The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HI mindenkinek!
Az Azurátol (Shrine of Azura) kapott feladatot hogyan lehet megoldani?? Valamit Dagon Felnél kell csinálni de nem tudom hogy mit!
Aki tudja a feladatot az irjon koszi!
Az Azurátol (Shrine of Azura) kapott feladatot hogyan lehet megoldani?? Valamit Dagon Felnél kell csinálni de nem tudom hogy mit!
Aki tudja a feladatot az irjon koszi!
14-es szintû máguslányomnak (aki destruction varázslatok nélkül nyomul....) már 97-es az Alchemy skillje 😊 kis gazgyûjtés után 170 arany értékû potionokat csinál tizesével... nem rossz meló, valamibõl meg kell a pénz a sok boltra (nem Shopra, hanem crossbow-ba való töltényre 😊
DB
DB
A ti kung-futok nem erős!
Hunnenkoenig:
Pl. kenyeret, húst lehet enni annak van hatása a fatigu-et visszaállítja, komponenseket csak keverni lehet ehez kell az alkímia de 10-15 skill-el nem fognak sikerulni.
Kovácsolás: Ha nincs elsõdleges vagy másodlagos skillek között akkor sok kalpácsot el kell használni, hogy legyen hatása. Ne kovácsnál javittas hanem vegyél kalapácsot és magad bütyköld a vasakat, nekem most 60-as így 5-bõl 3-szor kb. sikeres a kovácsolás. A nagyrészét persze tanultam mestertõl pl. Balmora Fighter Guild, kint a vadonban jól jön, hogy nem kell vissza rohangálni a városba.
Pl. kenyeret, húst lehet enni annak van hatása a fatigu-et visszaállítja, komponenseket csak keverni lehet ehez kell az alkímia de 10-15 skill-el nem fognak sikerulni.
Kovácsolás: Ha nincs elsõdleges vagy másodlagos skillek között akkor sok kalpácsot el kell használni, hogy legyen hatása. Ne kovácsnál javittas hanem vegyél kalapácsot és magad bütyköld a vasakat, nekem most 60-as így 5-bõl 3-szor kb. sikeres a kovácsolás. A nagyrészét persze tanultam mestertõl pl. Balmora Fighter Guild, kint a vadonban jól jön, hogy nem kell vissza rohangálni a városba.
Nemo me impune!
Köszi! :-))
A manual csak pdf-en van meg szörnyü minösegben es nagyon sok a szöveg benne :-)
En enni akartam a növenyeket, de igy nem hatnak, pedig az alkemianal azt irja a jatek, hogy ugy is lehet.
Alkemiam asszem ugy 10-15 körül van, megsem tudok semmit csinalni, ugyanugy a kovacsolast sem tudom alkalmazni fegyverjavitasra...
Kicsit frusztralo....
A manual csak pdf-en van meg szörnyü minösegben es nagyon sok a szöveg benne :-)
En enni akartam a növenyeket, de igy nem hatnak, pedig az alkemianal azt irja a jatek, hogy ugy is lehet.
Alkemiam asszem ugy 10-15 körül van, megsem tudok semmit csinalni, ugyanugy a kovacsolast sem tudom alkalmazni fegyverjavitasra...
Kicsit frusztralo....
javaslom a manual nézegetését... az alkímia nem így mûködik. Több növényt (azonos hatásúakat) kell összekotyvasztani.
Ez a jatek nagyon brutalis! :-)
Csak azt nem ertem, hogy miert irja mindig a növenyekre, ha hasznalni akarom öket, hogy nem hatnak ram? Vagy azok csak az alkemiahoz hasznalatosak?
Csak azt nem ertem, hogy miert irja mindig a növenyekre, ha hasznalni akarom öket, hogy nem hatnak ram? Vagy azok csak az alkemiahoz hasznalatosak?
... hát ezt passzolom... ha a .NET-et rendesen felinstallálod, akkor utána az Overnet is menni fog, csak addig keresi a fileokat amíg az nincs fent.
Még1 "jó" dolog: a qrva overnet hiányol vagy 6 fájlt...?!
Pedig a .net izét le is töltöttem...
Pedig a .net izét le is töltöttem...
hmm... hát ez esetben vagy a winyóvásárlás
, vagy az edonkey/overnet a megoldás.
Chelloval overnettel simán meglesz, csak hagyd bekapcsolva a gépet...
, vagy az edonkey/overnet a megoldás.
Chelloval overnettel simán meglesz, csak hagyd bekapcsolva a gépet...
hungary2 botja mondja ezt:-(
Nem mondtam hogy 3 GB a beugró, fogalmam sincs, mennyi, az is lehet, hogy nincs. (Sõt ez a valószínû).
Vagy nem értjük egymást, vagy én már tényleg nem értek semmit:-)
Azt mondod,hogy 3gb-nyi anyag a beugró az általad javasolt HUBokra. Nos én meg tudok osztani jelen pillanatban 1gb-nyi anyagot, a maradék 1,5 gb üres hely evidens,hogy a letöltésekhez kell.
Most már érted a problémámat a dc++-vel?
Azt mondod,hogy 3gb-nyi anyag a beugró az általad javasolt HUBokra. Nos én meg tudok osztani jelen pillanatban 1gb-nyi anyagot, a maradék 1,5 gb üres hely evidens,hogy a letöltésekhez kell.
Most már érted a problémámat a dc++-vel?
Gábor. NE fárassz, könyörgöm !! A Magyar HUBokon 3 gigát kell megosztani, ha jól tudom...
Hunnenkoening!
Kösz a segitséget, megint tanultam valamit. Én is ilyesmire következtettem de a netes tapasztalatom még elég kevés. Ezzel a kifejezéssel is még csak itt, ezen a forumon találkoztam.
Köszi
Wanda
Kösz a segitséget, megint tanultam valamit. Én is ilyesmire következtettem de a netes tapasztalatom még elég kevés. Ezzel a kifejezéssel is még csak itt, ezen a forumon találkoztam.
Köszi
Wanda
Dobtam egy méjlt Donnie.
Éppen ezt mondom,hogy nem tudok annyit megosztani, mert nincs is annyi hely a vincsin...:-((
nem, én kizárólag a már említett 2 magyar HUBra lépek be mindig, ott találtam meg.
Melyik hubokon találtál rá? Gondolom a te megosztásod jóval nagyobb,mint az enyém, így te be tudsz menni oda,ahova én sajnos nem... (1.2gb)
Braveheart az a ribancot én is elvittem, engem is idegelt, mert egyrészt feszt lemaradt, másrészt folyamatosan járt a pofája, hogy miért nem vagyunk még ott...komolyam mondom ha kevésbé békés karaktert alakítok, helyben lehentelem.
Na de fogom én még újrakezdeni brutál-harcos karakterrel 😊)))
DB
Na de fogom én még újrakezdeni brutál-harcos karakterrel 😊)))
DB
DC++-sal próbaképp rákerestem, 5 embernél találtam meg a Morrowind ISOt, ebbõl kettõnél volt szabad slot...
Gábor: overnettel vagy edonkeyval nincs ilyen gond, csak ott nem garantált a folyamatos jó sebesség. De chelloval 1-2 éjszaka és lejön. Annyit meg megér, ezt itt jópáran tanúsíthatják.
Sõt, ha lenne pénzem még az eredetit is megvenném.
DB
Sõt, ha lenne pénzem még az eredetit is megvenném.
DB
Na, adtam egy esélyt a dc++-nek, találtam egy csókát, akitõl az elsõ cd-rõl 200mb-ot lehúztam, erre disconnectál, és máshol meg nem is találtam meg...:-(
Ráadásul csomó publikus helyre be sem tudok menni, mivel kevés a vincsim:-((
Ráadásul csomó publikus helyre be sem tudok menni, mivel kevés a vincsim:-((
Kedves Wanda: A SPOILER Babylon szerinti (szotar program) forditasa: "Elrontani, (comput) cikk, mely egy film végét, (jatek) megoldását tartalmazza."
Irja meg az autos cuccot is de azt te is tudod.
Az interneten (föleg forumokon, newsgroupokban) SPOILERREL jelzik (es altalaban nagyobb helyet hagynak utana hogy ne lassad, mit irtak)
ha olyan informacio jön, ami elarul valami fontosat, es arra hivatott, hogy csak azok lassak, akik akarjak es lejjebbgördites utan hozza tudjanak szolni a temahoz.
remelem kimeritö voltam :-)
Irja meg az autos cuccot is de azt te is tudod.
Az interneten (föleg forumokon, newsgroupokban) SPOILERREL jelzik (es altalaban nagyobb helyet hagynak utana hogy ne lassad, mit irtak)
ha olyan informacio jön, ami elarul valami fontosat, es arra hivatott, hogy csak azok lassak, akik akarjak es lejjebbgördites utan hozza tudjanak szolni a temahoz.
remelem kimeritö voltam :-)
8gigás vincsibõl van 3,5 szabad helyem,tehát nem tudok megosztani 4-5gb:-(
De azért megpróbálom.
A hungary2-nek hogyan bizotnyítom be,hogy magyar vagyok?
De azért megpróbálom.
A hungary2-nek hogyan bizotnyítom be,hogy magyar vagyok?
?? magyar DC szervereken nincs is korlát... vagy max 1-2 giga. Azt ne mondd már, hogy nem tudsz 4-5 gigát megosztani 😊) Akkor hova akarod felrakni a Morrowindet ? 😊)
www.edonkey2000.com
www.overnet.com
donkeyhoz célszerû a donkeybot is, azzal könnyû használni
www.file-finder.com
www.edonkey2000.com
www.overnet.com
donkeyhoz célszerû a donkeybot is, azzal könnyû használni
www.file-finder.com
DC-t nem használok, mert nincsen akkora vincsim, amivel lehet nevezni (mennyi a min. megosztandó fájl? 5gb?), a winmxen és kazaan nagyon szarul tudnak menni a letöltések, a másik kettõt még nem próbáltam. Tudnál adni egy linket, ha megkérlek?
Hát akkor vagy nem jól csinálod, vagy nagyon kevés a tapasztalatod.
Az UT2003-at _átlagosan_ 53 Kb/seccel szedtem le Direct Connect-tel. Csak kell találni egy LANon (T1/T3) csücsülõ emberkét, és szélsebesen le lehet tõle szedni mindent.
Donkeyval és Overnettel meg mindig 25-30 Kb az átlagom, bármit is töltök.
Mp3-akat meg Kazaa-val kell szedni, ritka, hogy 20 K alatt jönne 😊
Mindez természetesen chello-val.
DB
Az UT2003-at _átlagosan_ 53 Kb/seccel szedtem le Direct Connect-tel. Csak kell találni egy LANon (T1/T3) csücsülõ emberkét, és szélsebesen le lehet tõle szedni mindent.
Donkeyval és Overnettel meg mindig 25-30 Kb az átlagom, bármit is töltök.
Mp3-akat meg Kazaa-val kell szedni, ritka, hogy 20 K alatt jönne 😊
Mindez természetesen chello-val.
DB
Na igen, de saját tapasztalat,hogy NAGYON lassú tud lenni egy p2p kapcsolatban a dl, még mp3akat sem tudok normál sebességgel áthúzni, nemhogy 3 cdt,pedig chellom van...
Direct Connect-el tuti megtaláljátok.
Vagy edonkeyval vagy overnet-tel....
DB
Vagy edonkeyval vagy overnet-tel....
DB
Én is azt szeretném kérni,hogy ha még vhol fellelhetõ a neten egy iso, és tudtok róla, akkor kérem írjatok, vagy linkeljetek.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Elõre is köszönöm a segítséget!
Betrayal at Krondor !! 110%-ban egyetértek. Kevés játékot vittem végig, olyan pedig, amit kétszer is végignyomtam, talán 2 volt egész életemben, a BaK és talán a wizardry7...
A Krondornak a hangulata szerintem a sztori, a zene és grafika miatt volt _tökéletes_.
Csakúgy, mint a Morrowindnél 😊
DB
A Krondornak a hangulata szerintem a sztori, a zene és grafika miatt volt _tökéletes_.
Csakúgy, mint a Morrowindnél 😊
DB
Biztos a Morrowindnel is van jobb jatek... csak meg nem talalkoztam vale... de az is tuti, hogy minden idok legjobbjai koze tartozik, es lehet ra nagy osszegben fogadni, hogy egy egesz "genre" elinditoja lesz, mint hajdan a Civilizacio.
Azert nem zuztam a Morrowindet ejjel-nappal, szoval nem vagyok annyira ver fanatikus, de azt meg kell mondanom, hogy miutan foltettem, mas jatekkal nem jatszottam vagy 2 honapig.
A hangulata, az tenyleg hihetetlen... regebbi jatekok kozul talan csak a Betrayal at Krondor kozeliti meg, ha ismeri valaki.
Azert nem zuztam a Morrowindet ejjel-nappal, szoval nem vagyok annyira ver fanatikus, de azt meg kell mondanom, hogy miutan foltettem, mas jatekkal nem jatszottam vagy 2 honapig.
A hangulata, az tenyleg hihetetlen... regebbi jatekok kozul talan csak a Betrayal at Krondor kozeliti meg, ha ismeri valaki.
Solomander : 12+2-t végig... WOW apám te aztán fanatikus vagy 😊))
Én az elsõ játékomban semelyik frakcióban se voltam 3-4. szintnél feljebb (azaz kb 5-6 küldinél tarthattam max.), a fõsztoriba bele se kezdtem (puzzle boxnál jártam), a térkép kevesebb mint negyedét jártam be, 40. szintû voltam (Bosmer tolvajféleség)(nem feleség), és így tartottam vagy 20-25 óra játékidõnél.
Abszolute osztom a véleményt, hogy ennek a játéknak _nagyon_ van hangulata... rendesen hiányzik, ha nem játszom vele. És mint tudjuk, a hangulattól lesz igazán tuti egy játék.
Azt még hozzá kell tennem, hogy aki a "gyorsan végigrohanok rajta és kész" stílusban nyomja, annak is tetszeni fog, de kb. tizedannyira, mint aki komolyan belemélyed 😊
Utoljára: szerintem messze ez a leghatalmasabb játék amit valaha írtak... és 1 cédén elfér... hát le a kalappal.
DB
Én az elsõ játékomban semelyik frakcióban se voltam 3-4. szintnél feljebb (azaz kb 5-6 küldinél tarthattam max.), a fõsztoriba bele se kezdtem (puzzle boxnál jártam), a térkép kevesebb mint negyedét jártam be, 40. szintû voltam (Bosmer tolvajféleség)(nem feleség), és így tartottam vagy 20-25 óra játékidõnél.
Abszolute osztom a véleményt, hogy ennek a játéknak _nagyon_ van hangulata... rendesen hiányzik, ha nem játszom vele. És mint tudjuk, a hangulattól lesz igazán tuti egy játék.
Azt még hozzá kell tennem, hogy aki a "gyorsan végigrohanok rajta és kész" stílusban nyomja, annak is tetszeni fog, de kb. tizedannyira, mint aki komolyan belemélyed 😊
Utoljára: szerintem messze ez a leghatalmasabb játék amit valaha írtak... és 1 cédén elfér... hát le a kalappal.
DB
Hi !
Sokáig nem értettem, hogy jön ide a dolog, miért dobáloztok itt autóalkatrészekkel (SPOILER) ezért utánnanéztem szótárban mit is jelent. A poén kedvéért leirom mire jutottam, bár az angoltudok számára biztos nem ujdonság a dolog.
Tehát :
SPOILER = légterelö
spoil = zsákmány, préda, haszon, meddö, elront, megront, elkényeztet, megromlik, tönkremegy
spoilsport = JÁTÉKRONTÓ
spoilt = elkényeztetett
És itt a kutatómunka végetért
Vonatkoztattam a dolgot és máris beleillik a képbe Woww, tudok én ha akarok
BY
Wanda
Sokáig nem értettem, hogy jön ide a dolog, miért dobáloztok itt autóalkatrészekkel (SPOILER) ezért utánnanéztem szótárban mit is jelent. A poén kedvéért leirom mire jutottam, bár az angoltudok számára biztos nem ujdonság a dolog.
Tehát :
SPOILER = légterelö
spoil = zsákmány, préda, haszon, meddö, elront, megront, elkényeztet, megromlik, tönkremegy
spoilsport = JÁTÉKRONTÓ
spoilt = elkényeztetett
És itt a kutatómunka végetért
Vonatkoztattam a dolgot és máris beleillik a képbe Woww, tudok én ha akarok
BY
Wanda
Csatlakozom kollégámhoz. Morrowind világa NAGY és BONYOLULT és van neki történelme, mitológiája meg politikai élete. Azok közé a játékok közé tartozik, és nem sok ilyet láttam, amikben érdemes "csak úgy" mászkálni, kalandozni, beszélni az emberekkel és olvasgatni, szóval MEGISMERNI és BELEÉLNI MAGAD.
Persze egy ún. végigjátszással meg spoilerekkel is lehet nyomni, és még úgy is élvezhetõ, csak pont a lényeg veszik el: a legtöbb hasonló kategóriájú játékhoz képest a Morrowindnek van egy plusz dimenziója, amibõl kimarad, aki leírás alapján megy.
(Több hónapos játék után mondhatom egyébként, hogy meglehetõsen nagyképû dolog bármilyen leírást is végigjátszásnak mondani. 12 + 2 frakció questjeit csináltam meg, de nem érzem úgy, hogy a végére értem.)
Persze egy ún. végigjátszással meg spoilerekkel is lehet nyomni, és még úgy is élvezhetõ, csak pont a lényeg veszik el: a legtöbb hasonló kategóriájú játékhoz képest a Morrowindnek van egy plusz dimenziója, amibõl kimarad, aki leírás alapján megy.
(Több hónapos játék után mondhatom egyébként, hogy meglehetõsen nagyképû dolog bármilyen leírást is végigjátszásnak mondani. 12 + 2 frakció questjeit csináltam meg, de nem érzem úgy, hogy a végére értem.)
Foglalkozási jellegzetességek miatt, ugye, nem szokták magukat hirdetni, nincsenek úgy kiplakátolva, mint a többi céhek. Tipp: Mint általában kalandjátékokban, a kocsmák itt is jó infó-források.
Korrekció: a dai-katana a legjobb kategórián belül, bocs mindenkitõl, aki kidobta a daedric dai katanáját... 

1, El kéne olvasni, hogy mit mond...
2, Hát sneak-eljél sokat, az egyik gombbal lehet
(ld. a billentyûkioztást)
3, Szerezz egy lockpicket, vedd kézbe, mint egy fegyvert, és occu egy bzárt ajtónak (amire rá van írva, hogy lock level ennyi meg annyi).
és nem a "tongokat" kell irtani, ugyanis Morag Tong tagok is vannak ott, de az egyáltalán nem ugyanaz a cég !! 😊
Higgyétek el, sokkal jobb ha Ti magatok jöttök rá ezekre. Spoilerekkel játszani = nem játszani.
DB
Higgyétek el, sokkal jobb ha Ti magatok jöttök rá ezekre. Spoilerekkel játszani = nem játszani.
DB
Ja, félreérthetõ volt ? Balmorában bárki megmondja, pontosan kik is õk, de te magad is rájöhetsz. A lényeg, hogy akitõl rákérdezel, elég szimpinek tartson ahhoz, hogy elárulja (50+ %)
DB
DB
Na igen, de azokat kell kiirtani (a tongokat) de hol vannak azok akik megmondjak a lakcimeket?
:-)))
:-)))
Cammona Tong... és könnyû õket megtalálni. Amúgy csak kérdezgess a "bad people"-ról és egyértelmûen megmondják. Név+lakcím 😊)
A tolvajok guildjet en is keresem. Megtalaltam a harcosok meg a magusoket, de akarmennyit rohangalok a varosban, nem talalom a tolvajokat.
Meg kene ölni öt olyan gonosz csavot es a tolvajok tudnak megmondani, hogy melyik ötöt kell.
Ne haragudjatok, de ezeket a hülye varos es klan neveket a tököm se tudja megjegyezni, de azert talan tudjatok mire gondolok.
Meg kene ölni öt olyan gonosz csavot es a tolvajok tudnak megmondani, hogy melyik ötöt kell.
Ne haragudjatok, de ezeket a hülye varos es klan neveket a tököm se tudja megjegyezni, de azert talan tudjatok mire gondolok.
Egyébként nagyon szívesen segítek bárkinek, aki _minimális_ erõfeszítést azért megtesz annak érdekében, hogy önmaga is játsszon egy kicsit. Ha a legalapvetõbb dolgokra sem jön rá (azaz inkább lusta rájönni) valaki, az viszont szánalmas (ls idegesítõ). Bár bunkónak neveztél, nem zavar, mert a többi soksok ember aki tényleg ismer, csak vigyorogna ezen 😊
Ha bármi olyan kérdésed lesz, aminek van értelme, szívesen segítek. Szóval semmi gáz 😊
😊 <-ez egy smiley, azaz nevetõ arc (a fejed kell balra dönteni 90% fokban. Ha ilyet látsz egy beszólás után (ami sértõnek tûnhet esetleg) akkor az azt jelenti, hogy az illetõ csak poénkodik.
lazíts 😊
DB
Ha bármi olyan kérdésed lesz, aminek van értelme, szívesen segítek. Szóval semmi gáz 😊
😊 <-ez egy smiley, azaz nevetõ arc (a fejed kell balra dönteni 90% fokban. Ha ilyet látsz egy beszólás után (ami sértõnek tûnhet esetleg) akkor az azt jelenti, hogy az illetõ csak poénkodik.
lazíts 😊
DB