The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
War. War never changes.
Nem tudtok olyan webcimet, ahol van fent segitseg a jatekhoz?
Pl. Terkep, ijesmi...
Szerencsére a Morro-t nem egy olyan játék amit meg kellene védeni ,ne törõdj velük.
Amúgy is hülyeség a Gothic-kal összehasonlítgatni.
War. War never changes.
Ja és két kérdés, az elsõ:
Most akkor lesz Collector's edition, vagy esetleg már volt és lemaradtam róla?
Második:
Egyszer egy vámpírtól elkaptam valéamit, de semmi mínuszt nem kaptam, csak egy ilyet: Restore fatigue 1 pts. Szerintem nem alakultám át vámpírrá. Nem tudja valaki, hogy ez mi, és hogy milyen negatívumai vannak (biztos vannak,csak én vagyok vaksi). Ja és a vámpír milyen bónuszokat kap?
War. War never changes.
War. War never changes.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
War. War never changes.
Talán ha majd megjelenik a Bloodmoon...letöltöm
és talán ha majd kedvem lessz, játszani fogok vele....
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
War. War never changes.
#7: Hol lehet megvenni a Collector's Editiont mer már nagyin rég óta várok rá és nem tudok róla semmit, csak csorog nyálam utána.
#4: Én is néztem az Elder Scrolls 1, 2 után, de sehol semmi infó. Le lehet valahonnan tölteni, vagy esetleg meg is lehet venni?
Tudom az üzenetek már egy évesek, de azért érdekelne a válasz.
Elmész Balmorában a Fine Alchemisthez (templomtól balra), és veszel egy teljes alchemy felszerelést. Utána veszel még néhány, cliff racer szárnyat, és twama rootot? (Vagy valami ilyesmi. Nem igazán olvastam még ki.) Ha van még tartalék pénzünk akkor érdemes elõször mondjuk megvenni 100-at utána eladni és akkortól már tudunk egyszerre 100-at venni belõlük. Csinálunk belõlük levitate piát és eladjuk. A folyamat egyébként erõsen nyereséges és így mindig leakaszthatunk mindig 3000 aranyat. (Egyszer vettem 1000 arany értékben, és még mielõtt megcsináltam volna az összeset eladtam õket kb. 54000 aranyért.) Ja és így értem el elõször 7000-8000 (de lehet, hogy 70000-80000 nem emlékszem, nem írta ki csak kiszámítottam)levitatet, ami azt jelentette, hogy Balmora Mages guildbõl megynyomtam az elõrét és már olyan messze repültem (át a textúrákon), hogy nem is láttam a falait. Vigyázni kel, mert vissza nem igazán lehet jutni.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Az ott található házba NE MENJ BE!
Egyébként az az egy ember a Corpsariumban élõ uccsó dremer
Szerintem megtalaltam kit nem lehet megolni ahhoz hogy befejezd a foszalat (ugyanis allitolag 1 ilyen ember van, rajta kivul mindenkit meg lehet olni, anelkul, hogy be tudnad fejezni...)
Balmoraban a Fighters Guildban az alagsorban van egy muki, meg egy csaj. Kinyirtam oket -egy egy utes volt- es kiirta, hogy toltsek be egy regebbi mentett allast, mert nem tudom folytatni a kuldetest...
😊))
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Stalrice, Marshmellow, Corkblub root, Corpus Weeping(?), Resin, Emerald(?)
Hehehe!!! :-)Ez esetben beszívtad rendesen. Mindig meg fognak tamadni, ha meglatnak.
Masik lehetoseg, hogy Indoril pancelt viselsz.
Bazsi :-)
Mije'rt tamadnak meg Vivecben az orok?
Be szeretnek jutni az arenaba, es mar minden iranybol probalkoztam, de kb a 10. utan elfogynak a health potionjaim.
Jah es tudna valaki adni receptet? Healing potionra? Penzem van annyi mint a pelyva, de italt nem lehet venni, legalabbis en meg nem talaltam ojan helyet.
Ha megis lenne ijen az szoljon!
(alkimiaval nincs mar gondom, megvettem belole 75 szintet... csak receptem nincs)
Ko:fi!
Zsoltoo
Lenne meg egy kerdesem sracok (es holgyek, ha akadnak).
Lehet mar kerdeztek, de almos vagyok kicsit, es nincs sok kedvem 3 millio uzenetet vegigolvasni.
Nah az lenne a kerdesem, hogy az azura shrine-ba elmenve'n kaptam egy kuldit, es foggalmam nincs mi a cso:cso:t kell csinalni, mert az angolom kicsit gyenge (szuahelibol felsofokum van, de meg szuaheliul se adtak meg ki a gamet 😊) ).
A lenyeg, hogy kellene nekem az a huje azura ko, vagy mi.
Lecci segitsetek!
------------------------------------
Minek a roviditese a NASA?
Need another seven astronauts!
------------------------------------
😊))
Koszi!
Zsoltoo
War. War never changes.
szal nem éri meg.....inkább öjjél vagy pluginozzál
CSa'