The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elnézést, hogy megzavarlak benneteket a mágia elmélyült tanulmányozása közben, de volna egy kérdésem. A Mark varázslatot, lehet-e valamilyen módon törölni az adott helyszínen - vagy ott marad. Ugyanis az egyik barlangba benyomtam egyet, akkor ez nagyon hasznos volt, de azóta Balmora és az északi tábor (Urshilaku?) között mindig megakaszt, és onnan mehetek, ahogy tudok (gyalog).
Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...
War. War never changes.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
War. War never changes.
Egyáltalán miért volt vastagbetûs?
CSa'
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
nemrég szereztem a barbáromnak dreugh shieldet, cuirasst meg helmet, van még többi része is a páncélnak?
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Az a gondom, hogy bemountolom a Morrowindet, elindítom az Install-t, de kb 2% kiír egy errort, és kivág a winbe. Letöltöttem újból (máshonnan), megint nem jó, letöltöttem más CUE fjált, az sem jó. Mit lehetne tenni? valakinek van valami FTPje, amirúl gyorsan lekaphatnám, hátha az normálisan megy.
War. War never changes.
War. War never changes.
leoka: már kihívtam, azért írtam, hogy kinevezett fõnökké. Tudod, elõször tûzijátékot rendezett a tiszteletemre, majd vállon veregetett, én kezetfogtam vele (életelszívás 80 pont), és lovaggá ütöttem 😊))
Ja. Az alkimia és az enchant gyakorlása elõtt célszerû egy int. és egy luck turbó fõleg ha a felhasznált eszközökhöz nehéz hozzájutni.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
War. War never changes.
a dolog lényege, hogy szerzünk egy paralizálós fegyvert,pl. a jinkbladet-ta balmorai fighters guildbõl,vagy a sword of white fe-t, amibõl egy példány szintén van balmorában. ezek után kicsit fejldünk, majdszerzünk egy jó kis daedric fegyvert meg egy csomó olcsóbb páncélt, pl. a dark brotherhood armort. elmegyünk Calderaba, ott eladjuk az olcsóbb cuccokat a Creeprenek, ha kell várunk 24 órát ott helyben, hogy feltöltõdjön az 5000 pénze. Ezt addig játszuk, míg úgy el nem tudjuk neki adni a daedric cuccot (ami sokkal többet ér mint 5000 arany), hogy becseréljük az olcsóbb cuccokra meg az 5000 aranyra. Ha eladtuk, akkor adjuk el az imént visszavett cumókat is, és lám, jól megtömtük a zsebünket.(volt hogy egy alkalommal 40ezer lovét szereztem) Ezek után nincs más dolgunk, minthogy elmenni a trénerekhez, akik pár perc alatt feltupíroznak minket, és lám, kevesebb mint 2 óra alatt 20as szintûekké váltunk. (az lehet hogy többször meg kell ismételni az elõbb leírt tradet) Mondom ez nekem bevált, de a hagyományos úton való fejlõdés SOKKAL izgalmasabb, ezért inkább én is így fejlõdök mostanság.
War. War never changes.
Kb fel napja jatszom tiszta jatekidoben, es mar kozelitek alulrol a 20. szinthez, es eddig csak alap kuldiket csinaltam, meg 100as alchemit
Igaz, hogy fugg az ital minosege az intelligenciatol is?
Megvan az ürge, lyól elküldtem csónakázni. :-)
Volt korábban egynémely májerkodás az alkimiáról és a hozzávalókról, amelyet a fórumtagok igen értékes hozzászólásaikkal tettek kerekké.
Ha még csak most kezdted, akkor javaslom hogy ne ilyen gyors ütemben folytasd a blades küldiket, mert elõbb-utóbb nagyon felkeményednek. Nézz körül a többi céhnél vagy nemesháznál vmi meló után, mert így sok tapasztalatot, szintet, kincset nyersz. Ha egy frakcióban nagyon elõre futsz a többi késõbb nagyon unalmas lesz: egy "Nerevarinnak" afféle küldki-hívdbe feladatok majd nagyon csicskamelónak foggnak tünni, de a máshol kivívott rang egyetlen quest-adót sem fog meghatni.
Nem-é azért nem kapod meg mert volt egy elõzõ amit nem jelentettél le? Általában szól róla a macseknéni, hogy mia a gondja a melóval.
A fazon ugyanannak a districtnek a waistwork-jében található, különlegessége, hogy egy imperial férfi mintás kék szoknyában.
War. War never changes.
Alkimiazgatok, es eleg jol megy, de lenne egy kerdesem... nincs ojan arus, akinel tomenytelen mennyisegu fortify akarmi, vagy restore health-os noveny, vagy hozzavalo van?
Mert mar mindenhova levitateval megyek, meg water breathe-vel 😊)
Koszi elore is!
Zsoltoo
Most kezdtem tolni a Morrowindot, de elakadtam: Vivecben kell infót szereznem a six housról, egy csatornában egy tolvajtól, de azt mondja akkor segít, ha leállítom róla az adószedõket. Na most bejártam Vivec-et keresztbe-kasul plusz tolnát-baranyát, de sehol sem találom õket.
War. War never changes.
CSa'
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
War. War never changes.
War. War never changes.
Szerintem _bármilyen_ típusú emberkével jókat lehet játszani. Mágusnak lenni totál más játék, mint pl. barbárral. Más stílus, más guildek, másik ház (logice Telvanni), más küldik. Királyság !
DB
A ti kung-futok nem erős!
War. War never changes.
DB
A ti kung-futok nem erős!
War. War never changes.
War. War never changes.