The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pluhi
Ua. csatornarészben volt a nő, csak át kellett menni az alaguton. Próbáltam is odacsalni a fickóhoz, de nem segitett.
Hmmm... Remelem nem kesek el ezzel. !!!!!!!Vigyetek Almsivi vagy divine interventiont, esetleg mark/recalt!!!!!!!! Ugy latszik, miutan bementem erre a helyre nincs kiut, azon az ajton se lehet kijutni, amelyiken bementem. Ja es bocsi, hogy ennyit pofazok itt nektek, de ezeket fontosnak tartottam elmondani 😊

AAAAAA ezt csekkoljatok, talaltam egy robet ami gyakorlatilag serhetetlenne tesz!
Tulajdonsaga: Restore Health es Restore Fatigue 15/sec, constant effect. Gyakorlatilag masodpercenkent gyogyulsz 15ot addig, amig rajtad van a ruha! Ha meg akarjatok szerezni:
Seyda Neen also kockajat a world mapen kossetek ossze Vivec Hlaalu House kockajaval, es nagyjabol a vonal kozepen lesz egy barlang egy szigeten, oda kell menni. 5os szint alatt nem erdemes, mert sokat kell olni. Mielott odarohannatok: lesz egy elozo hozzaszolasomban emlitett leny egy "szobaban", namost fent elerhetetlen helyen egy sziklan lesz egy lada, nehez eszrevenni. Vigyetek levitation italt, scrollt, vagy valami hasonlot, mert anelkul nem lehet feljutni. Jo kincskeresest! 😊

Mar a masodik ellenseget talalom egy "6th house amulet"-el a hullajanal. Az amulet tulajdonsaga drain fatigue on *self* 100 pts for 5 secs, szal ha hasznalod azonnal osszeesel. Mindket monszta mellett volt egy tarolo "corpusmeat chunk"-okkal. Valaki nem tudja ez mit kellene, hogy jelentsen? Valami szekta ez vagy mi?

Na kikerestem a nevet a journalombol, Addhiranirr.

Uhhh, nem A betuvel kezdodott a neve, ami egyebkent eleg hosszu es 1 szobol all? Mert a Foreign Quarters alatt levo csatornaban van egy parducember vagy vmi hasonlo leny, es neki kell segiteni a Blades egyik questjeben (a Blades a fo storyline).

Nem, nem kell lemenni. Rosszabb!
Miutan atmentel a hidon menj tovabb, es talalsz egy sivar, hegyes helyet lavatavakkal es rohadt sok keselyuszeru madarral. Menj szepen az uton, elagazasnal Molag Mar fele menj. Egy ido utan lesznek kisebb elagazasok, amik egy-egy barlangba visznek. Ezekbol van vagy tiz, es az egyik ilyen Punabi. Sok szerencset a megtalalasahoz 😊
A palyan akkora fust van, hogy nappal majdnem olyan sotet van mint maskor este 😊
Ja, megvalami. Ha nezed a local mapet, a barlang bejarata latszodik, mintha jartal mar volna ott, igy kicsit konnyebb megtalalni. De jol korul kell nezni a terkepen, mert ha az uton mesz asszem pont nem latod a minimapben a bejaratot.

pluhi
Hát csekkoltam, és vagy nem az a nő az, vagy ez a quest már nem lesz befejezve soha. A Foreign Quarters alatt nyirtam ki egyébként.
I.C.ram
HMuda en most toltom a kettes CD-t egy privat FTP-rol ha lesz folos 2-3 napom feltoltsem neked?
I.C.ram
jaja az 😊) de a labirintuson keresztul kell oda jutni vagy hogy? tehat a hid utan menjek be abba a torpe Dwemer barlangrendszerbe?
50es magickaval? A varazslomnak 300 van es folyton aludni kell mert elfogy 😊

I.C.RAM: Nem Punabi az a hely veletlenul? Mert ha igen akkor inkabb fordulj vissza... 1 napig szenvedtem mire megtalaltam, tulzas nelkul, nem jatek idoben szamolva 😊

pluhi
Na én is azt hittem, hogy erről dumálnak, de mikor a questért mentem már halott volt a csaj. Meg mellesleg nem bőrpáncélja volt. Azért visszamegyek mégegyszer, hátha. Nem mintha az a páncél jó lenne valamire, valszeg nem light.😊
Hmuda
Hoppá. Most nyírtad ki a sorozatgyilkost. : )))

A lényeg az, hogy most menj el a Hall of Justice-ba a Vivec-Templeben és beszélj egy főnökkel. Az majd adni fog egy ordinator sisakot és páncélt. Csak vigyázz, hogy fel ne vedd Vivecen belül, mert kinyírnak az őrök. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
tehat akkor bekell mennem abba a torpe labirintus felesegbe? ami a hid utan van? mar kezdtem azt hinni hogy meguszom 😊
Rincewind
I.C.ram
Segitsetek mar!! rajtatok fog szaradni az hogyha nem tudok tovabbjutni! 😊)
pluhi
Tényleg, még nem is meséltem. Valahol Vivec alatt a csatornában találkoztam egy nővel?, aki azonnal megtámadott. Még csak 5-ik szint körül voltam, hiába vetettem be mindent(Fejlövés számszerijjal, pár varázslat scrollból, gyűrűből, végén kard), az istennek nem akart kidögleni. Gondoltam most csunya leszek, becsaltam a vizbe, majd kiúsztam a rácsokon keresztül, vissza épületbe. Mivel őnagysága nem birt kimászni, már csak be kellett állitani a séróját számszerijjal. Vagy 15 fejlövést kibirt mire engedte magát a viz által elringatni.
Mellesleg semmi használható nem volt nála. Valami közepes kétkezes kard, meg full steel nehézvért.
pluhi
Hát pofáztam egy sor, de csak két másik quest lett az eredménye 😊)
magus
50es magickaával lehetek mágus?
mi kell még hozzá?

I.C.ram
Balmoraban a Varazslo Guildben kaptam tud valaki segiteni?
I.C.ram
En kaptam egy olyan kuldetest hogy szedje be valami penzt egy faszitol Pudnaban de nem talalom pudnat (atmegyek a Fort Moonmoth-nal a torpe hidon) merre kell menni a hid utan?
Hmuda
Ilyenkor mindig kérdezgess a járókelőktől. Ők általában szolgálnak infóval.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

pluhi
Megint THx.
Volt nektek az a küldi, hogy mérgezzetek meg egy csávót Balmorában? A szokásos a prob., a csávó nincs sehol, igy meg elég nehéz megmérgezni. Kerestem még a bűnbanda főhadiszállásán is (elvileg tagja), de ott sincs. Amúgy Vivecben kaptam a küldit.
Szerintem short sword az idealis fegyver, en legalabbis nagyon jol megvoltam vele. Kell melle valamilyen lofegyver, mert tamadovarazslatokra nem lesz eleg manad. Magas agility speed es intelligence kell neki. Legyen mindenkeppen primary skill a short sword es a security. Nem letfontossagu, de erdemes a light armort es a sneaket is berakni primary skillnek, eleg fontosak a thiefnek. Persze elvileg heavy armorban is mehetsz, de akkor b*szhatod a sneaket. Eleg fontos meg az acrobatics is, nagyon jol tud jonni, mivel levitalni nem nagyon fogsz vele 😊 A security miatt fontos a magas INT, ezert ha sok penzt akarsz szerezni felveheted primarynek alchemyt is, nagyon sok penzt lehet szerezni italok eladasaval. Ez sajat tapasztalat, szoval nem biztos, hogy ezek a legjobb valasztasok skillek teren.

Hmuda
Hát az a gond, hogy most lett volna jó, ha jó. Holnap megyek ballagásra, holnapután házibuliba. Nem lesz időm megint letölteni.

Randal
Le lesz ellenőrizve, talán jöv hét elején újra jó lesz.

Hmuda
Tud valaki MŰKÖDŐ CD2-t? Amit a gothicról szedtem szar. Kiírja, hogy "There was an error reading this disc. Please contact vki on telszám."

Szerintetek hogy erdemes megalkoztni egy jo thief karaktert es milyen fegyverre erdemes fejleszteni???
A Foreign Quarter plazaban (legfelso emelet) van a Fighter es a Mage guild. Legegyszerubben ugy jutsz oda, hogy valamelyik masik varosban a mage guildben elteleportaltatod magad vivecbe, es az ottani mage guildbol kisetalva ott van 10 meterre a fighters guild ajtaja. Ha vivecben vagy akkor egyszeruen menj fel az epulet legfelso emeletere.

magus
caldoraban hol van a thief guild?

pluhi
Ja, igen. És a FG-ben a csávó igért egy kulcsot, amiért elhoztam neki a puzzle boxot. De nem adja.
pluhi
THX.
Vivecben hol a Fighter Guild? Mintha azt mondta volna a balmorai csaj, hogy ott majd kapok munkát(ő már nem ad). De nem találtam a guildet, igy csak egy gyilkos levadászását, és egy bérgyilkosságot sikerült összeszedni😊).
Vivecben a Foreign Quarterben Jebiac (hasonlo neve van, nemtom pontosan)nevu embernek van egy konyvesboltja, ha jol emlexem lentrol a masodik emeleten. Megveheted tole, vagy a konyvesbolt masodik szintjen a konyvespolcrol le lehet nyulni.

pluhi
Hi!
Találtam egy tőrt.
-Paralyze for 20 sec
-Fortify Attack 5-10pts for 10 sec
Mindez when strikes
És 440 charge van benne.
Nem tudjátok hol lehet venni azt a tiltott könyvet? Valami of Truth. Aszonta a csaj, hogy van ahol árulnak ilyesmit, de én meg egy bookstoreban se láttam.
Rincewind
Passz. De ki van táblázva.
Menj arra, amerre kuldtek, talalsz egy utat es az elso elagazas balra felvisz a hegyekbe ha jol emlexem.

magus
észak dél nyugat kelet?

Rincewind
Közvetlen Caldera mellett van egy völgyben!
magus
egy kérdés
azt mondták a caldera mine calderátol délnyugatra van. na ott a nagy budos semmi van. nem tudja vki hogy tallahtanam meg?

Hmuda
Nyilván képzetlen vagy a kardban. Üsdd addig amíg ki nem hal.

Randal
Nagyon szépen köszönöm. Hálám örökké üldözni fog!
Tényleg köszönöm.

GAMECUBE
Egyb kerdes.
Suhintoka kardal, de nem dogik meg a repuko fenevad a fenenek se mijeee???
1. Leiras, egy tolvaj elso napjai cimmel. Nehany kisebb segitseg az elso varossal kapcsolatban. Ide akkor menj, ha szukseged van nehany tippre es zsivanykent jatszol.

2. Ket pluginrol van szo, egyik egy Black Candle Guild (Fekete Gyertya Ceh), melyben egy rejtekhelyet csinaltak meg sceyda neen mellett. a masik pedig egy Ampersand altal keszitett Balmoraban talalhato haz, melyet berendezhetsz.

3. Ha ezeket megkeresed a morrowind.ini fileban (gyoker konyvtarban van), es atirod arra az ertekre ami itt van, akkor elvileg teljesitmenyjavulast tapasztalhatsz.

futasgyorsito pedig itt:
Futasgyorsito...

remelem segit..
I.C.ram
egyaltalan nem befosalyolja a jatek es en csit helyett sajat updatemnek tekintem 😊)
Crokin
ha jol elkéstem... mind1

Repatarurgyán

Crokin
http://morrowind.ttlg.com/plugins/Balmora_house.zip
asszem itt vannak a pluginek.

Repatarurgyán

hiba
na mar megint csiit ejnye bejnye

Randal
különben meg valaki összegyűjthetné a már létező modokatr meg patcheket.

Randal
ez mennyire befolyásolja a játékot?

I.C.ram
eleg ha a karaktered speedjet felcsiteled (consolt lehivod es beirod hogy "player->setspeed 150" a 150 helyere akarmilyen szamot beirhatsz