The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gnome
Menyj le az ottani underworks be (vagy hová) az a lényeg hogy menyj a csatornába és találsz ott corpusokat (zombikat) legyilkolod õket és elveszed a váladékot...különben asszem az egyik egyszobás épületben az oltár alatt is van egy adag
kintrõl járd végig az egyszobás épületeket..különben ha ügyes(figyelmes) voltál egy pár daedric kesztyûre is szert tehettél

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Ron Ragm
Sztem "csak" a betegség áldozatai...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
ja aaaz... mert én csak corpusmeatot találtam😞
máshol is be lehet szerezni, nemcsak ott ugye?😊

Hát nem kifejezetten õ... mind1 gondolom te is tudod hogy néznek ki a kék tetkós nordok

War. War never changes.

nem a neve néz ki jó, hanem a feje 😊

War. War never changes.

Tegnap kezdtem egy nord warriort és tök jól néz ki a neve, meg olyan kék tetkó van neki az arcán mint a Rettenthetetlen c. filmben, gondolom ki nem találjátok, mi lett a neve 😊

War. War never changes.

Gnome
Váladékoznak?...Nem a sírás miatt lesz?...Aszittem sírnak könnyeznek és ráragad a ruhájukra..vagy valami ilyesmi...Én meg még kezdtem megsajnálni õket...aszthittem emberek akiket zombikká változtatott Dagoth...
CSa'

Ron Ragm
corpus könny? az mi?😊

Ron Ragm
hát ja, lvl 8-on a Dark Brotherhood vezére nagyon megizzasztott (de a jó kis tõrét mai napig használom ha gáz van, paraplyze+poison 10 sec!😊 )

DonnieBrasco
... de a gyilkosnak SE kellett sok.. 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Köszi 😊 rendes hogy válaszoltál, de nem olvastad az elõzõ hozzászólásom 😞( elszállt a Morrowindem, minden mentéssel együtt... úgyhogy most egy 2 méteres kopasz nord brutállal kezdtem, amolyan HofferJózsi mentalitással (az adószedõ gyilkosát legyaktam egy irgalmatlan nagy kétkezes baltával egy szóra 😊)) szóval ezt a karaktert fogom kijátszani.
Azért brutál a két eddigi pici short swordos karakterem után egy ilyen mészárgép... szegény mud crabok egy ütéstõl fekszenek, de a gyilkosnak kellett sok... mindez 1. szinten 😊)

DB

Bandew
Ez a Mournhold totál nehéz!
Egy barbár megkért hogy segítsek kiszabadítani a haverját, akit fogságban tartanak a csatornában. Már a goblinokkal is rendesen meggyûlt a bajom, de a három fószer, akik õrködtek a szerencétlen rabon, minden eddiginél nehezebb volt. A karakterem szintje 12. Tudom ez még nem sok, de Morrowindban ez pont megfelelõ kihívás, itt pedig már fusztráló volt. 34-szer töltöttem vissza a játékot /hát igen, az egyik csákónak bénító kardja volt/.
De nem érdekel! Tûzben edzõdik a vas! Akkor is fölfejlesztem a karimat, bár lehet hogy hamarosan visszamegyek Morrowindbe, s majd csak késõbb próbálkozom Mournholddal.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gnome
Aszzem corpus könnyet kell szerezned...ezt egy zombitól megszerezheted

DonnieBrasco
Na, kész. Ma egész egyszerûen _ELTÛNT_ a gépemrõl a Morrowind. Könyvtárastul, gyökerestül. Vagy egy lakótárs nyomkodott félre (akkor belezek) vagy vírus, vagy ufók. Még a könyvtár sincs meg 😞(
Jó oldal: indíthatom a Nordot 😊)

DB

Szokott valaki spearrel menni? Én eddig vagy 3sz npc-t láttam aki azzal támadott... Pedig oûpl. a törp spearrel még a szellemeket meg a creepereket is karóba lehet huzatni 😊

War. War never changes.

Eye-scream
Hogyhogy a morrowindben nincsenek gyerekek? Én eddig egyet sem láttam. Bár tekintve Crassius Curio furcsa ízlését ez nem is csoda...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Ron Ragm
A harmadik tesztben a kupa és a palyzs megvan, a harmadik cucc hol van?

Sipocz
Béke Nektek!
(Szószerint! Ma már a média tele volt azzal hogy az "american people" milyen "aranyos és szeretetreméltó", ez viszont közeli háborút jelent!)
Májerkodás a costum kasztokról:
Szvsz. 2 db nagy kérdést kell megválaszolnod a formálásnál.
1. Hogyan, milyen eszközzel fogsz gyilkolni? Ettõl függ, hogy a mágia teng túl vagy a hidegvas.
2. Erõs karit akarsz vagy stílusosat? Az elsõ esetben eszközbõl is (pl.páncél) és mágiából is a legdúrvábbat. Második esetben figyeld meg az NPC-ket és ehhez igazodj.
A kezdõ játékosoknak nyílván egy "power-fószer" indokolt, hiszen kell a könnyed siker élménye ahhoz, hogy ne az exit-re click! A veteránok viszont próbálkozzanak valami stílusossal, hiszen esetleg új dimenziókat fedezhetnek fel! Az én elsõ karim egy mágikusan kondicionált, talpig bádog+pajzs, nehézfegyveres terminátor volt akivel kb. a game negyedéig jutottam, ez épp elég volt a kihívás és a stratégia kitanulmányozásához. Aztán már csak könnyedén és lazán, már ami a viseletet illeti hiszen ekkor már gyakoribb bolt a templomba menekülés és a spontán teleport! Nem szégyen a futás itt sem.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Ron Ragm
normális😊

Ron Ragm
Ja igen, Dark Elf, Csillagkép: The Lady (hiába, szeretem ha szeretnek😄)
Mjad lehet beszúrok egy képet is (ha nem leszek annyira lusta)

Bandew
Mournhold nagyon bejövõs. Hatalmas, hangulatos, szép. Csak eléggé el lehet tévedni benne.
Az amugy normális, hogy Mournholdban is Morrowindet mutatja a világtérkép?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Az én karimnál elsõ a hosszú penge képzettség. Bármilyen RPG-t játszom, nálam ez a legfontosabb.
Hol lehet találni deadric hosszúkardot (egykezeset)? Vagy esetleg nagyon jó (bármilyen) hosszúkardot?

Gnome
Unarmored nem igazán éri meg....sztem csak az NPC mágusok nyomják páncél nélkül
Szerintem még a medium is megérné...Attól hogy mágus tud hordani daedric páncélzatot(lásd Tel Fyr ben lévõ ipse)is..

Ron Ragm
Marksman
Light Armor
Mercantile
Speechcraft
Acrobatics

Athletics
Short Blade
Security
Sneak
Enchant

Na most meg kezdtem egy warriort... talán majd ezzel is végigviszem megint, de a knightnak pár skillje tényleg fölösleges.

War. War never changes.

Háát nemtom... neketk milyen karaktereitek vannak? Talán ha hallanám, segíthetne a döntésben.

War. War never changes.

De a Knight az jó?

War. War never changes.

Szerintetek a Knight az jó karakter?
skilljei:
long blade
axe
heavy armor
armorer
block
restoration
speechraft
mercantile
medium armor
enchant

War. War never changes.

Ron Ragm
csinál a halál... minek?😊

Ron Ragm
Adventurer (custom😊 )

a custom kasztnál adsz nevet a kasztnak és csinálsz hozzá class descriptiont?

War. War never changes.

Gnome
ej....pedi már kezdtem telepíteni😊

custom Darc Elf
custom Breton

UT2003-ban és JK2-ben én is szoktam néha "feszültséget levezetni", de most hogy tisztáztuk a dolgot szerintem semmi értelme egymást gyakni😊 na mind1, béke
CS@ véleményét hallottam ,de a többiek véleményére/karakterére is kíváncsi vagyok, szóval:
AKI NEM LUSTA AZ LEGYENSZÍVES ÍRJA LE MILYEN KARAKTERE VAN (KASZT) Elõre is köszi!

War. War never changes.

CS@
Szerintem minden kaszt népszerûtlen a customhoz képest.
Nekem minden karakterem custom volt idáig (ezután is az lesz).

Gnome
Nem azt mondtam, hogy az elejétõl itt vagyok... igazából csak 3-4hónappal ezelött kapcsolódtam be a fórumozásba ahogy írtad.Végigolvastam a fórumot
1-108ig...Nemazér, hogy felvágjak hanem azért mert sok információt és érdekességet írtak le az elmúlt idõkben(Pl. Sipocz "Májerkodás a Dwemerekrõl1-2" címû irománya és még sok-más)
és ebben akarva akaratlanul észrevettem a neved..

"A fulladj meg ott helyben" Luinak szólt...Egy válasz volt egy kérdésére...Ha jól látom hagytam egy üres sort és és azzal kezdtem, hogy Lui...
véletlenül sem neked írtam

Gondolom biztosan félreértettem valamit...nemtom én nemigazán vettem észre, hogy úgy beszélnék veled mint egy kezdõvel...én fórumokon,chateken
ugyanígy beszélek mindenkivel és itt is...Lehet, hogy ez rossz szokás de ez van...a 8635ös hozzászólásom semmi esetre sem volt cinikus...Semmivel sem vagyok jobb nállad és te sem nállam...Talán te régebben fórumozol(fél év) és ezért gondolom többet olvastál, több hozzászólásod volt többet gépeltél stb. , stb.
CSa'
*Ha akarod megbeszélhetjük nézeteltérésünket egy UT2003, UT, Quake Jediknight2 de még Red Allert2 mellett is...Ezek nállam feszültséglevezetõnek beválltak és mindegyikben virtuálisan kivégezheted az unszinpatikus egyént*

Hm érdekes eddig nem találkoztam csak 1 witchhunterrel meg 1 nightbladdel, ennyire népszerûtlenek ezek a kasztok? Nektek milyen karitok van?

War. War never changes.

Ma megszereztem végre Azura Csillagát! Hol vannak még ilyen küldetésadó "szobrok"?
Hát igen, az üzenet alatt az volt hogy választ Braveheart üzenetére... én nem olvasok vissza sokat, szóval nem tudhattam hogy nem nekem jött az üzenet.És Ron Ragm: én azért írtam le azt hogy már párszor végigvittem a fõszálat, hogy tudja Gnome, én nem vagyok kezdõ csak nem enchantoltam még soha.

War. War never changes.

Ha sok feladatot akarsz, töltsd le a Join All Houses plugint. Igy mindhárom nagy házhoz csatlakozhatsz + a guildek ugye. Lesz annyi feladatod, hogy csak gyõzd. Pld. Balmorában menj el a Fighters Guild-be, beszélj Eydis Fire-Eye-vel, õ ott a fõnök. Mellette van a Mage Guild is stb.
kérlek még azt mond meg e guild-októl ,hogy kapok feladatot????
odamenrótem és megbeszéltem tag akarok leni és ennyi
Braveheart: egy kicsit nyugodj le, úgy olvasd el Gnome utolsó hozzászólását. Nem kell az árnyékharc!
A "fulladj meg" pedig csak egy jótanács volt lui-nak, aki a shrine-ról kérdezett...
Gnome: enchantoltatni pedig azért jó, mert az biztosan sikerül, nem úgy mint ha magad csinálod :-/
Ron Ragm
Nem attól jó játékos valaki hogy végigvitte a fõszálat

Ron Ragm
izé, most látom hogy nem is te kérdezted, nem is neked írták
szal inkább nyugodj le, számolj el 10-ig s csak utána írjál😊

Ron Ragm
"Meg mi az, hogy fulladjak meg ott helyben?"
Tényleg azt kell csinálni (a felirat asszem azt írja hogy lélegezz a vízbõl tehát fulladj meg)
Asszem ujraéledsz és szabad az út

"Volt szerencsém végigolvasni az egész fórumot szal láttam milyen dolgokat "vittél véghez"

Miért mióta fórumozol? Lehet hogy csak nevet váltottál, de a legutolsó hozzászólásod is csak 3-4 hónapos! Én már tavaly nyár óta Morrowindezek! (tudom van aki régebb óta de fél év csak több, mint 3-4 hónap)

War. War never changes.

A Warriorral és a Crusaderrel a SIMA morrowindet vittem végig, a tribunalt csak nemrég szereztem meg! Meg mi az, hogy fulladjak meg ott helyben? Meg mibõl gondoltad, hogy 2es szintû varázslóval akarom végigvinni a tribunalt? Szerinted a feladatok megoldása közben nem fejlõdök? Különben is csak az eredeti fõszál teljesítése után állnék hozzá a tribunal küldetéseihez... hoppá... meg én csak annyit mondtam hogy a warrior és a crusader kari után nem harcos karit akarok kezdeni... ilyen nehéz ezt felfogni?

War. War never changes.

Gnome
Volt szerencsém végigolvasni az egész fórumot szal láttam milyen dolgokat "vittél véghez"
és tudom hogy veterán vagy az összes ház nagymestere éés érdekességbõl áttértél a mágus léthez
szvsz kérdezted, hogy a Tribunalt milyen karakterrel kezd el...tudom van egy hiperszuper kruszédered és egy kettes szintû mágusod...noss én azt mondottam, hogy a kettes szintû mágussal igen-igen nehézkes esetenként lehetetlen lesz végigvinned a tribunal fõszálát
Más: Életemben nem enchantoltam sem enchantoltattam...és ha véletlenül elmentem egy mágushoz enchantoltatni akkor sem láttam, hogy nálla lehetne constans varázslatot felruházni..eddig úgy tudtam, hogy csak magunk tudunk..de 8.

Lui..Meg kell fulladnod ott helyben..

Sipocz
Béke Nektek!
Sajnos a mentor kiválasztása teljesen kötött, úgyhogy nem is választás!
Telvani: Aryonnak leszel szószólója
Redoran: Sarethi mesternek fogadott fia
Hlaalu: Curionak leszel "dumpling"-ja.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

de mégis kehez menyek oda amit eltudok olvasni azt elolvasom de semmi
Annak ellenére, hogy nem enchantoltam egyszer sem, remekül végig tudtam vinni a játékot többször is... pl. a játék végéig használtam a Balmorában található Sword of white Foe-t

War. War never changes.