The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sipocz
Sweet sweet skooma! Nyami!!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Pirosfejnek kezébe nyomod a Bittercupot és lehal a gyönyörtõl, ha nem húzódsz meg puszit is kapsz.
Clavicu Ville mániás a spiné és ugye vágyik szeretett deadrája holmijára😊))

Sipocz
BN!
Van a surani bordélyban egy rabszolgavadász pofa. Próbáltam a nyefegését értelmezni, de nem sikerült még soha. A célbavett argónián adja(vagy tényleg az?) a tökhülyét, se topic, se event. Spoiler-nem spoiler!, aki tudja részletezze!!!

Sipocz
Vagy két sujamát hozzál! Az ész már minek, de a rácsokat leszaggatni jó lesz😊)))

Sipocz
Egyszer gyaktam azt az ork kovácspofa alvezért Vivecben a "harcosok-klubjában" és mivel nagyon elémfutott még abban a kis nappaliban ahol másik két fazon is van. Na mondok: ezek most nekem esnek, az igazi elitt csapat->itt a vége😊)) Mit mondjak Neked le se sz..ták a többiek és végignézték ahogy szeretett alvezérük kiszenved, csak az volt a zavaró hogy kiváncsiságukban néha túl közel jöttek. A frász volt bennem , hogy lehentelem vmelyiket😊)

Sipocz
Mambónak!:
Most kaptam e Freewebtõl egy szabadkozó emilkét és mondják, hogy most még lassú, de hamarosan baromi tuti és gyors lesz!!! (DELL szerver meg minden extra😊))

Sipocz
Nem-nem! Elmeosztály of Nagykálló😊)

Sipocz
Az a baj ezekkel a strongholdokkal, hogy qrva messze vannak a civilizált helyektõl, talán kivétel az Odai-plató. Se templom, se kereskedõ, se kocsma, se egy kupi legfeljebb eljárhatsz pofozkodni a környezetben létezõ dögökkel😊)))

Sipocz
Ha ezekkel a szavakkal próbálkoznék náluk már be is utalnának egy zárt intézetbe és ez nem a Ministry of Truth lenne.

ollie
ezek a rohadt managerek...
;D

Sipocz
(mindig félbeszakítanak, melóidõben melózni! ki hallott már ilyet😊))
Az altmerem meg min. 2.5 méter és nem kék hanem sárga és még mindig Balmorában lakik! Bi-bi-bi😊))

Sipocz
Nem-nem!! Terana szerint a Telvani ház egy aranyos kis babaház és emlékszik is hogy kislánykorába neki is volt egy ilyen😊))

Sipocz
A fiam talált ki magának egy ilyen "nekromantát" és "démonidézõt" bretonban. Destrukciós mágiát nem is használ és a hiányzó életerõt absorbbal szerzi vissza, rest.health piákat sem tart magánál. Neki nagy problémája a challenge mod, hiszen az idézett dögjeire nem hat a sokszorozás. Mondtam neki kapcski, de azt szólta hogy hosszúság az erõ felett, 3-4 idézéssel már boldogul😊))
Az illúziók osztály nagyon király a gamában, nem is tudom miért ez a neve. A Daggerfallban ehhez képest csak egy olyan akármi volt és a jelenlegi effektkészlet nagy része még egy thaumaturgia nevü osztály elemeként szerepelt, meg jött még hozzá a misztikából is.

Sipocz
Élmény:
Mágéval mágiával megtámadni sprigan faminet(Giant2) valami óriási tévedés volt. Gyorsan megidézett még 2 hungert és tulképp. igy szemben már 3 hunger volt mágiára tök immunisan....load gama😞((((

Sipocz
A fiam csinálja hasonlóan csak az õ kedvence a scrib, képes mérföldeket menni egy-egy "harapásért"😊))
Én magam a végletekig tudok moralizálgatni és nyammogni, így nem támadok meg "fegyver-barátot"😊)

Sipocz
BN!
Az áhitat percei, szolgálja lelki épülésteket:
"Vivec félretéve az Õ páncélját kilépett a végtelen ûrbe, hogy megtöltse azt a halandóság lényegével és ismeretével, egy vászonnélküli térkép minden egyes gondolatnak amely valaha ismerté lesz, egy történet amely a szent szikrához hasonlatosan fejlõdhet. És mondta: E helyrõl indítom támadásomat ama nyolc szörnyeteg ellen."
Vivec tanításai,19. szentbeszéd

lwb
nemcsak a codec lehet gáz, hanem a videokártya driverek is. nekem a legújabbakkal mostanában nem vág ki, amíg a régebbiek voltak naponta kirakott.

lwb
nekem még nem sikerült nem constant restore health-es karival megzúzni õfelségét. 😊
szépeket tud ám visszaütni... mondjuk almalexia sem volt kutya, na de vivec. kár, hogy sotha sillel már megelõztek... 😄

Ajaj! Már megint a régi gond. Desktop kivágás.
Anno volt róla szó....
valamilyen codec pack fenn van a gépen. az kavar be.

Sipocz
Mégcsak ütõs sem, csak bírni kell piával😊)(meg egy kis luck😊))

lwb
mégis meg lehet zúzni. csak ütõs kari kell hozzá.

Sipocz
Óvatos becsléssel a csávó olyan 295. szintü és minden szintezõdésnél rakhatott 5-öt az endu.-ra, vagy ezt teszi az ha a kari deadrákkal hancúrozik és egy dreugh a papája😊)) Ma meló után elküldöm Vicket, hogy csajozzon be egy goldennyanyát😊))

Sipocz
És az a rohadt dolog, hogy ez megmarad azután is hogy megsemmisíted a szentségtelen erõ forrását, pedig szvsz. az egész ALMSIVI-nak össze kellene esnie (templomostul, shrinéstõl) mint egy lotty😊)))

Sipocz
BN!
Nagyképû hõzöngés következik, a Morrowind PI jelenti:
"Vick az altmer kezében ott csillog a Goldenbrand, Boethiah(nem tévesztendõ össze egy bizonyos Almakexiával!!) kegyhelye újra megnyitotta kapuit!"

Sipocz
Még annyi, hogy továbbra is javaslom azt hogy a gama kezdetén lépj be minden szimpi céhbe! Ha minden igaz akkor most Te vagy a sárkánylovag és ha belépsz a GOM-ba akkor most elmehetsz gombát meg virágokat gyûjteni, ami igazán izgalmas feladat egy sárkánylovagnak😊)))))

Sipocz
BN!
A Camonáról lásd alant, a többihez mindhez "élményileg"😊))

Sipocz
BN!
A Camonához nem lehet közvetlen csatlakozni, de ha végig csinálod a Hlaalu házat akkor a végén ott a meglepi😊)
Az Azura-star Azura egyetlen fellelhetõ shrinéjében van (errõl májerkodtam is, mármint hogy az un. jó deadráknak csak egy-egy shrinéje van a "viszályok házának" viszont lépten-nyomon😊) a keleti parton és MolagMar-ral egy szélességi körön.

CS@
Frankón használható Morrowind térkép itt .
Mournhold térképem nincs ,de szerintem sok szükséged nem lesz rá hiszen "csak" egy város (+csatornarendszer) és gyorsan megtanulható.

FREAK
újabb kérdés, Mournhold térkép van valahol? (igazából Morrowind térkép is kéne, kiírtam anno CD-re, de nem tudom megkeresni 😊

Riszpekk

Ch_Slater
Üdv. Mért van az hogy jáccom egy darabig és aztan fél mp alatt a desktopra vág a game?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

lwb
http://www.cracks.am/cracks/t2.html

astalavista adta ki, de a hely ált. megbízható crackek terén.

Sipocz
Azért hunger mert direkte éheztetem, hogy legyen kedve harcolni😊))

Sipocz
BN!
Nemtom eldonteni: ha a gamában valaki mágiaimmúnis akkor a jótékony hatásokra pl.healing spell is immúnis? Lehet-é egy hungert gyógyítani, ez én hungerem😊)))

ollie
megyek rákbûntetõnézõbe!!!

ollie
akkor ezt megbeszéltük

Sipocz
Annyi még a sneakhez, hogy skill 20 pont alatt csak az nem fedez fel aki nem akar és az elején qrva lassan nõ de a vége már rapid! A karim eljárt rákokat nézegetni és közben nyomtam a sneak gombocot, az engine egy általa kiválasztott frekivel (olyan mint D&D-ben a Take10) lekérdezi a sunnyogás sikerét és ha OK. nõ egy hangyányit.

Sipocz
Csendesen és lassan mozoghat vagy tehet apró kézmozdulatokat, összehuzza magát egész picire és igy nehezen kivehetõ (fõleg ha magára borít egy chameleont). Nem sasolják ki a kányák, el tud emelni dolgokat észrevétlen és ami nekem a legfontosabb jó lövõ vagy varázslati poziciót tud felvenni.

ollie
aha, de a világbéke mellett még súlyosabb ítéleteket is akarsz a visszaesõ bûnözõknek, nem? 😄

ollie
és az mire jó? szuper halk (és lassú) lesz az ürge tõle? tudom hogy mire kellene jónak lennie, de tényleg?

Sipocz
Nagyon harmatos emlékem van róla! Úgy megdicsért a dwemerekrõl tartott elõadásomért😊)))

Sipocz
Meg jó sokat vitatkoztál is vele😊))

Sipocz
Az opciokba Te állitod be a kézméretednek legkényelmesebb sneak gombot és nyomod folyamatosan(már amikor sneakelni akarsz) mint süket a csengõt.

ollie
na világosítsatok fel, hogy hogyan lehet sneak-elni? van egy külön gomb hozzá?

Sipocz
Biztos tesz hozzá, bár inkább a felhúzás-kitartás ami számit. Minden bökõnek add meg a fifikai hosszához mért tiszteletet. Egy hosszúkarddal a valóságban sem érdemes dikicselni, de egy könnyû tõr az amolyan sitty-sutty.

ollie
tényleg nem, de ezek szerint rosszul ítéltem meg

Sipocz
BN!
Vigyázni ám! El Mystar szépsége már elbûvölte Vicket és nem veszi jónéven a vetélytársakat. Van egy 20 sec-es bénításom és egy jónagy konzervnyitóm, nem fenyegetés csak úgy mondom😊))))!

Sipocz
A karakter összerakásánál szvsz. túl nagy a szabadság amivel könnyü visszaélni. Az az 5 pontnyi hangolás nem motivál senkit a stílus és irányzat tradicionális betartására. Jó lett volna ha a csoport (tehát a harcos, máge, tolvaj) kiválsztása már a faj meghatározása elõtt megtörtént volna és bizonyos korlátozás érvényesülne a stat. értékek meghatározásában. Tehát azt nyefegném, hogy szabad bármit bármivel kombinálni csak mindennek legyen ára és akkora hátrányok és elõnyök (nem csak 5 pont) amekkora már érzékenyen hat.

ollie
te amúgy nõnemû vagy? már úgy értem a valós életben

ollie
azért én jókat röhögök ott

lwb
nem gáz. ez underground email cím. naponta 20-30 spamet törlök így is... apám, ha annyiszor megnövelném a farkam, ahány ilyen címû emailt kaptam, már körbeérné a földet is. 😄