The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a 2. morag tong special küldetés az, hogy hrordistól szedjük el egy övet. namármost ellopni nem tudom, az baj a ha kinyírom?

War. War never changes.

na, eladtam a zsákmányaimat, most 85 ezer lovém van, megyek a ghostgatebe glass armort venni

War. War never changes.

Gnome
AZé én sem így játszottam...Én ott fosztogattam ahol lehetett....Csak próbáltam átérezni egy idealista(?)játékmódot(nemtom ez a szó ide illik e) ...Bár ez nekem nem jött be...Úgy kell boldogulni ahogy tudsz...A morrowind különbenis farkastörvényeken alapul...
Ja és 8)).
CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
Ez lehet morális kérdés....gondolom ha komolyan veszed a játékot és a játék keretein túl gondolkozol akkor rájösz, hogy bizony nem szép dolog attól a guildtõl lopni akinél vagy...
CSa'

na most rakom újra a teljes morrowindet-tribunalt, meguntam hogy ilyen instabil

War. War never changes.

17 es vagyok

War. War never changes.

na megvan...

War. War never changes.

az elsõ speciális morag tongos küldetésben Miun-Geit kell megkeresnünk a foreign quarter lower waistworkjában. de nekem nincs ott. hol van?

War. War never changes.

na épp kifagyott, úgyhogy akkor leírom mi történt azután 😊...
vissza kellett töltenem egy 2 órával régebbi savet, de most legalább mûködik... jó ideges voltam... ja és mikor kapom meg majd azt a moragh tongos pengét? most lettem thrall

War. War never changes.

ehh, ilyen bugot még nem láttam... tel aruhnban, az a manusz aki a hajójával tud fuvarozni, beleesett a vízbe(gondolom én) és mefulladt! hogyan tudom "feltámasztani? pl a pályaszerkesztõvel?)

War. War never changes.

igen, emlékszem, de a fighters guild tagja is vagyok, és nemhiszem ,hogy örülnének neki, ha egy jópár ezer arany értékû cumóval kisétálnék...

War. War never changes.

Gnome
õõõ asszem ezt már tavaly(?) kérdezted...és meg is kaptad rá a választ😊
Asszem selytelmesen az egyik Fighters Guildre céloztam..Nézz szét és aki keres az talál😛

na pár napja kezdtem egy assassint, most vagyok 13-as szintû, is nagyon tetszik. Ha vki mögé lopakodok, akkor mennyi az esélye, hogy critical damage lesz? A sneak-tól függ? Egy dolog nem tetszik csak: hiába vittem fel az armourer képzettségemet 5-rõl 30-ra, alig érzek vmi változást, a tárgyaim ugyanolyan gyorsan romlanak. Ja és hol lehet daedric daggert, longbowot és teljes glass armort találni? Köszi

War. War never changes.

nemtom, nekem mostanában elég instabil a játék, akkor fagy ki, amikor új arénát kell betöltenie ált., olyan 40 percenként

War. War never changes.

Gnome
ACE codec pack a hibás....le kell szedni és akkor renbe jön..vagyis nállam ez volt a hiba

nálatok nem fagy ki néha? nekem átlagosan minden 30-40. perben kilép a windowsba, akkor mikor területet vált általában

War. War never changes.

na rájöttem

War. War never changes.

hogy lehet megmérgezni balyn-t, hova rakjam a mérgezõ növényeket?

War. War never changes.

Bandew
Ha most nincs baj és úgy mentetted el, akkor nem lesz gáz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Az elõbb kifagyott játék közben, és a loadnál azt írta ki, hogy failed to load "pár varázslat" continue loading? Folytattam, megint mentettem, visszatöltöttem és most semmi. Ugye nem lesz baj késõbb?

War. War never changes.

Gnome
Ha van legalább 15giga megosztanivalód akkor neked is ajánlom a DC(Direct Connect) programot
INFO:-http://dchun.go.ro/

Gnome
Balyn-t ugy mérgezheted meg, hogy felmászol a ház tetejére ott van egy csapóajtó...azt kell kinyitni legugolva....bemész aztán gondolom magadtól is rájössz, hogy kell megcsinálni...Ha sikerül rádmosolyog a Morag Tong istennõje
CSa'

Nem tudja valaki hogy lehet megcsinálni azt a morag tongos küldetést, amiben balyn nemtomkit kell megmérgeznünk balmoraban? ha megpróbálom kinyitni a zárt ajtaját, kirúgnak rögtön. Mit tegyek?

War. War never changes.

Emberek nem kell valakinek Morrowind eredeti cd?eladó vga kártyához kaptam!!

DonnieBrasco
Hát ha felraktad a tribunalt, mennie kell a javított naplónak. Indításkor a Data Files menüben jelöld be a Tribunal alapfile-t is !

DB

A ti kung-futok nem erős!

már felraktam a tribunalt, de nincs jobb napló se térkép... ez azért van mert még nem kezdtem el a tribunalt? más: csatlakoztam a morag tonghoz, és igen tetszik. Van aki már végigvitte a küldetéseit? Ha igen, milyenek? Adnak vmilyen jutalmat a kivégzésekért? megint más: a thieves guild meg a fighters guild tagja is vagyok, és azt a feladatot kaptam hogy szuerezzem meg a code bookot. Na a csaj nem adta szép szóval, így elloptam. Ebbõl nem lesz gond? Meg megkaphatom a fighters guild legmagasabb rangját assassinként? Ugye meg?

War. War never changes.

na már megvan

War. War never changes.

NEM TUDJÁTOK VIVECBEN HOL VAN A MORAG TONG? jaj bocs caps lock

War. War never changes.

Nem muszály ellopni, le is lehet fizetni a csákót, és akkor odaadja magától.
Hogy lehet megcsinálni azt a thieves guildos küldetést, amiben egy kulcsot kell ellopnunk barmorában a council klubban? FElvittem 35-õl 47-re a sneaket, de még az az ikon se jelenik meg miközben rejtõzködök, hogy lehet lopni. Soha sem sikerül ellopni a kulcsot, mit tegyek?

War. War never changes.

és nem tudjátok mit jelent a "you cannot train this skill above it's governing attributes" szöveg? (tudom mit jelent angolul de mit lehett tenni ellene? a speedet növeljem pl. ha a sneak governing attribute-ja a speed vagy mi?)

War. War never changes.

Jah és thx a válaszokat! 😄
Már csak egy kérdésem van hátra (ami persze csak költõi), nemtom mennyire lenne megvalósítható, de mért nem raktak ebbe a game-be multi opciót? 😞 Annyira fáj a szívem egy online morrowind világér... 😞
Thx! Másik kérdés: a nyers anyagokkal mit lehet csinálni, vagy hol lehet eladni (raw glass, raw ebony)?
Legjobb 😄 Én mindig ilyesfajta kasztokkal játszok. Nem tudjátok hol lehet vásárolni, vagy szerezni egy jó íjjat? Eddig a legjobb, amit találtam az egy bone bow, gondolom azért ettõl van jobb is. De a crossbow-ok is érdekelnének.
Vivec, St.Delyn: A csatornában van egy Sheogorath shrine, ad egy küldetést, neki kell visszahozni a villát(meg megölni egy Giant bull netchet, aztán mielõtt leesik villára váltani). Cserébe megkapjuk a Spear of Bitter Mercyt ami szerintem a Morrowind 3. legjobb fegyvere. (Az elsõ kettõ a Keening és a Sunder.) Még az jó benne, hogy a küldetés 1. szinten is teljesíthetõ és utána nagy mértékben könnyíti a hentelést!!! Persze lehet, hogy már leírta valaki a fórumra. Akkor bocsi.
Sneak képzettség az Agility tulajdonság "alá" tartozik, ezt kell növelned, hogy tovább tanulhass. Ilyenkor azokat a skilleket fejleszd, amelyek szintén az Agilityhez tartoznak (pl. marksman), és akkor szintlépésnél akár ötszörös szorzót is kaphatsz eme tulajdonságra. Továbbá vannak mágikus segítségek is, hogy ne vegyenek észre pl. chameleon, invisibility stb. Asszem ezek segítenek. Én tolvaj beállítottságú karakterrel játszom, fõ tulajdonságaim: Speed, Agility, elsõdleges skillek: marksman, sneak, security, shortblade, lightarmor, másodlagos skillek: athletics, abrobatics, speechcraft, mercantile, alchemy. Guildoknál azokat vettem figyelembe, amelyek egyrészt szimpatikusak (Morag Tong), másrészt amelyek leginkább passzolnak a karakteremhez.
Kéne egy kis help. A sneak képzettségem 35 még csak, és mikor fejleszteni akarom az npc-knél azt írja ki, hogy "you cannot train this skill above it's governing attributes" vagy mi. Ez miért van? Értem mit jelent, de akkor hogyan tudom fejleszteni az npck-nél? Nagyon kéne, mert egy kulcsot kell ellopnom a 2. thieves guilddes küldetésben, és már egy órája próbálom (ctrl majd use) de MINDIG lebukok.

War. War never changes.

Most assassinnal vagyok, melyik frakcióhoz érdemes csatlakoznom?

War. War never changes.

Van vkinek Assassinje vagy Thief karaktere? Mit érdemes fejleszteni?

War. War never changes.

van még vhol ilyen hely?

War. War never changes.

hen-tes
ott voltam, ki is rámoltam 😊)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Na találtam egy "kamu"-helyet, ami az egyik legészakabbra található helyen van, Vastól északra. Ott a szigeten van egy ház, és benne a Big Head lakik. Az asztalán van egy villa, ami 200-at szív el a magickaból, a székek egymásra vannak rakva, és rengeteg spear van egymás mellett. Szerintem érdemes megnézni, és tuti biztos vagyok benne, hopgy nem ez volt az egyetlen ilyen Eastern egg vagy mi.

War. War never changes.

Na tegnap a 4es szintû battlemagemmel bementem egy daerdric ruinba, és ott greater frostball segítségével kinyírtam egy full ebony armoros fickót... felvettem a páncélját, de épphogy elbírtam, egy csomó mindnet le kellett dobnom. Igen tetszik a battlemage, asszem ezután assassinom lesz. Van vkinek assassinje?

War. War never changes.

Mielõtt még belekötnél Brave 😄 teccett = tetszett, csak a mihez tartás elkerülése végett 😄DD
Én most kezdtem neki másodszor, pár hónappal ezelõtt elkezdtem de akkor annyira nem teccett, viszont most nemtom mér, de egy hete nemtom lerakni. Szal elég komolyan játszogatok vele 😄
Van még vki aki komolyabban játszik a játékkal? (mint pl. én)

War. War never changes.

Najaze'r! 😊
lyóvan na! 😊

War. War never changes.

Hat koszi!
Nyelvtanlecke 😊
Yolvanma'nna 😊
Most csak nem fogok minden ly-s szot ly-vel irni... j-vel rovidebb😊
Meg amugyis.