The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mire??? hova???
nyomjá linket!!!

jo a link. elirányit at extrára. megint katt rá nyugodtan. nekem mükszik. teszteld.

Sipocz
BN!
Korrekt, nálam is jön néha hogy van 4-5 attr. amin 2* ilyenkor valóban érdemes.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Innen is látszik, hogy mindig vmi máguskind a karim😊)))

Sipocz
BN!
Volt kezdeménybe a bosmer íjászom, király volt és túltáp még a challenge elõtti idõkbõl.
Az elsõkbe volt neki: marksman, short blade, light armor, illusion, sneak, alkemi, restoracio, alteracio, missztika

Sipocz
Még annyi, hogy nem érdemes az íjásznak helybõl a magas agi. mivel a fegyvere és gondolom hozzá a light armor meg a sneak mind-mind az agi.-it edzi!!

ollie
köszi

ollie
valaki segítene ebben?

Sipocz
BN!
Nincs recept egyértelmû, csak azt mondom nem szabad kihagyni a luckot akkor sem ha nincs rá szorzó.
A kedvenc fizikai stat. értékem az agility, ugyanis ha pici a mozgékonyságod hamar a padlón találod magad, a kedvenc szellemi a willpower az ellenállóképesség miatt.

ollie
aha

Sipocz
Dehogy is, spellmakerrel csináltatva mérték után!

Sipocz
Lökött vagyok teljesen az "inkádd" az a te délamerikai õslakosod fokozva, a jó válasz "inkább".

ollie
szóval akkor nyomassam a pontokat a luckra?
egy íjásznak szerintetek milyen alaptulajdonságait kell a legjobban fejleszteni?

ollie
naja, de hogy jön ide? van egy plugin ami benyomja a gámába?

Sipocz
BN!
BN->Béke Nektek! (õsi ALMSIVI formula😊))
A CocaColában jég van 60-100, nordok ellen nem jó de szerintem azok inkádd jegesmacik😊)

Sipocz
BN!
Netudki!, de nekem a GIANT-ból van a legnagyobb ellenfelem a "pack nixhound", úgyhogy csak sunnyogva és egy jó, kemény területre ható elementális támadás. Noha egy-egy hound belõlük szrt sem ér, de ha vannak min. hatan az már ált. tutihalál.

ollie
ja de mi a cucc van vele?
egyébként mi az a BN!?

Sipocz
BN!
Csak a jéghideg az igazi😊))

Sipocz
BN!
Erre a luck dologra ügyelj, noha nincs rá szorzás levelup-nál, de rakosgatni kell és const.effekt tuninggal érdemes megspékelni. Szvsz. hatással van éppen a tol-ig-os sebzésre, a tárgymanipulálás (alkimi,armorer,enchant...) sikerére, a fellelt kincsek összetételére is.

ollie
CocaCola?

ollie
mitõl növekszik a luck?

Sipocz
BN!
Ja, jelenlegi (34.-es szint) 2 standerdem:
-Hotdog->60-100 azonnali tüzsebzés
-CocaCola->ugyanez jégben
A 2 sokat említett favor moddal megspékelve egy winged twillight ezekkel kb. 10 touch (olyan 600-800 hp.);-))))

ollie
te figyu mambo...

az oldaladon nem stimmel a link a dragon add-onhoz. ki tudnád javítani?

Sipocz
BN!
Tuti, de ne várj 20.-ig adjneki most és ki ne hagyd a GIANT2-õt. Meglásd ha fenn van minden ilyenféle mod akkor már nem sok az alkimia hanem a túlélés záloga!!

azér majd ha lesz néhány lefordított könyv, esetleg talán ha lesz kedved, idõd, türelmed, hangulatod....
átolvashatnád javaslatot téve a magyaros fogalmazásra.... ugycse hosszúak.

Egyébként érthetõ, soxor én sem szánom rá a kevéske idõmet a fordításra.

Sipocz
BN!
Haver, aki szereti a horrort:
Olvasd el Vivec tanitásaiból a 8. szentbeszédet, fõleg azt a részt amikor átalakul a tojásból a fazon és kialakul a (Mephala-like) hermafrodita!
Júj!!

Sipocz
BN!
Nem-nem, ezek csak hangulatok, éppen arra szolgálnak csak hogy
-felkeltsék az érdeklõdést a gamabeli könyvek iránt,
-érzéseket közvetítsenek még azoknak is akiknek minderre semmi kedvük.
Szimpátiám a fordítóké, de maradok eredeti gondolatomnál miszerint a játék nekem játék és nem meló. Errõl szóltam is amikor AKing megalapította a rokon-topicot.

nem akarsz fordítani? mondjuk a könyveket?

Sipocz
BN!
Halgassátok áhitattal (és könnyes szemekkel):
"Resdayina nincs többé. Megbüntettem minden bünt és õrültséget. Az ALMSIVI hálót emelt a Kezdetek Helye köré és foglyul ejtette a Vöröshegy hamuját, amelyet úgy ismerünk mint a dwemerek mételyét, ami arra szolgál, hogy megfertõzze és elpusztítsa a középsõ világot. ALTADOON DUNMERI!"
Vivec tanításai, 36. szentbeszéd

Sipocz
BN!
OK., de azért nézz körül ott is, érdemes mert termelni (mint a gyöngyöt) gyémántot ezelõtt még nem láttam. Egyébként is bemelegítésnek a Pelagiad környéki barlangokat ajánlom mindenkinek, kivéve a falutól pontosan délre a Vivecbe vezetõ út mentén lévõt, amire a GOF-ban Pirosfej ad ki gyaknivalót.

köszike. én is csípem a csajt. más küldibõl intéztem lóvét oszt megvettem tõle. Hasabinak mindegy.

Sipocz
BN!
Nem szüks. a Nalcaryatól (nem javallom mert lésõbb ugyanõ jó pénzért vesz bármi ingredenst moonsugar kivételével), inkább nézz körül egy barlangban. Tudok is egy helyet, Pelagiadtol ÉK.-i irányban a Hamaya partján, félúton a Dren ültetvény felé. Laza barlang, nincs rá egyéb küldi, nézz körül a vizalatt is😊))

Azér jó egyedül beszélgetni, mert mindig nekem van igazam, mindent jobban tudok,...
gyûlnek a hangok a fejemben...

elsõ tolvaj küldi. gyémánt lopás az alkimista picsától, 1. szinten. háát drága tolvajlás volt...

Nyálcsorgatónak. (bocs a méretért)

Jön a veszedelem!

hogy lehet ide képet beszúrni?

meg, de nem találtam morro-t, elnéztem?
mostanság sc-t wc-t nem jáccok.

A sárkány überfasza. 54. szinten is igeny kemény (folyamatos gyógyital, 70-es támasádú kétkezes axe, repülés, ..), mágia hasztalan.
a Difficultot nem kell +100-ra állítani 😊) (meg sem bírtam sebezni.)

Eccer kifogtam 2-õt. HÚÚÚ
Ráadásul soxor van benne great soulgem vagy mi.

ollie
megnézted a campaigncreations-t?

great

ollie
a GIANT 2-õt már letöltöttem... 😄
mûködött a link a morrowindfülesen

a giant2 majd ha lesz hova (tobb mint 20mega)

ollie
ehhh, király!

Sipocz
BN!
Spanyolviasz sorozatunkban->(ha a karim már úgy is gyógyító) Restoracio, avagy mitõl lészel keményfickó Nerevarin!
Sokszor próbáltam már népszerûsíteni a mágiahasználatot és úgylám néhányan már megfertõzõdtek ezzel a mémmel. Node most tényleg azt kell mondanom, hogy restoracio nélkül nem létezik Morro. gamálás! A dolog csodája, hogy az egyedüli osztály amiben nincs ártó hatású spell, illetve 1 azért mégis van: szvsz. fortify health effektet soha ne használj!! A fortify health ugyanis csalós mint a tokaji bor, miért is:
-felnyomod magadra és öröm hogy mondjuk a 100-as hp. felkúszott 120-ra,
-jön az ellen és bunyó, le is múlik rólad 101 hp.
-no igy túléltük, illetve hirtelen vége a fortify health spellnek és még lemúlik pánikszerüen 20 hp
-load gama;((((
Harcos népeknek is nagyon jó osztály, hiszen ugródeszka lehet egy templomi vagy imp.kult.-i elõmenetelnek. Szvsz. a kis restor is jó restor!
Spanyolviasz sorozatunkban->miért ne fortify-unk health-et apropó alapján májerkodtunk

felraktam a dragon add-on-t .

elképesztõ. egy k***a 1000 byte-os file nem bír felmenni a freewebre.

Sipocz
BN!
Ja ez senkit ne zavarjon Testvéreim a gamában, én is ugyenolyan lökött(szebben mondva Morro. megszállott) vagyok mint e fórum minden tagja!

ollie
húha...
hiszek fiam...
😄

Sipocz
46