The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Clavicu Ville mániás a spiné és ugye vágyik szeretett deadrája holmijára😊))
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Van a surani bordélyban egy rabszolgavadász pofa. Próbáltam a nyefegését értelmezni, de nem sikerült még soha. A célbavett argónián adja(vagy tényleg az?) a tökhülyét, se topic, se event. Spoiler-nem spoiler!, aki tudja részletezze!!!
Most kaptam e Freewebtõl egy szabadkozó emilkét és mondják, hogy most még lassú, de hamarosan baromi tuti és gyors lesz!!! (DELL szerver meg minden extra😊))
Az altmerem meg min. 2.5 méter és nem kék hanem sárga és még mindig Balmorában lakik! Bi-bi-bi😊))
Az illúziók osztály nagyon király a gamában, nem is tudom miért ez a neve. A Daggerfallban ehhez képest csak egy olyan akármi volt és a jelenlegi effektkészlet nagy része még egy thaumaturgia nevü osztály elemeként szerepelt, meg jött még hozzá a misztikából is.
Mágéval mágiával megtámadni sprigan faminet(Giant2) valami óriási tévedés volt. Gyorsan megidézett még 2 hungert és tulképp. igy szemben már 3 hunger volt mágiára tök immunisan....load gama😞((((
Én magam a végletekig tudok moralizálgatni és nyammogni, így nem támadok meg "fegyver-barátot"😊)
Az áhitat percei, szolgálja lelki épülésteket:
"Vivec félretéve az Õ páncélját kilépett a végtelen ûrbe, hogy megtöltse azt a halandóság lényegével és ismeretével, egy vászonnélküli térkép minden egyes gondolatnak amely valaha ismerté lesz, egy történet amely a szent szikrához hasonlatosan fejlõdhet. És mondta: E helyrõl indítom támadásomat ama nyolc szörnyeteg ellen."
Vivec tanításai,19. szentbeszéd
szépeket tud ám visszaütni... mondjuk almalexia sem volt kutya, na de vivec. kár, hogy sotha sillel már megelõztek... 😄
Anno volt róla szó....
valamilyen codec pack fenn van a gépen. az kavar be.
Nagyképû hõzöngés következik, a Morrowind PI jelenti:
"Vick az altmer kezében ott csillog a Goldenbrand, Boethiah(nem tévesztendõ össze egy bizonyos Almakexiával!!) kegyhelye újra megnyitotta kapuit!"
A Camonáról lásd alant, a többihez mindhez "élményileg"😊))
A Camonához nem lehet közvetlen csatlakozni, de ha végig csinálod a Hlaalu házat akkor a végén ott a meglepi😊)
Az Azura-star Azura egyetlen fellelhetõ shrinéjében van (errõl májerkodtam is, mármint hogy az un. jó deadráknak csak egy-egy shrinéje van a "viszályok házának" viszont lépten-nyomon😊) a keleti parton és MolagMar-ral egy szélességi körön.
Mournhold térképem nincs ,de szerintem sok szükséged nem lesz rá hiszen "csak" egy város (+csatornarendszer) és gyorsan megtanulható.
Riszpekk
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
astalavista adta ki, de a hely ált. megbízható crackek terén.
Nemtom eldonteni: ha a gamában valaki mágiaimmúnis akkor a jótékony hatásokra pl.healing spell is immúnis? Lehet-é egy hungert gyógyítani, ez én hungerem😊)))
Vigyázni ám! El Mystar szépsége már elbûvölte Vicket és nem veszi jónéven a vetélytársakat. Van egy 20 sec-es bénításom és egy jónagy konzervnyitóm, nem fenyegetés csak úgy mondom😊))))!