The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
War. War never changes.
Ti hol tudtok magatoknak házat szerezni mrg ilyen mesterséget???
én csak megyek ls megyek de nem történnk semi csak a kereskedelem.
Vigyázz! Redoran küldetés része (a kincstáros adja ki Vivecben), a megpurcant pasas gyûrûjére még szükség lesz, ne add el!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Falasmaryon nevû dwemer erõdben, a legelsõ szobában fekszik egy hulla, rajta glass cuirass, greaves és boots. Mindenféle élõhalott és egy Dagoth várja a felkoncolást😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Eléggé álmos vagyok...lefexek
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Braveheart
A tribunalhoz nem lesz elég egy 2. szintû mágus..
War. War never changes.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
War. War never changes.
csinálni vagy csináltatni?
Ha különbözõ fajtájú gem-jeid vannak akkor a lehetõ legkisebbikbe fog költözni.
Ha nincs a számára megfelelõ méretû akkor nem tudod bezárni.
Valaki elmagyarázza a léleklopást, hogy hogyan kell csinálni?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
War. War never changes.
Úgyhogy tulképp szerencséd volt ,hogy épp vele találkoztál.
War. War never changes.
War. War never changes.
Nincs véletlenül olyan ház plug-in ami mondjuk egy hatalmas torony lenne? Tök jó lenne ha olyanba lehetne lakni!
Tudna valaki nekem segíteni?
Felraktam a Tribunalt!
1. Ha alszom mindíg megtámad két assasin akikkel sajna nehezen vagy egyálltalán nem bírok! Miért van ez? Nem öltem meg senkit ok nélkül akkor minek tapad rám ez a két bérgyilkos?
2. Van valahol egy köpeny ami mindíg tölti az életerõt! Megtudnátok mondani hogy merre találom?
3. A kiegészítõ azthiszem egy új várost és új páncélt is ad a programhoz (vörös), nos hol találhatom ezeket?
Elõre is Köszönöm!
Gyerekek, már azon filóztam hogy befejezem, _annyira_ lassú lett a game, 2 perc játék után folyamatosan reszelte a winyót, lehetetlen volt bármit csinálni.
Nade gondoltam egyet, feltettem a Win2000-et... és IGEN ! Milliárdszor gyorsabb lett... Bill Gác bekaphatja 😊 DirextX9, tavaly októberi Asus Nvidia meghajtóval pöpecül megy, még szebb is mint korábban !
Mindenkinek ajánlom 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
utolsó tolvajos küldetés amiben meg kellene ölni egy Fighter guildost de még nem nem vagyok a fighter guild vezetõje szal szügség lehet még rá..érdemes elõre gondolkodni...nekem bevállt
CSa'
Más:Találtam daedric nyílvesszõket..király
Visszamentem Mournholdba(Tribunalos fõszál után)
Annyi érdekes feladatot kaptam hogy az nemigaz!:
--Egy nõt megcsal a férje követni kell
--Sétálok a Baazarban és megjelenik a semmibõl egy mágus....bonyodalmak kezdete
--Egy õrült nõ legyilkolja a látogatóbajött barátait köztük egy High Ordinatort aztán elmenekül egy titkos ajtón..bonyodalmak kezdete
--Egy ember Robot Arenat vezet de kiszabadultak a robotok..segíteni kell neki..
Éés ez még nem minden..vannak itt még rég elfeledett kórt terjesztõ élõhalott hadsereget irányító lich...satöbbi satöbbi
Ötletes küldetések és ez mind a fõszálon kívül..Szóval látogassatok vissza nyugodtan Mournholnba van ott még kaland és móka
CSa'
Más. Miért nem tudok csatlakozni a tolvaj céhhez? Balmorában a déli falnál lévõ cornerclubban van egy khajiit akinél lehet(ne) csatlakozni, de valamiért nem akar felvenni. Lehet hogy azért, mert mielött megöltem Sjoringot, elválaltam azt a küldetést hogy megölöm a tolvaj céh vezetõit? De hogyha nekem se támadnak, és én se támadok nekik. Meg aztán senki ne hibáztasson hogy elvállaltam, hisz 5000 aranyat kaptam érte
Megint más. Nem tudtok valami javítást, modot, vagy isten tudja mit, amitõl nem lép ki a játék magától, mert már rohadtul idegesít.
War. War never changes.
Major : BluntWeapon-Unarmored-Destruction-Restoration-Alteration
Minor : Conjuration-Mysticism-Illusion-Alchemy-Speechcraft(vagy enchant ha van kedved szórakozni az enchantolással)
Fegyvernek mihelyst hozzá tudsz jutni mindenképp EbonyStaff-ot javaslok.
Baromi sok minden bele fér (PL. 50-100Shock+50-100Fire) +egy Saint és nem sokan fogják bírni (persze az esetleges reflect téged is kellemetlenül érinthet).
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
De már készül a Ravirr mod😊...sokkal tágasabb és látványos helye lessz a fegyvereknek..asszem a bábukat is áthozom ide a good place-bõl..Túl megszoktam már ezt a házat hogy másba költözzek
CSa'