The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kintrõl járd végig az egyszobás épületeket..különben ha ügyes(figyelmes) voltál egy pár daedric kesztyûre is szert tehettél
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
máshol is be lehet szerezni, nemcsak ott ugye?😊
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
CSa'
Azért brutál a két eddigi pici short swordos karakterem után egy ilyen mészárgép... szegény mud crabok egy ütéstõl fekszenek, de a gyilkosnak kellett sok... mindez 1. szinten 😊)
DB
A ti kung-futok nem erős!
Egy barbár megkért hogy segítsek kiszabadítani a haverját, akit fogságban tartanak a csatornában. Már a goblinokkal is rendesen meggyûlt a bajom, de a három fószer, akik õrködtek a szerencétlen rabon, minden eddiginél nehezebb volt. A karakterem szintje 12. Tudom ez még nem sok, de Morrowindban ez pont megfelelõ kihívás, itt pedig már fusztráló volt. 34-szer töltöttem vissza a játékot /hát igen, az egyik csákónak bénító kardja volt/.
De nem érdekel! Tûzben edzõdik a vas! Akkor is fölfejlesztem a karimat, bár lehet hogy hamarosan visszamegyek Morrowindbe, s majd csak késõbb próbálkozom Mournholddal.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Jó oldal: indíthatom a Nordot 😊)
DB
A ti kung-futok nem erős!
War. War never changes.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
(Szószerint! Ma már a média tele volt azzal hogy az "american people" milyen "aranyos és szeretetreméltó", ez viszont közeli háborút jelent!)
Májerkodás a costum kasztokról:
Szvsz. 2 db nagy kérdést kell megválaszolnod a formálásnál.
1. Hogyan, milyen eszközzel fogsz gyilkolni? Ettõl függ, hogy a mágia teng túl vagy a hidegvas.
2. Erõs karit akarsz vagy stílusosat? Az elsõ esetben eszközbõl is (pl.páncél) és mágiából is a legdúrvábbat. Második esetben figyeld meg az NPC-ket és ehhez igazodj.
A kezdõ játékosoknak nyílván egy "power-fószer" indokolt, hiszen kell a könnyed siker élménye ahhoz, hogy ne az exit-re click! A veteránok viszont próbálkozzanak valami stílusossal, hiszen esetleg új dimenziókat fedezhetnek fel! Az én elsõ karim egy mágikusan kondicionált, talpig bádog+pajzs, nehézfegyveres terminátor volt akivel kb. a game negyedéig jutottam, ez épp elég volt a kihívás és a stratégia kitanulmányozásához. Aztán már csak könnyedén és lazán, már ami a viseletet illeti hiszen ekkor már gyakoribb bolt a templomba menekülés és a spontán teleport! Nem szégyen a futás itt sem.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Mjad lehet beszúrok egy képet is (ha nem leszek annyira lusta)
Az amugy normális, hogy Mournholdban is Morrowindet mutatja a világtérkép?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Hol lehet találni deadric hosszúkardot (egykezeset)? Vagy esetleg nagyon jó (bármilyen) hosszúkardot?
Szerintem még a medium is megérné...Attól hogy mágus tud hordani daedric páncélzatot(lásd Tel Fyr ben lévõ ipse)is..
Light Armor
Mercantile
Speechcraft
Acrobatics
Athletics
Short Blade
Security
Sneak
Enchant
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
skilljei:
long blade
axe
heavy armor
armorer
block
restoration
speechraft
mercantile
medium armor
enchant
War. War never changes.
War. War never changes.
custom Darc Elf
custom Breton
CS@ véleményét hallottam ,de a többiek véleményére/karakterére is kíváncsi vagyok, szóval:
AKI NEM LUSTA AZ LEGYENSZÍVES ÍRJA LE MILYEN KARAKTERE VAN (KASZT) Elõre is köszi!
War. War never changes.
Nekem minden karakterem custom volt idáig (ezután is az lesz).
1-108ig...Nemazér, hogy felvágjak hanem azért mert sok információt és érdekességet írtak le az elmúlt idõkben(Pl. Sipocz "Májerkodás a Dwemerekrõl1-2" címû irománya és még sok-más)
és ebben akarva akaratlanul észrevettem a neved..
"A fulladj meg ott helyben" Luinak szólt...Egy válasz volt egy kérdésére...Ha jól látom hagytam egy üres sort és és azzal kezdtem, hogy Lui...
véletlenül sem neked írtam
Gondolom biztosan félreértettem valamit...nemtom én nemigazán vettem észre, hogy úgy beszélnék veled mint egy kezdõvel...én fórumokon,chateken
ugyanígy beszélek mindenkivel és itt is...Lehet, hogy ez rossz szokás de ez van...a 8635ös hozzászólásom semmi esetre sem volt cinikus...Semmivel sem vagyok jobb nállad és te sem nállam...Talán te régebben fórumozol(fél év) és ezért gondolom többet olvastál, több hozzászólásod volt többet gépeltél stb. , stb.
CSa'
*Ha akarod megbeszélhetjük nézeteltérésünket egy UT2003, UT, Quake Jediknight2 de még Red Allert2 mellett is...Ezek nállam feszültséglevezetõnek beválltak és mindegyikben virtuálisan kivégezheted az unszinpatikus egyént*
War. War never changes.
War. War never changes.
odamenrótem és megbeszéltem tag akarok leni és ennyi
A "fulladj meg" pedig csak egy jótanács volt lui-nak, aki a shrine-ról kérdezett...
Gnome: enchantoltatni pedig azért jó, mert az biztosan sikerül, nem úgy mint ha magad csinálod :-/
szal inkább nyugodj le, számolj el 10-ig s csak utána írjál😊
Tényleg azt kell csinálni (a felirat asszem azt írja hogy lélegezz a vízbõl tehát fulladj meg)
Asszem ujraéledsz és szabad az út
Miért mióta fórumozol? Lehet hogy csak nevet váltottál, de a legutolsó hozzászólásod is csak 3-4 hónapos! Én már tavaly nyár óta Morrowindezek! (tudom van aki régebb óta de fél év csak több, mint 3-4 hónap)
War. War never changes.
War. War never changes.
és tudom hogy veterán vagy az összes ház nagymestere éés érdekességbõl áttértél a mágus léthez
szvsz kérdezted, hogy a Tribunalt milyen karakterrel kezd el...tudom van egy hiperszuper kruszédered és egy kettes szintû mágusod...noss én azt mondottam, hogy a kettes szintû mágussal igen-igen nehézkes esetenként lehetetlen lesz végigvinned a tribunal fõszálát
Más: Életemben nem enchantoltam sem enchantoltattam...és ha véletlenül elmentem egy mágushoz enchantoltatni akkor sem láttam, hogy nálla lehetne constans varázslatot felruházni..eddig úgy tudtam, hogy csak magunk tudunk..de 8.
Lui..Meg kell fulladnod ott helyben..
Sajnos a mentor kiválasztása teljesen kötött, úgyhogy nem is választás!
Telvani: Aryonnak leszel szószólója
Redoran: Sarethi mesternek fogadott fia
Hlaalu: Curionak leszel "dumpling"-ja.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

War. War never changes.