The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
hat eroditmenyt lehet nem hazat😊 dehogy ez mikent zajlik...nem arra gondoltak hogy el kell foglalni pl egy towert?

Hmuda
Ez bizony gond lesz. Én már előre látom, hogy kismillió plug in jelenik meg heteken belől. Ez teljesen átláthatatlanná teszi az eredeti játékot. Remélem tévedek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hiba
-gamers' characters must at some point build a stronghold of their own in one of the towns--depending on which faction the player has chosen

idezet egy korabbi idezetembol 😊

hiba
igy aztan majd elszaporodnak az olyan esetek amiket parajelensegeknek hihetnek azok akinek nincs meg az adott plugin

Hali!
Varazslatot ugy lehet kitorolni, hogy a listaban ranyomsz a SHIFT gomb nyomvatartasa kozben.

Lehet hulyeseg, de hallottam valami olyasmit, hogy kesobb a jatekban epitened kell valami hazat magadnak - nem tudom igaz-e.

Koszi a receptkonyvet, gyorsan megkeresem 😊

Egyebkent a Rabinnas kuldit en ugy csinaltam meg, hogy miutan 3 ora jarkalas utan meguntam, hogy mindenbe beakad mergemben megoltem es hazateleportaltam.

hiba
nem mondtam hogy csal, csak a pluginokkal amibol hamarosan kisebb tenger lesz a jetek teljesen atalakithato.

I.C.ram
NEM! 😊) max ha bekoltozol valahova de az nem legalis 😊
MaDFoX
Ejj... a plugin, nem csal, csak csinál 1 üres házat Balmorában (nem mondta senki hogy nincs üres, de van akinek így tetszik...) eddig senki sem adta önként a házát, szóval úgy néz ki, sajátod gyárilag nem lehet... 😊 a geme eredetisége nem csorbul... ...ezzel... de vannak csalások is, amik tönkreteszik a feelinget..

IGEN Magon jól mondja! Játszani KELL! 😄

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

hiba
http://morrowind.ttlg.com/plugins/Balmora_house.zip

hiba
tegnap 15:19 I.Cram wrote:
"mondja mar el valaki hogy lehet ezzel a pluginnal hazat szerezni!!!!!!!"

hogyhogy meg nem tudja mindeneki?😊

Hmuda
Ez engem is érdekelne.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

FREAK
nyugi, VANNAK üres házak, csak ne a városok közepén keresd

Riszpekk

hiba
de a francnak kell a plugin en a jatekra vagyok kivancsi az eredetire es nem arra amit barki irhat hozza. tehat meg1x lehet sajat hazam anelkul hogy a tulajt eluznem?

FREAK
milyen pluginek????????????? he??????? lemaradtam valamiről????????

Riszpekk

I.C.ram
Hazat nem tudom mar hanyszor leirtam hogy egy pluginnal szerezhetsz magadnak! Mas : hogy lehet kitorolni a varazslatokat amiket csak az effektjukert vesz meg az ember es felupgradeolta eyg jobb hatasosabb varazslatra?
hiba
Hajolt lehet szervalni valahonnan?

hiba
Kormannyal rpgzel? 😊)

MaDFoX
Inkább nagyon is jó, hogy végre másról is olvashat AKI AKAR! Tudod, "Ha nem akarod, nem kell" ;D
Máshogy is meg lehet oldani a feladatokat.. De most nehaogy azt mondd, hogy pl. ha nem olvasod el a recepteket, akkor nem tudsz alkímiát használni... ...furcsa kicsit az az alkimista, aki nem szeret olvasni ;DD
A harcos kasztok, úgyis máshogy oldják meg a dolgokat.. ;DD Vagy rossz a kasztod, vagy rosszul játszod... Itt semmit sem KELL! 😄

FREAK
én se sokat fogok most az új kormányom miatt, sajna......... de nem adom fel 😊)

Riszpekk

hiba
en mar vagy 3 napja nem jatszottam ezzel mert nem birok 😊

Hmuda
37-46 fileokat szedem most. Aztán meg se lehet majd állítani. : )))

hiba
leglabb nincs igy ertelme az osszevissza rohangaszasnak...utana kell olvasni a dolgoknak mint a valosagban, nem egy Next-gombos rpg 😊

FREAK
nem feltétlenül

freedom.....

Riszpekk

hiba
tehat gondolok olyanra ha pl csatlakozom valami kaszthoz csak adnak valami szallast idovel 😊 azon kivul hogyb befekhetek az agyba...

hiba
amugy bitorlas nelkul nem szerezhetunk valami viskot magunknak?

I.C.ram
csak meg keresgelek mindenfele targy utan
I.C.ram
a hazberendezesrol en is kuldok majd kepet (Plugin haz es nem lopott!)
MaDFoX
Köszi Pluhi! Sejtettem hogy vmi hasonló szívatás lesz, mert bejártam minden házat kocsmát meg guildot, de sehol sem volt a pasi... Egy szemét zsaru meg lekapcsolta rólan a zárnyitás scrollt... ...hmmm lehet hogy mégis loptam... mindegy kicsit most pénztgyártok assztán veszek egyet és szétrobbantom azt az ajtót...

FREAK
nem kell

Riszpekk

RangeR
Hi!
Biztos írta már valaki,csak nem találom...kell a CD2 a játékhoz? Vagy csak valamiféle szerkesztő? Mert akkor törölném hely hiánya miatt.

pluhi
Hi!
Azért nem olyan gáz Rabinna-t elkisérni. Abba a házba be kell menni, azt elárulom. Ha nem vagy tolvaj, használj varázslatot a kinyitására.
cenobite
Az enyémről itt már van kép valahol. még nincs új szerkóm, de ha lesz valami, akkor oda nyomatom. No meg ha "lopok" egy házat, megmutatom Nektek, hogy hogy rendeztem be. Igen...ma hazamegyek és lopok egy házat Balmora-ban. 😊 Yessssssssss!

gamertag: kenobita

cenobite
Bazz'! Kurva jó ez a térkép. Most nézem, hogy már hétfő óta játszom a játékkal és még csak a Balmora-Caldera-Seyda Neen területet derítettem fel - persze nem teljesen, még pár napot eltöltök itt. És akkor még ott van Vivec, meg az északi részek.... Ahhh..... Atomkirály!

gamertag: kenobita

Rincewind
Nyomjatok már karakter képeket a megfelelő topicba!!! 😊
Rincewind
Wow, kirra!!!
Rincewind
Azzal aküldivel 3 napig szívtam! Aztán meguntam és visszatöltöttem az állást... 😞
Bazz kurvajo ez a jatek.Mar 5. szintu vagyok es a barlangokat jarom.Persze mindig van 1 Fokocsog a ki kinyir de 1 kis csellel meg lehet oket olni😊)).

Randal
A 2.es cd letölthető:
gothic.uw.hu

Ja, konyvek telleg jok. Ha tudtok receptkonyvek tartozkodasi helyerol ne tartsatok vissza magatokat 😊 A masik karimmal egyszer talaltam egyet de eladtam mer az thief es nem is emlexem hol talaltam 😞 A kedvenc konyvem: ABC for barbarians 😊)
1 lap egy kep es alatta a betu pld B for Bungler's Bane (egy gombafajta)

Hustler_hu
ja es a kari Knight ... es Lord csillagjegyben szuletett
Hustler_hu
nah en is hozzaszolok 😊 Imperial karit csinaltam es beleptem a Legioba 😊) rulez hogy sajat egyenruhat kell hordjak es jo a szintlepes is (minden 1es advancen kapok valami jobb kis pajzsot meg pancelt (persze Imperial Legion kell hogy legyen kulonben a feletessek radszolnak ) Mar Agent vagyok es 3-ik szintu .
MaDFoX
Nnah, megszivtam egy rabszolgaval...
Balmoraba kell elvinni, de az uj gazdaja nincs otthon... ...most torjek be hozza vagy mi?
Raadasul lerazni sincs szivem a szutykot, most bezartam otthon, de hatha tud vki megoldast... HELP!

D(r)EADLOCK
http://newb1e.bei.t-online.de/morrowmap.jpg

nagyon jo "kis" terkep mindenkinek ajanlom!!!
kerdes: szerintetek mik a fekete X ek a terkepen?...
MaDFoX
VAN receptkonyv a jatekban, tobb fele is...
Nezegessetek csak a polcokat, allati sztorik vannak, az istenek szeretkezesi szokasaitol, Morrowind tortenelmen keresztul, a patkany legjobb elkeszitesi modjaig minden... 😉)
A fo szal is a konyvekre epul, legalabbis konnyebben megertheto, mert a hazak kapcsolata eleg bonyi... :S

D(r)EADLOCK
hopsz..nem lattam hogy Devla mar valaszolt..sorry
D(r)EADLOCK
kotyvasztani ugy tudsz hogy raviszed az egyik gepet a karidra akkor elojon egy menu...felulre szepen bepakolod az apparatusokat
alulra pedig az alapanyagokat..nagyon magas alchemy skill kell ahhoz hogy sikeruljon egy potion es receptek sincsenek a jatekban ugyhogy proba szerencs alapjan mukodi ...asszem...
targyat feltolteni csak ugy tudsz egy gemmel ha van benne egy lelek..
azt szinten raviszed a karira..szinten jon egy menu ahol kivalaszthatod hogy mit csinalsz a gemmel...
--recharge an item--- ennyi
Mintha italt innal megfogod az egyik alkimista felszerelest vagy a soul gemet es ranyomsz a karakter kepere.

I.C.ram
a kerdesem : most inditottam egy varazslo/harcos karit es szeretnek kotyvasztani hogy kell alapanyagokbol csinalni valami finomat? (a gepeket mar megvettem a Balmorai Alkimistatol alapanyagom is van egy-ketto de hogy lehet kotyvasztani meg ujratolteni soulgemmel a kifogyott targyakat??
Es akkor a szokasos fagyasokrol nem is beszeltunk

I.C.ram
jaja! de hat akkor olyan lassu lenne mint a fos kb 1-2 fps egy durvabb gepen is