The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Mikor elõször elmegyek Mornholdba, az normális, hogy a World map még mindig a régi szigetet mutatja?
Én is valahol arra jártam, csak én be is mentem valami épületbe. A barátom már csinálta meg Malacathnak az itt adott küldetését, és ezért amikor meséltem neki a szoborról õ is elmesélte ott van egy. Ja és egyébként ahol voltam az a Sanctus Shrine mellett balra van közvetlenül. A szabadtéri kicsit pontosabban merre van?
Ez a 9000. üzenet!!!
A következõ levél lesz a 9000. üzenet.
Az elõzõ levelem válasz a volt 8971-es levélre.
1,Tudom, már rég volt téma, de nem igazán jön be, ha rákattintok a szoborra, mert akkor elkezdi adni a küldetését és el se veszi a daedra sziveket. Ha pedig még egyszer rákattintok, akkor meg nem mond semmit.
3,Nem tudom pontosan mire gondolsz, de szerintem arra a küldetésre ammit azért ad hogy infokat adjon az ashlanderekrõl. Ha viszont ez után megyek rá, akkor egy másik küldetés indul el. Azt hiszem valami ilyesmi a címe: I'm NOT a NECROMANCER.
2, Köszi
én a dwemer puzzle boxról beszéltem

War. War never changes.

Az a pár ezer hozzászólás inkább csak 2 nem gondolod?
egy polcon van, egy manusz õrzi, és elég nehéz észrevenni a kockát. Asszem egy szekrénynek az egyik alsó polcán van.
Amúgy Jacky te visszolvasnál pár ezer hozzászólást azért, hogy megtaláld a megoldást?

War. War never changes.

Rincewind
ja ott van. Köszi!
Legyszives Rincewind és Szmöre olvassatok vissza egy kicsit, esetleg még egy kicsit ... Köszi!
Rincewind
Miért van az, hogy néha kilép a játékból, mert behoz egy bizonyos "ActiveMovie Window"-t. Nagyon idegesítõ!
Rendszer: XP... 😛
Az 1. kérdésedre nekem az volt a megoldás, hogy uninstalláltam az Ace Megacodec packot. Szerintem neked is ilyesmi lehet fenn. Uninstalláld!
Hajler!
Lenne egy, pontosabban 2 problemam a jatekkal.
Remelem tud valaki segiteni!
1. Elkezdek jatszani a morrowinddel, es kb 2-5 percenkent megnyilik egy ugynevezett active-movie window, amit a morrowind nyit meg, es csak be kell zarni (mert amugy semmit nem csinal, csak megnyilik), aztan vissza alt+tab aztan mehet tovabb a jatek.
2. kb 20-30 percenkent kilep a jatek, de ugy, hogy villan egyet (na jo nem villan, de kilep), es eltunik, es semmi nyoma nincs, hogy jatszottam volna vele -ugy ertem hogy nincs a processek kozott -.
Ha valaki talalkozott mar ezekkel a problemakkal, es netalantan meg is tudta oldani ezeket (vagy mondjuk csak az egyiket) mongya mar meg, hogy mi a franctol csinalja, es hogy mit kell nekem csinalnom ahhoz, hogy ezt befejezze, es normalisan jatszani tudnek anelkul, hogy kb 1 ora mulva megunom az active-movie window bezarogatast, es a jatek ujrainditasat. (Mellesleg a random kilepesek miatt kb 5 percenkent mentenem kell, mert nem tudom mikor lep ki ujra.)
Elore is koszi!
Zsoltoo
Ron Ragm
Csakhogy sportkocsival nemlehet szántani😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Lui:
Az Egg of time vagy Arkngthunch-Sturdumz-ban vagy Mzuleft-ben van.
Nehuleftingth->Hanging Garden
Bethamez->Divine Metaphysics

Nemo me impune!

Alastor
H3h3
Gnome
Hej miért itt kérdezed ezt meg....
Ez már egy offtopic...

1.Nállad van a 4daedra szív rákattintasz Malacath szobrára és szék
2.Asszem három Dwemer könyvet kell szerezned..Mindegyiket a Red Mountainból
3.Meg kell keresned neki egy koponyát egy közeli halottasurnában...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Mincs valakinek valami ötlete? Az is jó ha nem tudjátok, de van ötletetek.
Alastor
Gnome:
Az titok 😄

Na jó, elmondom: Már néhány régebben megvolt. Megcsinálom a paint ben az Alastor feliratot a képre, aztán nem GIF be, hanem JPG be komvertálom át az ACDSee-vel.
Hogy ne legyen OFFtopic, igen, nagyon várom a bloodmoon-t!!! 😊
Eye-scream
😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Gnome
Ha már nincs más téma...Mellesleg érdekel, hogy mivel tud ilyen gyorsan összedobni GIFeket..Mindennap más van neki...De hogy ne legyen offtopic:
Dejó játék ez a Morrowind..én úgy várom a Bloodline megjelenését....És ti?

Eye-scream
És ez nem offtopic?😊))

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Gnome
Ej ej
Igen Alastor tõled kérdem

DonnieBrasco
szevasz. Bõvebben ? 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Gandalf51
kösz mindenkinek!

Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.

Alastor
Tõllem kérded?
Gnome
Mellesleg mivel csinálod ezeket a csodaszép GIF eket?

Sziasztok! Lenne 3 küldetéssel kapcsolatban néhány kérdésem:
1, Ahhoz, hogy a templomban fõ-fõ csávó legyek teljesítenem kell egy küldit: el kell mennem Malacathhoz, és 4 daedra szívet áldoznom. Odamentem, de nem tudtam hogyan kell áldozni.
2, Mages guild, Vivec, Trebonius: ad egy küldit miszerint infokat kell szereznem a törpök eltûnésérõl. De kitõl, és hogyan?
3, Mages guild, Balmora, Sharn gra Muzgob vagy ki(Aki a bladeses küldiknél elküld egy koponyáért):
Ha rákérdezek, arra. hogy necromancers akkor nagyon tagadja és a journalban elindul egy úl küldi. Mi a küldi és hogyan kell megcsinálni?
Tudom. véletlenül elküldtem. De most leírom.
Alastor
Sajtot? 😄

MoriB ezt nem nagyon sikkkkkkkkkerült leírnod
Alastor
Nem inkább #8950 enyje? 😄
Alastor
Sziasztok! Lenne 3 küldetéssel kapcsolatban néhány kérdésem:
1, Ahhoz, hogy a templomban fõ-fõ
Gnome
Szerintem egyél sajtot....
Az mindent megold...

#8911 - #8953 = Ejnyemár!

Alastor
Írtam neked, hogy az elsõ címmel mi van, de most a másodikkal sikerült leszedni a dolgokat, a lop fileokat is kitörölte de még mindig itt van... Mostmár télleg nincs ötletem...
Alastor
😄

Megnézem, de egyet már láttam. Én 1 nap nagyon sok(k)szor nézem meg az e-mailomat!
Alastor
Lehet, hogy nem sikerül, de OFFTOPIC RULEEE!!!!! 😄😄😄

Alastor
Mostmár télleg abbahagyom az OFFolást, de nem jön be semmi a www.kazaalite.com ra 😞
Alastor
Jó, akkor felrakom... Köszi
DonnieBrasco
A sima kazaa tele van olyan vírusszerû progikkal (spyware) amik adatokat gyûjtenek a felhasználó internetezési szokásairól, és ennek megfelelõen reklámokkal bombáznak. Rosszabb esetben a személyes adataidat is összegyûjtük, megjegyzik. És még sok ronda dolgot csinálnak. És egyáltalán, takarodjon a memóriából/winyómról minden amit nem én raktam fel, nem ?

DB

Alastor
Miért baj a sima kazaa? Mi az a spyware?
Alastor
Ok, küldök egyet oda is
DonnieBrasco
A Spybot nekem is nagyon bevált. Ha Kazaa-d van, szabadulj meg tõle és tedd fel a Kazaa Lite-ot (www.kazaalite.com). Tökugyanaz csak undorító spyware nélkül 😊

Ja, ez OFF volt, de hasznos 😊

DB

Gnome
Nekemazé sehített a kezdetekben....utánna nehéz volt átállni de sikerült és láss csodát most angol verziójúval játszom....Mert ugyanis Angolt tanulni kell...Megyünk az Unióbaugye stb.
Szal ez lehetõség egy interaktív angoltanuláshoz
Sok Sikert hozzá!
CSa'

Eye-scream
A magyarítás nagy nulla, semmit se csinál csak kicsréli a neveket. Ráadásul a morrowind nem támogatja az ékezetes betûket. Szóval a magyarítás erénye kimerül a guard=or ben😊

Alastor
Azért õrülök, hogy vannak itt ilyen segíttõkész emberek is. Ha csak ilyen ember lenne, akkor ez a világ tökéletes lenne!
Alastor
Gnome: Leszedtem, amit kelklett azt nem találtam meg, de egy csomó dolgot kinyírtam, azért köszi

galoczaszivik: Küldtem neked egy mailt, arra amit itt megadtál, légyszi nézd meg! Elõre is köszi!!!!!!!!!!!!

Gnome
Az eredeti CDk nagyon finomak....

Alastor
THX