicban, ahol messze-messze nem volt ennyi info/szöveg, egy egész CD kellett csak a hangoknak!! Most totál komolyan azt akarjátok, hogy minden kurva npc hangosan mondjon el mindent??? Tényleg tök jó lenne........ Végül is megúsznánk 15-20 CD-ből, és egy idő után a cserélgetést is megszoknánk....

Szálljatok már le a hang témáról, bőven elég az amit összevakerálnak a szöveg elején. Ha lenne hang, akkor is csak olvasnád, ahhoz ez túl sok info, hogy beszédhanggal ki legyünk segítve.

Riszpekk

ahhh, egesz nap csak aradozni tudnek errol a jatekrol...ugy velem ebbol ma is logas lessz 😉

Jah, es talaltam 1 helyet ahol moon sugart arulnak....meg agyekkotos tancosnok vonaglanak a "szinpadon" 😉)))