The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Fúú hát igen súlyos ez a játék! 😊 Eszméletlen hangulata van.. ahogy beesteledett a városban.. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

miért a morrowindben a legtöb küldetésben ki kell nyírni vkit, a nwn-ben ez engem egyáltalán nem zavart

War. War never changes.

Petyus_
Multiban tényleg nagyon jó, de single-ben meg sem közelíti a Baldur's Gate-ek minõségét/hangulatát nekem ez volt vele a bajom.

nekem rohadtul tetszik a NWN, a morrowind után a kedvenc gamem

War. War never changes.

Gnome
1-2 óra??...talán hónap

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Petyus_
Köszi akkor felrakom meg a plug-in-eket a hivatalos oldalról.

High Elf Sorcerer-re vagy ilyesmire gondoltam.. bár a Bloodmoon-ban lehet feelingebb lenne egy nagy melák farkasölõ csávóval nyomulni. 😊

Petyus_
Nem azér.. csak NWN-ot vártam ezerrel és amikor abban csalódtam csalódtam az RPG-kben is. :/ Meg aztán ott volt a BF, AAO, GTA3 stb. és ez kimaradt. 😊 De az új kiegészítõbõl a képek annyira eszméletlenül hangulatosak (Rincewind-ne igaza volt 😄) hogy muszáj lesz nyomulnom vele.

Úgy gondoltam addig is végigugrok ezen remélem 1-2 óránál nem hosszabb a cucc.

Petyus_
Sziasztok!

Meggyõztem magam hogy ezt a játékot nem szabad kihagynom. 😊

Kérdések:
- Tribunalt pakoljam-e fel?
- Varázslóként melyik iskolát/fajt javasoljátok?

Kösssz. 😊

CS@
Ha 1.0 jó az itt van.

Gnome
Nna..én meg már kezdtem átnevezgetni.....
Különben én Static X-et és Deftonest raktam a harc zenéjeként...

Jöhetne már a Bloodmoon...

Ja és nincs meg valakinek a morrowind additions mod?...Mert mindenhol kerestem és seholse találtam..csak képeket rólla...a mentésem meg ezzel a moddal van tehát órákat kéne eltöltenem azzal, hogy a yes-re kattintok töltõdésnél..
CSa'

Morpheus_v2
10000000%
Én a Scootert raktam be!!!
Morpheus_v2
A sájátjait nem kell átnevezni!! A csajtól csord el a könyvet nyugodtan!
Gnome
Boccs hülye vagyok...persze, hogy music könyvtár..

Gnome
Hogy kell lecserélni a játékban az zenét a sajátunkra?

Morpheus_v2
Alkimia? Az mi?😊)))
Alkimiához:

a fõoldal sem rossz...
http://morrowind.melian.cc/ingredient_list.php
Gnome
a radeont én is elfogadnám....

Ha így megnyugodsz:--->Vivát Bethesda! Vivát!

a Fakk Bethesda Bizonyos értelemben dícséret....Mambo termékenységet kívánt a Bethesdának..Miebben a rossz?😛

Gnome
Nemtom mit sírsz azon hogy mi sírunk közbe meg nem is😛....Bethesdát senkisem szidta(csak jönne már ki a Bloodmoon)...
Mellesleg elég stabil rendszered lehet ha már ezer éve nem volt fagyás se desktopra ugrás...ha nekem ilyenem lenne....
Ja és a daggerfallba minimum kétszer ekkora volt a bejárható terület...és lehetett lovagolni is...persze rosszabb grafika de akkor is...
CSa'

Gnome
Hamár itt tartunk nekem innoGef2 titaniumom van..
es ha jol emlekszem nem is egyszer fagyott a game...de az joreszt a hangnak volt koszonheto...mindig akkor fagyott amikor zenevaltas volt....ja es 98 SE-vel nyomtam akkoriban...most XPvel nemtom egyaltalan megprobaljam e mert ugy hallottam, hogy nagyon akad alatta...
CSa'

Morpheus_v2
Nekem is Gef2MX van! De eddig nem fagyott le soha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mikor nekem gef2 mx-em volt, félóránként kifagyott a game, most hogy gef3ti van, alig fagy ki naponta egyszer...

War. War never changes.

nem mindig a legfrissebb driver a jó. via4in1 4.43->nolf2 hibák, 4.42-> minden ok. asszem azóta is az van 8). de ha jól emlékszem, más gyártó meghajtóival (nem beta!) kapcsolatban is olvastam hasonlót.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

megtöltött soul gem. a trap soul varázzsal lehet lelket csapdába ejteni: csata elõtt közben ellövöd, és ha a hatása alatti idõben megölöd az ellenfelet, csapdába ejti a lehetõ legkisebb soul gembe ami nálad van. az enchant a lélektõl függ, nem a kõ minõségétõl, szóval érdemes is a legkisebb-be. konstans enchantot golden saint és ascended sleeper lélekkel lehet készíteni a nem egyedi szörnyekéi közül. ja, és magas enchant, intelligencia jól jön + egy mentés. jobb cuccokhoz érdemes benyelni egy rakás (!) intelligencianövelõ löttyöt. már ha saját kezûleg akarod csinálni...

Szeretnek egy axet enchantolni de nincs semmi amit a soul reszhez rakhatnek.Oda soul gem kene?Mert van egy lesserem de azt nem rakja be.

Oda van irva hogy grid es 2 szam.Gondolom az jelzi a helyet az npc-knek.Na de azt hol lehet lekerdezni a jatekban hogy eppen milyen koordinataknal vagyok?

Ez vicces.Egyedul a scrollok helyet nem talalom a TES-ben.

Ahh,az az?😄DDEszembe nem jutott volna.Koszi.

Koszi szepen a segitseget de azt meg aruld man el hogy inditom el azt a bizonyos TES-t.Bocs ha lama vagyok😊

2 külön dolog.
mark+recall páros: ld lejjebb.
almsivi/divine intervention: a legközelebbi tribunal/imperial szentélyhez visz utóbbiak pedig birodalmi létesítményekben vannak (erõdök).

Na en kiprobaltam a divine interventiont is meg az almisit vagy mit is de az egyik csak templomhoz a masik meg csak erodhoz visz,akarhova teszem a markot.Szoval olyat nem talaltam hogy recall varazslat.Akkor most megis mi aneve?

Morpheus_v2
Még nem hiszem hogy teljes lenne!
Van magyarosítás a morrowindhez ami mûködik és vszonylag teljes?
Gnome
ÚrIsten...annyit írtatok, hogy nincs energiám az elolvasására....Remélem béke lesz velünk továbbra is...nah neki kezdek....
CSa'

Hajler!
Segitsetek pliz!
Az lenne a kerdesem, hogy hogyan lehetne azt megcsinalni a CS-el, hogy a crippernel ne 5000 arany legyen, hanem mondjuk 1 milla (Azert kellene, mert van kb 1500 db 54000-et ero lebeges italom, meg iqm, meg ijesmik, es el kellene adnom oket. darabjuk 210000-et ad ahhoz amihez az ital ad , pl iq, es 17 napig tart. 4,2 millios iqval mar lehet ijeneket csinalni.)
Pliz irjatok le nekem reszletesen! Koszi!
Akit meg erdekel az iq noveles, az szoljon!
Koszi!
Zsoltoo
Sipocz
Béke Nektek!
Van azért pár olyan quest is ami nem kapcs. céhekhez, ezek közül kiemelkednek a deadra hercegek/hercegnõk küldijei amiknek a díjai alfaszupertápok. Sajna a mágusabb jellegü karik sokáig nem tehetik meg hogy szabadúszók legyenek, mert én úgy tapasztaltam vannak csak céhtagoknak azon belül is zsarzsiknak szóló varázslatok. Nyílván lehet hivatkozni arra, hogy a mágia nagyrészt összeállítható a spellmakereknél. Az én megfigyelésem, hogy a kész-spell hatékonyabb, mint az összerakott - ugyanakkora magicka igény mellett, az áráról már nem is beszélve.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Béke Nektek!
(be nem áll a szám;-))) Íjász népeknek ajánlom: akár fejbõl(jól edzi a conjuraciot), akár vmi apróbb tágyból nyomva a bound longbow címü mágiát(aztszem balmorai GOM teleportermama). Alapíjnak az elején jó egy bonemold íj is (a gama folyamán úgy is cserélsz deadrichre;-)), de igényes mûveletekhez mindenképp tuti a boundolt. Volt a GIANT modban pl. a nimfa azt én csak mágikus ijjal és mágikus nyílvesszõvel tudtam elérni. Magát az íjjat csak valami tuningra kell enchantolni, mágikus sebzést a mágikus vesszõ okoz.

Sipocz
Béke Nektek!
Nagyon nagy mák kell hozzá. A pasasok ugye el vannak osztva 3 emeletre: fennt a vörösbáró(amelyik a Hlaalut is kinyírta, mondjuk nekem õ külön sikta), a bárpultnál 3-4-en a kocsmárost is beleértve, és az alsó szinten a hálószobáknál még egy. A game elején érdemes csinálni, amikor még minden alacsony szintü. Szvsz. marad valami hatékony jégvihar, vagy láncvillám ,ami nem nagyon válogat. Jó, érdemes anyázással kezdeni, de nem biztos, hogy mindegyik beszlopálja. Na meg ahhoz kell egy jókora türelem is és ugye a varróember meg úgy is tisztára mos(nem tudom a mosóférfiak is korán halnak? Merthogy eszembe jutott a Varo writje az a honorable execution!).

Koszi szepen igy man joval elvezetesebb lesz.

Sipocz
Béke Nektek!
(és békepipa) A 'mark'-ot használva valamilyen helyen megjelölöd, hogy hová akarsz teleportálni. Az általad hivatkozott szituban ez Varo közvetlen közelsége, mondjuk a félemelet ahol tartózkodik.
A 'mark' áthelyezéséig itt marad! Ha valahonnan ide akarsz dobbantani csak kivarázslod a 'recall'-t és már kész is. A szituban, miután leverted a CT-s fiukat nem kell végigmasirozni fél Balmoran és átslisszolni az erõd katonái között. Ugyan nem lát a kocsmában senki, de sajnos a crime report mindig meglesz, ilyen-olyan vérdíjjal. A vérdíj nagysága szvsz. csak attól függ, hogy a gyíilkolás elõtt hány pasast tudsz feldühíteni. Mark és Recall párost én elõször a balmorai templom legalsó szintjén tartózkodó dunmerektõl vettem, egyik az egyiknél, másik a másiknál; elõny ha már a templom tagja vagy.

Sipocz
Béke Nektek!
A legjobb íjász a bosmer, de jó még a dunmer is. A bosmer mágiája inkább az illúziók, a dunmeré a destrukció, abból is fõleg a tûz (maga a dunmer pasas tök tûzálló, így tükrözhetik neki a mágiát érdemleges hatás nélkül). Ezek az elfek még jók az alkímiában is, szeretik a könnyû páncélokat az egykezes közelharci fegyvereket, mint pl. a rövidkard. Ne feledkezz meg a misztikáról, a restoració áldásos hatásairól avagy az alteráció által biztosított szédítõ lehetõségekrõl, mint pl. a repülés, a "buvárkund" lehetõségek és a könnyû pajzsok. Egy íjász szvsz. jól lopakodik is.

Es hogy lehet megjelolni egy helyet es recallozni oda?

Dehogy tartalak pincsinek,azer van ott smiley mer csak hulyulok.Az lehet hogy nagyon szar a humorom de aze meg nem kell igy bemergesedni,inkabb legyen beke velunk.😊
(kuc-kuc megint)

Koszi apam az infot😉

Sipocz
Béke Nektek!
Ahogyan elnézem haver nagyon pincsinek tartassz, koszi! Ha valami mégsem megy a gamában kukkold meg a félévvel korábban már ezen a nicken lökött süketeléseimet aztán okkulj!

Jaja nagyon vagany vagy,mosma csak kene vki aki elmagyarazza nekem es neked amit becopyztal😊

Sipocz
Béke Nektek!
A misztika alapu mágiák a Morró.-ban a legmagasabb szintûek hiszen Oblivion erõit manipulálják. A "mark" a létezés összes síkján elhelyez egy csak a kivarázsló egyénre jellemzõ un. zónajelet, amely mindig az elsõdleges anyagi síkra irányul. A "recall" megkeresi az elhelyezett "mark"-ot és térkapu(ka)t nyit a jelzett helyre így teleportálva a kivarázslót távolhatás módon, azaz 0 idõ 0 tér felhasználásával. (hû de májer vagyok;-))))

Sipocz
Béke Nektek!
Tárrezidensként fut a Morro. mögött, a megjelenése maga a beállító panel. Végsõsoron realtime-ban osztja meg a gépteljesítményt,inkább csak a videóteljesítményt a részletesség(szépség) és a gyorsaság(szörny) között. Helyzet (indoor/outdoor) és állapot (normal/menü mód) érzékeny. A videózsuga meg csak szív mint egy fejõgép, ugyhogy néhánynak nem is tetszik. Nekem a megadott konfig.-ban jól ment. Letöltheted a mod site-okról.

I.C.ram
Amit leszedtem az tuti jó, mert lellenõriztem egy progival, és nulla errort talált.
I.C.ram
Ja, de darabolva sehol sem találom.
Miaza marc+recall?ezt nem ertem.