The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
idezet egy korabbi idezetembol 😊
Varazslatot ugy lehet kitorolni, hogy a listaban ranyomsz a SHIFT gomb nyomvatartasa kozben.
Lehet hulyeseg, de hallottam valami olyasmit, hogy kesobb a jatekban epitened kell valami hazat magadnak - nem tudom igaz-e.
Koszi a receptkonyvet, gyorsan megkeresem 😊
Egyebkent a Rabinnas kuldit en ugy csinaltam meg, hogy miutan 3 ora jarkalas utan meguntam, hogy mindenbe beakad mergemben megoltem es hazateleportaltam.

IGEN Magon jól mondja! Játszani KELL! 😄
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
"mondja mar el valaki hogy lehet ezzel a pluginnal hazat szerezni!!!!!!!"
hogyhogy meg nem tudja mindeneki?😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Máshogy is meg lehet oldani a feladatokat.. De most nehaogy azt mondd, hogy pl. ha nem olvasod el a recepteket, akkor nem tudsz alkímiát használni... ...furcsa kicsit az az alkimista, aki nem szeret olvasni ;DD
A harcos kasztok, úgyis máshogy oldják meg a dolgokat.. ;DD Vagy rossz a kasztod, vagy rosszul játszod... Itt semmit sem KELL! 😄
Biztos írta már valaki,csak nem találom...kell a CD2 a játékhoz? Vagy csak valamiféle szerkesztő? Mert akkor törölném hely hiánya miatt.
Azért nem olyan gáz Rabinna-t elkisérni. Abba a házba be kell menni, azt elárulom. Ha nem vagy tolvaj, használj varázslatot a kinyitására.
gamertag: kenobita
gamertag: kenobita
1 lap egy kep es alatta a betu pld B for Bungler's Bane (egy gombafajta)
Balmoraba kell elvinni, de az uj gazdaja nincs otthon... ...most torjek be hozza vagy mi?
Raadasul lerazni sincs szivem a szutykot, most bezartam otthon, de hatha tud vki megoldast... HELP!
nagyon jo "kis" terkep mindenkinek ajanlom!!!
kerdes: szerintetek mik a fekete X ek a terkepen?...
Nezegessetek csak a polcokat, allati sztorik vannak, az istenek szeretkezesi szokasaitol, Morrowind tortenelmen keresztul, a patkany legjobb elkeszitesi modjaig minden... 😉)
A fo szal is a konyvekre epul, legalabbis konnyebben megertheto, mert a hazak kapcsolata eleg bonyi... :S
alulra pedig az alapanyagokat..nagyon magas alchemy skill kell ahhoz hogy sikeruljon egy potion es receptek sincsenek a jatekban ugyhogy proba szerencs alapjan mukodi ...asszem...
targyat feltolteni csak ugy tudsz egy gemmel ha van benne egy lelek..
azt szinten raviszed a karira..szinten jon egy menu ahol kivalaszthatod hogy mit csinalsz a gemmel...
--recharge an item--- ennyi