The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
én csak a szebbeket, de Dwarven fegyverbõl bármi jöhet😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Dark Brotherhood Armor rulz😊 elég magas az AC-je és sokat is ér... plusz jön belõle utánpótlás dögivel😊

Ron Ragm
Mármint hova rakja

Ron Ragm
És hol található?

Ron Ragm
Miben változik ha pl steel v silver boltot használok ugyanazzal a nyílpuskával?

Gnome
Nna lett egy redoran strongholdom...Nemsokat tudok kezdeni vele.....Egyáltalán mire való?...Még az ugynevezett embereimmel sem tudok semmirõl beszélni...És outlandernek neveznek pedig állitolag az én Strongholdom...Szal pénzkidobás volt...De van benne 5db ebony arrow és 3db ebony dobocsillag....ezek ritkák...Még a ládáimhoz sem kaptam meg a kulcsot...ugy kellett feltörnöm..És a semmi közepén van..mégcsak nem is az én nevemet viseli hanem valami Isaril manor..
nnah
CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Ron Ragm
sztem mindenki saját készítésû kaszttal nyomul😊

Ron Ragm
Azért írtam oda hogy FIX daedric fegyverek száma

Nincs olyan akinek van Barbarian karaktere? Ha van mesélhetne pár dolgot, mit érdemes fejleszteni, én most éppen light armor+axe komóval kezdtem egyet.

War. War never changes.

hen-tes
meg
azoknak végük lett
de azután mászkáltam sokáig
jött többbis
õröknél meg nem láttam olyat hogy dark
feketecsavó

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Gnome
Megtámadtak már a Darc Brotherhood tagjai?
Mert ha nem még nem tudsz elmenni..

Gnome
Daedric Club?...HIrtelen nem ugrik be miaz...

Ron Ragm
nemtom, én is most kaptam meg😊

hen-tes
ez oké hogy ott
de ott pontosabban hol ?
na most találtam egy ujságba helpet ezt is kipóbálom..
de azé ird le plíz

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ron Ragm
ja és megszereztem a tribunalt😊

Ron Ragm
Egyébként megnéztem, CSAK a Morrowindben (se plugin, se tribunal) mennyi a fix daedric fegyverek száma
Daedric Arrow 13 !
Daedric Battle Axe 5
Daedric Claymore 8
Daedric Club 5
Daedric Dagger 13
Daedric Dai-Katana 7
Daedric Dart 13 !
Daedric Katana 6
Daedric Longbow 3
Daedric Longsword 7
Daedric Mace 6
Daedric Shortsword 7
Daedric Spear 5
Daedric Staff 7
Daedric Tanto 6
Daedric Wakizashi 5 (+1?)
Daedric War Axe 5
Daedric Warhammer 6

Crossbow csak Steel és Dwarven van

Gnome
Nemigaz jáccásra megy el a szünet😊...
Ez a tizstázzu Sarethit nemigazán megy....Beszéltem egy pappal leöltem az ash statue kereskedöt és akkor minden megáll...a pap sem akar beszélni a gyerekrõl a Sarethi manorban lévöktöl sem tudok meg semmi érdemlegeset...Mosmá tényleg nemtom hogyan tovább..

Én egyik házhoz sem csatlakoztam, simán Fighters Guild/Imperial Legion oszt nyomás... Így vittem végig Crusaderrel és most barbárom van. Hú asszem megint nekiállok játszani, mondjuk Light armoros barbárral és two-handed sworddel😊
Akinek violt már barbárja leírhatná, hogy milyen páncélt és fegyvert használ.

War. War never changes.

Gnome
Nemhiába..a redoranok Vivec kedvencei😊...
Háát én már elég sok kiegészitöt láttam de egy sem tetszett nagyon...Valami olyan kéne amiben nem
ládák meg szekrények vannak hanem látványos hely a páncéloknak és a fegyvereknek..Már azon gondolkodom hogy csinálok egyet csak nemtom hogy kell:p

Gnome
Nemis tudtam hogy az a skar vagymi egy álat páncélja...aszittem agyagból van vagy valami ijesmi..érdekes😊

Gnome
Noss kössz a kimeritõ válaszokat MINDENKITOL...Nekem már csak egy jó ház kéne ahol a fegyvereket látványos helyre rakhatom..remélem majd a redoran stronghold szép lesz..
Mily sok választ kaptam!..Jól fog jönni az a konzolparancs is Köcci!
CSa'

Van valami konzolparancs, placeatpc "karakter neve" vagy valami hasonló (az utolsó 4 betû sorrendjében nem vagyok biztos), ezt szoktam használni, ha valaki nagyon elkódorog és az ra sem hozza vissza.
Na 1 hónap kemény elvonás (hardver "downgrade" miatt) után végre újra tudok mwindezni :-))). Azzal kezdtem, hogy felraktam a tribunalt. Jók az új hangok, szuper az életerõcsík. Kicsit sok a jóból, hogy a pénzért vett skillek is beszámítanak az attribútum növelési bónuszba szintlépésnél - elsõre nagyjából ennyi.
CS@
Így van ,de pont ez a probléma hiszen megbecsülöm azt a szerencsétlen 13db daedric arrow-ot (már ha az összest megtalálom mert még ebony arrowból van 53db-om addig ebbõl egy sem). Viszont azt az 53 ebony arrowot sem fogom sose ellõni mert sajnálom (ugyanez igaz arra a néhány glass throwstar-ra amit valami kriptában találtam ).
Ez mind helyénvaló mondjuk egy szép vázánál vagy egy frankó kardnál ,de nem nyílvesszõknél meg egyéb hasonló „használati” tárgyaknál.

roppantul sajnálom,hogy képtelen vagy válaszolni a levelemre,azok után,hogy annyit segítettem.gusztustalan dolognak tartom.
Beszélj az apjával, a fiúval, templomi papokkal és egy bizonyos kis, vörös szobrocskának is szerepe lesz ...
FREAK
Morrowind ISO-t nem tud valaki?? Leszedtem a Tribunalt de az eredeti game kölcsön van adva....

Riszpekk

DonnieBrasco
1. Mi az, hogy nem sikerül ? Alul állítsd át constant effectre. És ne nagyon reménykedj, hogy túl komoly mágiát tudsz konstansra enchantolni... 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Második kérdésedre spojler:
Ald'ruhnban a redoran plaza (az a nagy bazi izén, scaron vagy mi frászon belül (?), ami egy nagy rák páncélja) egyik manorban (a bejárattól jobbra az elsõ) van egy titkos ajtó, egy függöny mögött. Egy papírfecnit is találsz a közelben, ami erre utal. Jó keresgélést 😊) nem lesz nehéz.

DB

CS@
Elmész Suranba felmászol a tradehouse tetejére Észak-Kelet felé fordulsz egy hegyet látsz melynek a másik oldalán ott ácsorog Umbra.

Gnome
Háát ha nekem ujra kéne kezdeni asszem beleõrülnék...
Men-Tes nesiettesd annyira 13mas szinten belehalnál....
Ja és akkor nekem is lenne egy kérdésem
=>Nemtalálom umbrát>😞
=>Great House Redoran feladataiban Tisztáznom kõn egy fõember fiát...noss csak annyit tudtam meg hogy a gyilkosságot megelõzõ este rossz álmai voltak..ha tudtok segitsetek..
Kössy!
CSa'
--------------------------------------------------

Ron Ragm
Ebonheartban vki elteleportálhat Morrowind fõvárosába (ott játszódika tribunal)

A creeperezes helyett akkor mar inkabb van egy mod /meg gondolom + ezer/, Calderaba tesz egy kereskedot, 500 000 penzzel, mindent araban vesz meg, lehet enchantoltatni, spellmaking stb.
DonnieBrasco
Elbaktam amúgy, a Bow of Shadows sebzése nem 2-40 hanem 4-40 (!!) és mellesleg 3000 a max. kondíciója. A Dadric Longbow hozzá képest gagyi 😊) Amúgy 42k az alapértéke, van rajta egy invisibility meg egy fortify speed varázslat (when use, ofkorsz)...

DB

Bandew
A FRANCBA!!! Elkövettem egy súlyos hibát fiúk. Csaltam!!! Így elveszett a kihívás meg a játékélmény. De most hogy megszereztem a Tribunalt, asszem újrakezdem. Csak az a baj hogy nem lesz türelmem újra végigvinni a Harcos céht, pedig mindenképp harcos karaktert akarok. Na mindegy én kevertem magamnak a szart.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hen-tes
VKI!!!
azt olvastam hogy a tribunalba el lehet jutni vmi újj városba vagy szigetre teleportal
vmi csaj vivec mellett
õ hol van ?? részletes leirás érdekelne

Ron Ragm
köc😊

Gnome
Háát akkor azt az 50 ezret elég macerás lessz megszerezni..sokmindent kell áron alul eladni..De sok sikert hozzá!

Ron Ragm
abbamaradt

Ron Ragm
creeper? 1ccer használtam a játék elején hogy eladjak 2 skoomát😊

Gnome
Ezer Kössz! megcsinálom én...Én hibámból tûntek el....

Különben az a 50.000 arany tényleg nem kis pénz...Én csak a véleményemet írtam le a felvásárlásról....az biztos hogy5-6 játékbeli napod elmegy majd creeperezéssel...Szoval...Mondjuk meg fogsz szenvedni érte..

Ron Ragm
Láttad te egyátalán mennyibe kerül?
Így legalább van értelme a pénznek...

CS@
Elindítod a TES-t majd Files/data files kijelölöd a morrowindet és OK.
Ráböksz az NPC fülre kikeresed Arara Uvulas-t és nyomsz egy jobb klikket rajta.
A megjelenõ ablakban duplaklikk az info-ra (ezután látod a render vindózban ,hogy hol áll a figura).
Kijelölöd a figurát (ball klikk) majd lenyomod a "CTRL-C" -t majd a "CTRL-V" -t kapsz még egy figurát.
Elhelyezed ahová akarod ("Z"-t nyomvatartva=magasság).
Ez még figurázható azzal ,hogy az eredetit törlöd ?
Ezután mented és a data filesben be X-eled.
KB ilyen módszerekkel tudok visszarakni karaktert.
Nekem még nem tûnt el figurám amikor nem kellet eltûnnie ,úgyhogy nem tudom ez a játékban milyen változást/hibát okozhat.
Ha nincs kedved szórakozni vele akkor megcsinálom .
A daedric arrowal(és hasonlókkal) kapcsban : szerintem pont ezért jó ha felvásároljuk !

Gnome
Sztem nemnagyon jo hogy Daedric es Dwarwen fegyvereket !vásárolsz!...Sztem ha van 10 db Daedriv ijj akkor sokat mondtam..ez az egyik legritkább fegyver...Dwarwen számszerijjat meg a legtöbb(1-2)Dwemer ruinban lehet találni...Nemjo ha kiegészítõvel felvásárolod az egész fegyverarzenált ..igy sztem nincs meg az a jó érzés hogyha sikerült összegyüjtened pl. Az ében fegyverek összes típusát....Én is találtam egyet és mekkel mondjam igen örültem neki...Asszem egy toronyba kellett felrepülni...
Mellesleg
galoczaszivik én próbálgattam mindent..Azt az arara uvulast kéne visszarakni..már próbáltam a respawnnal de akkor sem jött vissza...Meg mondom én nemvágom a Tes CS-t..szal egy kicsit segítsmálécci hátha mennifog 😄

Valaki ivott a Bittercup-ból? Érdekelne, hogy pontosan mit is csinál. Gondolom felviszi a legnagyobb tulajdonságaidat, az alacsonyakat meg lejjebb?! Én mondjuk megvesztegettem vele Eydis-Fire Eye-t, a balmorai figters vezetõt. De még lehet, hogy valami úton módon visszaszerzem ;-))
Ron Ragm
De lehet venni! A _hivatalos_ Area Effect Arrow pluginnal!
Dwarwen crossbow is itt van! (mint látod nekem is az van bee😊 (30-30😊 ))

DonnieBrasco
Dadric crossbow viszont érdekelne, bár nem tudom, van-e. Még dwarvent se láttam soha 😞

DB

DonnieBrasco
Nekem a Bow of Shadows is kiváló... Igaz, "csak" 2-40 a sebzése, de a max. kondíciója nagyobb mint ennek a gagyi dadric cuccosnak 😊)
Meg a színe is szép zöld 😊)

Sajna nem emlékszem,hol akadtam rá, valahol délkeleten egy barlangban, félúton Vivec és a telvanni régió között...

DB

gumininja
load... ;]
Gnome
HI!
Ha véletlenül megöltünk valaki olyat akit nem kellett volna vissza lehet rakni?...És ha igen hogy?