The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Páncél:nekem olyan van, mint Vivec-ben az ordinator-oknak
MadFox: kösz a helpet
Nekem is sokszor csinál olyat hogy csak simán lefagy és csak a reset segit (WinXP), de szerintem ezen egy jobb proci segithetne, mert ahogy elnéztem mindig amikor akad egy kicsit, akkor van esély rá...
Egyébként mekkora Security kell egy 100-as zár kinyitására Journeyman's lockpick-kel?
És mindenki csak a Viveci fõgurut emlegeti, de az meg csak poénkodik és nem akar szóbaállni velem normálisan...
Ráadásul addig se enhance, se spell making, se tanulás, de még francos travel sem...
Expelled elleni taktika??????
Ha jó a personalityd akkor bribe amíg 100 nem lesz a csaj és odaadja magától...
Ha jó tolvaj vagy, zsebeld ki...
Ha egyik sem (mint pl én) akkor a zsebeléssel jól magadra uszítod és hent... ...sajnos...
nem tudjátok hol tudok nagyobb soul gem-et találni/lopni/venni? valami boltos érdekelne leginkább...
Nézd meg jobban a fegyver infót.
A gothicba pl neha meg reggeli furdest is lathattunk, aztan almat is eszegettek olykor...(plane ha kiutottuk oket - mert ugye nem haltak meg azonnal). Na majd NWN-ben.
Aki vegigjatszotta azt csak sajnalni tudom, vagy meg azt se. Ezt a gamet arra talaltak ki hogy minnel tovabb lehessen vele eljatszadozni, aki vegigrohan mindenen az megoli az egesz lenyeget 😞

Ujabb kérdés enchanttal kapcsolatba: Ha fire dmg-t akarok egy baltába akkor ahhoz "duration" is kell?(mert a dur. nagyon sok chargeba és pénzbe kerül) és mi a különbség a "target" és a "touch" között?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

http://deathfellows.hu/

http://deathfellows.hu/
Mi a bánat kell a coral cave béli shrine-nek? (csak ez hiányzik elméletileg a pilgrim útjából)
Thx.
Masreszt vannak jol megtermett Ordinatorok (ghostgate), akikkel nem feltetlen kell hadba szallni, de meg 100as skillekkel is nehez uget kiutni, eddig rajtuk lattam a legerosebb pancelokat.
'T' és kész.... városon kívül nem illegal....
De mindenképp szeretnék vámpír karival nyomulni! Nem tudja esetleg valaki, hogy hogy tudok megfertõzõdni???
Az Enchanttal még mindig van egy-két problémám: enchantER-nél kiválasztom a soul gem-et(van benne soul), a fegyvert, csak éppen EFFECT-et nem tudok választani, ez mért van?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Alvogép!