The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
megpróbálom.
köszi
van valami extra mód rá, mert ha csak odamegyek akkor letartóztatnak meg eltünik egy két cuccom.
köszi
Nekem nem hozza be ezt az oldalt.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ez egy letölthetõ térkép😊
amúgy tényleg Vastól DNY-ra van egy szigeten,egy barlangról van szó
Azt a feladatot kaptam Perciustól, hogy öljek meg egy bizonyos Nerer Benerant, aki Sargonban van. Maar Ganban megtudtam, hogy onnan északra van, és Vastóldél-nyugatra. 2 napja járkálok folyamatosan, úszok , futok, ugrálok, harcolok. Ezt csinálom két napja, és már nagyon unom. Könyörgök adjatok egy PONTOS!!! választ, hogy hol van Sargon.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Na félretéve a viccet, vagy mágikus sebzésû fegyverrel vagy pedig (számomra érthetetlen okból) speciális fegyverrel pl. dwarven mace
War. War never changes.
Remélem a Tribunalban azért lesz.
boldog karácsonyt!!!
itt állok a puszta közepén, alig használható páncéllal és fegyverzettel és sajnos egy darab kovácsot sem látok,aki megjavítaná nekem.
TSW: Tunderke
most kezdtem el csak játszani a játékot, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám a fegyvereimet magam javítani.az egyik fõ skillem a fegyverkovács.egyáltalán lehetséges-e?
köszi
War. War never changes.
(Nomen est omen! Nickname is determining?)Szvsz.:illúzió, misztika, secu, unarmored, alkimia, marksman, rövidpenge, hosszúpenge, stealth, akrobatika.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Májerkodás a "szerintem melyik skill hova való"-ról.
Nem tudom csak nálam igaz é, de néhány skill szerintem átkozott lassan fejlõdik: enchant, athletic, security, conjuracio a menõbbek közül. Van pár skill(csoport) ami viszont nagyon gyorsan, fõleg a körülmények miatt: fegyver(mind), páncél(mind), acrobatika, a harci helyzetek mágiái. Kivált a gyenge endurance képességü kariknak ( "tyúkmellüek", "lúdtalpasak", "tornából felmentve") fontos egyrészt a kezdeti gyakori szintlépés, másrészt nem árt ha az ashvámpirokat már min./kb. 30-as szinten látogatod meg. Amit nyefegni szeretnék,szvsz.:
1.az elsõ 5-be azokat a skilleket amiket fontosnak tartassz, de érezhetõen nehezen fejleszthetsz,
2.a második 5-be a fontos, a kari által gyakrabban használt és így gyorsan fejlõdõ skilleket (szerintem ezek adják aztán a szintlépésekhez a gerincet),
3.válassz az egyéb skillekbõl favoritokat és néha-néha használd is õket (inkább gyakran),
4.kérdezz a céheknél az elvárásokról, jó ha a fõskillek lefedik a célba vett tagsági igényeket (pl.:magic jellegüeknek restoracio->2 ház,alkimia->3 ház,misztika->4 ház vagy harc jellegüeknek spear->2 ház,kard->3 ház)
5. amit az 1-4-ben szóltam hagyd figelmen kívül és játszd amit a szíved diktál!!! (Csak így lehtsz igzán egyedi;-))!)
Átmeneti gondom volt id.Telvani Neloth személyes küldijében, aminek lényege a nagymester fogadott lányának kabátkáját lenyúlni. A közös térben tartózkodik summ. 3 telvani tag. Midõn bájosan leanyáztam a célszemélyt az menetrendszerüen nekem rontott, õ ütöt elsõnek. Ezek után számottevõen átalakítottam a spinét és furcsa mód a maradék 2 pasas nekem esett és a progi közölte, hogy már nem vagyok tagja a T.G.H.-nak kirugás következtében. Persze a mentés visszatöltése után egy külön erre a célra rendelt 100%-os chameleonnal célt értem, de nem tudom hol hibáztam midön az akcio a szokásos technológia szerint volt végrehajtva.(többször is ismételtem!)
Balmorától keletre találtam is egy utat ami mentén elég sok dolog van...
Igaz, az alkíma nincs a minor vagy a major skillek között, csak hobbi/pénzkeresés (különben folyton kapnám a szorzókat az intelligenciára, az meg nekem nem kell...)
Májerkodás az alkimiáról:
Bár a nevük kissé más (nem csirke, krumpli, csiperke), de legtöbb alapanyag tulkép. élelmiszer, fûszernövény. A legtöbb ház(tartás)ban, a lakott barlangokban találhatsz alkimi hozzávalót, de az igazi élményt a saját gyûjtögetés adja, légy Te is füvesember! Gyûjtögetés közben óriási területeket be lehet járni, rengeteg az egzotikus (és szerfelett veszélyes) élõlény valamint a váratlan kaland. Az igazán különleges hozzávalók (void salt,deadra hearth...) beszerzése nagyban edzi a bátorságot és a harci/magic skilleket. Mindazon által van nehány anyag amit csak boltban vehetsz (pl.:sloadsoap). Fontos a jó szerszám: ***spoiler*** a Westgash és a Bittercoast közötti vízválasztó Ny.-i oldalán GnarMook magasságában barlangban úgy tudom fix master szintü cucc****.
Sok-sok könyv (Alkimista formulák, Sütemény és gyémánt, Az alkimisták éneke...) szól alkimiáról, de ne keress fix recepteket, bár questek során belebotlassz néhányba. A kedvencem a sadrith mora-i gyógyszerész dispel receptje,de Fernisz Arankától is lehet szerezni párat. Bár furcsának tûnhet, de harcos/tolvaj kariknak ajánlom az alkimiát az elsõ 5 skillbe felvenni. Az alkimi löttyök hatásainak mind van magic effekt megfelelõje, sõt van hatás (pl.:restore magicka) ami a kari számára fõként így érhetõ el(nomeg M.B. bunkója által;-))). Az alkimizálás sikerét nagyban befolyásolja a skill szintje mellett a lefedõ stat.érték az inteligencia szintje is. A "nem vagyok tolvaj" tipusu kariknak kezdetben megélhetést is jelenthet. Fontos, hogy a questekben szereplõ alkimi löttyök (fõként gyógyszerek) csak boltban is kapható (M.Sz.,ISO..) szerek lehetnek (no homemade).
Minden kedves kalandozónak vidám vegylekedést!
Nem tudjátok hol lehet venni alkímarecepteket tartalmazó könyvet?
Olvastam a Balmorai Booksellernél egy könyvben vmi szentélyrõl, a neve Kummu földje (Field of Kummu). Odamentem, eljutottam egy szigetre ahol növények vannak (2 féle), és innentõl semmi. Help!
A nagy házak közül melyik hasonló?
A stealth skill mikor fejlõdik (pénzelésen kívül)?
A praktikusság teljesen OK., ha harcos/tolvaj jellegû néppel nyomsz aki végsõsoron kétkezi munkájából él,de valami jó,könnyû,hatékony fegyvert szertene tegye a bound-olást gyûrûbe/amuletbe. Más kérdés egy máge akinek még jól is jön ha néha-néha egy nem túl drága és felettéb sikeres cantrippel fejleszti conjuracio és áttételesen inteligencia értékeit.
Érdekes megfigyelést tettem, nem tudom jól értékelem é! A karim ancient ordinátor irtó, de néha pl.:mint bolti õrrel találkozik nem orditozó nátorral és az derül ki, hogy a reputáció 70 körüli de a kölcsönös utálat azért megvan. Ha ezt így jól látom, akkor szuper: Ugyan utálom az ellenségem, de becsülöm a tetteiért! Ez egyfajta ellenfél-tisztelet?
No, ha már ennyit májerkodtam mondok tényleg kipróbálom a bound-os cuccok lehetõségét és minden fegyverét lerekva a karit elkûldtem Balmora-TelVos túrára a hegyeket D-DK felõl kerülve nagyjából a Balmora-Marandus-GalomDeus-TelUvirith-Falensarno csíkon kis kitérõvel a keleti oldal hosszú foyadáján, ahol nehány cavernát megtekintett. (A puritanizmus jegyében az operatív mágia kizárólag fejbõl nyomva!) Tapasztalat és ajánlás: 1. légy óvatos, figyelmezz, lopakodj mert nincs firststrike cuccod; 2.magicka kapacitásod legyen nagy,min.+kb.150-200 pont; 3.sok-sok restore magicka lötty (nekem össz. 10 ampulla 16*34-es fogyott el kb.20-25% veszteséggel). A kari végig csak bound-olt fegyverrel nyomott, támadó mágiát nem használt, az ellõtt össz.kb.2000 magicka legalább 80 %-a bound-ra ment el(a többi lebegés, slowfall, chameleon-invis., restor).
Tudtommal az alapkitt szerint az út egyirányú, ha valamely nemesház kitesz attól még nem léphetsz be egy másikba és vissza semmikép. Egyedüli megoldásnak a megfelelõ plugin használata látszik, annál is inkább mert a quest-ek szinvonala jó ha párhuzamosan fut(Ciki ha egy Hlaalu GM-et a redorán spiné elkûldi rákászni!) és az egymással ellenérdekû azonos kûldik csak így teljesíthetõk(Oldimiran,Caldera,Shishi). A bibibi meg OK., mert szvsz. a gama linearistól eltérõ jellege csak így jön ki!
(Bocs!)Májerkodás a felszerelések megidézésérõl:
A gama legnagyobb tápja.Nagyon csekély kb.25-ös conjuracio skill elegendõ a biztos megidézéshez(harci helyzetben fontos a biztonság!).A kapott fegyver támogatja saját használati jártasságát 10 ponttal.Az idézett páncél fedését tekintve nehézpáncél,skill-jét tekintve könnyû páncél,súlyát tekintve nulla,ráadásul halmozva támogat stat.értékeket(pl.:csizma->sebesség+20) vagy skill-eket(páncélviselet,pusztakezes harc,pajzshasználat).
Az effektek tölthetõek enchantos cuccokba when use sõt constant formában is(bár ez utóbbi csak a páncélokra célszerû)-egy exq.gyûrûbe 0.1 font belefér a teljes páncél bound!(csataszoknya és válvédõ szvsz. az alapkittben nincs,nem találtam!?) Szvsz. nagyon jól kombinálható a lopakodás skill-hez,továbba javaslom a fegyver bound-olást when use eszközbõl vagy fejbõl nyomni!
Mint veterán kolléga gondolom humorizálsz(lásd még a láthatatlan fáklya;-))! Ha igen folytatom:bound->megkötni,lekötni ,azaz a fegyvereidet jól kösd fel,mert a fityegõ felszerelés akadályoz a kalandozásban!;-)))))
War. War never changes.
War. War never changes.
(Csak így irogatok.) A Grazelanden Falensarno DNy. csücskében van egy kristály bánya Massama. Nagyon elhagyottnak tûnik, néhány patkány, giantspider semmi több. Az ácsolatok szerint valamilyen emberi tevékenység csak folyt itt. KI mit tud róla? Kezdõknek akár nagy spoiler is, feltéve ha túlélik az idevezetõ utat;-)).
Sajna én már nem várhatom meg amig a jobbik nyer, elkötelezett ordinátort írtó vált a kariból. Ügyelni csak arra szoktam, hogy õk kezdjék az inzultust.(No crime reported;-)))
Járulékos érdekesség, hogy mindez nincs kihatással a többi céhre.(Bár a kari már Patriarcha of Tribunal and Archmaster of G.H. Redoran, úgyhogy már csak a M.T. Nagyvalagrend hiányzik a kellékekkel;-)))
Apróbb spoiler:
Ha AldDeadrothba mész vigyél magaddal egy kis hold-cukrot és elegyedj szóba a "bárpultnál" álló "orc kinézetû" egyénnel!
Mákerkodás a mabrigash boszikról:
Motto:"Elveszik a férfiember erejét,hogy a nix kutyák hordják szét a csontjukat!"-ismeretlen ashlander vadász véleménye.
A SIR_TECH Realms of Arkania sorozatában találkoztam elõször a sexmágia hasonló jelenségével. Szvsz. az aktusban a boszi nem az anyagi transzfer segítségével jut magickahoz - mint pl.: a M.A.G.U.S. rpg. romlásszektáinak némelyike Ynev világán - hanem asztrálja juthat el (meglehetõs aktív és felspécizett állapot) olyan szférába ahol rengeteg mana gyors gyûjtése megoldható. A hivatkozott(sirtech) másik forrásban pl. a mágusokat érdemes volt kupiban pihentetni a gyors feltöltõdés miatt. Valószinû, hogy a nem megfelelõ hatékonyságu partnert rövid úton intézik el, lásd TelAhruntól nem messze egy szigeten a táboruk közelében heverõ hulla. A szerzõk nem igazán foglalkoztak a szekta/kaszt játékmenetbe való bevonásával, pedig igen érdekes quest sorozat kijöhetett volna belõle - akár különítve nõi/férfi karikra!