The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gnome
ej ej....hát álj be a tribunal templebe...ott majd kapol feladatokat....a kis gnómok vagy goblinok vagy mittoménmik engem is meghökkentettek....Daedrák nem lesznek benne és semmi olyan szörny ami Mournholnon kívül van...Csak goblinok változatai Sotha Sil teremtményei és ha még nem jáccottad végig akkor nem is lövöm le a pojént...Mellesleg mivel én Dark elf voltam ezé Almalexiát részesítettem elõnybe az idegen légionáriusokkal szemben...Én útáltam lemenni old mournholnba..vagyis az alagútba...Mellesleg én nem tudtam meg ki akart megöletni a Dark Brotherhooddal...te megtudtad?

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Ron Ragm
szal mintha gépekre akarnád nyomi a soultrapot?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Ja és végre megvan😊 (szerencsére a csaj kereskedésbõl 0 így le tudtam alkudni belõle 10k-t😊 )

Ron Ragm
álj.
4-40,2-50. Igaz, hogy daedricnek 2-vel kevesebb a miunimum sebzése, de 10-el több.
Enchant nincs rajta, így én választhatok mit akarok látni rajta.
Alacsonyabb durability - Kit érdekel? barangolás közbe csak eltévedzs egy városba (táborba), ott meg van kovács nem?
Szal a BoS a második legjobb íj😊

kokas
szevasztok!

Tribunalban szinte mindent megcsinaáltam, már beszéltem almalexiával és a király testõrkapitányának is minden küldetését megcsináltam,mire õ azt mondja hogy beszéljek Belarenzia-val a király anyjával.De hiába megyek oda minden topicot végigdumálom vele és nem ad semmi kuldetést. Nektek ismerõs-e helyzet?

Köszi, Kokas aki már Conan
Majd gyorsan indítok egy tolvaj karit ,akivel szétrablom Vivecet. Persze sietni kell ,mielõtt még új Ordinatorok érkeznek. Hehehe!!!
8-DDDDDD

Bazsi
Pontosan!!!! :-)))

Szóval ezért buzerálnak azóta egyfolytában! :-O

Egyébként minden stimmel:Tower of Dusk ,Indoril páncél full ,enchantolt Indoril pajzs.
Hát ezt is megértettem végre.

Köszi ,köszi ,köszi!!!
:-DDDD

Akkor úgy tûnik ,az ordinatorokkal már soha nem foguk "szeretni" egymást. Ez van. Megoldás:Endlösung-minden ordinatort ,aki buzerál ,kinyírok. De akkor ki fogja vigyázni a rendet Vivecben. ;-))))))

Hehehe!!!

Bazsi
Lehet ,hogy olyanokat is kinyírtam már. DE a bountym 0!! Szóval ennyire megorroltak volna ,mert egyszer felvettem a tetves páncéljukat???

Bazsi
Az OK ,hogy ha Indorilt viselek megtámadnak. De a nevezetes affér óta már jópárszor jártam úgy Vivecben ,hogy 1 darab Indoril páncél NEM volt rajtam. Így is ugyanaz:meglátnak és már támadnak is!!! Járt már így más is??? Azért az vicces lesz ,ha ki kell nyírni az összes ordinatort ,hogy nyugodtan mászkálhassak! Nagyon furcsa ez így!!!

Bazsi
Ron Ragm
Mer szerencsétlen Vivec (és Almalexia is) creature😊

Ron Ragm
De olvastam vhol (lehet itt) h vki Wraithguard nélkül csapta szét a szivet...

Ron Ragm
csak a "Lenyomod Vivecet" résszel van a gond, mivel állítólag egy kiegészítõhöz lehet hogy kell még...

Ron Ragm
És legalább 80.000-es értékû?😊

Donnie: A Chronicles of Nehuleft c. konyvet lattam peldaul a Vivec-i nagykonyvtarban. Sok peldanyban! Meg még tobb helyen is..
Ron Ragm
Nem muszály megcsinálni a fõszálat😊

Ron Ragm
nem hinném hogy Bountys ha megvárta mindig amíg az õrök támadnak...

Ron Ragm
Ez van...Ha Indorilt viselsz nem teccel az õröknek...

Ron Ragm
sztem lesz még hivatalos kiegészítõ

Ron Ragm
Egyik sem jobb mint a Daedric íj😊 A Bonebiter Bow egy sima 1-20as íj, demage Agility 20pts(?) on Targettel enchantolva...

Gnome
Ja és ha asszem Buyoant Amiger? (ezeknek végképp nemtudom mi a neve)támadtál meg akkor tényleg felmegy a bountyd mer ezek Speciel Vivekúr katonáji!...

Gnome
Dehülye vagyok!....Sem Dagoth Ur lelkét sem almalexiáét nem fogtam el sõt Baldizarét sem.....basszus😞(
Hogy ez eszembe nem jutott...

Rebazsi--Szerintem nézd meg a bountyd..ha elég magas akkor tõcsed vissza hacsak nincs kaméleon varázslatod vagy tárgyad..akkor vesd le mindened és egy szál semmiben rendezd a büntetésed mert elvesznek minden értékeset tõled..mármint az õrök

A mageblade volt egykoron a legerõsebb kardom...asszem még akkor magyarosítva játszottam Mágusvész volt a neve...Nagy mák volt hogy észrevettem

Szerintem nemlessz már kiegészitõ..de ha lesz annak örülnék

Braveheart..Az egyik Harcos guildben van egy majdnemkomplett üvegpáncél..keress és találsz

DonnieMunka..Háát azé a semelyik házban sem leszek senki nemigazán igaz...Bár lehet hogy félreértettem amit mondottál vala.

Akkor most a Bonebitter vagy a Shadow íjj a jobb mint a daedric? Vagy a Shadow=Bonebiter?
CSa'

hen-tes
azokat a bizonyos egyéneket azé nem szabad kinyirni mert lesz még hivatalos kiegészitõ amiben szükség lehet rájuk !

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Hello!!

Szoval a Bladekhez mindenképpen be kell lépni ,hogy eljussak a játék végére?? Ha pl. csak vmelyik céhbe + vmelyik családhoz lépek be ,akkor fejlõdhetek akármeddig ,a játék végére nem jutok el?? :-\ Érdekes... De akkor az elején a balmorai spymaster miért kérdezi meg ,hogy be akarok -e lépni?? Ha egyszer nem leszek Blade ,nem tudom befejezni a játékot ,akkor meg mi értelme???

Érdekes történet:
Ork karakterem Ghostgatebe látogatva vett magának Indoril páncélt. Nem is teljeset ,csak asszem guirasst. Ezután az õrök megtámadtak ,kénytelen voltam megölni õket. Lett teljes indoril páncélom. Hehehe... :-)) Gondoltam ,ennyi volt ,késõbb nem kö ilyen páncélban járni elõttük ,aszt jó lesz minden. Váltottam orc páncélra. Aztán egy zizis helyzetben gyorsan Vivecbe teleportáltam magam éppen a templom mellé. Volt vagy 10 életpontom. Erre egyszerre 3 õr rohan nekem se szó se beszéd. Aszittem frászt kapok. Végül leugrottam a csatornába (ugye milyen jó a slowfallos gyûrû :-)) ). Tisztára mint az akciófilmekben. Akkor most az ordinatorok ,mert egyszer felvettem a páncéljukat ,akármit csinálok ,mindig meg támadnak??? Szinte már "félek" Vivecbe menni. Mert azért alapvetõen békés természet vagyok. :-))) Nem akarok minden õrt kinyírni.

Bazsi
Ron Ragm
mondomén😊

Ron Ragm
A daedric dartokat megtaláltam, amúgy kösz a helpet

Ron Ragm
AZtán megnéztem, az nem Bow of Shadow, hanem Bow of Bonebiter😊

Nos a Crusaderemmel amivel nemrég vittem végig a játékot elég sokat harcoltam, úgyhogy ne mond hogy nem akarok harcolni. Azonban a tower of duskban van egy manusz, aki az egyik imperial legionos küldeteshez kell, és ha kinyírnám az embereit nemhiszem, hogy örülne... A barbárom meg még csak 4es szintû és nem nagyon van nálam 120 ezer lóvé.

War. War never changes.

Ron Ragm
Amikor a törzsfõnök elküld vmi varázsíjért (Bow of shadow) az hol van? Megnéztem a végigjátszást, az vmi Bruial Groundot említ meg, de én csak vmi Astral Brulialt találtam (editorral is megnéztem, nincs ott)

Ron Ragm
és érted, 3-as szinten
lol szeginy😊

Bandew
Deadric páncélt hol lehet találni?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gnome
Persze hogy lehet!
Miért nem ezzel kezdted!..Ha harc nélkül akarsz szerezni vegyél egyet...kb 120 ezer egy komplett páncél...Nemtom minek akarsz harc nélkül játszani..annyi erõvel már cheatelhetnél is...Tudod az üvegpáncél a daedric után a legdrágább...Harc nélkül...Háát speciel lenne egy hely...De ahoz szerezned kéne egy 100 as nyitó tekercset(?) spellt..vagymittoménmit

Ron Ragm
Amikor elküldenek egy varázsíjért az hol van? nem találom...

Ron Ragm
nem

éN MEG ELMENTEM A 3AS SZINTÛ BARBÁROMMAL A gHOST gATEHEZ, A tOWER OF dUSKBA, ÉS NMEM IS LEPÕDTEM MEG, HOGY AZ ÖSSZES GLASS ARMORT ÕRZIK. Jaj bocs, caps lock be volt nyomva. Nem lehet valahonnét ingyen, harc nélkül Glass Armort szerezni?

War. War never changes.

Gnome
Elmész vivecbe tele van ordinatorokkal(magyarosító pluginnel rendezõkkel)...azokon van idnoril(?) Indoril páncél....Vagy elmész Mournholnba és televan High ordinatorral akinek sokkal szebb idnoril(?) indoril páncélja leszen
és vagyon

Gnome
Háát nemigazán mert nem tudod használni vagyis nem kesztyûként fogja fel hanem egy dwemer dolognak amivel nem tudsz mit kezdeni csak van...ahhoz hoyg használni tudd Vivecnek kell elmagyaráznia...És persze Almalexiáról is csak vele lehet beszélni..(Tribunal fõszálának végigvitele után)..mert csak õ hiszi el neked amit tettél...Szvl...nem kõn megölni egy istent...
Neked is ártana....

Ron Ragm
Szal íj sebzése + nyíl sebzése a tényleges sebzés? (pl 2-40 + 1-5 az 3-45?)

Ron Ragm
Meg lehet csinálni hogy lenyomod Vivecet és úgy szerzed meg a Wraithguardot, de félek még kellhet egy másik exp. packba...

Tudom, hogy enyhe cheat, de ha beakadtok valahová, hozzátok be a konzolt (0) és írjátok be ezt: TCL (no collision-falon átmenés). A kikapcsoláshoz írjátok be újra. Ha amiatt használjátok, mert egy bug miatt nem tudtok továbbmenni, akkor nem cheat.

War. War never changes.

CS@
Stronghold : Bár én Hlaalo vagyok ,de a személyzet nálam is kiborítóan hülye.
Beállnak a lépcsõre és le se felmenni nem lehet tõlük ,megölni sajnálom õket (+nem azért terítettem meg az asztalt nekik is). Amikor végképp nem tudok lejutni a hálóból olyankor Almsivi intervention –el szoktam kiteleportálni magam Balmorába.

CS@
Hát a sebzésen meg azon kívül ,hogy a halottból mennyire lehet kiszedni szerintem más különbség nincs.

CS@
Tulképp csak ahhoz ,hogy végigjátszd nem kell belépni sehova (szétvered DagothUr-at és vége).

Hol lehet Glass Armort szerezni?

War. War never changes.

Gnome
Ha üveggel lövöd az egyént akkor nem fáj annyira neki a sebzés mint ha jéghideg fémmel vagy egykilós ébennel lövöd...ha arannyal akkor elfertõzõdhet ha ezüstel akkor nem..az ezüst a tiszta halál...Remélem segítettem...

Gnome
az összes páncélhoz van egy faszínû baba..Meg van ott egy Dummie akin gyakorolhatsz..De a tárgyaid és fegyvereid ládákba kell tartanod..meg elég rossz helyen van a bejárat..A templom mellet..
Nemigaz hogy az eddig számomra legmegfelelõbb hely Ra'Virr nél volt...Perfekt hely..Ha azé láttok egy számotokra megfelelõt írjátok le lécci kössz!
CSa'

Hú az volt a kedvenc gamém😊 Ja Gnome, én is kinyiffantotam az általad említett egyéneket, de csak a Tribunal installja után találtam meg õket, szal lehet hogy a Tribunalhoz kellenek, a sima Morrowindhez nem.

War. War never changes.

Gnome
Sztem igen....mert én valahol hamuföldön bementem egy tombba kinyirtam ott egy enchantolt csontvázsisakos(nemjuteszembe a neve) egyént és azt írta ki hogy töcsem vissza mer elvesztettem a fonalat..ugyanezt irta ki Vivecben a Temple nél lévõ alagutszerûségû egyénnél is...ezekkel életembe nem volt semmi dolgom pedig már végigvittem a fõszálat..szal több szálon is végig lehet vinni..sztem

a *Strongholdal*(Inkább házzal) Kapcsolatban én azt vártam hogy az embereim masternek fognak szólitani egy ember ott majd fogad engem :Welcome my Lord!..Here are the keys for your Stronghold!
I am here to assist you by ordinating the isaril manor. Farewell!....stb stb stb.....ehelyett...semmi..ez qrvára kiakasztott...
Ha valaki játszott a Stronghold címû játékkal akkor gondolhatja hogy én mire vártam..
öjj
CSa'

1 rövid kérdés:Ha nem lépek be a Bladekhez a játék elején ,akkor is eljutok a játék végéig (eddig még nem játszottam végig)?? Szóval akárhova lépek be ,akkor is kibontakozik a fõ eseményszál??

Kösz!!

Bazsi
Akinek Knight vagy Barbarian karaktere van mondhatna pár szót arról, mit érdemes fejleszteni- Crusaderrel nemrég vittem végig.

War. War never changes.

Ron Ragm
Háát...megnéztem...nem rossz, jó nagy de én nem találtam azokat a próbababákat meg a hatalmas asztalokat...