The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaDFoX
😉) Póbáljátok ki a nude patch-ot... (Adults only) ;DDD

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Ha egy mestertol tanulod a skillt akkor NEM kap szorzot! Ezt jegyezd meg, igencsak fontos! Varazslas fejlesztese: Vivec-ben a plazakban felallsz vmi olyan helyre egy tonna restore magicka lotyivel, ahol nem erhet el az ordinator, es elkezdessz ra varazsolni! Ha restorationt is akarod fejleszteni, csinalj egy olyan arit, hogy "restore health xy pts on target", aztan azt is nyomasd ordinatorra!

MaDFoX
Konfig: C1000, 512, GF3Ti200, AI max, láthatóság max, 1 árnyék/entity, 1024x768, Qcx-FSA: internal nem rossz, nem akad, external használható, néha megakad, Balmora persze szaggat... 😉

MaDFoX
Igen, de a fõpasi amikor azt mondom "make amends" csak kb azt mondja, Áhh az idõ elmos mindent, várjunk egy kicsit és meglátod minden rendbe jön, én garantálom neked...

DeXoSZ
Celeron 700, Gef2MX, 256MB ram, 800*600 szépen fut, bár Balmorában pl. elég keményen szaggat, de tök 8, mert ebben a gamaban nem számít sokat az fps.
es Wizzard te milyen felbontasban nyomod??
Ti milyen geppel nyomjatok?
SecMan
Ja, és hogy lehet pickpocket-elni???

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

SecMan
Expelled: akkor a föguruval kell beszélni hogy "make ammends" (mást nemtom)
Páncél:nekem olyan van, mint Vivec-ben az ordinator-oknak
MadFox: kösz a helpet

Nekem is sokszor csinál olyat hogy csak simán lefagy és csak a reset segit (WinXP), de szerintem ezen egy jobb proci segithetne, mert ahogy elnéztem mindig amikor akad egy kicsit, akkor van esély rá...

Egyébként mekkora Security kell egy 100-as zár kinyitására Journeyman's lockpick-kel?

MaDFoX
Errõl jut esyembe a balmorai mages guild küldetésben amikor Punabi meg Sunemtudommi beli varázslókat kell meggyõzni hogy fizessenek, akkor éngem frankón kivágtak a guildból...
És mindenki csak a Viveci fõgurut emlegeti, de az meg csak poénkodik és nem akar szóbaállni velem normálisan...
Ráadásul addig se enhance, se spell making, se tanulás, de még francos travel sem...
Expelled elleni taktika??????

MaDFoX
Hát döntsd el...
Ha jó a personalityd akkor bribe amíg 100 nem lesz a csaj és odaadja magától...
Ha jó tolvaj vagy, zsebeld ki...
Ha egyik sem (mint pl én) akkor a zsebeléssel jól magadra uszítod és hent... ...sajnos...

SecMan
Balmora-ban a Fighters guild-ben megkaptam azt a küldit, amikor egy CODE BOOK-ot kell visszaszerezni valakitöl, de az a valaki nem adja oda, meg aszondja, hogy döntsem el kinek az oldalán állok(fighters vagy thieves), most mit tehetek,hogy tovább haladjon ez a quest?

MaDFoX
Nem, a fõ küldetés a "Vidd el Balmorába ezt a csomagot..." kezdetû szöveggel indul, a játék kezdetén... ;DDDDDDDDDDD

Kb. 4-5/guild/varos.

SecMan
Na végre sikerült megenchantolnom az axe-omat, 20-as fire dmg-el, tudom, hogy nem nagy szám, de nem fért bele több, meg igy is 5k-ba került...
nem tudjátok hol tudok nagyobb soul gem-et találni/lopni/venni? valami boltos érdekelne leginkább...

Nem éri meg csinálni, mert sokkal jobb cuccokat lehet találni. Talán egy gyûrûbe lehet rakni 120 enchantot, ami kevés normális hatásra. Helyette olyan sisakom, bakancs, amulett, gyûrû és mellvért van, amit sose tudnék csinálni. Találtam egy könyvet, amiben írnak az ismert artifactokról. Van vagy 20. Mire mindet megtalálom. Hiába, nehéz a félisten élete 😊

hiba
Meg csak most kezdek ragyurni ezekre, eddig csak fizikailag kuzdottem - csihi puhi, szal magica nem volt eloterben. Meg nem krealtam semmit, nincs is hozza cuccom de ami kesik nem mulik 😊

EqUiNooX
könyörgöm, ne bmp-be pliz, mert leég a modemem 😛
EqUiNooX
Egyetértek, nemhiszem én sem, hogy egy "5nap alatt végigszaladok rajta" felfogás jo ennél a játéknál.. Viszont láttam már olyan emberkét, aki csak azért szaladt a "végére" hogy lássa kivel is áll szemben, és a következõ replaynál már aszerint fejlesztett.. Akkor talán érthetõ.
EqUiNooX
A sulyra értette, nem a fegyver hatásfokára sztem..
Valami valószinüleg elkerülte a figyelmedet.
Nézd meg jobban a fegyver infót.

hiba
Amugy a vegigjatszas egy lehetseges modja, hogy beallsz valameik castba, kezdo vagy alapszint stb. Vegigkuzdod magad mig master nem leszel, s utana atpartolsz egy masik kaszthoz, ahol szinten alaprol indulsz. De nem kotelezo csatlakozni, azt olvastam, hogy anelkul is vegig lehet jatszani...persze ilyekor a tomerdek kuldetesnek nincs jelentosege, mert csak a fovonalat kell vegigvinni. A teljes komplett vegijatszas (nem csak a fo) szvsz hetek vagy honapokba telhet.

hiba
Van egy dolog ami kisse szurja a szememet, dehat ezert vagyok hiba...az npck szepen setalgatnak vagy nem. Az idotol, idojarastol fuggetlenul mindig ugyan ott vannak, nem alszanak, nem talplalkoznak csak vannak.
A gothicba pl neha meg reggeli furdest is lathattunk, aztan almat is eszegettek olykor...(plane ha kiutottuk oket - mert ugye nem haltak meg azonnal). Na majd NWN-ben.

hiba
Ez en is megmondhatom persze lehet nincs igazam, de mivel eddig 5 karakterrel indultam, es mind az 5x caius cosadeshez vezetett az elso ut, biztosra veszem, hogy ove a fovonal.

Aki vegigjatszotta azt csak sajnalni tudom, vagy meg azt se. Ezt a gamet arra talaltak ki hogy minnel tovabb lehessen vele eljatszadozni, aki vegigrohan mindenen az megoli az egesz lenyeget 😞

Egy kis érdekesség. Ti találkoztatok hasonló fegyverrel. Elvileg ennek a cuccnak kb 50 a tömege. Ez is egy lordnál volt.

ember
lehet hogy közel voltak ellenfelek vagy vmi
SecMan
Asszem Restore Agility potion kell!

Ujabb kérdés enchanttal kapcsolatba: Ha fire dmg-t akarok egy baltába akkor ahhoz "duration" is kell?(mert a dur. nagyon sok chargeba és pénzbe kerül) és mi a különbség a "target" és a "touch" között?

Ron Ragm
Írd már le emailbe hol találtad nekem is kell

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

EqUiNooX
Belegondolva van a vámpir társadalom szervezõdése és gyarapodása, és a piramisjáték között pici hasonloság :]
ember
a szabadban nem azt írja ki hogy wait, csak ahol tilos aludni (város, stb)
G. Joe
Gyorsak vagytok mint Nigel Mansell! He! Thnx, na keresek egy kovács csókát!

http://deathfellows.hu/

SecMan
Egyszerüen, kovácsok meg tudják javitani, vagy te is, ha van olyan kalapácsod (bocs,most nem jut eszembe a neve 😊) dfe ahhoz kell armorer skill...

hiba
Kovacs-nal, vagy szerzel kalapacsot es sajat kezuleg.

hiba
3 v 4 ezer "feladat" van a jatekban, es egy (?) fo kuldetes sorozat (gondolom caius cosades fele). Mindenki eldontheti mennyit akar megcsinalni 😊, vagy mikor unja meg az npc vadaszatot.

G. Joe
Nem rohogni! Szoval az elhasznált(eltört) fegyvereket hogy tudom megcsinálni(megcsináltatni). Van erre mod?

Long_Gun
Help!
Mi a bánat kell a coral cave béli shrine-nek? (csak ez hiányzik elméletileg a pilgrim útjából)
Thx.

hiba
Gondolom a fogonoszt kell kiutni a nyeregbol, de ha megsem akkor is lesz ellenfel: en eddig akarhanyszor visszamentem bizonyos helyekre mindig ugya annyi ellenfel volt ot mint amennyit par oraja lekaszaboltam ugyan ott...persze lehet, hogy ez amiatt van mert kozbe kifagyott (kilepett) parszor a progi.
Masreszt vannak jol megtermett Ordinatorok (ghostgate), akikkel nem feltetlen kell hadba szallni, de meg 100as skillekkel is nehez uget kiutni, eddig rajtuk lattam a legerosebb pancelokat.

EqUiNooX
Hüjén fog hangzani amit mondok, de jácc a látványért, a lehetõségekért, a kalandért.. Egy kóbor "fél-isten" leszel, nagy-nagy pofonokkal, de azért korántsem halhatatlanul :] Nem csak annyibõl áll ez a gamma, hogy 100as skill és csókolom, uninstall. szerintem.. :]
EqUiNooX
Nem kell kérdezni, kézségesen és ingyen tartanak bemutatót :]]
Ebonhearttõl Keletre asszem van egy kis dungeon ahol találkoztam 3 vámpírral... tõlük kérdezd h lehetsz vámpír 😊

MaDFoX
Hogyhogy hol alszol a szabadban?...
'T' és kész.... városon kívül nem illegal....

Rincewind
Mivel a vámpíros save-m felülírtamn és nem tudom hogy szedtem össze a fertõzést, kénytelen voltam hanyagolni a Vámpíri létet... 😞
De mindenképp szeretnék vámpír karival nyomulni! Nem tudja esetleg valaki, hogy hogy tudok megfertõzõdni???
MaDFoX
Megnézed jobbra lent az aktív hatásokat, amik érnek... ...tuti vmilyen betegség következménye a gyengeség... ...arra meg van 1 rakás gyógyszer potion, meg varázslatok is...

SecMan
A lopásról csak annyit, hogy Vivec-ben egy 80%-os Camoflage(vagy hogy kell írni) amulettel összelopkodtam egy olyan armort amit a Vivec-ben lévö Ordinatok-ok viselnek... elég jó mert Medium armor, és elég erös... akinek meg kell pénz de nincs sok féröhelye az menjen el gyöngyhalászni 😄

Az Enchanttal még mindig van egy-két problémám: enchantER-nél kiválasztom a soul gem-et(van benne soul), a fegyvert, csak éppen EFFECT-et nem tudok választani, ez mért van?

Meglepo modon restore str potion.

De nem varazsloval... Nekem most ugy 150 healthem van es 500 mana. Alvasnal mindig a manara kell varni, hogy feltoltodjon.

A normálnál tulképp te állítod be, hogy hány órát pihensz, az Until Healed-nél pedig pont annyit alszik, a mana, az élet, és a fatique mind feltöltõdjön maxra..

Ron Ragm
mi a különbség hogy normál rest vagy until healed?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

G. Joe
Alvogép!

hiba
sleep until healed-et eleg gyakran hasznalom, mondhatni naponta 10x szal nem kell olyan sok ido hogy teljenek a napok.