The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
4-40,2-50. Igaz, hogy daedricnek 2-vel kevesebb a miunimum sebzése, de 10-el több.
Enchant nincs rajta, így én választhatok mit akarok látni rajta.
Alacsonyabb durability - Kit érdekel? barangolás közbe csak eltévedzs egy városba (táborba), ott meg van kovács nem?
Szal a BoS a második legjobb íj😊
Tribunalban szinte mindent megcsinaáltam, már beszéltem almalexiával és a király testõrkapitányának is minden küldetését megcsináltam,mire õ azt mondja hogy beszéljek Belarenzia-val a király anyjával.De hiába megyek oda minden topicot végigdumálom vele és nem ad semmi kuldetést. Nektek ismerõs-e helyzet?
Köszi, Kokas aki már Conan
8-DDDDDD
Bazsi
Szóval ezért buzerálnak azóta egyfolytában! :-O
Egyébként minden stimmel:Tower of Dusk ,Indoril páncél full ,enchantolt Indoril pajzs.
Hát ezt is megértettem végre.
Köszi ,köszi ,köszi!!!
:-DDDD
Akkor úgy tûnik ,az ordinatorokkal már soha nem foguk "szeretni" egymást. Ez van. Megoldás:Endlösung-minden ordinatort ,aki buzerál ,kinyírok. De akkor ki fogja vigyázni a rendet Vivecben. ;-))))))
Hehehe!!!
Bazsi
Bazsi
Bazsi
Hogy ez eszembe nem jutott...
Rebazsi--Szerintem nézd meg a bountyd..ha elég magas akkor tõcsed vissza hacsak nincs kaméleon varázslatod vagy tárgyad..akkor vesd le mindened és egy szál semmiben rendezd a büntetésed mert elvesznek minden értékeset tõled..mármint az õrök
A mageblade volt egykoron a legerõsebb kardom...asszem még akkor magyarosítva játszottam Mágusvész volt a neve...Nagy mák volt hogy észrevettem
Szerintem nemlessz már kiegészitõ..de ha lesz annak örülnék
Braveheart..Az egyik Harcos guildben van egy majdnemkomplett üvegpáncél..keress és találsz
DonnieMunka..Háát azé a semelyik házban sem leszek senki nemigazán igaz...Bár lehet hogy félreértettem amit mondottál vala.
Akkor most a Bonebitter vagy a Shadow íjj a jobb mint a daedric? Vagy a Shadow=Bonebiter?
CSa'
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Szoval a Bladekhez mindenképpen be kell lépni ,hogy eljussak a játék végére?? Ha pl. csak vmelyik céhbe + vmelyik családhoz lépek be ,akkor fejlõdhetek akármeddig ,a játék végére nem jutok el?? :-\ Érdekes... De akkor az elején a balmorai spymaster miért kérdezi meg ,hogy be akarok -e lépni?? Ha egyszer nem leszek Blade ,nem tudom befejezni a játékot ,akkor meg mi értelme???
Érdekes történet:
Ork karakterem Ghostgatebe látogatva vett magának Indoril páncélt. Nem is teljeset ,csak asszem guirasst. Ezután az õrök megtámadtak ,kénytelen voltam megölni õket. Lett teljes indoril páncélom. Hehehe... :-)) Gondoltam ,ennyi volt ,késõbb nem kö ilyen páncélban járni elõttük ,aszt jó lesz minden. Váltottam orc páncélra. Aztán egy zizis helyzetben gyorsan Vivecbe teleportáltam magam éppen a templom mellé. Volt vagy 10 életpontom. Erre egyszerre 3 õr rohan nekem se szó se beszéd. Aszittem frászt kapok. Végül leugrottam a csatornába (ugye milyen jó a slowfallos gyûrû :-)) ). Tisztára mint az akciófilmekben. Akkor most az ordinatorok ,mert egyszer felvettem a páncéljukat ,akármit csinálok ,mindig meg támadnak??? Szinte már "félek" Vivecbe menni. Mert azért alapvetõen békés természet vagyok. :-))) Nem akarok minden õrt kinyírni.
Bazsi
War. War never changes.
lol szeginy😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Miért nem ezzel kezdted!..Ha harc nélkül akarsz szerezni vegyél egyet...kb 120 ezer egy komplett páncél...Nemtom minek akarsz harc nélkül játszani..annyi erõvel már cheatelhetnél is...Tudod az üvegpáncél a daedric után a legdrágább...Harc nélkül...Háát speciel lenne egy hely...De ahoz szerezned kéne egy 100 as nyitó tekercset(?) spellt..vagymittoménmit
War. War never changes.
és vagyon
Neked is ártana....
War. War never changes.
Beállnak a lépcsõre és le se felmenni nem lehet tõlük ,megölni sajnálom õket (+nem azért terítettem meg az asztalt nekik is). Amikor végképp nem tudok lejutni a hálóból olyankor Almsivi intervention –el szoktam kiteleportálni magam Balmorába.
War. War never changes.
Nemigaz hogy az eddig számomra legmegfelelõbb hely Ra'Virr nél volt...Perfekt hely..Ha azé láttok egy számotokra megfelelõt írjátok le lécci kössz!
CSa'
War. War never changes.
a *Strongholdal*(Inkább házzal) Kapcsolatban én azt vártam hogy az embereim masternek fognak szólitani egy ember ott majd fogad engem :Welcome my Lord!..Here are the keys for your Stronghold!
I am here to assist you by ordinating the isaril manor. Farewell!....stb stb stb.....ehelyett...semmi..ez qrvára kiakasztott...
Ha valaki játszott a Stronghold címû játékkal akkor gondolhatja hogy én mire vártam..
öjj
CSa'
Kösz!!
Bazsi
War. War never changes.