The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szintén 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Hát akkor valami más gubanc van ott 😞
Más gém is hülyéskedik?
NONAME videokártya vagy ilesmi??(az is bekavarhat)
Más verzió(crack ???? ilyesmi)
Ennél többet nem tudok mondani 😞
Sok szerencsét.....
U.I.:én egy simma szinte driver nélküli Win XP-s gépen(csak a videokártya driver van fenn) nyomulok s jó 😊
Más gém is hülyéskedik?
NONAME videokártya vagy ilesmi??(az is bekavarhat)
Más verzió(crack ???? ilyesmi)
Ennél többet nem tudok mondani 😞
Sok szerencsét.....
U.I.:én egy simma szinte driver nélküli Win XP-s gépen(csak a videokártya driver van fenn) nyomulok s jó 😊
A kidobós problémát nekem is csinálta, de miután ujból instaláltam, és nem tettem fel patchen kivül semmit(eyg szem modot se) azóta csak néha nagyon ritkán betöltéskor dob ki, de a betöltés lehetõleg kerülöm igy egész élvezhetõ 😊
Volt amikor fent voltak az oficial modok de azokkal is dobigált ki 😞
Speechcraft-ot is nõveli a bribe ha 10-el adagolod .) (legalábbis ûgy gejlesztem 😊
Kereskedést meg vásárlás eladás közbeni alkudozástól nõ.
OVER & OUT
Lantee: Morrowind elvonó kura? .)
Volt amikor fent voltak az oficial modok de azokkal is dobigált ki 😞
Speechcraft-ot is nõveli a bribe ha 10-el adagolod .) (legalábbis ûgy gejlesztem 😊
Kereskedést meg vásárlás eladás közbeni alkudozástól nõ.
OVER & OUT
Lantee: Morrowind elvonó kura? .)
Hi! nemtudja valaki ,miert van az ,hogy gondol egyet a game es szimplan kilep se szo se beszed a windowsba? ez mindegyik win-re igaz...a legujabb driverekkel..???
Nem, nem, nem és nem! NEEEM!!!! Kb. addig birtam Morrowind nélkül, amig aludtam! Basssszus!!!
Szal Morrowind Install...SAVES visszamásol...folytatódjon a kaland! Hát ez kész! A végén még a zártosztályon végzem! ;-()
Szal Morrowind Install...SAVES visszamásol...folytatódjon a kaland! Hát ez kész! A végén még a zártosztályon végzem! ;-()
ProSatanos:
A Bribe a kereskedés skill-t fejleszti, az Admire, Intimidate és a Taunt pedig a beszédkészséget.
A Bribe a kereskedés skill-t fejleszti, az Admire, Intimidate és a Taunt pedig a beszédkészséget.
Nemo me impune!
Megtaláltam Morrowind térképészét
Ebonhearth-ban az East Empire Company Hall-ba van Okan-Shein akivel annyit lehet dumálni hogy ...................... és a végére a térkép ugy néz ki mint a szita
Ha valaki szeret olvasni, ez az emberke szeret beszélni .) (Érdemes beszélgetni vele)
Megtaláltam a Speechcraft fejlesztésének módját 😊
persuasion bribe 10 golddal (már akinél megy) jól fejleszti ezt a skillt.
Na sok sikert!!!
Üdv!
Ebonhearth-ban az East Empire Company Hall-ba van Okan-Shein akivel annyit lehet dumálni hogy ...................... és a végére a térkép ugy néz ki mint a szita

Ha valaki szeret olvasni, ez az emberke szeret beszélni .) (Érdemes beszélgetni vele)
Megtaláltam a Speechcraft fejlesztésének módját 😊
persuasion bribe 10 golddal (már akinél megy) jól fejleszti ezt a skillt.
Na sok sikert!!!
Üdv!
Hi All!!
Wer megtaláltam azt a bizonyos gaming guide-t csak annyi a probléma hogy nem értem az akcentust. Nem tudsz véletlen valami hasonlót magyar ember által érthetö nyelven?
Wer megtaláltam azt a bizonyos gaming guide-t csak annyi a probléma hogy nem értem az akcentust. Nem tudsz véletlen valami hasonlót magyar ember által érthetö nyelven?
hehe 😄
Na nehogymá' a Morrowind topic ne az elsõ oldalon legyen!!! Húzzunk bele srácok!!!
Kösz a Helpeket, de szerintem nem lesz gond a játékmenettel, mert akkor mindig kiirja a gép, hogy töltsek vissza egy korábbi blablabla...
Most teljesen ráfekszem a fõvonalra, mert már igencsak tápos karim van! 😊
Most teljesen ráfekszem a fõvonalra, mert már igencsak tápos karim van! 😊
Tud valaki valmit a MARAND(Dunmer erõd) mellett lévõ DEAD RAT -rõl, mert nem lehet dispose corpse-al eltüntetni?(Ezek szerint küldetés része lehet majd valahol valakinek 😊)
Kösz
Kösz
Lantee:
Orvas Dren-nek(õ volt a Camonna Tong feje) hívták az Ebonheart-i Herceg testvére volt, ha csinálod a Hlaalu ház küldetéseit akkor a legutolsó küldetéssel már nem lesz bajod. 😊)
Orvas Dren-nek(õ volt a Camonna Tong feje) hívták az Ebonheart-i Herceg testvére volt, ha csinálod a Hlaalu ház küldetéseit akkor a legutolsó küldetéssel már nem lesz bajod. 😊)
Nemo me impune!
Köszi Jacky! Tegnap este kicsit sikerül elkóborolnom, úgyhogy megint leszakadtam a "fõvonalról"! 😊
Legyilkoltam Orvas Dyan-t (vagy valami hasonló)! A Fields Of Kummu-nál lévõ faluban (a tó túloldalán) éldegélt békésen, amig le nem gyaktam! Kb. 100k-nyi cuccott szedtem össze a házából! 😊)
Legyilkoltam Orvas Dyan-t (vagy valami hasonló)! A Fields Of Kummu-nál lévõ faluban (a tó túloldalán) éldegélt békésen, amig le nem gyaktam! Kb. 100k-nyi cuccott szedtem össze a házából! 😊)
Ugy emlekszem eszakon van, a Szelek Volgyeben.
HI All!!
Köszönöm a segitséget.
Mostmár gyors vagyok de vak
. Viszont legalább az fps is fölémegy a 20-nak ha rajtam van a csizma.
Egyébként tényleg elég egyértelmü volt a dolog, ugyanis tejfehér ködben is 100 méterröl világitott a csaj lábán a cuccos, pedig a tulaj még nem is látszott !!!
Azért nagyon köszike
Wanda
Köszönöm a segitséget.
Mostmár gyors vagyok de vak
. Viszont legalább az fps is fölémegy a 20-nak ha rajtam van a csizma.
Egyébként tényleg elég egyértelmü volt a dolog, ugyanis tejfehér ködben is 100 méterröl világitott a csaj lábán a cuccos, pedig a tulaj még nem is látszott !!!
Azért nagyon köszike
Wanda
Lantee:
A keresett barlang a Cavern of Incarnate, nagy kapu csillagokkal meg holdal díszítve. Innen kell elvinni a Moon and Star gyûrût Nibani-nak.
A keresett barlang a Cavern of Incarnate, nagy kapu csillagokkal meg holdal díszítve. Innen kell elvinni a Moon and Star gyûrût Nibani-nak.
Nemo me impune!
Jaja! A Pilgrim's Path nekem is megvolt, mert az egyik templomos csak akkor ad nekem melót, ha mind a hét helyen áldoztam már. Vivee-ben tök véletlenül futottam bele egybe...a Vivee Palace elõtti oltár volt az! 😊
Aztán eladtam, mert gondoltam, hogy azt a melót most félreteszem. Na, akkor azt is szerzek egyet!
Noch einmal : KÖSZI!!!
Aztán eladtam, mert gondoltam, hogy azt a melót most félreteszem. Na, akkor azt is szerzek egyet!
Noch einmal : KÖSZI!!!
Solomander!!! Te egy ISTEN vagy!!! Rohanok is haza, aztán körbekérdezem a tábor többi lakóját is!! Na, erre rá nem jöttem volna! 😊
Hálás köszönet!!
Hálás köszönet!!
Látom nem igazán értitek a kérdésemet, ezért megpróbálom pontositani!
Szóval az Urshulaku Camp-ben - miután elvittem neki a kért cuccokat Kougaron-ból (vagy mi), odaadja az övet, aztán a Wise Woman dumál hozzám, és visszaküld a fickóhoz (valami Shul-Matul).
Õ meg ad egy újabb feladatot, hogy keressek meg egy Tomb-ot, ami valahol Azurában van....na azt keresem!! 😊
Szóval az Urshulaku Camp-ben - miután elvittem neki a kért cuccokat Kougaron-ból (vagy mi), odaadja az övet, aztán a Wise Woman dumál hozzám, és visszaküld a fickóhoz (valami Shul-Matul).
Õ meg ad egy újabb feladatot, hogy keressek meg egy Tomb-ot, ami valahol Azurában van....na azt keresem!! 😊
Wanda:
A nevét nem tudom de nézd meg a lábát ugyan is a csizma rajta van és mivel mágikus el sem lehet téveszteni. De ha elkiséred akkor igyen is Neked adja.
A nevét nem tudom de nézd meg a lábát ugyan is a csizma rajta van és mivel mágikus el sem lehet téveszteni. De ha elkiséred akkor igyen is Neked adja.
Nemo me impune!
Háj!
Nem tudja véletlen valaki hogy hivják azt az emberkét akinél a "Boots of blinded speed" nevezetü csizmácska van? Azt tudom ,hogy Caldera és Ald-Ruhn közötti uton található, de ott sokan ácsorognak és nem akarok mindenkit leverni
kár lenne értük. (hagy ácsorogjanak)
Segiséget elöre is köszönöm
Wanda
Nem tudja véletlen valaki hogy hivják azt az emberkét akinél a "Boots of blinded speed" nevezetü csizmácska van? Azt tudom ,hogy Caldera és Ald-Ruhn közötti uton található, de ott sokan ácsorognak és nem akarok mindenkit leverni
kár lenne értük. (hagy ácsorogjanak)
Segiséget elöre is köszönöm
Wanda
Baszki! Novemberig még az alap gémet sem fogom végigjátszani! Ha igy folytatják, egész életemben Morrowind függõ leszek! ;-(
Én is elindultam a NEREVÁRSÁG felé vezetõ rögös úton! Már van 243K pénzem! 😊)))
Szerintem hétvégére elérem a 1 millát! 😊)
Én is elindultam a NEREVÁRSÁG felé vezetõ rögös úton! Már van 243K pénzem! 😊)))
Szerintem hétvégére elérem a 1 millát! 😊)
CS@!
Megjött ugyan:
DE sajna nem jó...
Illetve kevés...
Kellenének még a textura és egyéb fájlok is.
Nem csak a .esp-böl hanem más fájlokbol is áll.
Ha tudod azokat is küld Plizzz.
Kösz
Wanda
Megjött ugyan:
DE sajna nem jó...
Illetve kevés...
Kellenének még a textura és egyéb fájlok is.
Nem csak a .esp-böl hanem más fájlokbol is áll.
Ha tudod azokat is küld Plizzz.
Kösz
Wanda
CSÁ Cs@ !
Megköszönném ha el tudnád küldeni mert én biz sehol sem találom. Várva várom Emilkét!
Köszi: Wanda
Megköszönném ha el tudnád küldeni mert én biz sehol sem találom. Várva várom Emilkét!
Köszi: Wanda
Meg tudja valaki mondani, hgoy honnan tudnám letölteni a rich_npc plug-int?
Igen-igen, vannak anomáliák...
Ez egy ökölszabály, ha így csinálod megkapod az ötös szorzót. Van amikor "túlcsordul", van amikor a négyes szorzó után egyszerûen eltûnik a szozó...
Nekem most egy kettes szorzót nem sikerült elõállítanom...
Bocsi mennem kell... majd késõbb folyt, üdvözlök mindenkit.
Ez egy ökölszabály, ha így csinálod megkapod az ötös szorzót. Van amikor "túlcsordul", van amikor a négyes szorzó után egyszerûen eltûnik a szozó...
Nekem most egy kettes szorzót nem sikerült elõállítanom...
Bocsi mennem kell... majd késõbb folyt, üdvözlök mindenkit.
A legjobb, amikor bementem a Balmorai Mages Gulid-ba, és NORD létemre mindenkinél tanultam vagy 5-öt...Mysticizm, Illúzió, stb...és a kövi szintlépésemkor 5x-ös szorzót adott az egyéniségemre!!! 😊)
Ezt honnan veszed, hgoy két tanulás eggyel viszi a szorzót? Nekem volt, hgoy tanultam vagy 15-öt ugyan abból, és a szorzó még csak kettõ sem lett arra a skilre.
nyah...az a gondom, hogy már nem igazán van ellenfelem a játékban! Pl. bementem egy Tomb-ba, jöttek csontik, bone-lord-ok, kõgólemek, meg egyéb jóarcú cimborák ezerrel, de mindegyiken simán "végigsétáltam".
Lesznek még komoly ellenfelek, vagy innen már egyenes út vezet a MORROWIND RÉME cim felé? 😊
Lesznek még komoly ellenfelek, vagy innen már egyenes út vezet a MORROWIND RÉME cim felé? 😊
No jo...
Kicsit pang a forum, de lehet hogy csak én voltam hiperaktív.
Megyek haza, vár a Morrowind.
Mindenkinek szintlépésben gazdag kalandozást kívánok !
(Bocsi a flood-olásért)
Kicsit pang a forum, de lehet hogy csak én voltam hiperaktív.
Megyek haza, vár a Morrowind.
Mindenkinek szintlépésben gazdag kalandozást kívánok !
(Bocsi a flood-olásért)

...a vesszõ-hibáért ne írjatok, észrevettem...
😊
😊
Ja, egy apróság!
Kérlek, ne nézzetek nagyképûnek, de mi van ha már csak egy-két (de nem három!) tulajdonságod tud csak fejlõdni szintlépéskor.
A probléma ugye ott csúcsosodik ki, hogy a szintlépõ ablak addig nem enged ki amíg, nem osztottad le a három érmét/pöttyöt/ecc. !
Remélem itt nem lesz bug.
Kérlek, ne nézzetek nagyképûnek, de mi van ha már csak egy-két (de nem három!) tulajdonságod tud csak fejlõdni szintlépéskor.
A probléma ugye ott csúcsosodik ki, hogy a szintlépõ ablak addig nem enged ki amíg, nem osztottad le a három érmét/pöttyöt/ecc. !
Remélem itt nem lesz bug.
Csak elegendõ idõt kell várni, utána odaadja...
A magica mennyisége pedig a karakter intelligenciájától függ, tehát olyan skilleket érdemes tanulni, amelyek az intelligencia függvényei. Egy kis turbó.: Érdemes olyan skilleket is tanulni, amelyek nem tartoznak bele a karaktered fõ profiljába. Ez egyrészt olcsón megtehetõ (kezdetben legalábbis), másrészt úgy emelik a szintlépéskor a szorzót, hogy nem siettetik magát a szintlépést. Egy szorzó faktor "két tanulás" után kapható, tehát érdemes tizet tanulni az ötös szorzóhoz. Én például varázsló létemre heavy armor-t és long blade -et tanulok egy kis security-vel. Mindegyikbol tizet tanulva ötösével megy fel az endurance-om a strength-em és nem utolsó sorban az intelligencia, ami nem hátrányos dolog egy varázsló esetében. Ráadásul lesz egy FighterMage karakterem is, amely konzervdoboz létére nem jön zavarba, ha egy 400 magica-s varázslatot kell elsütnie...
Remélem segítettem!
Remélem segítettem!
Kotyvasztani úgy kell, hogy a négy fõzõcske-cucc egyikét a karakteredre húzod. Ha megjelent egy uj ablak, ott elõször van négy üres slot egy vonalban, majd még négy alatta.
A felsõ sorba a fõzõkészletedet teheted teljessé, az alsó sorban pedig a hozzávalókat adagolhatod.
Hamar szembe fog tûnni, hogy a reménybeli italod olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amely tulajdonságokkal legalább két alkotóeleme rendelkezett. A mûvészet tehát az, hogy a lehetõ legtöbb jó tulajdonságú alkotóelemet hozzd össze a hatranyos tulajdonságok kiküszöbölésével...
Akik perfekt alkimia-használók, mondanak még neked egyet 's mást...
A felsõ sorba a fõzõkészletedet teheted teljessé, az alsó sorban pedig a hozzávalókat adagolhatod.
Hamar szembe fog tûnni, hogy a reménybeli italod olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amely tulajdonságokkal legalább két alkotóeleme rendelkezett. A mûvészet tehát az, hogy a lehetõ legtöbb jó tulajdonságú alkotóelemet hozzd össze a hatranyos tulajdonságok kiküszöbölésével...
Akik perfekt alkimia-használók, mondanak még neked egyet 's mást...
Izé, lehet hogy Gnisis volt, bocsi...
A nadragos muki Gnisis-ben van ? (Akinek vissza kell vinni a folyóhoz a nadrágját, mert poénból ellopta egy haverja) De a Siltstrider-es manus is ugyanabban a városban szédült le a folyóba.
A nadragos muki Gnisis-ben van ? (Akinek vissza kell vinni a folyóhoz a nadrágját, mert poénból ellopta egy haverja) De a Siltstrider-es manus is ugyanabban a városban szédült le a folyóba.
Azt hiszem, az általam leírt eset (#6802) pont Ald'ruhn-ban volt.
Szóval nézd meg, hátha ott áll a folyóban.
Szóval nézd meg, hátha ott áll a folyóban.
Egyszer nekem is eltûnt a Siltstrider-es manus egy platóról, de ott volt alatta a nagybogár lábai között. Nos © Ark, esetleg megnezheted egy szinttel lejjebb, ha van ott szint egyáltalán...😊 Ezek a fránya NPC-k mindig elkóricálnak valamerre. 😊
Udvozlok mindenkit !
Latom, szep szammal van hozzaszolas, letoltottem mindet, majd vegigolvasom otthon... 😊
Egy kerdest szeretnek hozzatok intezni.: Hogyan lehet elerni, hogy MI csinaljunk magunknak uj varazslatot? Tehat nem a MageGuild egy tagjanak penztarcajat sulyosbitva... 😊 Lottyoket fozni es targyakat enchantolni ugye trivialis (rahuzzuk a karakterre a megfelelo cuccot, aztan megy...), de semmivel sem sikerult elocsalogatni a "MakeNewSpell" ablakot ugy maganban.
Latom, szep szammal van hozzaszolas, letoltottem mindet, majd vegigolvasom otthon... 😊
Egy kerdest szeretnek hozzatok intezni.: Hogyan lehet elerni, hogy MI csinaljunk magunknak uj varazslatot? Tehat nem a MageGuild egy tagjanak penztarcajat sulyosbitva... 😊 Lottyoket fozni es targyakat enchantolni ugye trivialis (rahuzzuk a karakterre a megfelelo cuccot, aztan megy...), de semmivel sem sikerult elocsalogatni a "MakeNewSpell" ablakot ugy maganban.
Hi!
Jahh, értem már, ez jó!
Mostmár csak arra kérlek mond meg honnan tudom letölteni, vagy send e-mail.!!
Köszi
Wanda
Jahh, értem már, ez jó!
Mostmár csak arra kérlek mond meg honnan tudom letölteni, vagy send e-mail.!!
Köszi
Wanda
Nem ingyen van? És a harc után te kapsz pénzt (olyan 100-at)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Na kérem! Feltettem a rich_npc plug-int...Azért igy mindjárt más! 😊
Igy sem volt egyszerû megszabadulni a 10-15k-s fegyverektõl, de okosan elbarteleztem! 😊
Most már csak vissza kéne találnom a fõvonalra... 😊
Igy sem volt egyszerû megszabadulni a 10-15k-s fegyverektõl, de okosan elbarteleztem! 😊
Most már csak vissza kéne találnom a fõvonalra... 😊
Srácok KÖSZÖNÖM a rengeteg segitséget és a leirásokat mostmár egyenesbe jöttem és megszüntettem a postaládám eldugulását is
Mégegyszer köszike.
Mostmár csak a Vivec-i Arénában lehetséges harcról meséljetek ha tudtok valami információt.Aszthiszem ez egy mod de semmi pontosat nem tudok.
Ismeritek : Help Meeee
BYE
Mégegyszer köszike.
Mostmár csak a Vivec-i Arénában lehetséges harcról meséljetek ha tudtok valami információt.Aszthiszem ez egy mod de semmi pontosat nem tudok.
Ismeritek : Help Meeee
BYE