The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
a kérdések:
ezt még mindig nem tudom, hogy mi:

There is quite a bit of news today. Firstly, ZenGamer have a feature entitled Life of a Thief - the First Days. It talks about playing as a thief character for the first few days in Morrowind. There are some slight spoliers - only releated to the first town - as well as some new screenshots. Head over and check it out if you want some tips at playing as a scoundrel.

Next up is a .plan about Morrowind on BluesNews. It is by Brandon Reinhart from 3DRealms and it gives his thoughts on the game.

Thirdly, I have been sent two plug-ins created by Morrowind gamers. The first regards The Black Candle guild and has been created by Ninja. It adds a hideout into Morrowind that allows you to find out more about them. You can download it here. The second plug-in is by The Ampersand and adds a small house to Balmora. Since there isn't an owner, you can use it to store your equipment in. It can be downloaded here.

Next is a review of Morrowind on GameZone. It is in German, but it gives Morrowind 9.1 out of 10. Head over and check it out.

Finally, I have some more tips on increasing your Morrowind performance. This requires some changes to the Morrowind.ini file, so you should back it up. I am not sure if it increases performance on all machines, but it's worth a try. All you have to do is locate the settings in Morrowind.ini and change them to the following:

UseLinear=0
LinearMethod=1
LinearValue=3.0
LinearRadiusMult=1.0
;
UseQuadratic=1
QuadraticMethod=2
QuadraticValue=16.0
QuadraticRadiusMult=4.0

meg az, hogy hol találom azt a futásgyorsítót!
Elég?

http://morrowind.ttlg.com/registry/viewall.asp - ennel a cimnel azer nem talaltal letoltest, mert nincs is. Itt a keszulo modokat gyujtik ossze, es hogy melyik modhoz milyen segitseg kell: kodolas, 3d modelezes, stb.

I.C.ram
mondd mar mi az isten a kerdesed!
Randal
Köszönöm, végre egy normális ember.

Randal
Ezé törtem én magam... felrakni a Morro-t meg minden, okés, ha nem onnan töltötte le, ahová én felraktam, de legalább segítenének. adják itt a honlapokat, lesek mit borjú az új kapura, hogy hol látom a futásgyorsítást, meg a többit, de arra a pár sorra se írnak semmit, hogy micsoda...
legalább azt mondja, hogy nem tudja!
Ilyen embereket még nem láttam.

www.rpgplanet.com/morrowind
na itt lapozz lejjebb es vannak pluginek. fejbol most ez jut eszembe, de ha ugyanitt a fan sites szekciot megsasolod, az ott talalhato oldalakon is laknak pluginek.

udv,

a.
I.C.ram
mi kerdes vagy legalabb azt mondd el melyik beszolasban volt a kerdesed
Randal
fasza, az isten ***sza meg!
meg kell néznem.
nem tudnál segíteni, már kiakadtam...szal a lenti problémáimmal nyaggatnálak.

I.C.ram
szerinted nekem segitenek? 😞( itt irkaljak hogy ilyen plugin meg olyan plugin de szarnak elmondani hogy honnan lehet beszerezni oket! 😞(
Randal
de egyesítette?

Randal
á, hagyjuk a francba, senki se segít.

I.C.ram
Hol a pocsbe lehet pluginokat lelni??
Randal
könyörgök, legalább te válaszolj, hogy melyik honlapról és mit töltöttél le?
http://morrowind.ttlg.com/registry/viewall.asp
erről a címről szedted le? a ház nekem is megvan, a Boba Fett páncél is, de a többit nemtom, hogy micsoda.
a 3082-es bejegyzésnél még vannak kérdéseim. válaszoljatok már rá!

Randal
Nem értem, mindenki panaszkodik, hogy nem tölti le neki! miket ír ki? én Gothictól töltöttem eddig le jópár gamét és mindegyik rendesen lejött.
Na jó, a Pandora's Box-nál volt php probléma 4 fájlnál, de azt újra lehúztam.
ÉS NEM TÖRÖLTEK SEMMIT!!!!

pluhi
Hi all!
Beraktam a saját házikót, és a fele a folyóparton van! Nektek nem?
Kipróbáltam a futásgyorsitást is, de brutális lett az ijászom nagyon (8x speed egyébként is). Furcsálltam is minek ez, aztán inditottam egy battlemage-t. Azt a tetüt, jó ég!
Hogyan védekeztek az ability leszivások ellen? Mer elmentem kicsit Vasba nekrokat irtani, de lépten nyomon leszivnak. Csatánként kéne egy potion majdnem minden tulajdonságra. Az drága.
Randal
A kérdés lentebb van, az a hosszú sor, hogy az mi?
I.C.Ram: nem törölték, ellenőriztem, mind fennt van. próbáld többször.

Pedig tuti ugy kell... Elohozod az inventoryt, a listaban ahol kiirja a varazslatokat a chance/manaval egyutt shift+eger bal click. Ja egyebkent neha beragad a jatekban a shift, probald megnyomni mindket shiftet 1-2 alkalommal es utana probald meg megeccer.

I.C.ram
😊)) hol lehet pluginoakt leszedni ja es a varazslatokat meg mindig nem tudom kitorolni 😞( hiaba nyomom a shiftet semmi 😞(
Ugylaccik nem csak egy ilyen ember van, ugyanis a balmorai mage guildben a legalso szinten van egy emberke ahogy belepsz a lepcso utan a szobaba balra, aki folyton ordibal hogy ne zavarjam mer igy nem lehet dolgozni. Na ha azt megolom nala is kiirja a kedves kis uzenetet 😊

Hmuda
Ezt már én is megcsináltam. Erre a progi kiirja, hogy ha jót akarok, akkor töltsem vissza az utolsó savet, vagy élvezzem az általam kreált pokoli világot. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Átlag 6k/s-al szedi a 700megás CD. No comment.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Még csak most töltöm a CD2-t. Mivel ritka szar helyen van, ezért inkább nem mondok semmit a letöltési sebességről.

I.C.ram
gyerekek nel egyetek mar hulyek!! "jujj elarasztjak a jatekot pluginokkal meg mindenfele szarral" ezeket bizony >>!!NEM!!<< kotelezo berakni!!!

ha mar itt tartunk tud valaki valami plugin oldalt?

Mas: a 2-es cdnek csomo fajljat toroltek a gothicos oldalrol tud valaki valami mast!!

Hmuda : irjal mar egy mail hog miben tudok segiteni sajat kiegeszitod gyartasaban mert szeretnek en segiteni valamiben 😊
Gyerekek megeri alchemyre gyurni 😊
1 db saltrice (1 gold)
1 db scuttle (10 gold)
ebbol csinalok master keszlettel, a mortar grandmaster es 49 alchemy/71 int-el ilyen italt:
restore fatigue 34pts for 94 secs 😉

ember
mi a kérdés?
Randal
senki se tud válaszolni?

Hmuda
Se box, se PC. Ezek még a fejlesztés elején készültek.

Randal
nagyrészét elolvastam és megértettem, csak az a baj, hogy csomóhoz nincs link, csak emil.
de ezt még mindig nem tudom, hogy mi:

There is quite a bit of news today. Firstly, ZenGamer have a feature entitled Life of a Thief - the First Days. It talks about playing as a thief character for the first few days in Morrowind. There are some slight spoliers - only releated to the first town - as well as some new screenshots. Head over and check it out if you want some tips at playing as a scoundrel.

Next up is a .plan about Morrowind on BluesNews. It is by Brandon Reinhart from 3DRealms and it gives his thoughts on the game.

Thirdly, I have been sent two plug-ins created by Morrowind gamers. The first regards The Black Candle guild and has been created by Ninja. It adds a hideout into Morrowind that allows you to find out more about them. You can download it here. The second plug-in is by The Ampersand and adds a small house to Balmora. Since there isn't an owner, you can use it to store your equipment in. It can be downloaded here.

Next is a review of Morrowind on GameZone. It is in German, but it gives Morrowind 9.1 out of 10. Head over and check it out.

Finally, I have some more tips on increasing your Morrowind performance. This requires some changes to the Morrowind.ini file, so you should back it up. I am not sure if it increases performance on all machines, but it's worth a try. All you have to do is locate the settings in Morrowind.ini and change them to the following:

UseLinear=0
LinearMethod=1
LinearValue=3.0
LinearRadiusMult=1.0
;
UseQuadratic=1
QuadraticMethod=2
QuadraticValue=16.0
QuadraticRadiusMult=4.0
;
Also, if you want more shadows cast by NPCs and creatures, altering the following lets you do it:
Number of Shadows=32
Maximum Shadows Per Object=4
This will reduce the performance, but it gives a great effect.

Randal
szerintem boxos. nem tom, hogy a kijelzőket át lehet-e állítani a pc-sbe, de ez szerintem boxos.
Vagy atomerőmű van alatta.

MaDFoX
Hoppá!
Ezeken a screenshotokon is a PC-s game van vagy ez már a boxos?
Ha a PC-s akkor hogy lehet megcsinálni így a státuszképernyőt?

http://morrowind.ttlg.com/screenshots/MW_shot01.jpg
http://morrowind.ttlg.com/screenshots/MW_shot02.jpg
http://morrowind.ttlg.com/screenshots/MW_shot03.jpg

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Randal
az ezen a címen elérhető dolgok mit jelentenek, egyet-kettőt értek én is, pl a Boba Fett páncél, emebrek, szörnyek árnyéka, de a többi mi, nem vagyok jó angolos és nem tudom teljesen lefordítani őket😞(((

MaDFoX
Az alap-RPG-n a The Elder Scrolls-t értettem...

MaDFoX
Boba fettet nem kell felrakni!
Igaz hogy nagyon meg kell válogatni őket, de az Official-like modok nagyon jók lehetnek, még akár jobbak is az eredetieknél...
A készítők is csak ugyanolyan emberek mint a fanok, csak ez nekik munka a fanok meg csak úgy hobbiból csinálják, megkockáztatom lelkesebben (nem jobban...) mint a melót egy készítő...
Maga az alap-RPG már régóta létezik és igencsak komoly rajongótáborral rendelkezik, akik nem csalni hanem alkotni akarnak... Jó ez mindenkinek, ha meg nem tetszik, kiveszed előle az X-et és kész...

Randal
ok, ezt akartam tudni, igaz én barbárral vagyok😊

Sok ertelme nincs eltuntetni... De ha csinalsz masik markot akkor az felulirja az elsot.

hiba
Naigen de a szinesitesnek csak akkor volna ertelme ha azt az erdeti keszitok csinalnak hiszen ok vannak tisztaban leginkabb a tortentekkel, mert akar storm trooperek is bekerulhetnek ilymodon a jatekba (boba fett mar amugy is benne van😊 )

MaDFoX
Nyalánkságok erre:

cenobite
Ahhhhha... Tenkjú!

gamertag: kenobita

Randal
és hogyan lehet eltüntetni?

A mark egy varazslat, tarsa a recall. Ha markot hasznalod, akkor a local mapben egy X-el megjeloli a helyet, es kesobb akarmikor vissza tudsz oda menni a recall varazslattal, es a mark se tunik el, tehat tobbszor is lehet hasznalni. Legjobb tudomasom szerint egyszerre csak 1 aktiv mark-od lehet.

MaDFoX
A modokat csalásnak használni szarság!
Nem olyan modra gondolok, hogy a gyárilag zárt ajtó mellé tesz egy lyukat a falra, mert az CHEAT!
Az már nem az eredeti game! DE a modokat kiegészítőként értelmezve nagyon is jók és izgalmas használni őket... ...nem megváltoztatni kell az eredetit, hanem színesíteni!

FREAK
cool

hol van?? 😊)))))))))

Riszpekk

De gondolom meg nem keszultek el azzal a kiegeszitovel.

cenobite
Írod:"...kidobok egy markot ..."
Ezt már régebben is akartam kérdezni, hogy a térképen lehet -e jelölgetni dolgokat és ha igen, akkor hogy?

gamertag: kenobita

MaDFoX
Megelőztél...
Ez a lényeg... ...amíg nem a csalásokkal henceg valaki, addig jöhetnek a pluginok...
Vadállat dolgokat láttam, új szigetek, városok, fegyverek, szörnyek, történelmi szálak, függetlenítve az eredeti történettől, de azzal párhuzamosan játszhatóan!
A kedvencem: Egy kihalt, romokkal/hullákkal/csontokkal (nameg persze az ide sereglett szörnyekkel) teli sziget, amit vmi háború (később kiderül, egy idegen faj) letarolt... ...ki kell deríteni mi történt és miért... a szigetre csak egy hajós mer elvinni és csak itt kapcsolódik Morrowindhez... oda vissza járhatsz Morrowind és a nemtommilyen sziget közt, de infót csak a szigeten telálni, "régészkedés" közben... ...nagyon tutin hangzik...

En ha egy ellenseget nem tudok legyozni akkor a leghasznosabb csalast/legerosebb varazslatom hasznalom: quickload 😊 Aztan ha vegkepp nem megy akkor vagy alszok elotte egyet, vagy feladom, vagy ha erzem, hogy csak picin mulik kidobok egy markot hazamegyek feltapolok azt johet a bosszu 😊
Egyebkent nalam meg 1 db mod sincs fent es nem is tervezem a hasznalatukat amig nem lattam a jatekot olyannak mint amilyennek a keszitok szantak.

hiba
az infok alapjan elkepzelheto hogy "mindent" lehet modositani a jatekban de akkor elvesz a kihivas jellege mert mindig ott a kiskapu.

hiba
van benne igazsag, bar szvsz kette kene valasztani a modositott es az erdetei jatekot mert pl: egy ellenfelet esetleg nem tudsz legyozni hat mit csinal az okos ember? betesz valami segitseget a jatekba amit nagy valoszinuseggel o fog hasznalni es nem az npc. persze ez is kihivas de talan nem erre talaltak ki.

Meg mindig nem ertem, hogy ez miert baj. Egy olyan jatekban, mint a Dungeon Siege, amiben olyan plugint rak fel mindenki amilyet akar es a server nem tudja ellenrozni ki mennyit csal meg ok lenne, de egy single player jatekban... ne rakd fel ha nem teccik es kesz.

hiba
En is igy velem ettol tartok is valamennyire.