The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
Ird meg a szerkesztovel 😊

Szerintem meg egyes helyeken tul egyszeru, leginkabb a varazslatokra gondolok itt. Lehet, hogy csak nekem nem jo semmi, de olyanok hianyoznak, hogy a tamadovarazslatokat formaba lehessen onteni. Ez az x sugaru golyo megy elore nem eleg nekem. Az lenne az igazi, ha lenne pld nyil, labda, eso, hullam, felho es hasonlo forma mind a negy elemi+poison varazslatnak.

pluhi
Nem bonyi itt semmi. A többi egyszerű túlzottan. Elsőre minden komplexebb játék bonyolultnak tűnik. Szvsz a Heroes 4 bonyibb sokkal.
Sephi
Nos elkezdtem jaccani. Hat mit modjak ennel komplikaltabb mar csak a C++ lehetne...

Lhet emrt csak meg az elejen vagyok de ... bazz... kicsit tul bonyorult... amig mindent megtanul az ember... oszt 100000000 magia meg fegyver van es... jaj... hat nem tudom majd meg jaccom de eddig nem valami nagy szam

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

pluhi
Valaki mondja meg légyszi, hogy a viveci sorozatgyilkos az tényleg a St. Olms-i nő volt-e (a csatornában), mert ha igen, akkor nem keresem és elkönyveljük bugnak az esetet.
pluhi
Először mindenképp a story fővonalára és a kommunikációra kéne ráállni. Azt a rengeteg könyvet nem sokan olvassák el, csak belenéznek, ha nőtt a skill, jó, ha nem, akkor köv. Azér a barbárok ABC-jét elolvastam
Efreet
több mint 10 teljes regényre való szöveg van csak könyvekben... az legalább 3-4000 gépelt oldalnyi, és akkor még a kommunikációs szövegek nem kerültek szóba.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

pluhi
A forditáshoz:
Figyelmeztetek mindenkit, hogy ez embertelen munka, pláne, hogy a szöveg sem a legegyszerűbb. Minimum 10 ember kell hozzá, ha nem több, különben mire elkészültök már senki nem játszik a gameval. (Talán ez a veszély áll fenn legkevésbé, tekintve a pályaszerkesztő lehetőségeit.) Nagyobb gáz, hogy ha megunjátok. Ha egyszer végignyomtad a játékot, akkor is csak a töredékét láttad a benne szereplő szövegeknek. Az is baj, ha valaki csak néha ér rá, mert ugy nem halad a cucc. A Fallout 2 példáját tudom felhozni, tudtommal az is vagy egy évig vánszorgott, mire aztán kivérzett. (Ha rosszul értesült lennék szóljatok!)
Sok szerencsét hozzá! Remélem összejön.
pluhi
Walkyre:
Az a szám azt mutatja, hogy még hányszor használhatod a zártörőt. Hogy mit birsz vele nyitni az skillfüggő gondolom, de lehet, hogy van egy maximum. 30-ig simán kinyitod vele a zárakat. Feljebb már spell kell (már ha nem vagy tolvaj).
Magus:
Ha Morag Tong-ékra gondolsz, akkor az Aréna alatt
Sephi
hogy kell oda belepni ?? az insanehez marmint

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hmuda
Elkészült az első kísérleti pluginem. Mindössze a kezdésnél lévő banditatanyát alakítja át. És ne gyertek nekem azzal, hogy kicsi, mert tudom, hogy az. Ez mindössze egy próba. Szóval:
AZ ELSŐ PLUG-IN!
MiQ
pl. egy asztalra?

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

magus
vki help!

magus
azt mondtak hogy egyzsruen athuzom a targyat amit leakarnek rakni de nem jelenik meg ott
miért?

magus
hatbakker 1970et irt az uzenetem helyére
na grat

hogy kell odaadatnom magamnak?

Valaki nemreg azt irta ebben a forumban, hogy fel kell torni a lakast.

De csukva van a haza ,es nem tudom hol a csavo.

Fejbol nemtom, keresd meg journalban az ember nevet akihez vinni kell.

De azon belul😊)

Hat Balmoraba 😊

Nem tudjatok ,hogy hova kell vinni a szolgat amit megkertek ,hogy vigyunk Balmoraba? Pls. help!!

Hmuda
X-boxman. Én nem igazán szoktam töltögetni, csak a legjobbakat. Átlagban a qczi.warez.hu.

Jamicon: már rájöttem. Ha "f" akkor leesik, ha meg "z"-t nyomom, akkor le-fel egérrel.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bocs hogy megint spolierkedek, de nezzetek el ald'ruhn fighter guildbe. Lesz egy csukott ajto mogotte egy lada, megeri lecsekkolni 😊 Keszuljetek 80as ereju zarakra...

magus
és nem lehet vhogy "odadni magadnak"? nincs kedvem visszamenni onnan😞

Sajna nem nagyon vannak külföldi Ftp-s barátaim😞((
Melyik a legjobb warez oldal szerinted?

\"Life is around you and in you.\"

Hmuda
Valaki PLZ help!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Egyáltalán, hogyan lehet Z irányban mozgatni őket, mert nekem csak XY-ban sikerült. Pedig minden kombinációt kipróbáltam.

MaDFoX
Jamicon: Abszolute tamogatlak! Segiteni mondjuk nem sokat tudok, (szabadido inkabb a jatekra megy el, meg nem vagyok igazan mufordito... ...inkabb csak mukedvelo 😉) ) de ha kell vmi gyors help dobj 1 mailt! A modok erdekesek van vmi konkret is?

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Hmuda
Látom hibás lett a válszaom. Szóval megköszönném a segítséget. : )))

Más: akinek van már tapasztalata az editorral, hogyan lehet automatikusan szintre hozni az object-eket?

magus
én támogatom az ötletet. nagyon is. de segiteni nem tudok. nővérem meg ha az élete függne se csinálná meg a 4 nyelvvizsgájval
😞pedig jo otlet

na akkor a kérdésem
Caius Cosadestől (a blades csávó) kaptam egy küldetést hogy beszéljek Ashammal. ő elküldött egy barlangba. na most ot rtartok hogy 2 ut van, egy leszakkadt hid a láva felett vagy egy 32es locked door. ezt vki elmagarázhatná hogy a lockpickek uses 25es az azt jelenti hogy egy 25 ös ajtot kinyit?mert én egyész balmoraban nem talaltam olyat. a hidon atlehet ugrani vhogy? vagy az ajtot kell kinyitni?meg arra es kesz lennek hogy egy cheattel odaadjam magamnak, de balmoraban nem talaltam sehol😞tud vki segiteni?

amugy meg csak minor skliiben sincs egy vrazslat sem, de most van 1000 aranyam +még amit nem adtam el és abbol felfejlesztem mert most 18ason van a destruction, de ebbol feltom fejleszteni.

MaDFoX
Jamicon: Az 5let jo, de amikor utananeztem a szovegek meretenek....
...hat, durva melo...

Eleg termekeny az alkotogarda... ...kb Shakespeare-i meretu az anyag... 😉

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

De, a 2. CDn csak a palyaszerkesztohoz valo cuccok vannak. Maga a palyaszerkeszto progi is az elso CDn van. Moviekrol annyit, hogy nincs benne, egy darab se. Movie addont meg ne keress, mert nincs.

Lacc
Az Insane warez-ről töltöttem le.
Lacc
Nekem működik a CD2.
Hmuda
Hát ha nincs összeköttetésed egy nagyhírű külföldi FTP-ssel, akkor várni kell amíg megjelenik egy általad ismert Warezon.

Van valakinek MŰKÖDŐ CD2-je?

pluhi
Még egy jó sztori. Van egy küldi, hogy vigyél egy csajt a Ghostgate Shrinehoz 2 nap alatt. Nem részletezem min mentem keresztül, mig odaértem. Végre ott vagyunk (hangulatos kis hely), erre odadob a csaj 100 aranyat, olyan "köszönd meg, hogy elhozhattál te idióta" stilusban.
Ott helyben felszeleteltem.
pluhi
Néztétek már, hogy a kereskedők milyen időközönként töltődnek fel ujra zsével? Én Vivecben a Foreign Quarter Enchanterénél szoktam vásárolni. 1500 arany van nála, és elég sűrűn töltődik vissza. Ha megcsinálod a hozzá tartozó questet, meg némi pénzt rááldozol, szeretni fog nagyon. A kemény 8-as mercantile skillemmel többszáz aranyat is alkudtam már nála. Ja, és elég használható cuccokat szokott árulni. Ez is sűrűn variálódik.
pluhi
Lenne egy kérdésem bérgyilkosokhoz, vagy azokhoz, akik már kinyirták a csajt Seyda Neen-ben A warehouse emeletén, bezárt ajtón lehet bejutni, vagy hátulról kell repüléssel operálni. A lényeg, hogy van ott egy őr. Nincs közel, de odajön a hangokra (pedig lecsapom ám a csajt nagyon hamar). Szal meg lehet-e uszni a kérdést fizetés nélkül? Az őrt megpróbáltam leverni, de egy idő után meguntam. Nem akart behalni. Ki lehet-e nyirni csöndben? Van-e valami silence varázslat? Vagy mi van, ha otthagyom az őrt? A többiek megtudják, hogy rossz voltam?
És akkor melyik warez siteról lehet letölteni a frissen megjelent gamek(mint Pl.:a Morrowind,stb.) Iso-it?

Sephi
Ahm a 2. CD-en nem csak palya editor van?

emberek ki tudgya nekem megadni egy cimet ahol a Movie Add-ont tudom letolteni?

Vagy ha nem eri meg letolteni a filmet is valaki meseje mar el a elso filmet mert nekem rip van csak!
elore koszi!

ember
nem lehet.

benne van a nevében. isoNEWS
Sze-Vosztok!

Lenne eyg kérdésem:
Hogyan lehet letölteni az IsoNews-ról?Nekem sehogy sem sikerült.
Köszi

Tsá

Hmuda
IC: látom már nem kell tölteni. : )(

Egyebkent azota talaltam egy masik barlangot 😊 Egy kripta volt, Hla Oadtol delre. A vegen volt egy gyuru, +10 willpower +10 intelligence amig rajtad van a gyuru, tehat ez is constant effect 😊

Nem, nem egg mine. Nem emlexem a nevere, valamilyen furcsa egyedi neve volt. Amint beleptem Dreamerek tamadtak ram.

devla : mi a neve a barlangnak ? valamilyen egg mine ?

I.C.ram
meg jo ha pl a willpowerje jo a karakterednek de az int a legfontosabb es a varazslo iskolak is legyen min minor skillben vagy majorban legalabbis azok a varazslatok amiket szeretnel hasznalni
I.C.ram
SEGITSEG!!! LETOLTOTTEM A 2. CD-t de ugyanaz a bajom mint Hmudanak kiirja hogy nem tudja olvasni es hogy valami Peter Hines nevu fickoval lepjek kapcsolatba valamilyen telefon szamom! segitsetek!! mit kell csinalni??
-------------------------------------------------
SEGITSEG!!! LETOLTOTTEM A 2. CD-t de ugyanaz a bajom mint Hmudanak kiirja hogy nem tudja olvasni es hogy valami Peter Hines nevu fickoval lepjek kapcsolatba valamilyen telefon szamom! segitsetek!! mit kell csinalni??
I.C.ram
akkor lehetsz ha egy kicsit meg ragyursz mondjuk 60-ra felviszed akkor mar siman de szerintem 50-nel is lehet
I.C.ram