The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen alaplapod van ehez a géphez? Mert tudok olyan alaplapot is mondani amitõl még egy 2 gigás gépet úgy lehúz,hogy jobb nálla egy 800-as😊))))
Amúgy télleg mennie kéne,mert nállam 1.2-es tuacerka 384 mega ram gef4mx440 320/410-re hajtva simán viszi 1024-ben 32bites grafin árnyékok fullon látótáv normál.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Téma: NPC-k viselkedése a deadra shrinékben
Kérdés: Mi az algoritmus - ha ugyan nem egy kockadobás - a deadra shrinékben (estleg dwemer ruinokban) megtalálható, nem vámpir NPC-k viselkedésében a karival szemben?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nem sajna, MT brother vagyok 100-as a pers. és akkor is az a duma: nem e te dolgod testvér😞(
Ja! az nekem is megvan, hogy "emelkedett mester" rangtól felfelé helybõl átadja😊))
Szvsz. 30% alatt már nem "élethû", nekem az FPS opti rángatja 50 és 30 között.
A Telvaniban Dratha mouth-ának második küldije a "Black Jinx". Kérdés: feltétlen meg kell é ölni a jelenlegi hordozót (olyan rosszul esett, õ is MT testvér volt😞((()
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Hát hiába! aki vizben/vizen mászkál dreugh által vész! (õsi dunmer mondás😊)
Beszállok a mûszaki méjerkodásba:
Szvsz. döntened kell ha kis/közepes ketyeród van: vagy kép vagy hang. Nálam a hang gyorsítás nélkül és a látvány így eléggé tûrhetõ.
A karim mondja:
"Hello pici El Mystra, az én nevem Wick! Tuti sajnálhatod, hogy kihagytad a tegnap esti bulit, õrületeset rock&rolloztam egy winged twillighttal és a "Négy Vidám Deadroth" is haláli volt! Ha mára meggondoltad magad akkor találkozhatunk az Assurdirapalban vagy a Yansirramusban, üzletem van ott a fõnökökkel. Valami jobb cuccot vegyél fel mert az ork pofák a bejáratnál mindig kötekedni szoktak!"
ja, a rendszermemória nagyon sokat számít!
nekem 512M ramom van. ha valaki akar gyorsabb morrot, annak feltétlenül kell sok memória, rengeteget számít! min 384M legyen, és az már okés... ja és lehetõleg DDR
Látom igen technikai lett a topic és ideje van, hogy megtisztuljon ettõl a Ti lelketek és vezeklésként hallgassátok az "áhitat perceit":
---Ayzem(Almalexia) így szólt:
"Ez az amiért a netchpásztor asszonya megszült téged és eggyéolvadtál anyád nõi lényegével, mintázva és keverve a csillagsebezte Kelet minden mûvészetét, a víz alatt és a tûzben és a fémben és a hamuban, hatszor bölcs, aki egyesítetted magadban a férfit és a nõt, a mágikus hermafrodita, a hadak lényege, a szóban nemiséget megölõ és egysége mind e világnak."
(Aki megfejti kirõl szólt Ayzem háromszor meghúzhatja saját fülét😊)))
Így volt ez anno a Deus Ex-el is.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Így volt ez anno a Deus Ex-el is.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
War. War never changes.
War. War never changes.
a game 9-10 ezer Ft a kiegészítõvel együtt szinte mindenhol...
egyébként meg ne tökölõdj sokat, vedd meg a gámát és install! ;D
régebben (azt hallottam), hogy a 128M-esekbe lassabb procit (memóriát?) tettek. Ma már ez nem így van. de egyre inkább szükség van több memóriára, egyre több progi használja. ma már kötelezõ a 128M, ez a belépõszint.
Kívánság szerint: tenger, tó, folyó és mindebbõl sok-sok és fordrozodik és csobog és hullámzik mindez 3d-ben, eldobod a buksid😊))
Az új kártyeszeddel minden vízcseppet fogsz látni beleesni a tengerbe! KIRÁLY!
És beszól a fogadatlan prókátor: Ne értsd félre Cartman régi nagy sohaja a multi-gama amit a Morro. nem tud! Nem Õ szólt be hanem a karija, az a kis breton fruska.
egyébként mindenképpen dx8-as (vagy 9-es)kareszt vegyél, mert az alatt nem fog hullámzani a víz.
Ilyen géppel nem kérdezni kell, hanem installálni a gamát😊))