The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
SadrithMoraban: a remeteség a csajjal aki az épitési fõvállalkozó,
TelFyrben: a corpussarium
TelAhrunban: rabszolgatároló
TelVosban: valami börtön, de van pár deadra tetü is
TelBranoraban: no ezt itt a kérdés! vmi deadrich-élõholt kompizició és egy hulla, amit nem lehet disposalni! Tudtok-é róla valamit??
Node nézd csak meg milyen áron über, már ami a magicka készletét illeti! NPC-kel szemben valóban nagy a fölény, de mondjuk egy ashdög (ghoul pl.) kisasol vagy nem veszem észre minden támadása szorzóval sebez. 40 az endu.-m és nem is fog nõni, 40-es szint kell a 200 hp.-hez, amit viszont mágikus viadalban elég könnyen lefaragnak.
Brühü-brühü, most sajnáljatok😊)))
Ne szégyelj bennünket, ekkora tárgyi ismerettel irongálj csak bátran!
Még egy "móka" ötlet:
Sajna, hogy sneakkel nem lehet ez áldozat inventoryjába juttatni(adni!!!) tárgyakat. Ha ez társulna az NPC-k "mindentmagamraveszekhaideadod" mániájával a sok értéktelen ruhával gyönyörû divatbemutatót lehetne tartani. pl.:ordinátor aranymaszkban elegáns zöld köpennyel😊)))
Közben, gamán kivül (mentés elõtte és visszatölt utánna), megkukkoltam és mivel viseli(!) a vénq... csak akkor lehet elszedni ha már bekrepa.
Jaja! Ezért javaltam a bluntot is, a hand-to-hand érdekesség, gyorsítja a szintlépést(növeleve a hp.-t) és roppant stilusos és NPC-k ellen "mókás", de nagyobb szörnyekre valóban nem szerencsés. Azért kb.skill 60-tól már a fatique leütése két kloff. Azt is megfigyeltem hogy bizonyos hp. leverés után a fatique regeneráció lelassul, így a delikvens fel sem bír állni.
War. War never changes.
Monkra:unarmored, hand-to-hand, blunt, restor, sneak, misztika, illúziók, alkimia, marksman, ???.
Kár, hogy a fortify-olt attributum nem hat közvetlen vissza vmi módon a skillre, lehetne chi-bõl harcolni😊)(fortify speed->körönte többször ütni, fortify agi->plussz védelem...)
Az alikima ilyen!, mindenhez jól áll😊))
Biza! utánna beszélj az oracle-val Ebonh.-ban és emlitsd ezt a fazont is. Lovaggá fog ütni😊))
Arról a dungiról az az emlékem, hogy a tetején ácsorgott egy redgard fazon és már készítettem a gyilkot amikor elcsodálkoztam míly békés. Szóbaelegyedvén kiderült, hogy õ az álruhás Zenithar (vagy Standhar) a kereskedõk istene😊))
Juteszembe (valszeg ez is spanyolviasz😊) a Bittercup quest item, aki master thief akar lenni vigyázzon rája!
Vidításnak egy kis sex!!
"Vivec összefeküdt Molag Ballal 8 nap és 8 éjszakán keresztül. És ekkor a Herceg hátulról feltöltotte (ez a turul módszer! há turul😊) a költõharcost a deadra vérével."
Vivec tanitásai, 14. szentbeszéd
Megvilágosodtam!!!!
Van egy magyar pop szülemény amiben elhangzik a "lélekgyönyör" kifejezés, sokáig nem értettem, most rábukkantam a forrásra. Hallgassátok áhitattal:
"Én vagyok a lélekgyönyör. Én nyomlálom Veloth dudváit. Veloth a középpont ami nem tartható. Ayem a síkság. Seht a végzet. Én vagyok a megfejtendõ rejtvény. E szavak fegyvereznek fel engemet."
Vivev tanításai, 13. szentbeszéd
Minden céh alapokmánya tíltja a céhtárs leölését. Továbbá Terana mamira szükség van a council tag/hortátor megválasztásnál is.
Az Áhitat percei:
"Hallgasd áhitattal Vivec szavait, amelyeket ötször mondott el öt módon. Erõsítsd hitedet a türelem kovácsmûhelyében. Vésd magadba az igazságtalanság képét. A Halál nem megsemmisülés; dicsõséggel magasztalja a lelket. A Hit mindent legyõz. Add át magad a hitnek. Jobb elszenvedni a rosszat semmint elkövetni akár egyet is."
Saryoni szentbeszédei elsõ szakasz.
Mágék és nem mágék! Felfedeztem egy 'iszonyú' táp gyûrût úgy, hogy közben a karim szívta a hatását. Telvani Terana használta és absorbolta a nyugalmi magickát. (Kicsit(??) bolondos a vénasszony és nem akarta felvenni az új szoknyáját.) Metód kéne hogyan lehetne lenyúlni róla úgy hogy életben marad és a karit sem rugják ki a Telvaniból?
A trauma Erik, az teszi a trauma. Nomeg a kisérõ szívinfarktus. Volt egy tanárom az mondta (mellesleg a belsõégésü motorok kopogás jelenségérõl és kicsit raccsolt is): Koegák! sok apvo pofon nem az mint egy jó nagy fvász!)
(bennem van ma a little evil😊))
A legszadibb viszont egy 1-es magni sebzés, mondjuk 60 sec-re targetre. Levitate, aztán ez a förmedvény rányom és széles vigyorral szemléli a csendes haldoklást😊)))
Saryoniról meg az juteszembe, hogy nagyon jó fej az öreg! Nemtom szoktatok-é az ALMSIVI-nek dolgozni és voltatok-é már patriarcha pozicióban. A legszimpibb nekem az idõs úrban, hogy õ is útálja(bár jól titkolja) azokat a gangos ordinátorokat😊))(ez kiderül a Hlaalu Dren-féle questbõl is).
100+100. Namostan csinján az idõvel szvsz., hiszen 2 db. 100-as vagy talán jobb egy 50-tõl 150-ig (miért is érdemes fejleszteni a luckot😊)) kigyûrése nem sokkal hosszabb idõ és lehet, hogy a paciens már az elsõre köszöni,de dolga van máshol😊))
Ja és közben mormold:
"Köszönöm, hogy alázatra tanítasz magasztos Vivec! Megtagadom a dölyföt és a hiúságot, hálás vagyok hogy létezhetem ezen a világon!"
(Saryoni szentbeszédei)
A Balmora-Suran közötti úton a Hamaya északi partján, Kumu földje. Vigyél magaddal vagy a közeli szigeten bányásszál muckot!
Én felszedtem egy csajt, aki egy szent helyet keres valami farm közelében. Hol lehet ez a hely? Már az agyamra megy a bige.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Hát nem tudom tényleg megtetted-é, de mindenkinek aki meg kívánja tenni ajánlom kösse fel a fehérnemüt. Mindenfajta dúrvulás és nehezítés nélkül is Õmagasztossága qrva kemény ellenfél (szvsz.min.1000 hp. és nagyon erõs tûzmágia), ráadásul nem NPC besorolásu és Mr. Dagival szemben neki van csapdázható lelke, ami az Azura-csillagba bele is fér (így állítható elõ a gama egyik legnagyobb értékü tárgya).
További hangulati kiegészítés, egy szadista naplója:
"Látnod kell az áldozatod arcában, szeme villanásában az elkerülhetetlen vég okozta csalódást és rettenetet. Érezned kell a mágiával lerombolt hús bûzét, hallanod a sóhajt amivel a lélek a Fátyol mögé távozik. Érezd egy pillanatra a fölényt, a gyõzhetelenséget, a mindenhatóságot, amely ha talmi is felébehelyez áldozatodnak. Target helyett használj touch spellt, nagy választékban áruházunk konfekció osztályain😊))))"