The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vissza kell rohanni ahhoz a fickóhoz, aki a feladatot adta (esetleg mark+recall). bûn törölve, +ajándék.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Most ott jarok hogy egy imperialos kuldetest csinalnek ami arrol szol hogy ki kell csinalnom 5 fickot balmoraban a council clubban.Fort moon...ban adtak ezt a kuldit es kinyirom oket de aztan uldoznek az orok mindenhol,pedig egy 12000es gyurut kapnek ezert.A kerdesem az hogy mit lehet tenni hogy ne irja azt hogy:The crime has been reported.?
Nekem 2400xp+om van 512ddr es gef3ti200,minden maxon van meg a latotavolsag is es neha beakad.Ha a felere veszem a latotavolsagot akkor sose akad be,de azert megis ilyen gepen mar nem szabadna beakadnia nem?
Béke Nektek!
A 2k dicséretéhez még az is, amit a kollégám mondott róla: "Kikalapálható!" ,azaz ha más verziók kissé elájultak akkor jöhetett a teljes reinstall, a 2k-nál némi morcogás meg kevés türelem és már újra "tépmintállat";-))
A 2k dicséretéhez még az is, amit a kollégám mondott róla: "Kikalapálható!" ,azaz ha más verziók kissé elájultak akkor jöhetett a teljes reinstall, a 2k-nál némi morcogás meg kevés türelem és már újra "tépmintállat";-))
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Béke Nektek!
Ja! az otthoni gepemen van még mindig winme, de felesküdtem hogy a következõ alaplaptól kezdve nt alapokra helyezkedem. A 2k-nak akkor jönnek elõ igazán a tutijai, ha jó nagy vas van alatta, illetve akkor ha multitask. A melóban(most is) 2k a menõ mert minden szál egyenletesen jól teljesít. Midõn itt szövegelek párhuzamosan megy egy banki terminal meg egy novellás rendszerfelügyelõ és ennek az explorernek a legkisebb jelenleg a priorja és milyen kellemsen elvagyok;-))).
Ja! az otthoni gepemen van még mindig winme, de felesküdtem hogy a következõ alaplaptól kezdve nt alapokra helyezkedem. A 2k-nak akkor jönnek elõ igazán a tutijai, ha jó nagy vas van alatta, illetve akkor ha multitask. A melóban(most is) 2k a menõ mert minden szál egyenletesen jól teljesít. Midõn itt szövegelek párhuzamosan megy egy banki terminal meg egy novellás rendszerfelügyelõ és ennek az explorernek a legkisebb jelenleg a priorja és milyen kellemsen elvagyok;-))).
Béke Nektek!
Valóban nem kamu a májerkodás, a nyekk valóban azt jelenti hogy nix kiakad! A winme töltögetés hajlamát at lehet hidalni registry mószerolással. Én nem használom a reg.editort csak akkor ha valami tuti és kipróbált receptet kell átvezetni, de nagyon ajánlom az xqtech reg.buherátorát. Van a winme-ben egy jegyzés amivel kötelezni lehet a gepet arra, hogy csak a ram teljes kitöltése után barkácsolja a lapozót.
Valóban nem kamu a májerkodás, a nyekk valóban azt jelenti hogy nix kiakad! A winme töltögetés hajlamát at lehet hidalni registry mószerolással. Én nem használom a reg.editort csak akkor ha valami tuti és kipróbált receptet kell átvezetni, de nagyon ajánlom az xqtech reg.buherátorát. Van a winme-ben egy jegyzés amivel kötelezni lehet a gepet arra, hogy csak a ram teljes kitöltése után barkácsolja a lapozót.
nyek-nyak =fagyas?Bocs akkor nem szoltam😊
Kamuzzal man nagyobbakat 700as procin gef2vel nyekkenes nelkul😄
Béke Nektek!
(Lehet, hogy most többen berágtok rám, de)
Májerkodás a gépekrõl, meg rendszerekrõl és telepítõ anyagokról:
Axioma: a legyalázott winme rendszerrel pII-es 700 mhz procával, geforce2 videócsatolással, 256 mb rammal és szoftver hanggal nyek-nyak nélkül futattam a gamát fél éven keresztül.
Tétel: az ámítógépnek csak egy része a vas!
Megoldás lépésekben:
0. jó vas azért kell, ami nem azt jelenti, hogy a lenagyobb, leggyorsabb és legdrágább, hanem fõleg azt hogy megbízható
1. a BIOS hangolása, ne hidd el a gyári alapértelmezést meg az un. optimalizált beállítást, minden összerakosgatott hardvert rá kell hangolni az alaplapra
2. az OS (tök mindegy melyik ver.) mindig legyen a legfrissebb kiadásu, a PiciPuha ingyenesen nyomja a site-ján a szervizcsomikat
3. minden hardware-t hajts a MS által adott driverekkel és csak a kudarc vagy driver hiányában használd a 3part(nyilván a legjobb ezek közül a csatolót gyártó) meghajtóit
4. optimalizáld magát az OS-t, kivált a merevlemezt, rengeteg ilyen program van a legjobb szvsz. a Szimacsekék SystemWorks-je
5. a gama 100% gépet igényel, kidobandó a tárból minden egyéb tárrezidens és dll!
6. a gépeteljesítmény=látvány teljesség*látvány sebesség, ebbõl a képletbõl látható(a saját cuccod és pénztárcád függvényében) a változtatások lehetõsége
7. a gama ini állománya kész kisregény és nagyon hasznos dolog néhány dolgot beállítani
8. én magam használtam egy orosz srácnak az FPS optimalizálóját, nagyon jó tapasztalatokkal
9. ugyan megvan a jogtiszta példány (a gyöngyszemek jó ha eredetiben is megvannak), de az elsõ kóstoló egy rip vala és ez is ment mint a golyó, tehát nem hiszem hogy rip és rip iso vagy bin között akkora eltérések lennének.
Összegzés: megbízható vas+jól hangolt OS+némi megalkuvás a látványban(de azért a legkáprázatosabb maga az égbolt és ki ne hagyd!)=valami tuti játékélmény.
(Lehet, hogy most többen berágtok rám, de)
Májerkodás a gépekrõl, meg rendszerekrõl és telepítõ anyagokról:
Axioma: a legyalázott winme rendszerrel pII-es 700 mhz procával, geforce2 videócsatolással, 256 mb rammal és szoftver hanggal nyek-nyak nélkül futattam a gamát fél éven keresztül.
Tétel: az ámítógépnek csak egy része a vas!
Megoldás lépésekben:
0. jó vas azért kell, ami nem azt jelenti, hogy a lenagyobb, leggyorsabb és legdrágább, hanem fõleg azt hogy megbízható
1. a BIOS hangolása, ne hidd el a gyári alapértelmezést meg az un. optimalizált beállítást, minden összerakosgatott hardvert rá kell hangolni az alaplapra
2. az OS (tök mindegy melyik ver.) mindig legyen a legfrissebb kiadásu, a PiciPuha ingyenesen nyomja a site-ján a szervizcsomikat
3. minden hardware-t hajts a MS által adott driverekkel és csak a kudarc vagy driver hiányában használd a 3part(nyilván a legjobb ezek közül a csatolót gyártó) meghajtóit
4. optimalizáld magát az OS-t, kivált a merevlemezt, rengeteg ilyen program van a legjobb szvsz. a Szimacsekék SystemWorks-je
5. a gama 100% gépet igényel, kidobandó a tárból minden egyéb tárrezidens és dll!
6. a gépeteljesítmény=látvány teljesség*látvány sebesség, ebbõl a képletbõl látható(a saját cuccod és pénztárcád függvényében) a változtatások lehetõsége
7. a gama ini állománya kész kisregény és nagyon hasznos dolog néhány dolgot beállítani
8. én magam használtam egy orosz srácnak az FPS optimalizálóját, nagyon jó tapasztalatokkal
9. ugyan megvan a jogtiszta példány (a gyöngyszemek jó ha eredetiben is megvannak), de az elsõ kóstoló egy rip vala és ez is ment mint a golyó, tehát nem hiszem hogy rip és rip iso vagy bin között akkora eltérések lennének.
Összegzés: megbízható vas+jól hangolt OS+némi megalkuvás a látványban(de azért a legkáprázatosabb maga az égbolt és ki ne hagyd!)=valami tuti játékélmény.
na, ezért fázom a dctõl (meg lusta is vagyok). nem lenne praktikus tömörítve (esetleg darabolva) megosztani a cuccot + sfv? az ember legalább tudná, hogy jó-e amit leszedett...
a törpös terbonius kveszthez.
3 könyvet kell elvinni a törphöz és dumálni vele mindenrõl:
egg of time
hanging gardens
divine metaphysics
megszerezhetõk az ald ruhni mage guild fõnökasszonyának küldetései során. (valamelyikbõl találtam még, asszem ghostfence-n belül.)
majd irány terbonius.
3 könyvet kell elvinni a törphöz és dumálni vele mindenrõl:
egg of time
hanging gardens
divine metaphysics
megszerezhetõk az ald ruhni mage guild fõnökasszonyának küldetései során. (valamelyikbõl találtam még, asszem ghostfence-n belül.)
majd irány terbonius.
Mert xar CDt töltöttél le!!!!
a Deviansosnál nem írja ki ezt...mondom, hogy a morrowind.bin az hibás fájl..sérült....a dev-mrw1.bint szedd le 671 mega<---Ezt szedd le!!!!
Crack pedig feltétlenül kell!!!..kivéve ha ráteszed a tribunalt mert nállam a tribunal után nem kellett crack..szal probálgass
CSa'
a Deviansosnál nem írja ki ezt...mondom, hogy a morrowind.bin az hibás fájl..sérült....a dev-mrw1.bint szedd le 671 mega<---Ezt szedd le!!!!
Crack pedig feltétlenül kell!!!..kivéve ha ráteszed a tribunalt mert nállam a tribunal után nem kellett crack..szal probálgass
CSa'
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
De már az nem tetszi, hogy az installnál 2%-nál error van. És csak akor tudom telepíteni, ha isobusterrel kicsomagolom. 😞
Asszem lemondok errõl a gamerõl. 😞 Régen tök jól ment, de akkor meg szar votl a gépem hozzá. 😞 Most kedvet kaptam erre nem megy. 😞
Pedig most csak egyszer küldtem el 😄 Egyébként nincs is rajta crack. Nem hinném, hogy sokat segítene. Hivatalos oldalon meg szó sincs WinXP patchrõl. WinXPm meg a legújabb verziójú, fent van az összes eddigi service pack meg minden más patch.
Mellesleg hallottam olyat, hogy XP alatt nem fut hibátlanul a game.....asszem betelik a memória vagy valami ilyesmi..bár nállad ezt nem tudom elképzelni...lehet, hogy a crack a hibás?...vagy van javítás XPhez...
Utánna kell nézni.....bár ilyenre nem emlékszem
Utánna kell nézni.....bár ilyenre nem emlékszem
még mindig lassú? 

War. War never changes.
Ideg széttép!!!! Elindítom a játékot, és egy idõ után minden üzenet nélkül kivág a deskre. Felraktam a tribunal is hátha az javít, de nem, ugyanúgy kivág. 😞((
tudok...csináld meg a Sadrith Moraban lévõ asszonyság összes küldetését..ott szerzel egy-pár könyvet....utánna menyj és járd be a Red mountaint..ott is szerzel egy pár könyvet..asszem négy könyv van...azt elviszed a törpéhez õ leforditja és elmondja az elméletét..utánna mehetsz a Treboriushoz aki megszeppen és elfogadja a küldetést...Mellesleg nem ajánlom, hogy telljesítsd a küldetéseit...nagyon szemét..
CSa'
CSa'
Sziyatok!
Azt szeretném megtudni, hogy amit vivecben a mages guilban triberius add küldit a draveszosat!Disciple of draven, v agy valami ilyesmi, azt, hogy kell megcsinálni, mert addig nem akarom legyakni triberiust, míg nem csináltam meg!Azt nem tudom, hogy merre keresem a dravent😊!
Köszike!
Azt szeretném megtudni, hogy amit vivecben a mages guilban triberius add küldit a draveszosat!Disciple of draven, v agy valami ilyesmi, azt, hogy kell megcsinálni, mert addig nem akarom legyakni triberiust, míg nem csináltam meg!Azt nem tudom, hogy merre keresem a dravent😊!
Köszike!
Legújabb Detonator van fent. Nem tudjátok mi a tuti mûködõ bin pontos neve? Most szedek egyet dev-mrw1.bin néven, remélem ez már jó lesz.
Nemtudjatok miert csinal nekem olyat a game hogy soxor kilep de nem teljesen csak az asztalra kitesz es elinditja az active movie progit?Mar megojrit😞
Mégsem sikerült. 😞 Elindítom, New Game, majd amikor kiérek a hajóból, és megnyítom az optionst, kifagy magától.
Sikerült megcsinálnom! IsoBusterrel kitömörítettem, és jól felrakta. De azért majd leszedem a tuti jól mûködõtt.
Azt szedtem le. 😞 De valamikor volt az FLT-s is, de lehet hogy dc automatán a másikat folytatta. 😞
Azt szedtem le. 😞 De valamikor volt az FLT-s is, de lehet hogy dc automatán a másikat folytatta. 😞
asszem az van a mÁsodik lemezen....
Azzal tudod módosítani vagy éppen újjá teremteni a morrowind világát..
CSa'
Azzal tudod módosítani vagy éppen újjá teremteni a morrowind világát..
CSa'
Es ezt a TES-t hogy lehet hasznalni?Meg mi ez 1altalan,resze a morrowindnek vagy kulon le kell szedni?
Ha meg az arany középutat választod akkor a Darc Elf a te embered
Meg vmi,nem kell feltennem vmi peccset hogy ne legyenek bugok vagy vmi ilyesmi?
Ok koszi a nord barbar jol hangzik😊
De az nem gaz hogyha nem tudok varazsolni 1altalan?
De az nem gaz hogyha nem tudok varazsolni 1altalan?
Szevasztok,most kezdem el a gamet es nemtom milyen racet erdemes valasztani meg ugy semmit igazan.Mondjatok mar vmi jo osszeallitast vagy vmi helyet ahol talalok ezzel kapcsolatban infot.Nekem egy olyan kene amivel a legkonyebb a jatek mert eleg pancser vagyok benne amennyit eddig jatszottam ugy latom legalabbis😉Koszi.
ha a morrowind.bin nevût szedted le 3 szor akkor
szopás mert az hibás CD...ráadásul többen meg is osztják ennek ellenére...elõször én is azt szedtem le és ugyan az volt a hibám mint neked...valami olyat keress, hogy flt-es3a ..vagy nézz körül az Isonewsen..ha ez sem segít akkor nemtom mivan..beállításoknál nézd meg, hogy eleget rollbackol-e
CSa'
szopás mert az hibás CD...ráadásul többen meg is osztják ennek ellenére...elõször én is azt szedtem le és ugyan az volt a hibám mint neked...valami olyat keress, hogy flt-es3a ..vagy nézz körül az Isonewsen..ha ez sem segít akkor nemtom mivan..beállításoknál nézd meg, hogy eleget rollbackol-e
CSa'
Valaki pls segítsen meg!!!! Letöltöttem már 3szor a játékot, de az elsõ CD valamiért nem autrunol, tehát nem indul magától, és ha én manuálisan indítom az autorunt-t, akkor se indul. A setupot próbáltam indítani, el is indult, de sajnos 2%-nál kiír egy errot, és nem tudja folytatni az installt! 😞 Nem tudjátok mi lehet a baj? 3 különbözõ embertõl szedtem le DC-n, és mindig ez volt a baj. 😞 Ha valaki elmondja a megoldást, azt örökhálám fogja üldözni!