The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wanda
Hmmm ez a "c" betü nekem nincs vajon miért????
Lacee
regisztráltass! amellett, hogy kapsz egy jó kis c betût a neved elé 😊 választhatod azt, hogy folyamatos bejelntkezés, vagy vmi ilyesmi legyen.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sipocz
Béke Nektek!!
Az ölés konfigurációjához:
-ha nem vagy túltáp(pl.:kezdõ) fontos,hogy Te üss elõször,mivel ált. az nyer aki kezd....megbuktam vele,a dungiból kihozandó nép(a küldi lényege) ugyan úgy nézett ki mint a fogvatartói😊
-a céhtársat ne öld....bukta->belomoltam Marandusba,redoran brother címem volt bent is mindenki redoranos,párbeszédnél 90 hozzáállás,aztán mondják nekem😄ie stupid! és úgy lett-bár nem én die- 😉
-aranyos-bájos elf leányka akkora bunkót kapott elõ kiiktatásomra mint õ maga,ugyanott disznópofa ork barátságosan meghívott egy italra 😊)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Én már eddig háromszor szakitottam félbe Morrowind beli pályafutásomat, de ez kb. olyan, mint egy kibaszott jó SIMS!!! 😊
Ha nem foglalkozom a karakteremmel kb. 1 hónapig, már hiányérzetem van, és azonnal LOAD!!! 😊)
DonnieBrasco
És még azt is meg kell(ene) állnom, hogy nekiálljak magamt tápolni...
A legdurvább, teljesen legális tápolást ismeritek ? Félig én magam jöttem rá... aki nem akarja ezt a szinte már cheatet alkalmazni, ne olvasson tovább !

Asszem Balmorában (de máshol is) van olyan árus, akinél akármennyit veszek bizonyos cuccból, nem fogy el. Namost a templomban van egy ilyen emberke, akinél két alapanyag is kapható a Heal Potionhöz. Adott egy kis Alchemy skill, némi pénz. Megvesszük tõle a készletet, kilépünk, visszalépünk, _eladjuk_ neki, kilépünk, vissza, megvesszük (a már duplaannyi) cucccot, ki, vissza, elad. stb. Mikor már pár száz darab van nála (ezek a cuccok ráadásul baromi olcsók), kezdõdhet a hipertáp. Mortar&Pestle elõ, bele a több száz cucc, keverés. Eleinte ugye kevesebb, majd a gyakorlásnak hála egyre több potion készül, és egyre jobbak ! 60-as alchemy skill fölött már lazán 100 pénz körül ér egy fiola. Ráadásul elég gyorsan megy a dolog. Ezzel a módszerrel percek alatt:
- lesz egy rahedli pénzünk (az összeset elszedhetjük a boltostól, ami sajnos még nem is elég😊
- irdatlan mennyiségû gyógyító ital birtokában csatában gyakorlatilag legyõzhetetlenek leszünk (nyilván nem az igazán nagy, együtéssel lecsapó dremorák elõtt még)
- Potiont szinte mindenki szeret venni szóval mobil tõkénk is igen szép lesz
- Alchemy skillünk az egekbe szökik, mikor már mind a 4 jellemzõjét tudjuk egy gaznak, az jó kis érzés.. elég klafaty cuccokat lehet kotyválni :
- Elõbbi következtében pár szintet lépünk, ezen belül is:
- Az intelligence skillünk igen szép szorzókat kap szintlépéskor, ha elég sokáig ûzzük a manõvert 😊

Sok sikert 😊

SB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Attól tartok, sokkal több lesz 😊
A becsületesség alatt azt értem, hogy teljesen törvénytisztelõ maradok, ládát csak dungeonban török fel, csak azt ölöm meg aki rámtámad, kivétel ha parancsra kell (de pl. Morag Tongba nem lépek be, arra ott volt a Bosmer tolvaj-kalandorom)... stb.
Ha ez meglesz, tervezem majd egy nagy gyakós-izomagyú-harcos indítását is. Idénre meg is van a Morrowind program, jövõre meg nyomulás az extension-nel 😊

DB

Sipocz
Béke Nektek!!
1:Minden könyv szvsz.túlzás kb.60 ami jó,kb.10 ami fontos 5 min/könyv
2,3,4:kb.20 küldi/frakció,10 frakció(9 céhszerü + köznép),4(Telv.,Mage,Imp.cult,Blades)*20+6*10=140 quest*minimum 10 min./quest továbbá 50-70 dungi határozott cél nélkül további 10-15 min./dungi
5:nem lop->az elején + 1-2 óra lomotolás,késõbb nem gond
6:unarmored->több gyógyszer,alkimia,gyógyulás:+20 %
7:nem fontos mágiaosztály,szvsz.ami fontos:misztika,ilúziók,alkimia
8:nem tartható,legfeljebb törekedni lehet rá;pl.:nem vagy tömeggyilkos,nem lopsz csak az izgalom kedvéért,lehetõleg nem versz át mindenkit...
Szummárum:35-40 óra alaphang+joy

DonnieBrasco
Ha minden könyvet el akarok olvasni a játékban....
Ha csak egy ház (Telvanni), egy rend (Imperial Cult) és egy guild (Mage's) küldijeit végig akarom játszani...
Ha csak a dungeonok 65%-át akarom felderíteni...
Ha a mellékküldetések felét vállalom csak el...
Ha úgy akarok boldogulni+fejlõdni, hogy:
- nem lopok soha semmit
- nem használok semmilyen páncélt
- nem használok Destruction mágiát
- mindig, mindenben becsületes vagyok

Akkor hány óra játékidõ lesz ? 😊))

szép tervek, nem ?

DB

DonnieBrasco
szerintem én sose fogok odáig eljutni a játékban 😊)) ahogy haladok...

Wanda
Hi All!
Lenne egy komplikált kérdésem:
Milyen befolyással van a jövömre, hogy miket válaszolok Dagot Uhr kérdéseire?
Illetve mit kell válaszolnom ha jó kislányként akarok viselkedni?
Segitsetek ha tudtok Plizz!
Köszike
Wanda
Wanda
Braveheart !
Nézd meg a 6939-es üzenetet. CS@ érdeme

csá Wanda
DonnieBrasco
Annyira tuttet az a játék, elkezdtem újra... miután az elsõ állásom elveszett (a teljes winyóm tartalmával együtt)... volt egy 40. szintû wood elf gazfickóm, aki elõtt már szinte senki nem állt meg, és még sehol se jártam a storyban, se a fõ szálon, se a házakban/guildekben... és még csak Morrowind déli és nyugati részeit barangoltam be (kb. Ald'Ruhntól Vivec-ig.) Csakhát szeretek mindent alaposan felderíteni, rettenetes sok dungeonban jártam, és fejlõdtem is szépen 😊 Viszont inkább tápolós játék volt, pl. könyveket nem is olvastam.
Most elkedztem egy igazi szerepjátékos jellegû játékot, egy kedves, aranyos, õszinte, angyali arcú máguslánykával (alchemy és marksmanship persze most is kellettek 😊) aki majd inkább mindenféle segítõket idéz, meg enchantol rengeteg cuccot, és egy szál robe-bal (meg irdatlan nagy mágiával) száll majd szembe a sok gonosszal 😊

Már alig várom .)

CS@
A Balmora és FortMoonmoth közti úton.(van bent még 3Halott Légió scroll ha esetleg kevés lenne😊

Crazyn
Daedric mellvertet hol talalhatok?
Most Bilbo's Mithril-lem van (173-mas defense, 1-es weight, 40%-os reflect, 4800-as durability). Az eszaki parton talaltam, Tel-Vos -tol picit nyugatra egz Daedra-romban.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Sipocz
Béke Nektek!!
Sipocz egyetért.
Ráadásul eme idõs mágusok a hagyomány legjobb ismerõi!Ugyan ismereteik nem nyúlnak vissza a chimer idõkig,de Gotheren és Baladas olyan sokat tud,hogy az már gyanus!A két mistress pedig nagy fazon(az egyik totáldili,a másik férfigyûlölõ)!

Sipocz
Béke Nektek!!
Jelentkezz a céh fõhadiszállásán a górénál!
A Morag-tong alapokmány szerint:a nagymester hagyományosan a vér tengere és az élet vize között lakik.Nem sok olyan hely van a pályán ahol ez egy földrajzi pontra(szélesség-hosszúság) igaz!

D(r)EADLOCK
Koszeszos Sipocz!

FiRe!
a giants mod hat.....
mondjuk nekem csak a sima van fennt(amiben meg sarkanyok nincsenek)
nem egy nagy eresztes de azert egesz jo...engem csak egy dolog zavar hogy nincsenek uj modellek...az orias egy atmeretezett Nord.. a Lich szinten ugyanugy nez ki mint a Bonelord... szal semmi extra.. de azert nem baj ha fennt van..
Wanda
CS@ !!
Ember ez HATALMAS poén !!! Nem gyöztem a könnyeimet törölni a röhögéstöl amikor kipróbáltam mi az a "Halott Légió". Mond meg légyszi merre van a tomb?
Wanda
CS@
Üdv!
Ha már reggeltem magam akkor mégiscsak ide íróm az elsõ hozzászólásom.
De hogy valami köze is legyen a fórumhoz : Ha valaki ellenállhatatlan vágyat érezne ,hogy egy csontvázzal legyen klikk ide
(csináltam neki saját tomb-ot is)

Sipocz
Béke Nektek!
Kezdõknek és újrakezdõknek szívbõl ajánlom a join_all_house és a challenge pluginok használatát:az elõbbi jelentõsen megnöveli a küldik számát és külön kihívás hogyan tudod megoldani az azonos helyre szóló ellenérdekü feladatokat;a másik feljavítja az ellen harci értékeit(életerõ,max.sebzés) azaz a tagon hosszabban kell dolgozgatni és a metód nem két ütés,hanem befûrdik-küzd(közben néhány ampulla gyógyszer elfogy)-örülhogymégél(a többletmunka itt sem jelent gyorsabb szintlépést!).Rájöttem:a kari soha nem lehet igazán otthon Morrowindban!A legaranyosabb tagok a tolvajok->ott ha elérsz egy bizonyos rangot,akkor annak megfelelõ tisztelettel kezelnek.Ugyanakkor csúnya pl. az,hogy az arcmáge karit az apperantic enchanter a mágus céhben úgy üdvözli:szasz idegen,úgy látom újfiú vagy itt nálunk,akarsz valamit? Saját,igen népes Redorán erõdjében a karit olyan hidegen fogadták,hogy inkább elment éjszakára csicsikálni a szomszéd város fogadójába!A birodalom sárkánylovagját az újonc légiós így üdvözli:Mit beszélsz?A Telvanni bagázs szerintem tök skizo,még önmagát is útálja,A Hlaaluk fõ célja egymás kiszorítása a jobb (fekete)üzletekbõl(gyilok,intrika mindegy;a Morag-tong legnagyobb megrendelõje maga a birodalmi kormányzó),a Redoránok hátulja kilóg a gatyából,de az elõtér szép és fényes(pl.:egy apa az áristolt gyermek fogvatartójáról azt mondja:nagyszerû ember,született vezetõ;egy másiknak a házát ellepik a kóborló dögök,de amikor felajánlod a segítséged azt mondja még nem vagy elég emelkedett).

Sipocz
Béke Nektek!
Bármelyik dunmer nemesház adhat Neked erõdöt,ha
1.tagja vagy,
2.elértél már 4,5 szintet a házon belüli szamárlétrán,
3.teljesítesz néhány az erõdépítéssel kapcsolatos megbízást.
Szvsz. a legspécibb erdõd a Telvaniak Tel Uvirith-je,ami azért is érdekes mert a házon belüli rangod emeléséhez(wizard) rendelkezned kell vele.

D(r)EADLOCK
lehet hogy hulye vagyok de ugy tudom hogy valamelyik "tarsulat"nal a legfelso szinten kapsz egy sajat ?erodot?....
ha igy vannak akkor melyiknel?...
fighters guildnal master vagyok
imperial legionnal szinten de semmi....
otlet?
D(r)EADLOCK
KOszi!

Én megint felfüggesztettem a Morrowindozást, mert erõs függõségi tünetek jelentkeztek. Most egyelõre a MAFIA vigasztal.
Sipocz
Béke Nektek!
Tudjátok mi a legjobb a gamában?
Szerintem:Csinálod a küldiket,elfogadsz normákat,elveket-másokat megtagadsz,aztán olvasgatod a rengeteg könyvet,oknyomozol kialakul benned a TELES KÉP.Aztán meg behatolsz a titkos könyvtárba és zutty(!!!),minden hazug,nomeg:nem úgy van ám!Nagy meglepi volt,most komolyan foglalkoztat hogy nem Dagoth hanem Vivec bácsit kapálom ki és kész!Persze a legjobb ha mindkettõt:elõbb Dagi aztán Vivi!

D(r)EADLOCK
hi
hossszu ido utan ismet elovettem ezt az iszonyatosan jo jatekot es "vegigcsinaltam" vagyis Dagoth Ur nak annyi...
mostrmar csak kalandozgatok es lenne par kerdesem...
-merrefele talalhatok Daedric pancelokat (curicass, boots)
-a daedric claymore nak van a legnagyobbb 21-es enchant befogadasa mert szeretnek constant effektet ranyomni de ennyivell eleg nehez...
thnx
a gammát 18-szor! töltöttem le......ha most sem akad ki...

ProSatanos
U.I.: ha igy folytatjuk Morrowind topic eltünik a sülyesztõbe 😞 úgyhogy fórumozásra fel 😊

ProSatanos
Mi ez a nagy csend 😊

Mindenki csak játszik, játszik, ... senki sem akad el, senkinek sincs valami érdekes újdonsága amit megosztana a többiekkel, esetleg érdekes történetek Morrowindbõl 😊 , vagy ennyire függõ lett a banda hogy már forumozni se hagyja abba .)

Megszereztem a Daggerfall-t s csak ámulok s bámulok:
Grafika idejétmult de a megoldások ......
pl: nem mindenki ismer mindenkit meg tud mindent hogy hol van 😊
Lovagolás, szekerezés, gyors utazás .... meg még van egy jópár nagyon is használható ötlet benne.
Mikor elkezdtem kicsit Morrowind ize volt de kicsit belegondolva Morrowindnek van nagyon Daggerfall ize 😊

Jó szorakozás, jó szurkolást meg jó fejlõdést.

koszi
Wanda
Hi!
Én erröl az oldalról tudok, csak sajnos elég ritkán frissitik. http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/morrowind/
En eleg sokat talaltam labikban. De asszem csak viszonylag magasabb szintukent (30+).
ProSatanos
VALAKINEK MEG VAN DAGGERFALL NETEN, ELÉRHETÕ HELYEN???

Morrowindes megjegyzés:

Larius Varo-tól megkapod a 20%-30% Cameleon-t

Gnisi környékén a KisQuestben ahol a csajt buvárkodni küld a gyürü után ott megtalálhatod a 80% Cameleon-t

S a kettõ együtt már 100+% ami már halhatatlanság 😞
Elég könnyen össze lehet szedni ilyen itemeket 😞

gumininja
Csak parancsra ölsz ;]
thx

Vivecben vagyok es a gyilkos dunmer nõt kell megtalalnom,hlaaluban keresem de nem jon ossze.Kitol kell megtudni hol van vagy hol keressem?

Hu koszi!Pedig visszamentem oda de en nem kerestem csak gondoltam hogy beszelni kell a kajitevel,meg jol meg is bribeoltam de nem.😊

Ott jarok hogy Vivecben egy bizonyos progressive xxx konyvnek kell megszereznem a masolatat met egy mehra milno vagy ki elkuldott erte azzal hogy local booksellernel talalok de en nem talaltam sehol.Help.

Crokin
érdemes, csak az elején még sokat kell aludni

Repatarurgyán

gumininja
Tudsz szakositani, tréjningelni, cuccokat gyártatni a légio vagy a cult embereivel.. Nomeg karrier lehetõség is ;] Meg kapsz ingyen felszerelést, meg egy rakás jo dolog. Viszont ezekután az imperial "társaidat" ne pofozgasd, mert nem lesz jau vége, eheh ;]
Factor_007
titkos pálya😊)))

Wanda
Hmmm... Aszt mondod noCD krekk ?
Lehet hogy tényleg az a baj mert nekem nincs fent ilyen crack, viszont nem is lépked ki egyáltalán. Érdemes kipróbálni a többieknek is Hátha..
Pussssz
gumininja
Na ma probálgattam picit a dolgokat, és ugynézki a 1.2es peccshez készült nocd peccs volt a ludas. Reinstall, 1.2 peccs és cd, és igy nem lépett ki ezidáig..
Koszi hatha most sikerul😊

gumininja
Felraktam ujra, most van idõm jáccani. Ez a jó dolog. A rossz az, hogy néha fogja magát a játék és kilép. Nem fagy, nem akad, nem szaggat, nem csinál semmit, csak a legváratlanabb pillanatokban hopp, kilép. Régebben nem csinált ilyet, szal picit meglepõ számomra. A kérdésem az lenne, ez nem lehet, hogy a peccs miatt van? 1.20722es van fenn jelenleg. Korábban is win2k alatt jáccottam, most is.
Szevasztok!
Vki adjon mar tanacsot!Most kezdem 3.jara elolrol a gamet de eddig mindig vmit nagyon elbasztam mert rohadtul eselytelen voltam a nagyobb harcoknal.Szal csak annyit aruljon mar el vki hogy milyen karakterrel kellene elindulnom hogy be is talaljak neha az enemynek es ne csak csalapoljak a karddal total semmi betalalassal.Thx.

ProSatanos
Van egy kérdésem:

Ha a DUNMER erõdökbe megtámadnak s legyakom õket akkor abból lehet fõszála gubanc?

Wanda
Lantee!
Megyünk látogatni remélem minket azért kiengednek
Köszi! Sunder-em már megvan, de még egyelõre nem tudom használni, mert mindig kinyiffant az életerõ csapolása! 😞

Még a sztoriban nem tartok ott, csak gondoltam, ha már arra járok, benézek D.U.-hoz! 😊)
Hogy kell legyakni a Dagoth Ur-t???
Lementem...kinyirtam az összes szolgáját, de Õ meg közölte velem, hogy hogyan akarom megölni, hiszen Õ egy Isten?! aztán kettõt rámvert, én meg kifeküdtem! 😞