The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sipocz
Na lásd! az a "nem mondom ki", de hogy nem fórum az biztos!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

ollie
hehe, akkor nézz be néha a pc-s játékoknak leáldozott topicba..

Sipocz
Atyám, Atyám ez egy FÓRUM, egy tisztes hely és nem egy afféle (nem mondom ki!)

ollie
hoppá, azt hittem egy másik fórumban vagyok... 😄

ollie
így most már majd az email címedre is mennek az anyázó beszólások, ha nem vigyázol... 😄

lwb
Na, regisztráltattam magam... Úgyis sokat írok ide, akkor meg miért ne?

Sipocz
Miért feathert raksz bele, a forti.str. 5*-öset fizet!

Sipocz
A conju óriási dolog, valamelyik elmult napon számoltam be egy élményemrõl, nem az én karim csinálta hanem a fiamé. Vmi eszméletlen látvány fõleg ha sok a varázshasználó benne! Csak ne lenne ennyire mocsi drága magickában és skillben, kb. 50 skillpont kell egy 100%-os ghost vagy csonti elõhíváshoz.

Sipocz
Piáról! Mindig kerültem a dunmer kisüsti anyagot, de tegnap kénytelen voltam legyûrni egy greefet mert barlangászásban épp hordtam össze egyhelyre a cuccot és más épp nem vol nálam de bejött az overencumb. Nem is olyan nagy hátrány mert egy legyintésnyi restore agilityvel helyre nyomtam a karit és utánna még tudtam fordulni is egyszer😊))

ollie
akkor írj egy helyet (ami nem extra.hu) ahonnan direkt linkelhetek, és akkor holnapra olyan shotokat nyomatok be, hogy kettéáll még az agyad is

Sipocz
Vannak ezek a Tel xxx tornyok és mindhez van dungeon szint.
SadrithMoraban: a remeteség a csajjal aki az épitési fõvállalkozó,
TelFyrben: a corpussarium
TelAhrunban: rabszolgatároló
TelVosban: valami börtön, de van pár deadra tetü is
TelBranoraban: no ezt itt a kérdés! vmi deadrich-élõholt kompizició és egy hulla, amit nem lehet disposalni! Tudtok-é róla valamit??

ollie
el kell neki adni egy Wilkinson for women borotvát.
😄

Sipocz
Macsek! sajna semmi látvány. Áll egy meztelen cicalány TelBranoraban Terena mellett, de csak szõr,szõr,szõr...azért abból is sok ami sok😊))

Sipocz
Apám! nálam a balmorai pawnbroker úgy néz ki mint egy kanári: zárt netchsisak a fején, az egyetlen exquisite robe rajta és egy dwemer pajzs a báli legyezõje!

FREAK
thx!

Riszpekk

ollie
le kell mindenkit gyakni a környékeden!
muháháháháhá

Sipocz
BN!
Node nézd csak meg milyen áron über, már ami a magicka készletét illeti! NPC-kel szemben valóban nagy a fölény, de mondjuk egy ashdög (ghoul pl.) kisasol vagy nem veszem észre minden támadása szorzóval sebez. 40 az endu.-m és nem is fog nõni, 40-es szint kell a 200 hp.-hez, amit viszont mágikus viadalban elég könnyen lefaragnak.
Brühü-brühü, most sajnáljatok😊)))

FREAK
egy kis help kéne

felraktam a Tribunalt, megöltem a bérgyilkos, de hogyan tovább?

Riszpekk

Sipocz
Gondolj csak bele: lelopni egy storm attronach magicka készletét mielõtt elkezdene villámlani, húúúú...

Sipocz
BN!
Ne szégyelj bennünket, ekkora tárgyi ismerettel irongálj csak bátran!

Sipocz
BN!
Még egy "móka" ötlet:
Sajna, hogy sneakkel nem lehet ez áldozat inventoryjába juttatni(adni!!!) tárgyakat. Ha ez társulna az NPC-k "mindentmagamraveszekhaideadod" mániájával a sok értéktelen ruhával gyönyörû divatbemutatót lehetne tartani. pl.:ordinátor aranymaszkban elegáns zöld köpennyel😊)))

Sipocz
BN!
Közben, gamán kivül (mentés elõtte és visszatölt utánna), megkukkoltam és mivel viseli(!) a vénq... csak akkor lehet elszedni ha már bekrepa.

Sipocz
BN!
Jaja! Ezért javaltam a bluntot is, a hand-to-hand érdekesség, gyorsítja a szintlépést(növeleve a hp.-t) és roppant stilusos és NPC-k ellen "mókás", de nagyobb szörnyekre valóban nem szerencsés. Azért kb.skill 60-tól már a fatique leütése két kloff. Azt is megfigyeltem hogy bizonyos hp. leverés után a fatique regeneráció lelassul, így a delikvens fel sem bír állni.

én kezdtem egy monkot, de amíg a leggyengébb kis pici kukacot agyonkloffoltam kézzel, 45-rõl 46-ra felment a hand to hand skill, és alig sebeztem,+ még meg kell várni, amíg elfogy a fatigue.

War. War never changes.

Sipocz
BN!
Monkra:unarmored, hand-to-hand, blunt, restor, sneak, misztika, illúziók, alkimia, marksman, ???.
Kár, hogy a fortify-olt attributum nem hat közvetlen vissza vmi módon a skillre, lehetne chi-bõl harcolni😊)(fortify speed->körönte többször ütni, fortify agi->plussz védelem...)
Az alikima ilyen!, mindenhez jól áll😊))

Sipocz
BN!
Biza! utánna beszélj az oracle-val Ebonh.-ban és emlitsd ezt a fazont is. Lovaggá fog ütni😊))

Botond
bejelölte a térképen neked,ha minden igaz :-) jó messze van északkeletre a tóparton az út mentén
Sipocz
BN!
Arról a dungiról az az emlékem, hogy a tetején ácsorgott egy redgard fazon és már készítettem a gyilkot amikor elcsodálkoztam míly békés. Szóbaelegyedvén kiderült, hogy õ az álruhás Zenithar (vagy Standhar) a kereskedõk istene😊))

Sipocz
BN!
Juteszembe (valszeg ez is spanyolviasz😊) a Bittercup quest item, aki master thief akar lenni vigyázzon rája!

Sipocz
BN!
Vidításnak egy kis sex!!
"Vivec összefeküdt Molag Ballal 8 nap és 8 éjszakán keresztül. És ekkor a Herceg hátulról feltöltotte (ez a turul módszer! há turul😊) a költõharcost a deadra vérével."
Vivec tanitásai, 14. szentbeszéd

Sipocz
beillesztem az eredeti kifejezés:"psychopomp"

Sipocz
BN!
Megvilágosodtam!!!!
Van egy magyar pop szülemény amiben elhangzik a "lélekgyönyör" kifejezés, sokáig nem értettem, most rábukkantam a forrásra. Hallgassátok áhitattal:
"Én vagyok a lélekgyönyör. Én nyomlálom Veloth dudváit. Veloth a középpont ami nem tartható. Ayem a síkság. Seht a végzet. Én vagyok a megfejtendõ rejtvény. E szavak fegyvereznek fel engemet."
Vivev tanításai, 13. szentbeszéd

Sipocz
BN!
Minden céh alapokmánya tíltja a céhtárs leölését. Továbbá Terana mamira szükség van a council tag/hortátor megválasztásnál is.

Sipocz
BN!
Az Áhitat percei:
"Hallgasd áhitattal Vivec szavait, amelyeket ötször mondott el öt módon. Erõsítsd hitedet a türelem kovácsmûhelyében. Vésd magadba az igazságtalanság képét. A Halál nem megsemmisülés; dicsõséggel magasztalja a lelket. A Hit mindent legyõz. Add át magad a hitnek. Jobb elszenvedni a rosszat semmint elkövetni akár egyet is."
Saryoni szentbeszédei elsõ szakasz.

Sipocz
BN!
Mágék és nem mágék! Felfedeztem egy 'iszonyú' táp gyûrût úgy, hogy közben a karim szívta a hatását. Telvani Terana használta és absorbolta a nyugalmi magickát. (Kicsit(??) bolondos a vénasszony és nem akarta felvenni az új szoknyáját.) Metód kéne hogyan lehetne lenyúlni róla úgy hogy életben marad és a karit sem rugják ki a Telvaniból?

Sipocz
BN!
A trauma Erik, az teszi a trauma. Nomeg a kisérõ szívinfarktus. Volt egy tanárom az mondta (mellesleg a belsõégésü motorok kopogás jelenségérõl és kicsit raccsolt is): Koegák! sok apvo pofon nem az mint egy jó nagy fvász!)

Sipocz
BN!
(bennem van ma a little evil😊))
A legszadibb viszont egy 1-es magni sebzés, mondjuk 60 sec-re targetre. Levitate, aztán ez a förmedvény rányom és széles vigyorral szemléli a csendes haldoklást😊)))

Sipocz
BN!
Saryoniról meg az juteszembe, hogy nagyon jó fej az öreg! Nemtom szoktatok-é az ALMSIVI-nek dolgozni és voltatok-é már patriarcha pozicióban. A legszimpibb nekem az idõs úrban, hogy õ is útálja(bár jól titkolja) azokat a gangos ordinátorokat😊))(ez kiderül a Hlaalu Dren-féle questbõl is).

ollie
"...mert töredékes az ismeretünk..."

1. Korinthusiak 13. fejezet

😄

Sipocz
BN!
100+100. Namostan csinján az idõvel szvsz., hiszen 2 db. 100-as vagy talán jobb egy 50-tõl 150-ig (miért is érdemes fejleszteni a luckot😊)) kigyûrése nem sokkal hosszabb idõ és lehet, hogy a paciens már az elsõre köszöni,de dolga van máshol😊))

Sipocz
BN!
Ja és közben mormold:
"Köszönöm, hogy alázatra tanítasz magasztos Vivec! Megtagadom a dölyföt és a hiúságot, hálás vagyok hogy létezhetem ezen a világon!"
(Saryoni szentbeszédei)

Amiga
Köszi!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Sipocz
BN!
Olyan "töredékes" vagy ma Atyám!

Sipocz
BN!
A Balmora-Suran közötti úton a Hamaya északi partján, Kumu földje. Vigyél magaddal vagy a közeli szigeten bányásszál muckot!

ollie
Az Úr nevében
😄

ollie
öld meg
😄

Amiga
Vivecet valóban meg lehet ölni, de akkor a Tribunal végigjátszása nehéz lesz...

Én felszedtem egy csajt, aki egy szent helyet keres valami farm közelében. Hol lehet ez a hely? Már az agyamra megy a bige.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Sipocz
BN!
Hát nem tudom tényleg megtetted-é, de mindenkinek aki meg kívánja tenni ajánlom kösse fel a fehérnemüt. Mindenfajta dúrvulás és nehezítés nélkül is Õmagasztossága qrva kemény ellenfél (szvsz.min.1000 hp. és nagyon erõs tûzmágia), ráadásul nem NPC besorolásu és Mr. Dagival szemben neki van csapdázható lelke, ami az Azura-csillagba bele is fér (így állítható elõ a gama egyik legnagyobb értékü tárgya).

ollie
ÉN öltem meg Vivecet... szídta az anyám.
;D

Sipocz
BN!
További hangulati kiegészítés, egy szadista naplója:
"Látnod kell az áldozatod arcában, szeme villanásában az elkerülhetetlen vég okozta csalódást és rettenetet. Érezned kell a mágiával lerombolt hús bûzét, hallanod a sóhajt amivel a lélek a Fátyol mögé távozik. Érezd egy pillanatra a fölényt, a gyõzhetelenséget, a mindenhatóságot, amely ha talmi is felébehelyez áldozatodnak. Target helyett használj touch spellt, nagy választékban áruházunk konfekció osztályain😊))))"