The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez még a kis bretonnal vala és igaz gondolkodtam, hogy elteszem láb alól az öreg Esztit, már csak azért is mert rengeteg pént hagytam nála (hátha visszajönne valami) és amikor elõször találkoztam vele beszólt, hogyaztmondja:Jé! egy túrista!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
A karim üzeni:
"Hé! Bébi! Ma este Ald Sothában bulit rendeznek a Night Mother tiszteletére, ha még nincs kisérõd és eljönnél beugranék érted. Lesz büfé is, svédasztal, és állítólag a "Négy Vidám Deadroth" játszik, nemtom megvan é az utolsó maxisingle-jük?"
😊))
(helló Erik rég szóltál!)
Nem, ilyen globális parancsot még nem használtam. Az eddigi legdúrvábbam az volt amikor placeatpc-vel Esztinénit a balmorai GOMban visszatettem a helyére mert lenyelte egy texturahiba és nem volt kedvem máshova eljárni spellmakerhez.
Nagyobb májeretõl tudom, hogy igazán a "nincs simítás" és az "egyszeres simítás" között van számottevõ különbség.
Mit mondjak Neked, az én máge karimnak pl. szrt sem ér. Mágikusnak mágikus, erõsnek erõs, könnyü mint pihe, szépnek inkább csúnya....mit is szólnék, megvagyok nélküle😊)))
Lásd! a mûvészi élmény és az igehírdetés az "áhitat percei" sorozatomban vannak😊))
Amit találtál õrizd! A légió knight if the garland questjének része!!
Amit az ALMSIVI kánoni irataiból eleddig kihámoztam Vivec életérõl:
Sotha(Azura) egy netchpásztor feleségét bedobta a tengerbe, ahol azt a dreughok elkapták és teherbe ejtették. Almalexia(Beothiah) kivezette a tengerbõl a nõt és útnak indította az indorilok földjére. A Vöröshegyekben elkapták õket a dwarfok és nyúvasztás volt, de nem mentek szegények semmire. A tojás alakban éledezõ istenség leégette magáról saját mamáját úgy, hogy egyébként annak lelki eszenciája és nõi mivolta megmaradt. Találkozott az "öreg csonttal", aki valszeg Lorkhan eszenciája és spéci mágikus és akaraterõ viadalban megtörte és behódoltatta. Találkozott egy kereskedõ karavánnal amelynek zsoldos kisérõjeként megjelent Nerevar. A karaván vezetõje mindenféle csúnya dolgot kívánt tenni a jövevénnyel. Vivec(a tojáska) szellemnyelven elkezdte tanítani Nerevart és mivel elsõ baja a karaván vezetõjével volt rávette, hogy gyakja ki a bandát és vegye át a karavánt. Megérkeztek Mournholdba, ahol Almalexia és Sotha már ott vala és itt szörnyû átalakulásban a him lényegû tojás és a nõi lényegû hordozó együttesen megformálták a Mephala lényegû, azaz hermafrodita Vivecet. És hármasban nekifogtak hortátorrá nevelni Nerevárt.
folyt.köv.....
Lásd! mondod a tutit: egy jó gama még gyengébb mûszaki feltételek mellett is élvezhetõ😊)
Póbáltad é már ezt s site-ot megnézni, hátha lenne Szerjózsának vmi megoldása: www.morrowind.nm.ru
Viszont ha belépek abba a szobába ahol álldogál akkor felkiált (ha már jártam bent és újra belépek akkor is) ,nagyon hálás lennék ha valaki meg tudná mondani ,hogy tudom a kiáltást kiküszöbölni.
Mournholdban lehet venni egy kereskedõnél
SPOLIER Ultra:
A Craftsmen hall emeletén
Vagyis minden olyan pajzs aminek a súlya 0 –a az elveszíti a páncél/osztály besorolását.
Hallgassátok áhitattal Õmagasztossága egy költeményét, amelyet Molag Bal-lal nyomott hancúrozása ihletett:
"Nem tudom pontosan hány üveg kell hogy elkészitsem a haját
Biztos vagyok kétszer annyi amennyit az óceánok adnak
Pokol, édesem, a képzelgés amit az igazat mondók irnak
A szám hazudni ügyes és a fogam igazol."
Vivec tanításai, 13. szentbeszéd.
Probáld az FPS optimizert 10-12 fps autoban lenyúlja a látótávot, de megéri!
Tegnap a fiam viadalt rendezett a Maelkashishi shrine közepén, kár hogy nem tudtatok eljönni😊
A kari egy szüziesen ártatlan kinézetü breton leányka, aki valójában nekromanta és démonidézõ😊
Gyönyörû napos idõjárás volt, felröppent a déli kupolarom felsõ körívére, összecsõdítette a ruin deadráit és attronachjait számszerint 4-et és aztán elkezdte idézni a saját szörnyeit. Haver!! volt olyan idõpont amikor egy szük területen 10-11 dög csépelte és mágiázta egymást. Valami eszméletlen látvány volt, ami alapján manapság én is forszírozom a conjuraciót. A hivatkozott kari a müsor alatt 2 pontot nõtt conjurációból, ami edzésnek sem utólja csak bírni kell rest.magickával😊
Halgassátok áhitattal:
"Tudd, hogy Sithisit(Lorkhan részei, a planéták, halandó világok) csendesen utaznak az ég sötétben villódzó tükrén, áradva és mosolyogva csalóka reményekként arra, hogy képesek megválaszolni minden meg nem válaszolt kérdést."
Vivec tanításai, 10. szentbeszéd (töredékek Õfényességétõl)
Nem emlákszem kristály, de asszem a wisewoman azt mondja most mindezt amit Tõled megtudott meg kell beszélnie az Õsökkel és ez néhány napot igénybe vesz. A próféciák írásos anyagai mindig Nálad maradnak, az ashlander írásbeliség kissé hiányos😊))). Téegy egy kört, aludj legalább 1szer és csak aztán menj vissza Nibanihoz aki addigra már kidumálta magát az anchestorokkal.
Barenziah dunmer hercegnõ majd Wayrest királynõje és Helseth mamikája😊))), jóféle kisq....(nagy?)
Chameleon minden GOM házban van valamilyen formában pl.:Eye-maze...
Vivec Arena: van rá mód és mod hogy gladiátorkodni lehessen pár csata csupán, de asszem jár vele fame is.
Én is keresek modokat, ha tudtok szóljatok:
1. olyan mod ami kiszedi a pajzsokat a páncélosztályba sorolás alól vagy unarmored sorolást adhat nekik
2. Molag Mar-ban a templomba berak egy ALMSIVI triolythot, qrva bosszantó amikor az intervencio elvisz egy olyan templom elé amiben nincs is oltárkõ.
Expansion Pack for the award winning Elder Scrolls III: Morrowind.
Can be experienced by any player and any point.
Travel to majestic Mournhold, the ancient capital city of Morrowind.
Delve into new epic-sized dungeons.
Unravel the mysteries of The Clockwork City of Sotha Sil.
Battle goblins, liches, and the mysterious Fabricants.
Experience new quests, armor, weapons, and more.
Sort quests and annotate maps in the new Journal system.
attol meg a fosyal a regi?!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
feltettem a Tribunalt, majd kezdtem egy new gamet, de semmi valtozast nem veltem felfedezni, egyenlore...
olvastam rola egyet s mast, de meg nem tiszta...
valaki le tudja irni par sorban, hogy mi az ujdonsag, vagy mi valtozott (esetleg a vilag?!)
koszke
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
KAPJÁK BE!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amugy a szolgáltatóm neve Fibernet. Már a bekötésnél is rohadt bunkók voltak.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Arról van szó, hogy pár napja van kábelnetem, és a híres-neves sebessége helyett igencsak (bosszantóan) lassú. Ha töltök valamit, akkor néha felmegy 50kb/s-re, de azt is csak pár másodpercig. Általában kevesebb mint 1kb/s-al tölt, valamikor meg 0-val. Elõször azt hittem valami hülye virus. Miután újra installáltam a Windows-t a sebesség igy is szar. Oldalakat még tudok böngészni, de tölteni nem. Ha valakinek volt ilyen problémája és tudja mit kell csinálni, az lécci írjon.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
War. War never changes.
bocs ollie. esetleg vasárnap.
csá.