The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van vki mágussal? Milyen velük menni? Milyen spelleket érdemes csinálni? És custom kari vagy a listából lett kiválasztva ?
War. War never changes.
És akkor nem is beszéltem a Tribunalról, a Bloodmoon-ról...stb, stb.....
😊)
DB
A ti kung-futok nem erős!
Egyébként megvan a neve annak a könyvnek amit keresek a neten: morrowind prophecies (strategy guide)
nekem 512 van belõle, és a gépem se rossz, szóval valahol itt van a kutya eléásva. és mindegy neki, hogy xp, vagy 2000.
és egyébként archmage-vé nevezett ki Trebonius 😊), hogy a játékról is beszéljünk
War. War never changes.
Aki végignyomta kb 500 órában a Wizardry 7-et és megvan a mentése, annak nem kell mondanom mit jelent ez a progi!!!!
Ettõl még a Morro... is a kedvencem marad. Nagyon szeretem a vérbeli RPG-ket.
Mit lehetne tenni, a winfost nem akarom újra installálni! SOS SOS

DB
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Ezek szerint ez egy ilyen "áramverte" nap, engem is reggel úgy fogadtak, hogy valami bûzlik az egyik gép körül és valóban egy monitor "füstölgött magában".
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Májerkodás "anyagokrúl":
A TES korábbi részeiben is az egyes anyag elnevezések lehettek konkrét matérianevek, de viselhették az azt tömegesen és jellemzõen felhasználó népek,fajok,régiók nevét. A Daggerfallban ilyesmik voltak, hogy elf, dwarf, orc, de volt ilyen is hogy ezüst, acél, mithrill, adamantium; pedig itt még nem volt ennyire szeparált páncélosztályozás: volt a bõrcucc, a sima acéllánc és az összes többi. Mondjuk a bõrt meg az acélláncot csak akkor volt érdemes használni ha jó sok kedvezményt akartál elérni. A Morro.-ban jelent meg elõször az anyag és a páncélosztály összerendelése valjuk be nem 100%-os sikerrel. A DF-ban az orcishnál csak a deadrich volt erõsebb és nem fordúlhatott volna elõ ,hogy egy üvegpáncél jobb mint az egy osztállyal erõsebb orcish.
Szvsz. nincs szebb mint egy bound-olt deadric sisak és nincs hatékonyabb mint egy bound-olt deadric fegyver. DB!,ha igazán érdekel egy cukipofa sisak nézz körül az Urshi. tábor felé vezetõ út mentén nem messze a tábortól Ny-ra levõ ruintól kicsit D-re egy barlangban, ahol 2 máge végez ásatásokat egy deadrakultos fõpap sírjánál.
DB
Szvsz. bármelyik kodek progi kilõhetõ a tárból és ha nincs rá hívás nem is töltõdhet újra. Réges-rég ezen a fórumon(nem egy messzi-messzi galaxisban) valaki fel is hívta rá a figyelmet, hogy a gama felindítása elõtt a tárrezidens vackokat tegyük ki a tárból. Ha jól tudom a Morro.nak a kernelen(beleduggatva természetesen az összes device hajtó), a taskmanageren(bár ezen még néha vitatkozunk) és a grafikus felületen(általában az explorer testesiti meg) kívül másra nincs is szüksége. Úgy vélem, hogy kellõ óvatosággal az NT alapu win.-ekbõl a konkurens applikációk mellett még eltávolítható néhány a játékhoz nem szükséges folyamat vagy legalább is a prioritása csökkenthetõ. Sajnos többségében nem is a kodek hanem az ingyenes pakkokba belerejtett spyware a ludas a hibás akciókért. Javaslom, ha ingyenes kodekpakkokat telepítessz emelj elé dúrvuláskemény tûzfalat és ezen aztán lebuktathatod a spyware-t, akkor kiderül melyik a rejtõzködõ, szinte kernelszintû dll vagy egyéb mocsokság ami a balhét generálja.
Sejlenek emlékeim, hogy némely goldennyanyánál mintha láttam volna kétkezes üvegkardot. Viszont ezekkel az üvegekkel az volt a bajom, hogy rengeteget kellett kalapálni õket a kevés struktúrapontjuk miatt.
most XP van, és semmi codec. csak winmedia9.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
CS@ mi vicc?
War. War never changes.
Te Nem Braveheart öccse vagy?
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Ejj de kár, hogy nem csináltak multiplayer részt a játékhoz😞(..lehetett volna olyan mint a Freelancerben...Remélem az ElderScrolls 4ben meg tudják oldani(lesz rá idejük)
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
War. War never changes.
War. War never changes.
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
de sajna ez a manual megvan (eredetiben), de a neten hirdetik, hogy van ennél egy sokkal részletesebb könyv, rengeteg történettel, meg miegymással.
Vivec, Foreign Quarters csatornarendszer, amint meglát támadni fog, el sem lehet téveszteni.
Nemo me impune!
Ha jól emlékszem azt a nõt valahol lenn (talán a) Hlaalu Canton csatornájában megtalálod. Mikor én csináltam rámtámadt, azonnal lecsaptam, aztán meg "Your Journal has been updated." stb.
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.