The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki írta hogy 78-as szint a maximum!
Akkor lehetséges hogy mindened a maximumon legyen ire elérsz oda? 10-szinten vagyok de az agility meg a streng már majdnem 100-as.
Akkor lehetséges hogy mindened a maximumon legyen ire elérsz oda? 10-szinten vagyok de az agility meg a streng már majdnem 100-as.
Mod-ból én csak a házasat használNÁM ha összejönne.
Az a hely meg amit leírtam a térkép közepén van és csak a Ghostgaten keresztül lehet odajutni mert falveszi körül az egészet! Voltmár ott valaki?
Az a hely meg amit leírtam a térkép közepén van és csak a Ghostgaten keresztül lehet odajutni mert falveszi körül az egészet! Voltmár ott valaki?
Hamett
Voltál már Dagoth Ur-ban?
Ott biztos akadna kemény ellenfél!?
Voltál már Dagoth Ur-ban?
Ott biztos akadna kemény ellenfél!?
Letöltöttem valami Ház mod-ot de nem nagyon vettem észre hogy mûködne! Elvileg Pelagiadban lenne a kéglim de nem találtam meg!? 😞
Csak ez az egy ház mod van vagy van olyan is ami más városban lenne?
Nemtudjátok nincs véletlenül olyan mod vagy patch vagy akármi ami kiírná az ellenfél hp-jét?
Csak ez az egy ház mod van vagy van olyan is ami más városban lenne?
Nemtudjátok nincs véletlenül olyan mod vagy patch vagy akármi ami kiírná az ellenfél hp-jét?
"mi ertelme szabadon ereszteni oket?"
ez egy szerepjáték eddigi legjobb számítógépes megközelítése. innentöl az értelmet saját karakteredben keresd, aki felszabadítja a rabszolgákat. esetleg egy olyan társadalomból jön, akik elítélik. ha meg nem, akkor minek szabadítja fel (=lopja el) egy másik lény tulajdonát??
ez egy szerepjáték eddigi legjobb számítógépes megközelítése. innentöl az értelmet saját karakteredben keresd, aki felszabadítja a rabszolgákat. esetleg egy olyan társadalomból jön, akik elítélik. ha meg nem, akkor minek szabadítja fel (=lopja el) egy másik lény tulajdonát??
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Miert van az hogy minden rabszolga gyik vagy cicaember?😊
Tenyleg: rajott mar valaki hogy mi ertelme szabadon ereszteni oket?Neha mar kedvem lenne levagni oket, mert nem mondanak semmit, csak halalkodnak...😊
Tenyleg: rajott mar valaki hogy mi ertelme szabadon ereszteni oket?Neha mar kedvem lenne levagni oket, mert nem mondanak semmit, csak halalkodnak...😊
Amúgy azzal keresett már valaki pénzt hogy elment a bányákba és a tellérekbõl kiszedte a xyz nevû ércet és eladta? Azthiszem egy darabnak 200 körüli az ára és egyszerre 5 darabot szedsz ki egy tellérbõl. Tellérbõl meg van lent vagy húsz.
Voltak ott õrök de nem szóltak hogy kiszedem!
Voltak ott õrök de nem szóltak hogy kiszedem!
Szóval volt nálam ez a Moon sugar!?
Nem is emlékszem rá hogy felszedtem volna valahol!
A térképen X-el jelölt helyeken jártmár valaki?
Miket lehet ott találni? Én voltam egy elsülyedt hajóroncsnál de nemtudtam megnézni mert megfulladtam volna!
Nem is emlékszem rá hogy felszedtem volna valahol!
A térképen X-el jelölt helyeken jártmár valaki?
Miket lehet ott találni? Én voltam egy elsülyedt hajóroncsnál de nemtudtam megnézni mert megfulladtam volna!
Ezaz!!
A BLIGHT volt ami engem teljesen kigyógyított de ilyen varázslatot még sajna nemtudtam venni sehol!
A BLIGHT volt ami engem teljesen kigyógyított de ilyen varázslatot még sajna nemtudtam venni sehol!
Csak sajna néhány ital meg dolog olyasmiket irkál ha megiszom hogy no effects. Szóval nem nagyon akar hatni!
Viltam egy városban (nemtudom a nevét de a déli részen) és itt nemakartak eladni és megtanítani semmit valami Moon Sugar-ra hivatkozva!? Ez miakart lenni?
Van valami kastély amit körülvesz a láva! Voltál már ott? Molag Amurba van!
Egyébként mivan ezekben a shrine-ok ban?
Viltam egy városban (nemtudom a nevét de a déli részen) és itt nemakartak eladni és megtanítani semmit valami Moon Sugar-ra hivatkozva!? Ez miakart lenni?
Van valami kastély amit körülvesz a láva! Voltál már ott? Molag Amurba van!
Egyébként mivan ezekben a shrine-ok ban?
A Hercules kihozott új drivereket KyroII-höz, ezáltal legalább duplájára nõtt mindenhol az FPS. Egyre játszhatóbb a dolog.
Ezek szerint én eddig hardcore-n játszottam!
Sima vas és kész! 😊)
Lehet olyan varázslatot venni amivel helyettesíti az oltárok "gyógyító" erejét? Arra gondolok hogy lementem valami sírhelyre és ott a zombik rámvarázsoltak olyat hogy a str lement nullára és csak valami oltár állítja teljesen visza. Szóval valami hatástalanító mágia kellene! Van ilyen vagy csak az italok amik ideiglenesen állítják vissza?
Sima vas és kész! 😊)
Lehet olyan varázslatot venni amivel helyettesíti az oltárok "gyógyító" erejét? Arra gondolok hogy lementem valami sírhelyre és ott a zombik rámvarázsoltak olyat hogy a str lement nullára és csak valami oltár állítja teljesen visza. Szóval valami hatástalanító mágia kellene! Van ilyen vagy csak az italok amik ideiglenesen állítják vissza?
Olyannal én is találkoztam! Valami varázslót õrzött egy olyan krokodilfejûvel együtt.
Békén is hagytam õket!
Ahol ez a mûpóklábakon élõ dagadt ember volt ott olyan zombiszerûségek voltak! Nem támadtak meg. És egy csomú 100-as láda is volt körülötte!
Amit még nem láttam az a négykezû csontváz!
Békén is hagytam õket!
Ahol ez a mûpóklábakon élõ dagadt ember volt ott olyan zombiszerûségek voltak! Nem támadtak meg. És egy csomú 100-as láda is volt körülötte!
Amit még nem láttam az a négykezû csontváz!
Nalam rendszeresen reinkarnalodnak az eltavolitott egyedek: a barlangokba a kulonbozo csontik, zombik rendszeresen, a szabadban a griffmadarak vagy miq 😊, a orszarvuk es meg szamtalan -nem emberi lenyek-.
Pl Caldera kornyeki hegyek labanal minidg osszefutok a 2 disznoval 😊
Pl Caldera kornyeki hegyek labanal minidg osszefutok a 2 disznoval 😊
Na akkor megnézem mit lehet bent találni!
A birkabégetést én is halottam. Bér ekkor nem menekültem hanem csak úgy szaladgáltam.
Hol lehet valami normálisabb féle kardot találni?
Long Sword ben vagyok jó és amit most használok az semmi extra. Iron Claymore. Vannak ugyan valami varázsfegyvereim de eggyik sem Long.
Valami 9000-es katana-t találtam egyszer de nemtudom mennyire jó és hogy hol volt!
Azt a köpenyt én is megakarom keresni! Márcsak azért is mert kiváncsi vagyok rá!
Ti voltatokmár olyan fickónál akinek nincsenek lábai hanem valami mûpóklábakon áll?
A birkabégetést én is halottam. Bér ekkor nem menekültem hanem csak úgy szaladgáltam.
Hol lehet valami normálisabb féle kardot találni?
Long Sword ben vagyok jó és amit most használok az semmi extra. Iron Claymore. Vannak ugyan valami varázsfegyvereim de eggyik sem Long.
Valami 9000-es katana-t találtam egyszer de nemtudom mennyire jó és hogy hol volt!
Azt a köpenyt én is megakarom keresni! Márcsak azért is mert kiváncsi vagyok rá!
Ti voltatokmár olyan fickónál akinek nincsenek lábai hanem valami mûpóklábakon áll?
Szia Zoidberg!
Hétvégén egész végig játszottam! 😊
Kezdek elég jól belejönni!
Találtam a lávás részben valami romokat és ott volt valami fire meg ice acromag (nem biztos hogy ez a neve de hasonló). Ezeket is ellehetne kapni a soultrap-al? Meg itt van valami bejárat egy oltárhoz. Bementem de egy nõ volt ben aki simán elzavart! Mennyire nehéz õt lenyomni és mit lehet itt találni? Megéri?
Ha egy helyiségben harcolok valakivel és ha kiszaladok alvással gyógyulni akkor ha visszamegyek neki is visszaáll a healt-je?
Te hogy haladsz?
Hétvégén egész végig játszottam! 😊
Kezdek elég jól belejönni!
Találtam a lávás részben valami romokat és ott volt valami fire meg ice acromag (nem biztos hogy ez a neve de hasonló). Ezeket is ellehetne kapni a soultrap-al? Meg itt van valami bejárat egy oltárhoz. Bementem de egy nõ volt ben aki simán elzavart! Mennyire nehéz õt lenyomni és mit lehet itt találni? Megéri?
Ha egy helyiségben harcolok valakivel és ha kiszaladok alvással gyógyulni akkor ha visszamegyek neki is visszaáll a healt-je?
Te hogy haladsz?
Amúgy 10-es szinten vagyok és eddig semmiféle küldetést sem csináltam. Kivéve eggyet amikor egy hölgyet kelett elvezetnem valami shrine-hoz. (épp útbaesett) Egyébként Dark Elf és a harcra álltam rá jobban. Longsword 82, streng 76, és hasonlók.
Sajnos íjjászkodást elszúrtam mert nemtudtam hogy a marksman az lenne és így azt hiszem az 10 körül mozog! 😞 Varázsolgatni pedig mostanában kezdtem el.
Gnisis közelében van egy kis félsziget, nos a part melett közvetlenül van a bejárata (átkell úszni) van ott bent egy gyûrû ami egy pár mágiától megvéd. 12k-ért lehet eladni.
Sajnos íjjászkodást elszúrtam mert nemtudtam hogy a marksman az lenne és így azt hiszem az 10 körül mozog! 😞 Varázsolgatni pedig mostanában kezdtem el.
Gnisis közelében van egy kis félsziget, nos a part melett közvetlenül van a bejárata (átkell úszni) van ott bent egy gyûrû ami egy pár mágiától megvéd. 12k-ért lehet eladni.
Sziasztok!
Borzasztó nehéz kérdésem lenne!
Mi a kezdõváros neve?
😊
Borzasztó nehéz kérdésem lenne!
Mi a kezdõváros neve?
😊
este majd rakok be pontos helyet jelolo terpeket addig jo jatekot 

Shadow, nem meg nem jottem ra, de talaltam egy elo torpet, aki magarol azt mondja o az utolso elo torpe :} persze corpussal fertozott, centurion spider-fele labazaton van es kurva dagadt :}
ja, jut eszembe, latogassatok el dagoth feltol eszak-keletre egy pici szigetre (nincs tul messze), ha egy halasz argoniant lattok, jo helyen jartok. beszeljetek vele :}
de ugyanilyen poen a bal fel melletti bezselo rak kereskedo, 10000 penzzel :}
ja, jut eszembe, latogassatok el dagoth feltol eszak-keletre egy pici szigetre (nincs tul messze), ha egy halasz argoniant lattok, jo helyen jartok. beszeljetek vele :}
de ugyanilyen poen a bal fel melletti bezselo rak kereskedo, 10000 penzzel :}
dwemer tube ald ruhn ban mage guild nemtomhanyadik kuldije is, szal ha bent vagy a guildben akkor tartsd meg, megsporolsz vele egy setat a vilag masik felebe.
mazsi probald azt hogy megvarod mig beesteledik (kb ejfel), menj fel a kozeli vilagitotornyba, allitsd maxra a view distance-t es nezd ahony a kis sunyi a kis tavacskaban levo fatorzshoz megy, majd vissza. ha ezt megtette, menj le fatorzshoz es szedd ki amit talalsz; tobbek kozt a gyurud is ott van :}
mazsi probald azt hogy megvarod mig beesteledik (kb ejfel), menj fel a kozeli vilagitotornyba, allitsd maxra a view distance-t es nezd ahony a kis sunyi a kis tavacskaban levo fatorzshoz megy, majd vissza. ha ezt megtette, menj le fatorzshoz es szedd ki amit talalsz; tobbek kozt a gyurud is ott van :}
1.7+ Athlon XP MSI GF3 TI200 , 1024X768, nagyjábol full detail, sehol nem szaggat, viszont csomoszor tölt ,és megáll néhány pillanatra, ez szerintem nem szaggatás, mert balmoralt körbe futva pl nem jelentkezik! Viiszont néha minden jel nélkül egy pillanat alatt kiugrik a game windowsba, ami roppant idegesitõ, ezért gyakran kell mentenem! Hányas szinten lehet már normális esélyekkel indulni a rossz arcu emberek ellen? 

http://deathfellows.hu/
Balmorában lehet soul trapet venni?
és soul gemeket is?
és soul gemeket is?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Assamanu végén is ilyen van. (A robe-nál.)
Néhány restore spellt tudtam már venni, tehát ne törjétek magatokat. Persze véletlenül se volt a csávónál az összes.
Néhány restore spellt tudtam már venni, tehát ne törjétek magatokat. Persze véletlenül se volt a csávónál az összes.
Kevered...
A dwemertube tucattermék, mindenhol (dwemer ruinokban persze) találni, DE a Balmorai thiefes guild egyik küldetése is, pár dwemer artifact, köztük 1 tube visszalopása/megszerzése...
A dwemertube tucattermék, mindenhol (dwemer ruinokban persze) találni, DE a Balmorai thiefes guild egyik küldetése is, pár dwemer artifact, köztük 1 tube visszalopása/megszerzése...
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Nem a Fighters Guildban kéri ezt a emberke az alsó szinten, és cserébe elárul pár infót, amit a Caius Cosades vagykianyavajának kell elmondani? És ezt a Dwel.. Cube-t vagymit kell megszerezni a város határábol északra indulva át a hidon stb.. De az is lehet keverem valamivel..
Hehh... nekem nem muxik a soulgem+hulla+soultrap kombo😊Pedig nem lenne rossz😊
jaja,vhol ott találtam én is, egy 6th házas helyen, legyûrtem érte vmi igen gnóm monstert,aztán fellevitáltam a ládához 😊
Dwemer tube: jo a tolvajok 3. (vagy negyedik?) kuldijehez.
Hehe... Benne van valahol a topicba, de leirom:
Robe lelohelye a kezdovarostol delkeletre levo szigetcsoporton levo labi. Recall nelkul nem erdemes bemaszni, ugyanez igaz a magas acrobatics-re(vagy scroll v. levitate).Kb 8-10 szint korul van az embernek eselye...
Robe lelohelye a kezdovarostol delkeletre levo szigetcsoporton levo labi. Recall nelkul nem erdemes bemaszni, ugyanez igaz a magas acrobatics-re(vagy scroll v. levitate).Kb 8-10 szint korul van az embernek eselye...
A kerdesem tovabbra is fentall! 

Es ezt a kopenyt merre talaltad? 

Találtam egy bugot!
Ha egy szörnyre 2 féle soultrap varázslatot is rányomsz,akkor kapásból 2 lelket szív ki 1 szörnybõl...
De van ennél durvább is: Egy hullára akárhányszor kasztolhatsz soul trapot, mindíg mûxik, vagyis 1 hullával egy készletnyi gemet meg lehet tölteni.
Ha egy szörnyre 2 féle soultrap varázslatot is rányomsz,akkor kapásból 2 lelket szív ki 1 szörnybõl...
De van ennél durvább is: Egy hullára akárhányszor kasztolhatsz soul trapot, mindíg mûxik, vagyis 1 hullával egy készletnyi gemet meg lehet tölteni.
Hi!
Ömlesztve:
-Azzal a Katanával kicst gyorsabban lehet ám csapkodni, mint egy Longbow-vl lõni. Az enyémbe raktam 75-75 frost damage-et, ennél jobb nem kell.
-Nekem most olyan light páncélom van, ami 60% mágia ellenállást ad permanensen. Találtam egy brutálisan kinézõ sisakot is, olyan a fejem benne, mintha Alien, vagy Ctulhu lennék. A többi kiegészitõ üvegpáncél.(Természetesen light armorra gyúrok.) Az a Robe majdnem egyenlõ a god mode-dal. Azért haltam már meg benne.
-Nem tudjátok, hol kapni Restore spelleket? (Nem scroll!) Szivesen gyártanék restore all cuccot magamnak.
Ömlesztve:
-Azzal a Katanával kicst gyorsabban lehet ám csapkodni, mint egy Longbow-vl lõni. Az enyémbe raktam 75-75 frost damage-et, ennél jobb nem kell.
-Nekem most olyan light páncélom van, ami 60% mágia ellenállást ad permanensen. Találtam egy brutálisan kinézõ sisakot is, olyan a fejem benne, mintha Alien, vagy Ctulhu lennék. A többi kiegészitõ üvegpáncél.(Természetesen light armorra gyúrok.) Az a Robe majdnem egyenlõ a god mode-dal. Azért haltam már meg benne.
-Nem tudjátok, hol kapni Restore spelleket? (Nem scroll!) Szivesen gyártanék restore all cuccot magamnak.
Daedric shieldbe vagy mi(fejbol mar nem tom') 225 ferne. Ez csak azert gaz mert magus vagyok unarmoreddel😊
/város és több van mint 4-5 guild
4/5 quest / guild / varos.
namost legalabb 10 guild van, ami igy kb. 10*5*5*5= 1250 kuldi, csak ami guildes. ami meg nem guildes, az a tobbi 3750! :}
majdnem minden bokorban van amugy egy kuldetes.
namost legalabb 10 guild van, ami igy kb. 10*5*5*5= 1250 kuldi, csak ami guildes. ami meg nem guildes, az a tobbi 3750! :}
majdnem minden bokorban van amugy egy kuldetes.
Az már túl durva lenne, ha mindenki tudna ilyet csinálni. 120-as enchantnál még nem láttam nagyobbat
Amugy : valaki elgondolkodott mar azon hogy a fenebe hoztak ossze a restore HP-s, fatigues kopenyt?Nincs olyan kopeny a jatekban aminek lenne annyi kapacitasa hogy akar csak az egyik efektet is befogadja... Vagy tud valaki valami modszert arra hogy lehet novelni az itembe fero enchant merteket?
Vannak random generalodo itemek, de a fontos (kulditargy, artifact) targyak fixek.
Ennel egyszerubben mar nem tudom leirni..: 1 SZINTEN KERESZTUL CSAK 1 SKILLT fejlesztve x5 a szorzo... Ez azt jelenti hogy egymas utan 10x no a skill, es csak az a skill. Akkor a skill tulajdonsagara megkapod az 5x szorzot. 2x-es szorzot neha azert is ad ha nem lepett szintet az adott skill amit hasznaltal.Hogy milyen szisztema szerint az passz. De ez utobbi nem torvenyszeru. Az elso resze a dolognak 101 szazalek.
Skill fejlesztesrol legalabb 200 hozzaszolas van... Es raadasul valami okos emberek beletettek egy keresesi lehetoseget is. 

Mas: en ha summon golden saint tekercset szerzek akkor megidezem szerencsetlent majd soultrap es hent... Igy konnyu permanens varazstargyakat gyartani😊
Hat hmm...
En csak akkor kerdezek valamit ha a regebbi hozzaszolasokban nem talaltam...😊Akinek nem inge ugyebar...
SKILL fejlodes: azok adnak szorzot amik kiemelt skillek(minor vagy major).Ha egy szinten mind a 10-et egy bizonyos skillbol tanulod ami kiemelt skill akkor 5x a szorzo.
En csak akkor kerdezek valamit ha a regebbi hozzaszolasokban nem talaltam...😊Akinek nem inge ugyebar...
SKILL fejlodes: azok adnak szorzot amik kiemelt skillek(minor vagy major).Ha egy szinten mind a 10-et egy bizonyos skillbol tanulod ami kiemelt skill akkor 5x a szorzo.