The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
ReRt..izé.

Ne játsszak helyetted ? 😊) beszélgess emberekkel (elfekkel, stb.)
Tudod, a gombbal lehet beszélgetni...

DB

A ti kung-futok nem erős!

Igen jo kerdes! Hagyomanyos modon nem lehet csatlakozni a Camonna Tonghoz, tehat nincs olyan, hogy beallsz es felkuzdod magad vezetove.
Viszont van arra mod, hogy atvedd a Tong vezeteset, egy masik szervezeten keresztul. Kerdezz korul, es elobb-utobb hallani fogsz bizonyos osszefonodasokrol. Ha szereted a rejtvenyeket, ne olvass tovabb.

Hint: A Camonna vezetoi a Hlaalu haz magas rangu nemesei.

SPOILER!
Ha beallsz a Hlaalu hazba es eleg sok kuldetest csinalsz meg magas rangod lesz, "felkinaljak" neked a Camonna Tongot.

Ezen mar en is gondolkodtam, hogy kiprobalom. Ket kerdes:
- A klantagsag megjelenik a frakciok kozott, es van rangletra, mint akarmelyik szervezetben?
- Van-e a join_all_houses-hoz hasonlo join_all_clans plugin?
Sipocz
Béke Nektek!!
Hogy?-Hogy nem? véletlen épp van a pályán 3 klán.
A klasszikus rpg. 3 kasztnak megfelelõen:
-harcos vámpírok ÉNy-i dwemer ruin az Urshilaku tábortól Ny-ra a dwemer fõidézõ mage ruinjához közel MaarGan-tól É-ra,
-tolvaj vámpírok Mount Kand-tól Ny-ra Marandustól K-re Tel Uvirith-tól DK-re dwemer ruinban,
-mage vampírok Valenvariontól K-re 1 nagyobb szigeten barlangban.
Method:fegyvert elrak,nem verekszik,bemegy,ütik-verik a vámpirok,megpróbál nem meghalni(üdítõitalok fogynak rendesen),amikor látja a fertõzés jelét a magic hatások között teleport,néhány napot vár(csucsukál stb.) és átalakul.Átalakulás elõtt egy laza cure common-nal a fertõzés megszünik!!Átalakulás után csak különleges rituáléval lehet kigyógyulni,bõvebb felvilágosítás erre a Vivec-i titkos könyvtár iratai között,no és persze jó ha a Bal Ur-i shrine dunmer fõpapja még él.Az utóbbi módu kigyógy. egyúttal inmunitást is biztosít.
Elõnyök:iszonyú nagy stat.érték+néhány skill növ.(a vérvonal klánjának jellemzõi szerint),pár új küldi(érdekes mennyi sok rejtõzködõ vámpir van).
Hátrányok:kitaszítás,fõküldi nem végrehajtható(nem próbáltam!),napfényátok,regeneráció paff.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Respect = Tisztelet
Respektálom....ha így ismerõsebb! 😊
Wanda
Meg különben is megengedte !!
Wanda
Halló egy moderátort akarok !!!!
Engem itt inzultálnak !!
Tessék azonnal kitörölni Zee beszólásait!!
Lesz Irgum-burgum ha elkapom a srácot, csak kerüljön a kezem közé. Nem kap palacsintát legközelebb. Az már egyszer biztos.
Lantee kösz a ... öööö izé ... mi az a respect?

W.
Lehet, pl. talalhatsz erre alkalmas varazstargyat vagy ha ismered a 'fortify skill' spell effectet, akkor sajat keszitesu varazslattal is.
Gondolom hogy ad pluszt, attribute is mehet 100 fole, es biztos nem veletlenul vannak 200%-os dispell scrollok.
Sziasztok!
Ha egy skillem elérte a 100-at feljebb lehet még nyomni mágiával? Ha igen érdemes, ad még valami pluszt?
Üdv
Ersiman
Lacee
mert a topicindító nagyon keni a html-kódot 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hen-tes
nekem meg az lenne a kérdésem mitõl vastag a morrwind felirat??

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Full Respect a hugodnak! Aki ilyen igényes játékkal játszik...és még lány is mellé....Hm..ez már döfi!

Üdv
Ja. Aztán szerezz egy amulettet ami folymatasan tölti a Healt-ed meg a varázspontokat 😊

Kezedbe veszel egy FELTÖLTÖTT Soul Gem-et, ekkor megkérdezi a program, hogy Enchant-olsz vagy feltöltesz (???) egy már Enchantolt cuccot.
Utána ki kell választani a tárgyat amibe beteszed, utána pedig a már megtanult varázslatok közül beletehetsz párat.
Azt, hogy mit tehetsz bele behatárolja a Gem töltése, a varázslatok száma/ereje/hossza és az Enchant képességed ...

Egyetertek Solomonderrel, latogasd szorgalmasan a daedric ruin-okat, elobb-utobb kapsz majd daedric longsword-ot, meg shortsword-ot is.

Ehhez kapcsolodik a "Hogyan legyunk halhatatlanok?" kerdesre a valasz: 1. lépés: Végy egy daedric hosszú-, vagy rövidkardot.
2. lépés: Tetess bele életerõ lopást (absorption) minél magasabbat.
3. lépés: Használd egészséggel!
CS@
Hát azt nemtom ,hogy egy teljesen ujj földrészt ,hogy tudsz úgy megcsinálni ,hogy az eredeti világból ne maradjon semmi. De ha ilyet akarnék akkor valahogy úgy kezdeném ,hogy SeydaNeed(vagy ahonnan kezdeni akarsz) körül mindent kitörölnék esetleg az office+hajó maradhat amíg meg nem oldod a karakter bekerülését a pályára. Aztán ismét folytatni a törlést amerre folytatni akarod a történetet (maradjunk az eredeti példánál SeydaNeed-Viveec-Peligad és minden teljes eltörlése) Na persze ez mind szinte csak elméletileg oldható meg ,mert még törölni egész könnyû lenne addig ezt a sok üres helyet valamivel ki kéne tölteni(és ez nem lenne 1Xû).Gondolom van 1Xûbb megoldás is de azt én sem tudom mi.

Greg:
Ezeken a helyeken nézd meg:
Daedric Claymore
Dren Plantation, Guard House (Gathal Llethri)
Mausur Caverns
Molag Mar, Armigers Stronghold (Ulms Drathen)
Vivec, Telvanni Vault

Nemo me impune!

Dremora-kon kivûl csak egy helyen láttam ez pedig Tower of Tel Fyr, Hall of Fyr (divayth fyr)õ az a Telvanni varázsló aki kigyógyit a corpus-ból, neki Daedric Cuirass-a van. Nem biztos, hogy egészséges elvenni tõle, egy próbát megér ha már kigyógyitott.

Nemo me impune!

D(r)EADLOCK
greg!
daedric claymore-t a fighter's guild egyik kuldijeben lehet megszerezni ha jol emlekszem valahol fennt eszakon egy barlangban( valamelyik kisebb szigeten a sheogerad region-ban..azt hiszem) de el kell hogy keseritselek mer a daedric claymore enchant kepessege 21 pont ami kb annyit er mint szaron a harmat...csak nagyon gyenge varazslatot lehet bele rakni...
daedric mellvertet hol talalhatok? plz help..
bye
A kardok egyediek. Arra nem emlékszem, hogy van-e bennük varázslat, de elég magas a sebzésük, fõleg a crysamer combos, szóval extra tûzvarázslat nélkül is elég jók.
(Mérlegelni kell, hogy mi a jobb: "sima" karddal két ütés kell ahol tüzes karddal csak egy, de a tüzesbõl kifogyhat a töltet, és ott a reflection kockázata is).
Azt tippelem, a szintedtõl is függ, hogy mit kapsz. A claymore ugye a legjobb a long blade-ek közül (azonos kategórián belül)...

Másik tipp: vannak ám más igen jó long blade-ek is, pl. a crysamer nevû, ami sadrith mora mellett van egy daedric romban, vagy a nevû, ami egy életunt harcosnál van Surantól keletre.
keress ra a Construicton Setben, ugy konnyebb😊
Igazad van Long Blade én néztem el a dolgot, na akkor elrakom hátha egyszer majd fejlesztem a Long Blede-t is. Most még csak úgy puszta kézzel ütöm az ellent.
Szorgalmasan letogasd a daedric ruinokat es szentsegtelenitsd meg az oltarokat. A dremoraknal lesz mindenfele daedric cucc, elobb-utobb claymore is.
Ersiman! Szerintem az eredetileg is long sword volt. Mi a neve? Valami White ... Sword szerintem.
CS@
Hát az attól függ mit értesz teljesen ujj pálya alatt ?
Esetleg egy házat vagy tombot egy város vagy egy egész kontinenst?
(mondjuk ez utóbbi eltartana egy ideig).
Illetve ,hogy hova akarod elhelyezni (meglévõ földrészre vagy teljesen külön egy szigetre)?

Üdv!
Kidobál az XP alatt rendszeresen, már reflexbõl nyomogatom az F5-öt.
Én még csak nemrég kezdtem a játékot és nagyon tetszik, néhány bosszantó hibától eltekintve. Az egyik épp ez az ötletszerû kidobálás. Azzal a a buggal találkozott valaki, hogy egy tárgy megváltozott? Én Balmorában elcsentem egy jó kis rövidkardot a Keleti Õrtoronyból, bár nem szoktam lopkodni (azért a lélekkristályoknak sem tudtam ellenállni), és egyszercsak azt vettem észre, hogy short sword helyett egy long sword lapul az inventoryban, a mágikus tulajdonságai és az értéke nem változott. Van ilyen vagy én néztem el valamit?
Üdv
Ersiman
D(r)EADLOCK
hi!
tobb kerdesem is lenne:
- XP alatt mast is kidobal a jatek???
-daedric mellvertet hol talalok?
byz
Wanda
HI
Macerás a dolod de müködik valóban. Viszont Én mégiscsak solomander-nek adok igazat, mert a legjobb páncélok tényleg a könnyü és a nehéz vértek közül kerülnek ki. Ráadásul felruházáskor is ezekbe több pont fér
W.
Lacee
Én szépen levettem a páncélt, ha velük beszéltem, vagy a földre dobtam, mint a lopott cuccot. Problémás, de mindenki eldöntheti, hogy kell-e a legjobb medium armor vagy nem 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Wanda
HI
Én próbáltam, hogy levertem 1 Ordinátort, utánna 1 másiknál kifizettem a büntetést, de nem jó a dolog mert ahogy meglátják rajtam a ruhát azonnal nekemesnek , aszt mondják : "Ez a mi rendünk ruhája nem hordhatod" .és nincs menekvés azonnal ütnek. pedig Vivecbe elég sürün betéved az ember
W.
Lacee
Csapj le egy Ordinatort, van rajt egy komplett indoril armor. (talán lábszárvédõ nincs)

CS@
Lehet ,hogy a Cell viewes ablakban nem dupla klikkeltél egyik lehetõségre sem ?

Wanda
Szerencséd
DonnieBrasco
Ne kenõdj már el, tök aranyos volt, fõleg a szándék, hogy segíteni akarsz 😊 nem cikizlek !

Wanda
Ehh
DonnieBrasco
De ez a beszólásod még elõtte volt 😊) szóval a rizsre amúgy is emlékeztem

Wanda
Jahhhh már értem.
DonnieBrasco
Most kezdtem el újra a játékot pár napja, és ráhangolásképp elovastam az utolsó párszáz hozzászólást 😊

Wanda
Hogy te mikre nem emlékszel!!!
Egészen zavarba hozol...
DonnieBrasco
Ja, emlékszem, tényleg te magyarosított verzióval játszol (a nemlétezõ rizs és hasonlók) 😊
Ilyenkor örülök az angoltudásomnak 😊)) Az összes könyvet elolvasom (sose fogok a végére érni😊)

DB

Wanda
Yesss. Már kezdtem egy másik karaktert. Az elöbbi Harcos, föként nyilas volt, az uj pedig mágus lett. A végigjátszásokkal meg az a problémám, hogy a játék készitöinek hiányos magyar tudása miatt kénytelen vagyok alkalmanként használni
Wanda
DonnieBrasco
Meg aztán le lehet tölteni új modokat, és a hivatalos kiegészítõ is lassacskán megjelenik (Tribunal)

DB

DonnieBrasco
Rém egyszerû. Kezdd újra totál más karakterrel. Lépj be másik házba, másik szektába/guildbe, és úgy egyáltalán: mászkálja arra amerre még korábban sosem.

És LEGFÕKÉPPEN messzirõl hanyagold a végigjátszás-leírásokat. Ha azt használtad eddig, nem is játszottál még.

DB

Wanda
Igen. Én speciel az álláshirdetés feladására gondoltam még, de a rekámok is adhatnak jó ötleteket. Köszike
Wanda a munkanélküli
Wanda
Hi!
Hát akkor megtörtént. Dagoth Ur isteni voltát megtörtem , leomlott a fal és eltünt a betegség. Unalmasan telnek napjaim a balmorai kocsmában.Ennek moonsugarfüggöség lesz a vége ha nem találok valami megoldást!
Valakinek ötlet?
???
Wanda unatkozik
Bazger! Bocsi, hogy ide OFFolok, de sehol nem hajlandók reagálni!
Szóval akinek lenne egy fullos XP HOME crack-je, az please küldje már el nekem!!!
Nagyon hálás lennék!

Bocsi, és kösz!
CS@
Csinálhatod másolás/beillesztés-el csak arra figyelj ,hogyha containereket másolsz és megváltoztatod a tartalmát akkor az eredetinek is megváltoz(-hat)ik a tartalma.
Legalábbis én már jártam úgy ,hogy másoltam egy szekrényt valahonnan majd kidobáltam belõle a cuccokat és eltûntek az eredetibõl is.

Wanda
Már van "C"-m
Lacee
Hát ez bizony rejtély 😊
Hja, hogy egyeseknek van saját logójuk...