The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hen-tes
egy kérdés :
hogy lehet fegyvert meg páncélt késziteni ??
van egy csomó üvegem de nem tom hogy kel 😞
pliiz help !

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Lehet, hogy mar mindenki tudja, de az is lehet, hogy meg valakinek ujdonsag-> a www.hardwired.hu-n van egy jo kis vegigjatszas. Keves konkretummal, tehat nem lo le minden poent, de ha elakad az ember, akkor nagyon sokat tud segiteni. Egyebkent nekem a gondom az, hogy mar tobb mint szaz oldal a naplom, es mar nagyon keverem a dolgokat. Allitolag a Tribunalban mar megoldottak ezt a problemat is. A terkep sem valami reszletes, es nem lehet rajta kezzel jelolni.
Ezzel nekem soha nem volt problemam. Fogtam a kulcsot, odamentem a rabszolgahoz, majd go free es kesz.
Hogyan lehet kiszabadítani a rabszolgákat? Az elején még valahogy sikerült, de pár hónapos kihagyás után már fogalmam sincs. Hiába van nálam a kulcs, ami a karpántjukhoz kell ...
Hol lehet megkapni azokat a daedra lord/lady-s küldiket? Azurát már teljesítettem.
SarkanyfuaRUSH
Nohát, és milyen igazat szóltál 😊)))
DonnieBrasco
Szeva klántestvér 😊 hagyd el, közben rájöttem hogy az itthoni magyar nõknél senki sem szebb és jobb 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

SarkanyfuaRUSH
Üdv DB!

Régéen voltam erre. Mi a helyzet Penelop-pal ? 😊)
DonnieBrasco
Ez is állati jó ebben a játékban: tele van titkosabbnál titkos dolgokkal... megyek is vissza a most már 5. szintû Nordomat beléptetem a Redoran házba + az imperial légióba 😊

Erõ, becsület, nagylelkûség !

DB (otthon ül mert influenziákus)

Gnome
*Tetszik tudni* azért kérdeztem mert olvastam a morrowindfiles.com on egy felmérés eredményét ami arról szól, hogy kinek melyik guild jön be...És ott bizony sokan jelölték a Tribunal Temple-t is..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Hali!

A twin lamps, camonna tong és dedra cult csoportokba be is lehet lépni meg nem is.

Twin lamps: elég sok rabszolga kiszbadítása után megtudsz egy jelszót. Ezzel a megfelelõ helyen (az uralkodó család "renegát" tagjánál)jelentkezve, kapsz küldetéseket. Nem jelenik meg a frakció listán, és nincsenek rangok sem (a szervezet npc tagjai "twin lamp" rangban vannak - pl. az argoniai követségen).

Camonna: az egyik (nem nehéz kitalálni, melyik) házban való felemelkedés során a vezetõje lehet az ember - csak "papíron", nincs frakciólistában.

Dedrák: még kevésbé hivatalos; minden dedra lordtól/léditõl 1-1 küldetést lehet kapni. Az összesen 7, határesetként el lehet fogadni frakciónak :-).
Eye-scream
Hmm és olyan helyet nem tudtok mondani, ahol 23 szinten vámpírrá válhatnék? Eddig ami vámpírral találkoztam az mind iszonyú béna volt és hiába ütöttek fél óráig, nem kaptam meg azt a corpos diseast vagy mit...😞

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Hát ezaz egy csomóan beszélnek vmi twin lamps nevû bagázsról ami felszabadítja a rabszolgákat. Egy helyen találtam vmi drunmer csajt egy csomó khajiit közt aki azt mondta, hogy szabadítsam ki a rabszolgákat neki meg szerezzem meg a gyûrûjét. Na gondoltam ez majd beléptet, odaviszem neki a gyûrût mire úgy elteleportált mint a huzat...😞

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Gnome
Egyébként hol lehet belépni..vagy hol van az az ember akinél be lehet lépni?....Elég sok rabszolgát szabadítottam már ki...SZal megérdemlem hogy rabszolgafelszabadítóként is ismerjenek😊

Alastor
Van több fazon is? Én csak egyett láttam de az megtámadott 😄
Alastor
Köszi
Eye-scream
Ja a fajfelismerés nem a legjobb. A fõszál egyik részén amikor egy gyíkembert kell kiszabadítani a fajgyûlölõktõl Vivecben, az egyik elf azzal fogad, hogy csináljak amit akarok de ne avatkozzak bele a dolgukba, mert a gyíkfajzatot visszakergetik a mocsárba ahová való. Ez azért elég ciki tekintve, hogy én is gyíkember vagyok. Le is gyilkoltam az egész rohadt nagyképû fajgyûlölõ bandát😊)).

Eye-scream
Ja egyébként sikerült belépnie valakinek a rabszolgafelszabadító szervezetbe? Nekem eddig mindenki azt mondta, hogy nem tudja valójában is léteznek-e vagy nem.

Eye-scream
Az eggmine-ban van 2 fazon amelyik megtámad. Legyakod õket és kész. A többit nebántsd.

Gnome
A Napi-t nem kell figyelembe venni
véletlenül ott maradt😊

Más: Ha normál templomosok vagyunk Lehetünk tribunal templomosok?

Alastor
Senkise mondta, hogy perfekt az angolom...
De most miért nem lehet megmondani vazze? Meddig tartana? 😞
...napi 1 órán át csak a fórumot olvasom 😊

War. War never changes.

Ron Ragm
napi...?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Gnome
Én bizony tudom hova...
A hall of craftsman-be vagy hová..Godsearchban van...

Alastor
Mint írtad magadnak |8806| Nemártana egy kicsit elmélyülni a jurnalban...a te perfekt angol tudásoddal ez nem lehet akadály..hajrá
és ne kérdezz minden elakadásodnál...Aludj rájuk egyet próbálkozz mindennel ha azután sem megy akkor ments egyet és írtsd ki Balmorát feszültséglevezetõnek és töltsd vissza...És ha kezdõ vagy ajánlom neked a fórum végigolvasását..nekem nagyon sokat segített..Napi

kokas
Almalexiának meg kell találnom valami artifactet a twinblade egyik darabját.Három darabban van egyet õ maga adott, hogy a másik kettõt találjam meg és kovácsoljam össze.Sikerült legyõznöm Katart vagy kit a király testõrét aki odaadta régi fegyverét ami a második darab lesz.De hol a harmadik darab, kaptam egy fülest hogy az artifact museumban van, de ott nincs és nincs több tippem.
please help!
Alastor
Õ esett nekem szóval SZVSZ
Alastor
Örülök, hogy egyszer rólam szólt a fórum 😄
De majd írok neki mailt, hogy ki-is-õ 😄
Na, akkor az egg mineban mit kell csinálni? Ezt még szeretném tudni. Egyszer már kinyirtam valami qwín szobában egy fazont, és egy szemet, és még mindig sebzett valami! Nem látam sehol, meg amikor meghaltam akkor sem, lehet hogy nem is arra kell mennem, mert két elágazás van...
Ja, és a bányában aludhatok? 😄

(tudok angolul, csak a kiejtést írom, mert olyan "MOKÁS" 😄...)
Alastor
Én sem tudom 😄
DonnieBrasco
De KICSODA regisztrált neked ?? Mert ez még mindig nem világos....

DB

Alastor
Bazz, csak észrevette, hogy regisztráció nélkül irkálok, és ezért regisztrálta magát nekem!

Egyébként az Alastor a kedvenc DT-m DMC-bõl, a Death Scissor meg a kedvenc ellenségem!
Ron Ragm
Mert Alastor = Death Scissor 😊

Gnome
És miért használod Alastor regjét?

Alastor
Akkor én sem tudom 😄
Ki az a titokzatos hõs aki regisztrálta magát helyettem? 😄
Én vagyok a Death Scissor egyébként 😄
Ja nekem is ugyanez a véleményem, nem is tudtam kibogarászni, hogy most ki kicsoda.

War. War never changes.

DonnieBrasco
????? semmit sem értek abból ami itt lentebb történt.. a 8804-es hozzászólásom után alindultam haza a melóból, most értem ide.
Fogalmam sincs ki regisztrált neked és ugyanúgy nem tudom, ki az a Death Scissors.
Kicsit zagyvák vagytok nekem, jó lenne ha rendeznétek a dolgot.

DB

Alastor
Na így jó lesz a nevem 😄
Alastor
😄 Nem tudtam róla 😄
Alastor
😄
Gnome
"regisztrálta magát nekem"

úúúristen >)))

Alastor
Waóóó, végre sikerült a nevemhez egy kép 😄 Csak kicsi az Alastor felirat! Na várjatok 😄
Alastor
Õ Donnie(szerintem) csak regisztrálta magát nekem, éde nem de? 😄
Gnome
õõõõ...lenne egy megoldás csak az egy kicsit csalás dehát gondolom véletlenül mentetted el...
konzolba írd be hogy TLC vagy TCL vagy CTL...nemtom melyiket...asszem ez a falonátjárás..tehát benyomtad aztán hirtelen lemész a földbe...aztán egy biztonságos helyen "felszínre" bukkansz Tézel egyet és legyilkolod a Dínót...

Alastor
Látom szereted a Doors-ot (Riders in the storm)

Alastor
cöcöcö
a regisztrációt vedd szívességnek...nem akartam én megtartani a neved....Ha meg mindenre rákérdezel egyszercsak azt veszed észre, hogy beleuntál a játékba...Próbáld magadtól megoldani a feladatokat...
Riders in the storm
Alastor
a jelszó mother

Akkor nem tudom mi lehet a gond a küldetésekkel...sok infó le van írva a jurnalban
jé betû...
Alastor
Én szerintem te nemigazán tudsz angolul....sõtt biztos hogy nem tudsz..ehez pedig létszükség az angol..gondolom nem angol tagozatos iskolába jársz
De mindenekelött jó nyelvtanulási lehetõség....

És egy tipp: ha hosszútávon akarsz fórumozni regisztráld magad...
Davidus
Igazából nem nagy gáz mert ma lett meg a game és kb 1 ora alatt jutottam oda ahol most vagyok. Ninc másik mentés😊 Ja és asszem még varázsolni sem tudok😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Lementettem egy olyan résznél ahol egy dino csépel és mindenképp kinyir. Ilyenkor mit lehet csinálni?😊

V9ykn8_TZL0

CS@
Köszi. Kiraknám az új „házam” is csak még mindig ezekkel a fránya Dialog -okkal bajlódok.

Crazyn
Szerintem elég sokat játszottam:
Végigvittem a fõszálat, 63-mas szinten öltem meg Dagoth Uhr-t. Megcsináltam a mages guild és a Hlaalu ház küldetéseit.
Tagja vagyok még a fighters guildnek, urshilaku tribe-nak + mora-tong tag vagyok.
A 652-edik napon fejeztem be a storyt.

A tribunalt azért nem tetem fel, mert azt irták, hogy csak belsõ részek vannak. Az nekem túl egyhangú lett volna.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Ron Ragm
sztem elég nagy hiba ha ilyen hamar abbahagytad😊