The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
neki majdnem ugyanez a konfigja van (tõlem vette 😊

Nem feltétlenül kell azon repülnie😊)
Milyen alaplapod van ehez a géphez? Mert tudok olyan alaplapot is mondani amitõl még egy 2 gigás gépet úgy lehúz,hogy jobb nálla egy 800-as😊))))

Amúgy télleg mennie kéne,mert nállam 1.2-es tuacerka 384 mega ram gef4mx440 320/410-re hajtva simán viszi 1024-ben 32bites grafin árnyékok fullon látótáv normál.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Sipocz
BN!
Téma: NPC-k viselkedése a deadra shrinékben
Kérdés: Mi az algoritmus - ha ugyan nem egy kockadobás - a deadra shrinékben (estleg dwemer ruinokban) megtalálható, nem vámpir NPC-k viselkedésében a karival szemben?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Amiga
Már rég nem. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
mondjuk neked a real time shadows a minimumon van...

Amiga
Törések általában sokkal instabilabbak. Nálam az eredeti 1.3-as Celeronnal és GF4MX 64-el szakít.

ollie
a konfig vagy a játék?
😄

Amiga
Eredeti, vagy tört?

ollie
ezen repülnie kéne a játéknak...

Sipocz
BN!
Nem sajna, MT brother vagyok 100-as a pers. és akkor is az a duma: nem e te dolgod testvér😞(

Sipocz
BN!
Ja! az nekem is megvan, hogy "emelkedett mester" rangtól felfelé helybõl átadja😊))

Sipocz
BN!
Szvsz. 30% alatt már nem "élethû", nekem az FPS opti rángatja 50 és 30 között.

Sipocz
BN!
A Telvaniban Dratha mouth-ának második küldije a "Black Jinx". Kérdés: feltétlen meg kell é ölni a jelenlegi hordozót (olyan rosszul esett, õ is MT testvér volt😞((()

Amiga
Számít az is, mennyire állítottad a mesterséges intelligenciát. Nálam gyengébb konfigon röhejesen akadt, ha valami élõlény volt a közelben.

Sipocz
BN!
Hát hiába! aki vizben/vizen mászkál dreugh által vész! (õsi dunmer mondás😊)

Sipocz
BN!
Beszállok a mûszaki méjerkodásba:
Szvsz. döntened kell ha kis/közepes ketyeród van: vagy kép vagy hang. Nálam a hang gyorsítás nélkül és a látvány így eléggé tûrhetõ.

ollie
kedves E. CARTMAN off,
legfeljebb a rossz driver lassíthat rajta.
miJen konfigod van?

ollie
milyen konfigod van most? hátha tudok vmi yo tanácsot adni.

Sipocz
BN!
A karim mondja:
"Hello pici El Mystra, az én nevem Wick! Tuti sajnálhatod, hogy kihagytad a tegnap esti bulit, õrületeset rock&rolloztam egy winged twillighttal és a "Négy Vidám Deadroth" is haláli volt! Ha mára meggondoltad magad akkor találkozhatunk az Assurdirapalban vagy a Yansirramusban, üzletem van ott a fõnökökkel. Valami jobb cuccot vegyél fel mert az ork pofák a bejáratnál mindig kötekedni szoktak!"

ollie
ha megteheted akkor tedd max látótávra, mert eszméletlen sokat nyom a játékélményen!!!

ollie
ja én semmit sem nyomok 1024x768 alatt mert nekem is 17"

ollie
ja, így van
a 20fps okés...

ollie
meglep, hogy szaggat. nekem radeon9100-ám van és soha nem szaggat, pedig a tied gyorsabb kártya.
ja, a rendszermemória nagyon sokat számít!
nekem 512M ramom van. ha valaki akar gyorsabb morrot, annak feltétlenül kell sok memória, rengeteget számít! min 384M legyen, és az már okés... ja és lehetõleg DDR

ollie
ja igaz. akinek nincs pénze gf4ti-re az vehet egy gyors gf4mx-et a feléért. vagy egy radeon 8500le/9100-t ami árban félúton van a gf4mx és a gf4ti között és még többet is tud a gf4ti-nél is...

ollie
manapság már tényleg nem

ollie
azé' nem annyira rossz. a gf4mx-ek nagyon gyorsak tudnak lenni (volt nekem is, a morrohoz elég jók), csak nem tudnak pixel shadereket, ergo a víz nem hullámzik...

ollie
Torment és tényleg nagyon kircsi!!!

Sipocz
Béke Nektek!
Látom igen technikai lett a topic és ideje van, hogy megtisztuljon ettõl a Ti lelketek és vezeklésként hallgassátok az "áhitat perceit":
---Ayzem(Almalexia) így szólt:
"Ez az amiért a netchpásztor asszonya megszült téged és eggyéolvadtál anyád nõi lényegével, mintázva és keverve a csillagsebezte Kelet minden mûvészetét, a víz alatt és a tûzben és a fémben és a hamuban, hatszor bölcs, aki egyesítetted magadban a férfit és a nõt, a mágikus hermafrodita, a hadak lényege, a szóban nemiséget megölõ és egysége mind e világnak."
(Aki megfejti kirõl szólt Ayzem háromszor meghúzhatja saját fülét😊)))

Bandew
Nekem GF4 Ti 4200-asom van. Jól megy vele a Morrowind, de a nagyobb városokban persze szaggat. De ha már itt vagyunk, szerintem a Morrowind olyan játék ami minden configon akad.
Így volt ez anno a Deus Ex-el is.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Nekem GF4 Ti 4200-asom van. Jól megy vele a Morrowind, de a nagyobb városokban persze szaggat. De ha már itt vagyunk, szerintem a Morrowind olyan játék ami minden configon akad.
Így volt ez anno a Deus Ex-el is.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

nemtom, én egy ideig max grafikán és 1600*1400-ban nyomtam, ment is vagy 25 fps-t, de balmorában alig volt 10

War. War never changes.

jaj istenem. ha meghalljátok az mx szót, visítva rohanjatok-nekem is geforce 2 mx-em volt, de komolyan mondom olyan harmatgyenge kártya... most gef3 ti-m van és minden tök jól megy

War. War never changes.

ollie
nekem Planescape a kedvencem!

egyébként meg nem vagyok otthon morro modkészítés ügyében...

ollie
AD&D rulez! 😄

ollie
???
RPG
szerepjáték
mászkálós szerepjáték, de csak akkor fogod élvezni, ha tudsz angolul...

ollie
szinte mindegy.
ha lehet én built by-t vennék, de a club3d-sek is nagyon jók

ollie
de nem jársz rosszúl egy GF4-el sem. csak nehogy mx-et vegyél!

ollie
tom's hw nvidia párti, szóval rájuk ne hallgass. de vegyél akkor Gf4 Ti-t ha akarsz, de ha megteheted, hogy egy kicsiért többért sokkal jobbat vegyél, akkor miért ne?
a game 9-10 ezer Ft a kiegészítõvel együtt szinte mindenhol...

ollie
akkor vegyél 9500 pro-t az nem sokkal drágább és sokkal többet tud a GF4-nél (dx9-es). azzal a kartyesszel elleszel még 2 évig...

egyébként meg ne tökölõdj sokat, vedd meg a gámát és install! ;D

ollie
haho
;D

ollie
nem gyorsabb (ugyanazzal a sebességel megy a protko), sõt a 128 bizonyos esetekben gyorsabb is.
régebben (azt hallottam), hogy a 128M-esekbe lassabb procit (memóriát?) tettek. Ma már ez nem így van. de egyre inkább szükség van több memóriára, egyre több progi használja. ma már kötelezõ a 128M, ez a belépõszint.

Sipocz
BN!
Ne tökölõdj vedd és install!!!😊))))))

ollie
simán!
de mindenképpen 128M-eset vegyél.

egyébként én már eldobtam a buksim...
;D

Sipocz
BN!
Kívánság szerint: tenger, tó, folyó és mindebbõl sok-sok és fordrozodik és csobog és hullámzik mindez 3d-ben, eldobod a buksid😊))

ollie
Morrowind egy nagy sziget, szóval sokat leszel vízparton. Hid el, hogy nagy élmény a tengert bámulni órákon keresztûl...
Az új kártyeszeddel minden vízcseppet fogsz látni beleesni a tengerbe! KIRÁLY!

Sipocz
BN!
És beszól a fogadatlan prókátor: Ne értsd félre Cartman régi nagy sohaja a multi-gama amit a Morro. nem tud! Nem Õ szólt be hanem a karija, az a kis breton fruska.

ollie
ha új vga-t veszel, akkor a gámát is meg tudod venni.
egyébként mindenképpen dx8-as (vagy 9-es)kareszt vegyél, mert az alatt nem fog hullámzani a víz.

ollie
ezen a gépen elég jól fog futni!

Sipocz
BN!
Ilyen géppel nem kérdezni kell, hanem installálni a gamát😊))

Sipocz
BN!
Nekem vala amin már döcögött->PII 700 mhz és 256 MB ram + Geforce2 + winme. Ja! a világ megváltásáról szól , de tényleg. Kinehagydhajótakarsz😊)))