The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ne úgy beszélj velem mint egy kezdõvel, mert már én is végigvittem többször...pl. warrior/crusader. Most barbarian helyett vagyok mage-el

War. War never changes.

Gnome: ki mondta hogy 2-es szintû mágussal kezdem a Tribunalt? Vmit szerintem félreérthettél...

War. War never changes.

és ezekbe hol tudok belépni beszélgetek mindenkivl de semmi
sziasztok kérlek titeket segítsetek.
Ti hol tudtok magatoknak házat szerezni mrg ilyen mesterséget???
én csak megyek ls megyek de nem történnk semi csak a kereskedelem.
Sipocz
Béke Nektek!
Vigyázz! Redoran küldetés része (a kincstáros adja ki Vivecben), a megpurcant pasas gyûrûjére még szükség lesz, ne add el!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Ron Ragm
SPIOLER!

Falasmaryon nevû dwemer erõdben, a legelsõ szobában fekszik egy hulla, rajta glass cuirass, greaves és boots. Mindenféle élõhalott és egy Dagoth várja a felkoncolást😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Gnome
mellesleg admaniumból csak a sisak jó...a többi eléggé kevéske...
Eléggé álmos vagyok...lefexek

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
most enchantoltatni lehet konstans hatást vagy enchantolni?.....mármint az utóbbiról tudtam csak az elsõrõl nem.....

Braveheart
A tribunalhoz nem lesz elég egy 2. szintû mágus..

Miért az medium armor? Ebonheartban van egy csávón aki a vár mellett áll, hozzá küldenek el az õrök mikor a Tribunal installja után megtámadnak az assassinok. Fenébe én most meg nemtom eldönteni, hogy folytassam-e a mage-emet, a knightomat vagy kezdjek vmi újat... szerintetek?

War. War never changes.

Lacee
olyat még nem is láttam 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ron Ragm
A legjobb az Adamantitum

Hát elég egy paralizálás varázslatot rányomni a rusholó ellenfelekre aztán majd kivégezni vmivel...😊 Aki megunta a harcosokat mindenképpen indítson egy mágust, megéri!

War. War never changes.

Gnome
Enchantoltatni?....constans?....má megin félre vagyok tájékoztatva....Úgy tudtam nem lehet enchantolTATNI csak when use és when strike varázslatokat..Mondmámeg kinél enchantoltattál?....Bár szerintem itt nyelvtani zavarok vannak ..enchantolni vagy enchantoltatni?.
csinálni vagy csináltatni?

Lolka: 2. Inkább enchantoltass magadnak valamelyik páncéldarabba constans életerõ töltést. Tudom javasolni a daedric pajzsot például, nekem is abban van potom 120 rongyért. Igy lazán sétálok a lávában is, igaz 55. szinten 😊
CS@
Legyen nálad gem is és akkor sikerülni fog.
Ha különbözõ fajtájú gem-jeid vannak akkor a lehetõ legkisebbikbe fog költözni.
Ha nincs a számára megfelelõ méretû akkor nem tudod bezárni.

Bandew
Nem nyírtam ki a tolvaj céh vezetõit, csak megbíztak vele. De eszem ágában sincs.
Valaki elmagyarázza a léleklopást, hogy hogyan kell csinálni?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ron Ragm
Dunmerek rulz😊

Gnome
Mondjuk én harcos karival vagyok de sokat konyítok a varázsláshoz is....de ez sztem visszafelé már nem menne...egy breton mágus mit csinál ha felé fut umbra?...De mindenesetre elég érdekes érzés lehet fõleg ha már egy norddal végignyomtad...Nemtom én nem tudnám ujrakezdeni mert még mindig tetszik ez a sajátkasztú Dunmer....majd rakok ki képet róla..

Nem lehet, hogy a patch változtatta meg? Asszem 5-6 varázslattal nyírtam ki.

War. War never changes.

CS@
A hunger-ekre nem hat szinte semmilyen támadó varázslat ,kivéve ezt az egy darabot.
Úgyhogy tulképp szerencséd volt ,hogy épp vele találkoztál.

Az nem létezik akkor szétszaggatott volna.

War. War never changes.

Gnome
Érdekes....én úgy tudtam ,hogy nem hat rájuk a varázslat...

Azt a hungert nyírtam ki a 2es szintû varázslómmal, amelyiket az egyik fighter's guild küldetésben kell kinyírni. Nos a hungernél volt egy daedra hearth+1 ebony helm (15.000gold). Meg sem sérültem, rányomtam 3 tûzlabdát, és mikor odaért hozzám kivégeztem 2-3 frost bite-tal. Mondom aki kissé megunta a harcos karikat, bátran fogjon bele a varázslókba (én breton mage vagyok és a mage csillagjegyben születtem, szóval alapban 120 manna 1es szinten 😊... ) garantáltan nem fog unatkozni (azt hozzáteszem hogy ha körbeállnak akkor már nyúlhatsz is az f9 felé, hacsak nem tudsz elmeni, én speciel levitate-tel "elszállok" 😊

War. War never changes.

DonnieMunka : Köszi szépen!

Nincs véletlenül olyan ház plug-in ami mondjuk egy hatalmas torony lenne? Tök jó lenne ha olyanba lehetne lakni!
Sziasztok!

Tudna valaki nekem segíteni?
Felraktam a Tribunalt!
1. Ha alszom mindíg megtámad két assasin akikkel sajna nehezen vagy egyálltalán nem bírok! Miért van ez? Nem öltem meg senkit ok nélkül akkor minek tapad rám ez a két bérgyilkos?
2. Van valahol egy köpeny ami mindíg tölti az életerõt! Megtudnátok mondani hogy merre találom?
3. A kiegészítõ azthiszem egy új várost és új páncélt is ad a programhoz (vörös), nos hol találhatom ezeket?

Elõre is Köszönöm!
DonnieBrasco
Re.

Gyerekek, már azon filóztam hogy befejezem, _annyira_ lassú lett a game, 2 perc játék után folyamatosan reszelte a winyót, lehetetlen volt bármit csinálni.
Nade gondoltam egyet, feltettem a Win2000-et... és IGEN ! Milliárdszor gyorsabb lett... Bill Gác bekaphatja 😊 DirextX9, tavaly októberi Asus Nvidia meghajtóval pöpecül megy, még szebb is mint korábban !
Mindenkinek ajánlom 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Ron Ragm
Nemtom, nekem pl a színészkedés nagyon teccett😊 (igaz, a daedriktõrös csákó megizzasztott...)

Gnome
de ugyebár kinyírtad a vezetõit..

Bandew
Nem nagyon értelek. Én még sosem voltam tagja a tolvaj céhnek, és csatlakozni szeretnék.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gnome
MInek beállnod ha már nincs kitõl küldetéseket kapnod?...Lett volna másik út is a tolvajcég kiirtásán kívül...Pl..Nekem még mindig áll az
utolsó tolvajos küldetés amiben meg kellene ölni egy Fighter guildost de még nem nem vagyok a fighter guild vezetõje szal szügség lehet még rá..érdemes elõre gondolkodni...nekem bevállt
CSa'

Gnome
Hungert varázslóval?...2es szinten?..azt meg hogyan?
Más:Találtam daedric nyílvesszõket..király
Visszamentem Mournholdba(Tribunalos fõszál után)
Annyi érdekes feladatot kaptam hogy az nemigaz!:
--Egy nõt megcsal a férje követni kell
--Sétálok a Baazarban és megjelenik a semmibõl egy mágus....bonyodalmak kezdete
--Egy õrült nõ legyilkolja a látogatóbajött barátait köztük egy High Ordinatort aztán elmenekül egy titkos ajtón..bonyodalmak kezdete
--Egy ember Robot Arenat vezet de kiszabadultak a robotok..segíteni kell neki..

Éés ez még nem minden..vannak itt még rég elfeledett kórt terjesztõ élõhalott hadsereget irányító lich...satöbbi satöbbi

Ötletes küldetések és ez mind a fõszálon kívül..Szóval látogassatok vissza nyugodtan Mournholnba van ott még kaland és móka
CSa'

Bandew
Már régota nyomom a gamét, de még mindig nem jöttem rá hogy hogyan kell lelket tenni az lélekkövekbe. Odáig ok, hogy rányomom az ellenfélre a lélekcsapda varázslatot, megjelenik körülötte valami szürke köd. Aztán? Ha megölöm nem történik semmi.
Más. Miért nem tudok csatlakozni a tolvaj céhhez? Balmorában a déli falnál lévõ cornerclubban van egy khajiit akinél lehet(ne) csatlakozni, de valamiért nem akar felvenni. Lehet hogy azért, mert mielött megöltem Sjoringot, elválaltam azt a küldetést hogy megölöm a tolvaj céh vezetõit? De hogyha nekem se támadnak, és én se támadok nekik. Meg aztán senki ne hibáztasson hogy elvállaltam, hisz 5000 aranyat kaptam érte
Megint más. Nem tudtok valami javítást, modot, vagy isten tudja mit, amitõl nem lép ki a játék magától, mert már rohadtul idegesít.

Nos az sem rossz amit te mondtál, de én a sima varázslóval is remekül elvagyok... pl. most vagyok 2es szintû, de egy hungert simán kinyirtam sérülés nélkül, lebegek, zárat nyitok, gyógyítok, csak akkor szívok ha valaki odaér hozzám 😊

War. War never changes.

Ron Ragm
Bármit... tapasztald ki a dolgokat, és ha vminek nemtod a jelentését igenis nézz utána a szótárban... megéri, nincs is ennél jobb nyelvtanulási lehetõség😊

CS@
Bár nem engem kérdeztél ,de azért én kb így képzelem el :
Major : BluntWeapon-Unarmored-Destruction-Restoration-Alteration
Minor : Conjuration-Mysticism-Illusion-Alchemy-Speechcraft(vagy enchant ha van kedved szórakozni az enchantolással)
Fegyvernek mihelyst hozzá tudsz jutni mindenképp EbonyStaff-ot javaslok.
Baromi sok minden bele fér (PL. 50-100Shock+50-100Fire) +egy Saint és nem sokan fogják bírni (persze az esetleges reflect téged is kellemetlenül érinthet).

Szarok az alap mágusosztályok? Akkor légyszi írjad le, hogy te milyen primary és secondary skilleket adnál egy mágusnak.

War. War never changes.

CS@
A #8505-el kapcsban senki sem tud segíteni ?

Ron Ragm
NPC-knél a Spellmaking

Ron Ragm
Sztem ne az alap kasztokbõl indíts, mert azok sz*rok egytõl egyig. Inkább csinálj sajátot, sokkal jobb mint az elõre elkészítettek

És melyik a "jobb"? A Mage vagy a Sorcerer?

War. War never changes.

Na indítottam egy breton sorcerert és eddig nagyon tetszik! Ja egy vmit még kérdeznék mert eddig nem használtam: hogy lehet varázslatokat készíteni?

War. War never changes.

Van valaki varázslóval? Asszem inkább maget vagy sorcerert indítok, még nemtom eldönteni, mert a barbár majdnem ugyanaz mint a volt crusaderem csak más páncélt/fegyvert használ.

War. War never changes.

Szerintem is érdemes. Sõt, csak azt érdemes csinálni. Ugy ugyanis te határozod meg az elsõdleges és másodlagos skilleket, stb. ...
Ron Ragm
Érdemes

Szerintetek érdemes custom karaktereket csinálni és nem az elõre elkészítetteket használni?

War. War never changes.

Ron Ragm
Ravirr mod? beköltözöl szerencsétlenhez v mi?😊

Ron Ragm
Wow...

Hú rájöttem hogy egy ki "cheattel" hogy lehet megszerezni a glass armort a tower of duskban, de nem szeretek csitelni így visszatöltöttem az állást...

War. War never changes.

Gnome
Csakhát én többször úgy jövök haza, hogy kétszer annyit hozok mint amennyit elbirnék...Aztán a bogárhoz vagy a guildhoz is jobb ha közel van..
De már készül a Ravirr mod😊...sokkal tágasabb és látványos helye lessz a fegyvereknek..asszem a bábukat is áthozom ide a good place-bõl..Túl megszoktam már ezt a házat hogy másba költözzek
CSa'

Ron Ragm
Petshop mod mi?😊 Lehet majd én is kipróbálom...