The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy kell használni az edonkey-t?
Az "ijesmi" lehet, hogy csak vicc volt. Na mindegy most már csak egy kérdésem van (még mindig). Megjelent már a Collector's Edition, vagy lemondhatok róla, és mehetek a CD Galaxisba megvenni a simát.
hu de köcsög vagyok bocs

War. War never changes.

G. Joe
lol

http://deathfellows.hu/

Térkép van vmelyik pcguru cd-n, végigjátszás a pcguru 2002/7-es számában, nyelvtant meg az iskolában tanítják.

War. War never changes.

Hajler!
Nem tudtok olyan webcimet, ahol van fent segitseg a jatekhoz?
Pl. Terkep, ijesmi...
CS@
Ja én nem meguntam a játékot (azt nem lehet) csak nagyon elmélyültem az Freelancer-ben.
Szerencsére a Morro-t nem egy olyan játék amit meg kellene védeni ,ne törõdj velük.
Amúgy is hülyeség a Gothic-kal összehasonlítgatni.

na lehet menni a gothic2 fórumba megvédeni a játékunkat

War. War never changes.

Templomban Patriarch vagyok!!!

Ja és két kérdés, az elsõ:
Most akkor lesz Collector's edition, vagy esetleg már volt és lemaradtam róla?

Második:
Egyszer egy vámpírtól elkaptam valéamit, de semmi mínuszt nem kaptam, csak egy ilyet: Restore fatigue 1 pts. Szerintem nem alakultám át vámpírrá. Nem tudja valaki, hogy ez mi, és hogy milyen negatívumai vannak (biztos vannak,csak én vagyok vaksi). Ja és a vámpír milyen bónuszokat kap?
Akkor egyedül én játszok még ezzel a játékkal? Speciel én pont a Freelancert untam meg kissé, 1 hét folyamatos játék után...

War. War never changes.

CS@
Ja egy kicsit én is belemélyültem a Freelancerbe.

szerintem pont az a jó

War. War never changes.

Eye-scream
Hát, én most perpillanat freelancerezek, majd lehet még folytatom a gyíkomat de kicsit meguntam a sok mászkálást, meg a csatározást a mamutokkal....

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Meguntad? És a többiek? Ti is meguntátok? Ugye nem? Nekem per pill ez a kedvenc játékom.

War. War never changes.

Gnome
Részemrõl én meguntam a játékot......Már a gépen sincs fenn...
Talán ha majd megjelenik a Bloodmoon...letöltöm
és talán ha majd kedvem lessz, játszani fogok vele....

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Na mivan már 2 napja nem írt ide senki semmit csak én. Mi van veletek?

War. War never changes.

Na figyeljetek csak: a karaktergenerálás után 15 perccel Seyda Neen-tõl délre indultam el kalandozni a szokásostól elérõen, és az egyik közeli szigeten bementem Assemanu-ba. Nos volt pár ash slave meg corpus stalker, ami egy 1es szintû karinak még nem túl könnyû, de kinyiffanás nélkül eljutottam egy zárt ajtóig, amit már nem tudtam kinyitni. De ami a legfontosabb: találtam 3 halott ordinátort, rajtuk indoril boots meg shield és kardok... na ha ezeket hordanám akkor is megtámadnának Vivecben, mi?

War. War never changes.

Hû, nagyon tetszik a battlemage, jó nagyokat tudok ütni a kétkezes fejszével meg a kardokkal, ezenkívûl tudok heavy armort viselni, és tudok varázsolni is.

War. War never changes.

Na mivan, hogyhogy így behalt a fórum?

War. War never changes.

Vagy nemtom. Az biztos új karit fogok kezdeni, de nemtom milyet. Nektek milyen karaktereitek vannak? Meguntam a sima warriorokat, kéne egy kis változatosság.

War. War never changes.

Asszem kezdek egy Battlemage-et, mert jó harcos, de tud lényeket idézni meg ért a destruction mágiához is.

War. War never changes.

Aquli
nem tudjatok hogy a pc guru cd-jen levo morrowind magyarositas teljesen 100%-os?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

nektek milyen karaktereitek vannak?

War. War never changes.

Gnome
Nekem tetszett a Daggerfall....fõleg az, hogy lehetett lovagolni benne...

Ooops ezt elgépeltem. Nem nagyin, hanem nagyon. Senki ne gondoljon semmi rosszra😊 Ja és bocsi, hogy most egymás után küldtem néhány üzenetet.
Néhány régi üzenetre reakcióm:
#7: Hol lehet megvenni a Collector's Editiont mer már nagyin rég óta várok rá és nem tudok róla semmit, csak csorog nyálam utána.
#4: Én is néztem az Elder Scrolls 1, 2 után, de sehol semmi infó. Le lehet valahonnan tölteni, vagy esetleg meg is lehet venni?
Tudom az üzenetek már egy évesek, de azért érdekelne a válasz.
Úgy látom tegnap volt az elsõ évfordulója a fórumnak.
Végül is a lényege az volt, hogy tényleg nem lehet-e már más nagy házba csatlakozni, és hogy a Redoran strongholdja hol van.
Máskor meg az volt, hogy nyomtam egy ENTER-t és nem sort ugrott, hanem elküldte, félbehagyva. Nagyon idegesítõ.
***** mérges vagyok, mert elõbb begépeltem egy ***** hosszú szöveget a strongholdokról, rámenet a küldésre, és nem küldte el. Veletek volt már ilyen?
Ja bocsi, nem igazán olvastam a fórumot.
Szaisztok. Nem tom, hogy már írtam-e, de leírom a PILLANAT-ALATT-100-ALCHEMY trükkömet:
Elmész Balmorában a Fine Alchemisthez (templomtól balra), és veszel egy teljes alchemy felszerelést. Utána veszel még néhány, cliff racer szárnyat, és twama rootot? (Vagy valami ilyesmi. Nem igazán olvastam még ki.) Ha van még tartalék pénzünk akkor érdemes elõször mondjuk megvenni 100-at utána eladni és akkortól már tudunk egyszerre 100-at venni belõlük. Csinálunk belõlük levitate piát és eladjuk. A folyamat egyébként erõsen nyereséges és így mindig leakaszthatunk mindig 3000 aranyat. (Egyszer vettem 1000 arany értékben, és még mielõtt megcsináltam volna az összeset eladtam õket kb. 54000 aranyért.) Ja és így értem el elõször 7000-8000 (de lehet, hogy 70000-80000 nem emlékszem, nem írta ki csak kiszámítottam)levitatet, ami azt jelentette, hogy Balmora Mages guildbõl megynyomtam az elõrét és már olyan messze repültem (át a textúrákon), hogy nem is láttam a falait. Vigyázni kel, mert vissza nem igazán lehet jutni.
Ron Ragm
Én arról beszélek aki nélkül teljesen lehetetlen végigvinni a fõszálat😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Dragon Fel közelében az egyik szigeten ölj meg egyregorath nevû golden saintet, majd a gyûrûjét vidd vissza bizonyitékul
Az ott található házba NE MENJ BE!

Ron Ragm
legalább még 3 emberrõl tudok akinál ezt kiírja...
Egyébként az az egy ember a Corpsariumban élõ uccsó dremer

Jah valaki segitsen pliz, hogy kell megszerezni az azura kovet?
Hajler!
Szerintem megtalaltam kit nem lehet megolni ahhoz hogy befejezd a foszalat (ugyanis allitolag 1 ilyen ember van, rajta kivul mindenkit meg lehet olni, anelkul, hogy be tudnad fejezni...)
Balmoraban a Fighters Guildban az alagsorban van egy muki, meg egy csaj. Kinyirtam oket -egy egy utes volt- es kiirta, hogy toltsek be egy regebbi mentett allast, mert nem tudom folytatni a kuldetest...
😊))
Eye-scream
Hmm érdekes, én nem használok potiont, sokkal egyszerûbb sztem ha gyûrûbe beleraksz egy csomó healt enchanttal.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Ron Ragm
Ja igen..az is

Ron Ragm
Bármely kettõ az alábbi összetevõkbõl
Stalrice, Marshmellow, Corkblub root, Corpus Weeping(?), Resin, Emerald(?)

Biztos te is kinyírtál egy Buoyant Armigert! ;o))
Hehehe!!! :-)Ez esetben beszívtad rendesen. Mindig meg fognak tamadni, ha meglatnak.
Masik lehetoseg, hogy Indoril pancelt viselsz.

Bazsi :-)
Jah es megegy kerdes...
Mije'rt tamadnak meg Vivecben az orok?
Be szeretnek jutni az arenaba, es mar minden iranybol probalkoztam, de kb a 10. utan elfogynak a health potionjaim.
Jah es tudna valaki adni receptet? Healing potionra? Penzem van annyi mint a pelyva, de italt nem lehet venni, legalabbis en meg nem talaltam ojan helyet.
Ha megis lenne ijen az szoljon!
(alkimiaval nincs mar gondom, megvettem belole 75 szintet... csak receptem nincs)
Ko:fi!
Zsoltoo
Hajler!
Lenne meg egy kerdesem sracok (es holgyek, ha akadnak).
Lehet mar kerdeztek, de almos vagyok kicsit, es nincs sok kedvem 3 millio uzenetet vegigolvasni.
Nah az lenne a kerdesem, hogy az azura shrine-ba elmenve'n kaptam egy kuldit, es foggalmam nincs mi a cso:cso:t kell csinalni, mert az angolom kicsit gyenge (szuahelibol felsofokum van, de meg szuaheliul se adtak meg ki a gamet 😊) ).
A lenyeg, hogy kellene nekem az a huje azura ko, vagy mi.
Lecci segitsetek!

------------------------------------
Minek a roviditese a NASA?
Need another seven astronauts!
------------------------------------
😊))

Koszi!
Zsoltoo
up

War. War never changes.

Az mindig azt fogja mutatni ha Mournholdban vagy. :-)

Gnome
õõõ ha az egyik házban elérsz egy bizonyos szintet vehetsz egy strongholdot..a Hlaalu strongholdon kívül mindegyik a semmi közepén van
szal nem éri meg.....inkább öjjél vagy pluginozzál
CSa'

Rincewind
Az nem csak egy plug-in volt?
Ron Ragm
mormális

asszem lehet egy házat venni valahol, egyszer már volt róla szó ebben a fórumban

War. War never changes.

Rincewind
Mégegy kérdés:
Lehet-e legális úton házat szerezni, tehát nem úgy, hogy kinyírom az elõzõ lakót, hanem mondjuk megveszem vagy küldi, ilyesmi... 😊