The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crazyn
Ez a Bloodmoon nagyon király lesz. Ma olvastam róla elõsször és megörültem, hogy végre csinálnak egy igazi kiegészítést.
Már vagy 3 hónapja nem játszottam Morrowind-ot, azóta, hogy befejeztem a fõszálat az alapjátékban.
De most, hogy lesz hó meg minden, szerintem megint neki figok esni.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

DonnieBrasco
Ebben biztos voltam.... a helyzet az hogy a Morrowinddel nincs értelme úgy játszani, hogy csak felszínt karcolgatod... nem fogod tudni értékelni.

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Ne haragudj, hány éves is vagy ? Úgy kb ? Csak kíváncsi lettem...

😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Eye-scream
Akkor jó, azokat nem bántottam.
Az az ork amelyik khajiitnak hiszi magát nagyon lol.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Sipocz
Béke Nektek!
Ha ez AldDeadroth akkor ott a templomosok(almsivi) tûznek össze a Seogorath-kúltosokkal. Nekem a kúltosok voltak nagyon szimpik fõleg mer tökhülyék (feltétel, hiszen Seogorath az õrület patrónusa), ezzel együtt le kellett vernem õket mert nem hagytak békén. A legbelsõbb teremben van egy ork(õ a macskaember)+dunmer(õ a fõpap)+vinnyogódög(scamp) trió azokat semmiképp ne bántsd, kellenek 2 küldihez is.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sziasztok

Mournholdba úgy is elteleportálnak hogy egy deka küldetést sem csináltam meg eddig?
Bejártam Ebonheart-ot de senki sem akart odateleportálni!?
Tudnátok valami közelebbit hogy kit és hol kell keresnem?
Nos ezek azok a dolgok, amiket már neked kell eldöntened... ez az élvezetes része 😊

War. War never changes.

Eye-scream
Vazz találtam egy daedric romot amiben vmi ünnepet rendeznek. Óriási nagy és tele van a daedra imádóival, meg drummerekkel akik ki akarják irtani õket. Az elején egy drunmer megkérdezi, hogy melyik oldalra állsz. Én azt mondtam, hogy a templomiakkal vagyok, erre nekemjött. Kinyírom, megyek tovább, megmentek egy orkot egxy másik ilyentõl, aki azt mondja, hogy menjek be és csatlakozzam a tánchoz. Na ehhez képest benn 2 embert kivéve mindenki megtámad. A támadók meg a védõk is. Pedig a csaj azt mondja, hogy vegyülj el az ünneplõkkel. Mit lehet tenni?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Ron Ragm
roppant ötletes😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

CS@
Igen egyszerû könyvecske

Ron Ragm
Fõleg ha Absorb Fatuige-vel támadsz legelõször😊

Ron Ragm
A Hand-to-Hand a fáradságot csökkenti, ha lement minuszba és csórikám tehetetlenül fetreng a földön, akkor a hp-t sebzi
És ne tessék lebecsülni, magas szinten nagyon hatásos

A másik: ha egy monkkal megyek, hol kaphatok hozzám illõ küldetéseket? Hova csatlakozzak?

War. War never changes.

Na van megint pár kérdésem:
Tegyük fel, hogy kezdek egy "pusztakezes harcmûvészt", pl. egy monkot. Tudok egyáltalán sebezni a hand-to hand képzettséggel? Múltkor mikor nekemesett egy pali puszta ököllel, 1 hp-t sem ment le az életem...

War. War never changes.

Eye-scream
Az elsõt mindenhogy megkapod, különben nem tudsz kijönni a házból ahol az a díszes páncélú katona áll. A többit meg elég sok helyrõl, de fõleg a guildektõl/nagy házaktól ahová belépsz. Belépni asszem csak azután lehet ha megcsinálod az elsõ küldetést.

Eye-scream
az elsõ küldetésben balmorába kell menni, de ha akarsz csak csámborogj összevissza a vidéken, úgy lehet jól fejlõdni. Ha el akarsz jutni vhova nézd az útjelzõ táblákat.

Eye-scream
Azt olvastam lesznek werewolfok az új kiegészítõbe. Remélem lehet majd likantrópiát is kapni

Nyugi, nekem 3 órával a karim "születése" után már több több ezer lóvém volt, az összes alap-páncél szettet meg tudtam volna venni...

War. War never changes.

Eye-scream
Lessz rá nyugi, csak kezdj el jáccani. Nem számít ha az elején kicsit béna vagy, legfeljebb ha nagyon elbénázol vmit indítassze gy új karit.
egyébként a képességeknél kiírja, hogy mi növeli õket...

gumininja
Kapcsolj le minden fenyt a szobaban/teremben, csavard fel a hangerot, keszits be2 heti hidegkajat, a telefonodat kapcsold ki, a baratnodet kuld el egy spanyol korutra, (angol tudas hianyaban egy szotart is vegyel elo) es hajra. Az alapskilleknek, es fajoknak olvass utana picit, de semmi tobbet. Csak indulj el, es probalj eletben maradni az elso karatereddel, ahogy tudsz..
Elõször is, ha venni akarsz valamit, azt kell figyelembe venned, hogy milyen elsõdleges és másodlagos képzettségeid vannak (primary és secondary skills) Ha pl harcos vagy (warrior) akkor érdemes long bladet, medium vagy heavy armort és pajzsot, speart vagy blunt weapont venni, mert csak akkor tudsz szintet lépni, ha ezek a képzettségeid feljõdnek. Namármost, pl. ha van heavy armor képzettséged, akkor a boltosnál/kovácsnál olyan páncélt kell venned, ami "heavy armor" ilyenek pl. az iron vagy a steel armorok. Pajzsnak bármi megteszi, de érdemes abból is "heavy-t" választani. Ha ez megvan, eldöntöd, milyen fegyverrel akarsz harcolni. Pl. ha buzogánnyal, akkor olyan fegyvert vegyél, ami "blunt weapon" (a fajtájukat úgy tudhatod meg, ha rájuk viszed a kurzort). Ha varázsló vagy, akkor meg spelleket érdemes venned. Ha nem értesz valamit, csak írj még.

War. War never changes.

Eye-scream
Ja az más...

Azt még hozzáfûzöm akkor, hogy muszály volt vele harcolnom, mert a termébe egy rosszul sikerült ugrást követõen sikerült esnem, és nem volt semmi esélyem kijutni anélkül hogy megöljem, mert próbáltam kifutni, de mindig kinyírt.

War. War never changes.

Eye-scream
Végülis a te dolgod de sztem ez pont az ami elveszi egy játék hangulatát, ha tizedszer futsz neki egy ellenfélnek, valahogy nagy szerencsével legyõzöd és elszeded azokat a cuccait amik nem illenek a szintedhez. A szerepjátékok pont azért élvezetesek mert viszonylag élethûen alkíthatsz egy személyiséget és szép lassan egyre erõsebb leszel.
Persze ez csak az én véleményem, vitába lehet vele szálni...

még vmi: akartok látni "törp harci lépegetõt"? (nem mozog, olyan mint 1 szobor) Akkor menjetek el a kontintens É-NY-i sarkába, ald ruhntól menjetek keletre, át a hídon, és ott van a dwemer romnál 😊

War. War never changes.

Ez hihetetlen, 3as szintû warriorral lenyomtam az ald ruhn melletti daedra romban található ebony armoros fickót! (igaz legalább 10szer visszatöltöttem az állást...) felvettem a csata hevében a mellette léve ládán található tekercset, amit elhasználtam (50 shock dmg) aztán idéztem egy bonewalkert, és agyonvertem a manuszt nordic claymore-ral. Közben elhasználtam 5 standard healing potiont, de megérte: kaptam tõle egy majdnem teljes (sisak és pajzs hiányzik) ebony armor készletet és egy daedric battle axe-t (egy kezest) igaz, majdnem mindenemet le kellett dobnom, hogy egyáltalán meg tudja mozdulni, de megérte... (most vagyok 4es szintû és 84 az armor classem...)

War. War never changes.

Én azt bírom, mikor valakivel dumálok, és elklezdi: Now you die! Kilépek a "chatbõl" a goodbye-al, aztán jó 5-6 mp után támad meg...

War. War never changes.

Igen, ilyen nekem is volt, azt hiszem kell pár küldetést csinálni Almalexiának is, és akkor tudsz vele érdemi dolgokról beszélni.

Hát akkor az a kard lehet, amirõl azt írták a pc-guruban, hogy "nagy csalódás"

War. War never changes.

Gnome
Egy gyönyörû vörös kard?....Nem láttam még...esetleg csinálnál róla képet?
...Ha mindenképpen végig akarod vinni a Tribunal fõszálát akkor vissza kell menned Almalexiához...õ fog majd feladatot adni....Mellesleg ez a "Gyönyörû vörös kard" nem ég?

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Eye-scream
Engem egy golden saint támadott meg miközben az két barbárral beszélgettem és a csata hevében véletlenül rácsaptam az egyikre. Erre nekem jött az egész banda és másodpercek alatt kinyírtak😞

Eye-scream
Nem tudom, voltak ilyenek is-azokban senki nem támadott meg-de ebben amit mondok csak élõholtak voltak meg patkányok és úgy a közepe felé egyedül ott volt ez az íjász csaj. De olyat is láttam már ahol az összes drunmer megtámadott egyet kivéve, aki állt a csata közepén és miután halomra gyilkoltam a társait kedélyesen elmondta, hogy õ egy healer és ha énis annak készülök akkor beszéljek a viveci nemtomkivel. Ez sztem bug.

kokas
Szasztok!

Elakadtam a tribunalban segitsetek!
Megszereztem a Almalexiának a gyürüt és a királyi testõri gárda minden küldetését megcsináltam, így kaptam is egy gyönyörû vörös kardot amilyen cska nekik van. A mufti azt modja most már menjek egyenesen Barenzia hoz a király anyjához mert beszélni akar velem, de mikor odamegyek végigkérdezem minden topicról, de nem ad semmit!

please help!!!
Gnome
Nállam minden daedric romnál ilyen van....a külsõ részben csak a varázslók szoktak megtámadni...a harcosok barbárok nemigazán.....A Dunmer erõdökben meg elõször beszélek velük aztán megtámadnak...valamikor három mpbe telik hogy csináljanak valamit...Sztem ez valami bug vagy nem.

detto ugyanez történt velem... tel aruhn közelében egy szigeten levõ daedric romnál voltam, és egy barátságos barbárral beszélgettem. 20 méterrel arrébb állt mégegy barbár 1 fire atronach meg egy creepre társaságában. No, mikor megtámadtak a szörnyek, a barbár is elkezdett kloffolni a fél mázsás battle hammerjével, és az már kicsit sok volt...

War. War never changes.

Gnome
Ezek amolyan "csempész" barlangok em?
Vagy amolyan "elvonulokavilágtólmertnagyvarázslóvagyok"
barlangok em?

Eye-scream
Meg egy csomó daedric romnál is szoktak barbárok kószálni összevissza és le se szarják a szörnyeket amik engem megtámadnak.

Eye-scream
Pont most láttam egyet valami barlangban sadlith morától nyugatra a parton. Egy barlang tele élõholtakkal és egy íjász csajszi halál nyugodtan áldogál a közepén.

Ron Ragm
én még seholsem találtam😊

Eye-scream
Mit keresnek a szörnyekkel meg élõholtakkal teli barlangokban NPCk? Eddig egy csomó helyen láttam ilyeneket de semmi érdemlegeset nem mondanak és kveszteket sem adnak.

Gnome
DC++
Koli vagy Matrix hub...
min share asszem 10 GB..már rég nem voltam rajta...de ott már megvan mindenkinek..ajánlom szedd le ezt is..

Eye-scream
Ha jól értettem akkor kiegészítõ lesz, bár nekem még az 1. kiegészítõ sincs meg😞
Ha azok a képek azokról a fókaszerûségekrõl ehhez tartoznak akkor nagyon lol lesz😊

Gnome
Ezt biztos, hogy megveszem....Eredetibe....Végre hó sötét oldal...trollok...És ha jól értettem még kontrollálhatjuk managgelhetjük azt a bizonyos telepet...

Gnome
Áááá lehet gonosz oldalra is állni...tényleg qrvajó lesz!!!!😊))

Gnome
Ez qrvajó lessz😊)..remélem nem kiegészítõ..Bár Elder Scrolls 3....szal akkor ez még nem a négy..tehát kiegészítõ megint??...Vagymost mivan? 😄

ugye lesz elder scrolls 4? vagy morrowind 2 ?

War. War never changes.

ez kiegészítõ lesz?

War. War never changes.

Ron Ragm
jól olvastam hogy hó is lesz?😊

Gnome
Várjá..nememlékszem hol találtad a Dagoth cup-ot de asszem ahol megtaláltad van egy oltárszerûség ami ég...nna ha ott figyelmesen körülnézel a földön találsz könnyet....narancssárga..biztos megtalálod

Ron Ragm
az a baj hogy már teljesen kipucoltam az egész helyet...
a daedric kesztyû megvan, tök sirályság😊