The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még1.. a Balmorás gyilkos keresõs questet nem lehet a Council Club lehentelésénél vmivel békésebb, diplomatikusabb módon megoldani?
lényed=lényeg
nem olvasom el végig, biztos van még hiba benne, bocs érte 😊
nem olvasom el végig, biztos van még hiba benne, bocs érte 😊
Az a lényed, hogy egy banya elaltatta, és elvette minden cuccát, akit elmondása szerint északnyugatra találsz (északkeletre van pedig, mondta is h nem biztos az irányban)... Mikor én megtaláltam, a banya mellé álltam, és elméletileg harcolnom kellett volna a barbárral, csak az volt, hogy nem támadott meg 😊 mondta is hogy meghalsz meg minden, be is állt támadó állásba,de nem ütött 😊, legközelebb mikor a banyával beszéltem az mondta, hogy szegény hüe barbár meg kellett halnia stbstb.. pedig ott állt mellette 😊 mindenesetre a cuccát megkaptam, õk meg ott álldogállnak békességben együtt 😊
Hlormar-Wine-Sot-al mi bubanatot lehet kezdeni? Azt mondta, hogy mikozbe aludt elloptak mindenet, es valami baltarol beszelt (ami nonemu😊). De csakonak nincs semmilye csak egy szal gatyaba ronahgal. Valami eszak nyugati helyrol beszelet, de nem talalom. Megoldotta mar ezt valaki?
16-os, Nord vagyok - 80.napon - de meg mindehol csak alap szintu tag (tobb helyre is beleptem: blades, thief, fighters, imperial cult). De az elso 40 napba szinte csak kalandoztam - igy is kb csak az 1/10edet jartam be az egesz videknek vagy meg annyit se. Mindig 2 labon kozlekedtem, az utamba kerulo lenyekkel edzettem magam, nehany banyat kifosztottam, ott is volt par kellemes leny s igy fejlesztettem a kepessegeim 😊. Ha nagyon kikaptam, akkor elszaladtam messzire aludtam ra egyet aztan mentem a visszavago merkozesre. A sok alvasnak meglett a jotekony hatasa kaptam a bonuspontokat, meg a szorozkat (bar ezek lehet statikusak - a karaktertol fuggenek ?) es igy mar 500kilot vagy mit tudok magammal cipelni. Nem vagyok tul jo harcos de mar nem felek a sotetben 😊. Medium/H armor: 64, Athletics: 64, Acrobatics 62, Block 50, LongBlade: 78. Ezeket mind mind csak a kulonbozo csatak soran edzettem fel, midnenfele extra tuning nelkul. Lassu es faraszto edzes: altalban a banyakban eleg nagy vehemenciaval tamadnak, csak meg kell alni a bejarti ajtoban s mikor mar majdnem mehalok kilepni a szabadba, egy kis alvas, ezt ismetelgetni mindjart +10 a block/armornak. Akrobatika, athletika egyszeruen fejlesztehto: szaladni kell meg ugralni. Leugrani jo magasrol, csako terde esik ropognak a csontok, +1pont 😊. Amugy elofordult parszor hogy nem birtam el a cuccokat de nem akartam otthagyni, erre jo a "Sujamma" valamint a "Skooma"? - megnovelik egy kis idore az erot, persze van nemi mellekhatasuk is de az idovel elmulik.
Most valmai szallast keresek, mert egyenlore csak balmoora ladaiban rejtegetem a kincseimet 😊, aztan ragyurok a varazslasra.
Most valmai szallast keresek, mert egyenlore csak balmoora ladaiban rejtegetem a kincseimet 😊, aztan ragyurok a varazslasra.
Nost ezt nem en kovettem el hanem hulye osztalytarsam, aki lenduletesen elfelejtett kijelentkezni... Ha kell egy normalis mana gyarto cucc, menj el egy alkimistihoz, es ne kimeld a CTRL billentyut!
Van pl invisiblity gyuru. Amit en talaltam az 10masodpercig lathatatlanna tesz. Szekrenybol lopast meg nem probaltam vele de minden egyeb sztem megy csak van egy taktikai resze is:
Atltalaban egy jol meno boltban az eladon kivul van egy gardista is. Adott egy polc, vagy a pult ami tele van a cuccokkal. Erre joesetbe ralat mind2 szemely. Es itt josz te a kepbe, mivel csak kommunikalni kell veluk, es a megfelelo iranyba "elforgatni" a tekintetuket... magyarul ha hattal fognak allni es nem latjak, hogy mit csinalsz siman el lehet lopkodni cuccokat meg 10 ha 10 centire is alsz toluk - persze invisiblity szukseges.
Atltalaban egy jol meno boltban az eladon kivul van egy gardista is. Adott egy polc, vagy a pult ami tele van a cuccokkal. Erre joesetbe ralat mind2 szemely. Es itt josz te a kepbe, mivel csak kommunikalni kell veluk, es a megfelelo iranyba "elforgatni" a tekintetuket... magyarul ha hattal fognak allni es nem latjak, hogy mit csinalsz siman el lehet lopkodni cuccokat meg 10 ha 10 centire is alsz toluk - persze invisiblity szukseges.
Na téptem Morrovindezgötni!

Sz'al mana léhez alkhemista staffok köllenek pl.mozsár, amit a falu (S.N.)kocsmájában csórhatsz el (feltünés nélkü') a kis sötét elf nõsténytõ', ha fetnyomu'sz az asztalra.
Használd egéséggöl!
Használd egéséggöl!
Ja, ha valaki tudja, hogy esetleg editorral lehet-e save gameket szerkeszteni az szóljón légyszi.
Köszi
Köszi
Na látom Te is szívtál a játékkal. Igazán együttérzek veled. Nekem is elölrõl kell kezdenem 😊)) (Nekem tûnt el MUZGO😎
Csak az vígasztal, hogy nem vagyok egyedül 😊)))
Ja és köszi az átállítgatós tanácsot kipróbálom hátha segít 😊)
Köszi
Csa
Csak az vígasztal, hogy nem vagyok egyedül 😊)))
Ja és köszi az átállítgatós tanácsot kipróbálom hátha segít 😊)
Köszi
Csa
Köszi Madfox, de már próbáltam. Nem mûködik. Szerintem azért mert nem halt meg csak kiesett vafy kirepült a játéktérbõl. Egyenlõre úgy tûnik nem lehet megoldani a dolgot.
Egyébként nem úgy tûnik, hogy igaz, hanem biztos mert velem megtörtént😊)))
Elég szarul is érzem magam, hogy ezek szerint ez eddig CSAK NÁLAM TÖRTÉNT MEG 😞((((((((
Még mindíg nagyon szomorú vagyok miatta 😞((
Ha valaki esetleg tud még javaslatot szóljon, köszi.
Várok a patchre... várok a patchre ....
Egyébként nem úgy tûnik, hogy igaz, hanem biztos mert velem megtörtént😊)))
Elég szarul is érzem magam, hogy ezek szerint ez eddig CSAK NÁLAM TÖRTÉNT MEG 😞((((((((
Még mindíg nagyon szomorú vagyok miatta 😞((
Ha valaki esetleg tud még javaslatot szóljon, köszi.
Várok a patchre... várok a patchre ....
Ratom masokra is hatassal van morrowind! 

...ha magus akkor meg csinalsz...
...ha harcos, akkor csinaltatsz egy cuccot, amiben enchantkent invisibility van...
Patch news 16/05/02
According to the Bethesda, an official patch to Morrowind is currently in development. Unfortunately, no details about the patch or the release date of it were revealed. The announcement from Mike Fridley, Associate Producer, at the Morrowind boards is below.
"We are currently working on a patch. I do not have a date for you all yet, but one is being worked on."
~Rand~
forrás: Euro-Morrowind
According to the Bethesda, an official patch to Morrowind is currently in development. Unfortunately, no details about the patch or the release date of it were revealed. The announcement from Mike Fridley, Associate Producer, at the Morrowind boards is below.
"We are currently working on a patch. I do not have a date for you all yet, but one is being worked on."
~Rand~
forrás: Euro-Morrowind
Ha a soul gem utan oda van irva a leny neve zarojelben akkor van, ha csak siman pld common soul gem akkor nincs.
Van benne soul?
most olvastam, dolgoznak a peccsen a fiúk,de a hivatalos megjelenés még bizonytalan, nem adtak meg idõpontot sem
problem: van egy soul gemem (nemtommilyen, nem vmi drága), de azt egy enchanter sem hajlandó hasnzálni, vagy nem is arra van?? help please
ja és amit Mallaviban találtam cuccost hol érdemes aldni? senki sem akarja megvenni..meg kellene egy normális kereskedõ is. hol van?
problem: van egy soul gemem (nemtommilyen, nem vmi drága), de azt egy enchanter sem hajlandó hasnzálni, vagy nem is arra van?? help please
ja és amit Mallaviban találtam cuccost hol érdemes aldni? senki sem akarja megvenni..meg kellene egy normális kereskedõ is. hol van?
Én 6os szinten kezdtem el gyártani a 3000-ket érõ common soulgemeket ,aztán azzal meglátogattam párszor Creeper barátomat,és most van pénz dögivel
Meghát indulótõkének tökéletes az adószedõ gyilkosáért beszedni a pénzt, és fargoth búvóhelyét is meglátogatni. Ez már alapból 500+300-amibõl vehetsz egy steel páncélzatot,és vmi használható fegyit.
Meghát indulótõkének tökéletes az adószedõ gyilkosáért beszedni a pénzt, és fargoth búvóhelyét is meglátogatni. Ez már alapból 500+300-amibõl vehetsz egy steel páncélzatot,és vmi használható fegyit.

Én is így voltam egy darabig, de akár kalandozva, akár a guildok küldetéseit csinálva kb most fog megugrani a pénzed, pl minden küldi 1000a, vagy 1 zsírosabb dungeon... 😄DD
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
SarkanyfuaRUSH:
Kicsit utánanéztem ezeknek az NPC eltûnéseknek...
...nagyon úgy néz ki, hogy ritkán ugyan, de elõfordul a dolog... ...DE (bár lehet hogy ez már neked késõ) van megoldás egy MOD formájában (thxs to FunkyBob!!!)
http://morrowindmods.freewebspace.com/EssentialNPCRespawn.zip
Akinek nem hiányzik NPC ne indítsa! ;D
Jah, 1 apróság, visszahozza azokat is, akiket kinyírtál, (csak storyline NPC-ket) nehogy meglepetés érjen... 😉)
Kicsit utánanéztem ezeknek az NPC eltûnéseknek...
...nagyon úgy néz ki, hogy ritkán ugyan, de elõfordul a dolog... ...DE (bár lehet hogy ez már neked késõ) van megoldás egy MOD formájában (thxs to FunkyBob!!!)
http://morrowindmods.freewebspace.com/EssentialNPCRespawn.zip
Akinek nem hiányzik NPC ne indítsa! ;D
Jah, 1 apróság, visszahozza azokat is, akiket kinyírtál, (csak storyline NPC-ket) nehogy meglepetés érjen... 😉)
Nem kell tökölni az idõkorláttal. Levered és a hullára rányomod a spellt. Mint ahogy már irtam korábban.
Egyébként ezek a legsuxxabb küldetések, ezután még ad két ilyet a balmorai fighter giuld vezetõje, ahol én kurvasokat keresgéltem a célterületet, ráadásul a hely leírása se a legpontosabb
Az a lényeg, h nincs messze a falutól, és csak egy kis ajtó vezet oda, szal egy kis dungeon az egész, télleg nem könnyû megtalálni én is szívtam vele egy csomót... türelem meglesz 😊 szal nem kell nagyon messze kalandozni a falutól
Pedig abból kéne. A 80 ezren felüli gemekbõl csinál. Válts lent a cast when use-ra kattintgatva.
Ha lopsz tole es lebuksz, akkor kirugnak a thief guildbol es megtamad a csaj, ezek utan ha megolod nem leszel gyilkos csak nehany arany bounty lesz rajtad lopasert, es mivel nem te tamadtad meg nem fognak neked menni a thief guildben. Ezek utan 1000 aranyert visszavesznek a tolvajokhoz, ha tagjuk voltal. Masik megoldas a taunt, de nagyon magas speechcraft kell hozza, nem lehet konnyen felduhiteni azt a csajt 😊
Senilias Cadiusus-t hol a bubanatba talalom? (mar alig tudok eligazodni a majd 100 oldalas naploban)
Balmora, Fighters Guild-bol kuldtek, hogy vigyek neki egy levelet.
Balmora, Fighters Guild-bol kuldtek, hogy vigyek neki egy levelet.
Arra rájött már valaki, hogy Vivec-ben mi értelme van a Puzzle Canal-nak?
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Naja, nekem már régóta 100 a csaj, de csak azt bizonygatja, hogy ez a codebook mennyire fontos nekünk és hogy jobb lesz ha eldöntöm, hogy ki mellé állok.. :S
Ja, én nord vagyok...
Ja, én nord vagyok...
scroll-hoz nem kell szerintem semmi azonkivul hogy kivalasztod a char menuben, nyomsz egy ready magic-et (ilyenkor eloveszi a kezet) es castolod a szornyre. ha szurkes ize kezd lebegni korulotte akkor 60 masodperced van hogy leghostbusterezzed.
A fighter guild megvan??? ott van mellette...
DE ha a karakterlapon lévõ térképen a pöttyöket egyenként megnézed, mindre kiírja hogy minek a bejárata... ...könnyedén megtalálod...
DE ha a karakterlapon lévõ térképen a pöttyöket egyenként megnézed, mindre kiírja hogy minek a bejárata... ...könnyedén megtalálod...
segítsetek plííííz,mert nem tudok tovább jáccani...: az lenne a problem, hogy vhogy el kellene jutnom Mallapiba,ami Gnaar Nok-ól van északkeletre. Ehhez képest lassan felfedezem az egész térképet és sehol sincs mallapi. please help,mert különben nem léphetek elõre a protektor szintrõl....
Senki nem tudja mi kell ahhoz,hogy tudjak soul-trap scrollt használni????????
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
amugy figy: nekem a tolvaj wood elfemmel eleg volt a speechcraftomat (40) +2* a bribe 100-at hasznalni. felment 100ra a csaj es aszonta hogy fu tehat tucc a konyvrol na nesze neked es odaadta.
ron ragm #2 figy:
gemeket legegyszerubben lopni lehet,de a legtobb alkimistanal/apothecaryban/telvanni hazban/eldugott rablotanyakon is lehet talalni. Devla meselte hogy Zanabi egy eleg fain hely, hat en is egy zsak grand soul gemmel, egy zsak greater soul gemmel meg dwemer fegyverrel teleportalgattam haza 😄
gemeket legegyszerubben lopni lehet,de a legtobb alkimistanal/apothecaryban/telvanni hazban/eldugott rablotanyakon is lehet talalni. Devla meselte hogy Zanabi egy eleg fain hely, hat en is egy zsak grand soul gemmel, egy zsak greater soul gemmel meg dwemer fegyverrel teleportalgattam haza 😄
ron ragm: figy:
fighters guild mellett, ra'virr trader mellett, outfitterrel szemben, ha seyda neen felol jossz akkor jobb oldal fele orientalodva mesz, es jobbra a masodik haz.
fighters guild mellett, ra'virr trader mellett, outfitterrel szemben, ha seyda neen felol jossz akkor jobb oldal fele orientalodva mesz, es jobbra a masodik haz.
magyar ember figy:
Seyda Neenbol elindulsz az uton eszak-eszaknyugat iranyban Hla-Olad fele. na az uton van egy bazi nagy konyv (TArhiel's Journal). Na ott fog ilyen hang hallatszani: AAARGGGGGGGGHHHHHHH. es leesik a varfazslo. van jo szerkoja +3 scroll amitol 1000 lesz az acrobatics- ed. :}
Seyda Neenbol elindulsz az uton eszak-eszaknyugat iranyban Hla-Olad fele. na az uton van egy bazi nagy konyv (TArhiel's Journal). Na ott fog ilyen hang hallatszani: AAARGGGGGGGGHHHHHHH. es leesik a varfazslo. van jo szerkoja +3 scroll amitol 1000 lesz az acrobatics- ed. :}
vki rakjon má be egy képet hogy Balmorában PONTOSAN hol van a mage guild mer nem találom
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ESC és save, de csak akkor tudsz miután vége a tréningnek és a "seriff" kiengedett
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Hello! Most probalkoztam a jatekkal, de nagyon bena vagyok. Nem tudtam menteni, es fel ora jatek utan meghaltam, mert valamit elloptam a boltbol asszem. Hogy lehet menteni?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
hi all. az lenne a problem, hogy vhogy el kellene jutnom Mallapiba,ami Gnaar Nok-ól van északkeletre. Ehhez képest lassan felfedezem az egész térképet és sehol sincs mallapi. please help,mert különben nem léphetek elõre a protektor szintrõl....