The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sipocz
Nomeg motivál az is, hogy sokan jelezték, miszerint egy kukkot nem értenek ebbõl az egészbõl. Namost szerintem ez a gama több mint gyakás és lopás, ezért segítgetek meg mindeféle irodalmat is forszírozok. Fõleg kedvcsinálónak😊))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Én itt vagyok a cégnél bent. Itt nem lehet gama mert az annyira lekötne, hogy gajra menne a technika mert picit sem figyelnék rá. De itt vannak velem ezek a jó kis könyvek és egy kis fordítgatás felüdít a rendszer felügyelete közben. Ha ez nem lenne szvsz. elaludnék😊)

ollie
te amúgy bent a cégnél nyomod a gámát? vagy otthon lefordítod, oszt napközben nyomod a jónépnek? hogy is van ez?

Sipocz
BN!
Az áhitat ebéd utáni percei, hallgassátok két böfike között:
"Aztán sok év telt el Resdayniában és a dwemerek fõpapjai háborúra készültek amely eltörli Veloth népét. A hortátor férjévé lett Ayzemnek és elsõ szentje a Háromságnak. Vivec végül pihenni tért a harcból amelyet fiai és lányai ellen vívott és nem lehetett õt megtalálni. A hortátor kérdezte az õ asszonyát: Hol van Vivec az én tanítóm. Szeretem õt még akkor is ha ridegen bánik velem. Az õ perlekedései, ahogyan én hívom azokat, megváltoztatták egész országunk arculatát. Emiatt a nép sötétben növekszik. És Ayzem megbocsájtott az õ megzavarodott férjének és elmesélete miféle apró szörnyekkel csatázott a Háromság kardja miközben a dwemerek készítették bornzból való ostromgépeiket. A hortátor belsõ szemeivel látatta merre is található a mestere."
Vivec tanításai,31. szentbeszéd

Sipocz
Ja,Buckmoth.

Sipocz
Orvosi megfigyelés:
Vardenfellben gyakori a hexencsúz és a lumbago, de nagyon ritka az asztma.
Indoklás:
A barlangokban hûvös van, gyakori a vízmedence vagy egyéb vízfolyás, takarót vagy más melegítõ eszközt nem találtam.

Sipocz
Élmény:
Elzavartak a légiósok hogy hoznék vissza egy kesztyût ami a Dren-lányé és illetéktelen kezekbe került. Tüchtig kis barlang a Sheog-ban, bent balra 1 boszi és az õ bonewalkere + 1 storm atrronach + 1 ebony gólem. Én magam hozzáadtam a bulihoz 1 dremora (Gothren ajándékából) + 1-1 mindenféle attronach (Aryon helperjébõl) + összesen 4 db apróbb summon (ghost,scamp..) kézbõl. És 36-os szintem ellenére 2 -szer volt load gama. Haver ekkora bulin még nem voltam😊))

Sipocz
Belegondoltam és ment az agyam! Képzeld, hogy azt a 400-500 manát alvással kellene visszaszerezni! Olyan lenne mint a maci, egy kis lomotolás aztán téliálom😊)

Sipocz
Nopersze akkor amikor a fiaimmal összeülünk "kockázni"😊)))

Sipocz
De! mindez nem uralkodhat rajtam! Sion Dor vagyok ez elf íjász, da Naga vagyok Dreina felszentelt lovagja, Rangar a törp a hegyek fia, Sutter a tûz védelmezõje és Vendel a titkok tudója, a mágia hercege😊))))

Sipocz
Eccerû (sz)ámitástechnikus, bár mostanság mint supervigyor lomotolok😊))

Sipocz
BN!
Az áhitat percei következnek, viseljétek méltósággal:
"Midõn meglátták urukat Veloth fiai felderültek. "Öröm nékünk, hogy szolgálhatunk Téged!"-mondták. Vivec elmosolyodott ezen a bátorlelkü beszéden és megidézte az ünneplés démonait, hogy megtartsák a gyõzelem ünnepét. Nagyszerû formája volt ez a szeretetnek és kötelességnek a behálózott szörnyek körül és Vivec volt középen mint a nász hajdísze. Nevetett és rejtélyes tréfákat mesélt és vezért választott a három ház szövetségének és megszületett az új rend. "Ti lesztek örökké az én Jókedvû Fegyvernökeim (Buoyoant Armigers),"-mondta."
Vivec tanításai,24. szentbeszéd

ollie
aha, csajszit elvittem ahova akart menni, cipõ fel, anyázás, cipõ elad...

Sipocz
BN!
Májerkodás: utazgatások Vardenfellben
Sanca pontosan mondta azokat a mágiákat amelyek megkönnyítik az utazgatásokat. További nagyon hasznos dolog a GOM teleport rendszere, minden ház térkapun kapcsolódik a másik 4-hez és a viteldíj sem valami egetrengetõ. A következõ, még mindig mágia alapu utazgatás a dunmer erõdök un. propylon kamráin keresztül. Külön feladatsor fellelni az un. indexeket amelyek belépési engedélyt adnak a térkapuba, minden propylon csak a saját indexével vagy egy un. mesterkulccsal elérhetõ. A mesterkulcs questet valamelyik patch hozza a játékba. Megjegyzendõ, hogy minden erõd csak a szomszédjával áll kapcsolatban. pl.:Hogyan jussunk el egyszerûen az urshilakuktól Balmorába és vissza-> szükséges hozzávalók propylon indexekbõl Andasreth, Barendash; mark, recall, almsivi itervencion. Lássuk az utat: Urshi.Campban mark, almsivi interv.(eljutsz Gnisisbe), átballagsz a folyón D.-felé Barendashig, Barendash propylon Andasreth felé, Andasreth propylon Hlomaren felé, Hlomarenben kijösz a kamrából az exteriorba és almsivi interv. máris Balmorában vagy; visszafelé sima recall; Gnisiben kellett gyalogolni délre kb. 5 perc😊))) Természetesen vannak technologizált utazások mint a siltstrider meg a hajók (de ez a folytonos gyomorforgató ringás nekem nem tetszik😊)). Nagyon fontos, hogy a térkapu használat után át kell váltani exteriorba az un. intervenciók használata elõtt. pl. Balmora->Ebonheart esetében ha GOM-ból át Vivec GOM-ba, ha a megérkezés után még a céhházban nyomod a divine interv.-t visszavisz a Moonmoth-ba, de ha kiballagsz a Foreign.torony exteriorba a divine intev. már Ebonheartba visz.
(egyszerû igaz??😊)))

Factor_007
és még legalább a acrobatics is növekszik
Túl bonyolultak nekem ezekaz izék 😊

Factor_007
egyszerübb ha gyalogolok 😄

lwb
minek rá költeni a manát, amikor fillérekért belepakolják egy szimpla greater soul gemes ruby amulette-be.
meg azt a 20-as myst. is össze kell szedni. az én zúzós karimnak még mindig csak 7-es... 😊

lwb
esetleg ha összejön némi pénz, tegyed bele egy-egy amuletbe a a recallt és a markot. nekem minden karim ezt teszi, amint van rá pénz. a markba elég egy pici lélek is, úgyse használod túl gyakran.

Factor_007
ott tartok hogy az ashlendereknél vagyok ez a nerevarine cult miatt csaj mondta nem én vagyok az 😊. de be kell szereznem a proféciákat ami balmoraban van tahát kutyagolhatok vissza oda ami mint tudjuk nincs valami közel. szal a kérdésem az lenne hogy milyen modszer van arra hogy kicsit meggyorsitsuk az utazásainkat. olvastam vhol egy csizmárol amivel gyorsabban közlekedhetünk (csak nem tom hol) és hozzá kell valami cucc a vakság ellen. Kérdés hol találhatom meg ezeket a cuccokat.

lwb
köszi nem. 😄

az én pici gépemen meg se nyikkanna... azért kösz.

ollie
ne aggódj. mikor gyarló tested nem bírja tovább, benyomjuk lelkedet valami virtuális valóságba, oszt mehet az igazán kircsi szerepjátszás.
😄

lwb
ez ugye nem a német verzió?

Sipocz
Méginkább irigyellek! Biztos vagyok benne, hogy igazán jó kivitelü szg-s fantasyt fognak készíteni a század közepe táján. Biztos, hogy valami P34-es gépre geforce58-cal szerelve.

ollie
hoppá...
egyetem?

Sipocz
Biztos a "portalan hûség" meg a "nyár sója"😊))

ollie
nekem "csak" 11 éve

Sipocz
Irigyellek, nekem is vége van a sulinak...már 23 éve😊))

ollie
a lihegésrõl és zihálásról más jut az eszembe...
😄

ollie
ez a mai fiatalság...

ollie
pezsgõ fiam! pezsgõ!

Sipocz
Sõt! Erre a jelenségre van valahol egy bedúrvító mod, noha nálam nem müxt rendesen. Állitólag egy bizonyos fáradtsági szint (kb. 10%-od van a fatiqueból) már egyre kevésbé látsz, mintha "vérköd" ûlne az agyadra, mellesleg liheg a kari és zihál.

Sipocz
2002.08. hó közepén installáltam a gamát, így Szent István ünnepén valszeg tortával a tányéromon és kedvenc ásványvizemmel poharamban fogok leülni hozzá😊))

Sipocz
Te osztod be az idõt vagy az oszt ki Téged??

Sipocz
Az az a valami amit a nyár sójával kell fûszerezni😊))
Az akutális fatique rátád (mennyi van osztva mennyi lehet max.) minden cselekvésedben a fegyverforgatástól a tárgykezelésen (pl.zárnyitás) át a varázslásig mindenre hat ilyen-olyan mértékben, minnél "finomabb" egy tevékenység annál inkább (próbáltál már fárádtságtól remegõ kézzel kinyitni egy lakatot??😊))

ollie
kérdés:
milyen hátrányokkal jár, ha atom fáradt vagyok?
csak a találati esély-re hat ki?
olyankor is nõ az agility?

ollie
nem akarom megtudni mi az a "portalan hûség".
😄

Sipocz
Szvsz. a párhuzamok annyira igazak amennyire nem!
Ne itélj meg senkit, csak ha már néhány mérföldet bejártál az õ cipõjében!! (ma és most qrvára bölcs vagyok😊)))

Sipocz
Pl:nincs az a breton férfi akit meg tudnék dicsérgetni😊)), de egy breton (nõi) szépség azzal a harmatos "mindig-ma-van-és-most-és-csak-neked-vagyok-szép" frisseségével....hümmm

Sipocz
BN!
A MoragTong tagjainak, hallgassátok áhitattal:
"És aztán Vivec visszavonult a rejtett helyre ahol megtalálta a Morag Tong sötét anyját, asszonyává tette és feltöltötte õt a portalan hûséggel amit megízesített a nyár sója. Õ lett a fekete királynõ, üvöltõn élve száz gyílkos gyermekével, ezer gyilkos karral, és százszor ezer gyilkos kézzel, mint egy óriási mozgó cselekvése a döfve-ölõ-nevetésnek a sikátorokban, palotákban, mûhelyekben, városokban és rejtett csarnokokban."
Vivec tanításai,22. szentbeszéd

Sipocz
Nincs! Ha nem tudsz sneakelni eléggé, akkor:
1. folyoson gatyára vetkõzz, dobj le mindent
2. lépj be, nyúld le, lépj ki, dobd le
3. jön az ordinator, fizess és öltözz, vedd fel a receptet
ui.:ha nincs nálad lopott holmi nem kell az 1.

ollie
anyázás helyett apázás
😄

ollie
Ja... 😄

Sipocz
Atyám tudhatnád, hogy Téged csak úgy, hogy "Atyám" !

Sipocz
Jah! a breton nõk!! a filigrán termet, az alabástrom bõr, az energikusság, a magas mágiarezisztencia, ah és oh....😊))

ollie
Nem vagyok az apád!
;DDD

Sipocz
Apám! többször végigolvastam a Vivec tanításai 21. szentbeszédet és meg kell álapítanom, hogy visszamegyek Saryonihoz bibliaórákra mert:
1. vagy én nem értem mi a p...át akar mondani,
2. vagy a pasas(vagy spiné?) úgy be volt nyomva mint egy csacsi és a deliriumban irongált valamit.

Sipocz
De amikor olyan szép a haja, a szeme, a bonmoldvérten keresztülsejlõ pompás idomok, a hófehér pofika, cseresznye ajkak.....😊)))

Sipocz
Hát így marad a hent és lehet hogy nyakadba kapod az egész balmorai GOF-ot. Szegény (nyugodjon) Tûzszemü! még élhetett volna😞(((

Sipocz
Ez a "Hides-His-Eyes" alias ez nálam eleddig nem reagált sem így sem úgy. Namost lehet, hogy a persu nem elég magas vagy egy korábbi fázist rontottam, de ha csak a twincsilámpcsi repu nõ akkor nem oly nagy a hiány. Köszi!

Sipocz
Spoiler volt és elszóltam magam, bocsi!!
Az én megközelítésem a tolvajházi rendezés volt, onnan tudtam a Bittercupról. Hogy Percius miként rendelkezik magában azt nem tudom, de nálam elfogadta Stacey rendezési javaslatát amit sikerrel kiviteleztem. A végén Hrundi és Pirosfej életben volt, én voltam a kulbfõnök és Percius az ügyvezetõ😊))