The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3,Nem tudom pontosan mire gondolsz, de szerintem arra a küldetésre ammit azért ad hogy infokat adjon az ashlanderekrõl. Ha viszont ez után megyek rá, akkor egy másik küldetés indul el. Azt hiszem valami ilyesmi a címe: I'm NOT a NECROMANCER.
2, Köszi
War. War never changes.
Amúgy Jacky te visszolvasnál pár ezer hozzászólást azért, hogy megtaláld a megoldást?
War. War never changes.
Rendszer: XP... 😛
Lenne egy, pontosabban 2 problemam a jatekkal.
Remelem tud valaki segiteni!
1. Elkezdek jatszani a morrowinddel, es kb 2-5 percenkent megnyilik egy ugynevezett active-movie window, amit a morrowind nyit meg, es csak be kell zarni (mert amugy semmit nem csinal, csak megnyilik), aztan vissza alt+tab aztan mehet tovabb a jatek.
2. kb 20-30 percenkent kilep a jatek, de ugy, hogy villan egyet (na jo nem villan, de kilep), es eltunik, es semmi nyoma nincs, hogy jatszottam volna vele -ugy ertem hogy nincs a processek kozott -.
Ha valaki talalkozott mar ezekkel a problemakkal, es netalantan meg is tudta oldani ezeket (vagy mondjuk csak az egyiket) mongya mar meg, hogy mi a franctol csinalja, es hogy mit kell nekem csinalnom ahhoz, hogy ezt befejezze, es normalisan jatszani tudnek anelkul, hogy kb 1 ora mulva megunom az active-movie window bezarogatast, es a jatek ujrainditasat. (Mellesleg a random kilepesek miatt kb 5 percenkent mentenem kell, mert nem tudom mikor lep ki ujra.)
Elore is koszi!
Zsoltoo
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Az Egg of time vagy Arkngthunch-Sturdumz-ban vagy Mzuleft-ben van.
Nehuleftingth->Hanging Garden
Bethamez->Divine Metaphysics
Nemo me impune!
Ez már egy offtopic...
1.Nállad van a 4daedra szív rákattintasz Malacath szobrára és szék
2.Asszem három Dwemer könyvet kell szerezned..Mindegyiket a Red Mountainból
3.Meg kell keresned neki egy koponyát egy közeli halottasurnában...
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Az titok 😄
Na jó, elmondom: Már néhány régebben megvolt. Megcsinálom a paint ben az Alastor feliratot a képre, aztán nem GIF be, hanem JPG be komvertálom át az ACDSee-vel.
Hogy ne legyen OFFtopic, igen, nagyon várom a bloodmoon-t!!! 😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Dejó játék ez a Morrowind..én úgy várom a Bloodline megjelenését....És ti?
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
1, Ahhoz, hogy a templomban fõ-fõ csávó legyek teljesítenem kell egy küldit: el kell mennem Malacathhoz, és 4 daedra szívet áldoznom. Odamentem, de nem tudtam hogyan kell áldozni.
2, Mages guild, Vivec, Trebonius: ad egy küldit miszerint infokat kell szereznem a törpök eltûnésérõl. De kitõl, és hogyan?
3, Mages guild, Balmora, Sharn gra Muzgob vagy ki(Aki a bladeses küldiknél elküld egy koponyáért):
Ha rákérdezek, arra. hogy necromancers akkor nagyon tagadja és a journalban elindul egy úl küldi. Mi a küldi és hogyan kell megcsinálni?
1, Ahhoz, hogy a templomban fõ-fõ
Az mindent megold...
#8911 - #8953 = Ejnyemár!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Ja, ez OFF volt, de hasznos 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
Szal ez lehetõség egy interaktív angoltanuláshoz
Sok Sikert hozzá!
CSa'
galoczaszivik: Küldtem neked egy mailt, arra amit itt megadtál, légyszi nézd meg! Elõre is köszi!!!!!!!!!!!!