The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intimidate - megfenyegetés
súlyos félreértések vannak...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
...asszem megvan mire fogok gyûjteni 😊

CSa'
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Szerencsére van mentésem csak egy kicsit macerás mert gondolom ha nem fogadom el a kihivását nem lessz több esélyem és ugy járok mint a Morag Tong ban...Elesek egypár jó cuctól...Dehát inkább ezt választom
Mellesleg kössz a megadott cimet meg is találtam rajta amit kerestem....
Az ötös kérdésem csak egy érdekességre
utal..Miszerint az összes olyan Dagoth tesó aki hasonlóan nézett ki mint Dagoth Ur meghalt..vagyis holtan találtam rájuk..Viszont azok a Dagoth testvérek akik Ash Goulok vagy Accident Sleeper-ek voltak(Akiknél a 6.Ház amulett szokott leni) nem haltak meg...Márpedig az õ nevük is Dagoth tehát valami kapcsolatban lehettek a Nagytesóval..akkor miér nem haltak meg?
A Láthatatlan csizma meg elég rosszul néz ki a lábamon meg nehéz is...addig volt jó amíg a Her curitas(Nemtom jol irtam-e) páncélt viseltem mer az eltakarta a lábamat térdtõl lefele....
Ja és Re:donpedro25
Az nem egy fegyver hanem gyûrû...Nemártana szijjelnézni...Ha szerencséd van nem tünt el a teste..
CSa'
Hol van a Tribunalban a Barilzar's Mazed Band nevû fegyver, amit a Temple-nél kértek, hogy szerezzem meg? Azt mondják, hogy a Temple Ruin-nél van. Én találkoztam lent valahol Barilzar szellemével, megöltem, de nem volt nála a fegyver. És már bejártam mindent lent, volt egy magánkripta is, ott meg semmit sem találtam, s a térkép alapján úton még lehetne menni, de ott meg két oszlop van és fal.
Valaki segítsen már mihamarabb, akár MOst!
Elõre is köszi: Misi
Nos több kérdésem is lenne..
1. találtam egy csizmát valami Eight Place vagy valami ilyesmi... a tulajdonságai a szokásosak 100as heavy armor tudással 293mas védése van 150000 arany stb... Ha felveszem eltünik a lábam mintha egy láthatatlan csizmát hordanék..próbáltam másra is ráadni de nálluk is ugyan ez történt..normális ez?
2. "Véletlenül" a Mages guildben elértem a vezetõ szerepet mert Treborius wizzard rangomban kihivott engem...Azért szeretném végigjárni az összes küldetést de most hogy gulidmaster lettem már nem kapok küldetést még a Sadrith Morai foembertol sem pedig tolle meg egy kuldetest sem kaptam....Normális ez?
3.umbra, veram dren..Ezek Kik?...még sajnos nem hallottam rólluk...
4.Dagoth Ur halála után visszatértem sok idõ után a Red Mountain regionban és bejártam a vidéket Találtam 2könyvet Kagneac? tól... Valami ismeretlen nyelven irodott...Mivel már sok dwemer könyvvel( The Egg of Times..és még két könyv)lehet valamit kezdeni..asszem az egyik neve Kagneac plan book...a másikra nem emléxem..Szal le lehet e forditani vagy valami ilyesmi?
5.Az elõbbi helyeket találkoztam Dagoth Ur halott testvéreivel...Ezek szerint õk valami pszichés kapcsolatban álltak a bátyjukkal?..Mert más Dagoth nevû Accident Sleeperrel vagy Ash Goullal akik nem haltak meg..szal hogy is van ez?
6.Sok NPCm elkallódott..Balmorában az Ork Varázslónõ teljesen eltûnt és egy másik a házából a balmorai folyóba került valahogy..hallottam valami konzolparancsról..Ha valaki tudja irja már le lécci!
7.Hallottam egy olyan My house mod ról amelyben olyan bábuk vannak amikre rá lehet rakni a páncélokat..Ha tudtok ilyenrõl írjátok le lécci!
Noss egy kicsit hosszúra sikeredett ez a hét kérdés de engem ezek nagyon érdekelnének...elõre is kössz a válaszokat!
CSa'
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
pl. www.morrowind.hu
War. War never changes.
nem találom 😊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
War. War never changes.
Meg hogy honnan lehet letölteni 😄
Riszpekk
(rippem van!)
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Ha már végképp nincs kedved keresni akkor itt van.
Nemo me impune!
Maxi X és csatlakozom! A Morro. jó gama, de nem éri meg a magyarosításba belegyürt meló. Lássátok, a magyar prg.dealer sem foglalkozott még a kézikönyv túlzott cifrázásával sem, ez nem lényeg. A számítógépes "konyhaangol" ismerete elég ahhoz hogy végigvidd a küldiket, természetesen a "tudás kinyeréshez" szükséges egy kis utánnajárás, szótárazgatás. A közben felszedett nyelvismeret még akár hasznos is lehet(nem a cél a lényeg hanem az ÚT). Gondolj bele: a világ rpg. irodalma és az ezekbõl származó számgép. játékok majdnem mind angol nyelven készülnek (külön tiszteletem a magyar nyelvû kiadványoknak és a magyar nyelven íróknak, akik ha ugyanezt angolul tennék a világ legjelentõsebb bestsellereit tudhatnák magukénak
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
A 8201. szövegben utaltam a deadrich questekre, nem akarok spoilert készíteni, tessék az oltárokat keresni - bárhol, földön-vizen mindegy.
A deadra kult alapja az "invocatio", a megidézés. A kultos népek közvetlenül róják le áldozatukat, illetve vállalnak "szent/pokoli küldetést" és közvetlenül kapják meg a jutalmat. Nem kinyilatkoztatások, sejtelmek meg a többi nehezen hihetõ akármi. Innen is eredhet a nagyon erõs kötés az áhitat tárgya (vmelyik deadra herceg(nõ)) és alanya között, amit sem az imperiál istenségek sem az ALMSIVI nem tudott lerombolni. Bár ahogyan ezt én értelmezem ez valami "tisztellek vaaz,ha adsz valamit érte és ha nem tetszel nyasgem"-szerû vallásosság ami a földi világvallásokra egyáltalán nem jellemzõ.
A "szegény tolvajok" (ha jól csinálják és nem buknak le) Vardenfell(lásd még hiánygazdálkodás, pénztelenség) legtehetõsebb nagymenõi. Nekem is volt tolvaj karim, hát netudki, de körberöhögné az összes egyéb, un. jellemes karakteremet akik csak a támadó ellenségtõl szereztek anyagi javakat. Nem véletlen, hogy a legkeményebb céhek közötti háború a két tolvajklán között zajlik: nagyon nagy a tét, egy teljes királyság gazdasági hatalma (itt nem OLÉTOTÉT;-)). A legpocsékabbul éreztem magam akkor, amikor mint a lelkes rabszolga felszabaditót, a "rossz emberek" legyakóját a Drenek kineveztek a Camona élére és egy rohadt-tetves camonás "oh nagymesternek" szólított;-)).
Májerkodás a "propylon" közlekedési utakról:
Kogoruhn kivételével (noha korábban valszeg benne volt a pakliban) az õsi dunmer erõdöket térkapu-hálózat köti össze, amely szvsz. egy hírközlési rendszer fontos része volt. Nem tartom valószinünek, hogy nagy tömegben személyek vagy tárgyak átvitelére jó lett volna, de futárszolgálatra néhány fontos személy átvitelére kivállóan alkalmas. Mindem erõd a legközelebbi két szomszédjával áll kapcsolatban pl.Hlomarenbõl Andasreth és Marandus érhetõ el. A térkapuk misztika eredetüek valszeg. Oblivionra nyílnak és onnan vezetnek vissza, tehát jóval az ALMSIVI hokipoki elött épültek. Használatukhoz szükség van az azonosan nevesített "indexekre", amelyek feltalálása a kalndozó feladata. Valamelyik patchban vagy bõvítésben van egy feladat amely a begyûjtött összes indexet bevátja egy un. master indexre amivel már szabadon lehet cirkálni. Az indexek a legváratlanabb helyekrõl kerülhetnek elõ, ajánlom hogy nézzétek át a raktárakat, polcokat; ránézésre pici,girbegurba,kõbõl készült kúpalaku csapra vagy ékre emlékeztetnek. Nekem még nem sikerült megszereznem az összeset, bevallom nem is hajtok rá ami megvan azt sem szoktam használni.

Nemo me impune!