The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg kellett szereznem a Black Jinx gyûrût a Telvaniban és sajna ez egy MoragT-s céhtársnál volt. A kötelezõ "udvariaskodás" után rámtámadt a fazon és szolid ökölharcba kezdtünk (fight with honor!!). A meccs hevében leestünk az emeletrõl és egy másik céhtárs semmiként nem zavartatva magát képes volt bemászni a pofonviharba, úgy hatott mintha érdekelné a technológia. Az érdekesség, hogy szvsz. az ellenfelemtõl kapott is néhány maflást, de fel sem vette. A karim meg nem gyõzött helyezkedni, csak meg ne üsse ezt a bolyongó õrültet. Jó hosszú menet volt😊))
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Van egyfajta restoracio scroll, ami úgy emléxem 10-zel túrja fel az attack-ot bármire amivel támadsz.
Halgassátok továbbra is áhitattal:
"És akkor Vivec elkûldte a hortátort hogy faragná meg a Hazug Követ az õ fejszéjével. Akkoron Nerevár békét termete vala a tolvajok délcsillaga és a harcosok északcsillaga és ama harmadik sarkcsillag közöt amely úgy növekede fel, mint Magnus napjának tanítványa. Eme csillagok vörös tekintetet adtanak néki, hogy õ jobban megkereshesse ama Hazug Követ amelyik a Rejtett Mennyekben hever."
Vivec Tanításai, 33. szentbeszéd
(lehet tippelni: Mi lett a Hazug Kõ sorsa?)
Szídtam is rendesen. ;D
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A problémám még az ,hogy egyszer sem használtam a játék alatt FortifyAttack –ot ezért gõzöm sincs mi a kevés és mi a sok valamint ,hogy hoz e valami érezhetõ változást. Esetleg még ha tudsz segíts ebben is (PL : egy DaedricAxe –nál : 15 egy átlagos kardnál : 10 egy törnél vagy hasonlónál : 5) persze ezt mind úgy képzeltem el ,hogy arányosan megy le a skill bonus is (tõrnél kicsit ,baltánál sokat).
Ím szozatot hallottok, hogyan lehet egy isteni átkot nemzeti büszkeséggé avatni. Az áhitat ebéd utáni percei:
"Veloth népe a bõrszíned a sötétség terhét fogja hordozni, az én ivadékaim hordozzák azt. Emlékezzetek arra amit Boethiah kért, hogy viseljétek a fájdalom színét. Hogyan fejezhetné ki máshogyan a nép kivonulását az életbe, mint fájdalommal?"
Vivec tanításai,32. szentbeszéd
A harcrendszerek többségében a kétkezesharc levonásos móka és szvsz. így is van rendjén. A körönkénti kétszeres sebzés lehetõsége csak akkor válik kiegyensúlyozottá, ha a találati valószinüség lecsökken. Kétkezesharcra javaslatom: jobbkéz -15 balkéz -30 , amit lehet lefaragni bizonyos konvenciókkal úgymint acrobatika, security, rövidebb fergyver......
Ha mostan ez csak amolyan pótszer, akkor kizárólag a sebzést növelje egy tõrszúrásnyit, de a találat esélyét rontsa 5% skill minusszal😊)))
Plíz ötleteket minél többet ! Elõre is köszönöm !
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ja! szóltatok, hogy az acél meg a nordic is megüti a másvilági dögöket. Nemtom nálam még mindig és egyértelmüen az ezüst a választó, azaz az elsõ massza ami ilyesmire képes.
Más!: a srácom tegnap összerakott egy redgard "paladint" (lovag némi misztika és gyógyítás együtt), láttátok már a redgardot "adrenalin rush" alatt melózni??hihetetlen mire képes😊))
egyébként én is, csak azért nézek néha ide, hogy ne gebedjek meg.
A conjuration mindközül a "legriasztóbb" mágiaosztály, de messze a legelegánsabb megoldások forrása. Kereshetsz tuti fegyvereket és páncélokat, de nyomába sem ér a boundolt cuccnak. Az elme felett átvett irányítással a legnagyobb kányát is a magad oldalára állíthatod, király amikor egy dominált nixhoundnak odaszólhatsz, hogy "gyere puli megyünk vadászni!"😊)). Az élõholt- és démonidézés élményben és látványban csúcs, soha ne gondolj arra hogy csak egy dremora lord vagy egy goldennyanya a legmegfelelõbb. Mivel iszonyú drága a mûsor érdemesebb tartani a "hosszúság az erõ felett" elvét, sok pici summon (ghost,scamp,bonewalker) jobb és fõleg biztosabb mint egy nagyágyú. Az idézés stabilitását növeli ha nyitásként bedobsz egy laza fortify willpower löttyöt és nagyon jó formáció a rejtõzködve megközelítés (sneak,chameleon,invisibi.) és idézgetés közbeni hátrálás mert így van hely az idézett dögnek is és egyre távolodhatsz a veszélyes forgatagtól. A legerõsebb idézõ artifikák a Telvani házban kaphatók ajándékba vagy szerezhetõk be (jó sok drakesért).
kipróbáltam a conjuration-t, jó. megídéztem egy egyszerû lényt, és míg én a boszit nyestem le, meg menekültem egy harcos elõl, addig õ a 3.-at gloffolta. Hagyományos módszerrel nem ment volna, de az új idézgetéses módszerrel ment.
Ön se hagyja ki, mert ídézéssel még a mosógép is tovább él! 😊
ez itten nem a reklám helye, meg én sem kapok érte pénzt, de ha érdekel megérdeklõdhetem neked a konkrét eljárást és megírhatom - de csak emailben.
Hivatalos, fõleg Bethaesda plugintól, modtól soha ne várj durvítást. Tartsd szemelõtt, hogy ez a gama széles fogyasztói réteget céloz, nem mindenki úgy viszonyul hozzá mint e topic lelkes tagsága. Van olyan rajongó (és fõleg vásárlója a programnak), akinél mig eljut az ingerület a buksiba és megtörténik a reagálás már éppen félhóttá lett karija a kányák csapásai, mágiája miatt, standard beállítások mellet is. Tehát a javallat mint Sanca írja a 11186-ban és hajrá😊)))
nekem is van übertáp karim (kettõ is: egy dunmer harcos és egy dunmer assassin, mind2 pár szinttel 40 alatt). harcosomat pl. nem lehet megölni a sok constant restore health meg ilyesmi miatt. otthagytam almalexiának, de szegény öreglány nem tudta 50% alá verni. 😊
én nem harci kihívást várok a bloodmoontól, hanem új tájakat, érdekes helyeket, jó storyt.
War. War never changes.
pedig sok game volt már kint, miután arany lett, de mielõtt még hivatalosan megjelent volna. ez úgy láccik nem olyan game... 😞
ha lesz insane-en, akkor írok majd ide, mert aztán várható máshol is.
De mondjuk ezt egy gyári fegyverrel nem lehet megcsinálni mert összevissza áll a kezében ,nem ott fogja ahol kéne STB.
Úgyhogy a 2ik kézbe fogott fegyverek olyan modellekre épülnek melyet a készítõk direkt ezért csináltak.
Én csak próbáltam minél többet begyûjteni belõlük ,de a létrehozásuk a készítõk érdeme !
legalábbis insane-en nincs. és ált. õk a legelsõk Mo-on. (fizetõs ftp server)
kb. óránként nézem én is... 😊
szerintem holnap-holnapután már fent lesz valahol.
amúgy hogy csináltad? készítettél TES-sel egy új pajzsot és egy kard rajzát (texture+poligon) adtad meg neki?
Két problémám van :
- Mit adjon a második fegyver ? Védelmet csak nagyon keveset az tuti. A Speed és a FortifyAttack között gondolkodok. Vagy ne adjon semmit meghagyva ezzel a játékosnak az enchant -olás lehetõségét ?
- Valamint a súly is kérdéses bizonyos nehezebb fegyvereknél (úgy terveztem ,hogy egyezni fog az eredeti fegyverével). De ez egy DaedricWarAxe –nél problémás mert ki akarna egy 72kilós pajzsot cipelni ami még védelmet sem ad.
Szóval ha bárkinek ötlete van ezekkel kapcsolatban az légyszí mondja !
lwb : ezt pedig direkt neked fényképezgettem mert egy néhány héttel ezelõtti hozzászólásodban olvastam ,hogy hiányoltad a kétkezes harcot(igaz ,hogy ezek csak pajzsok ,de legalább az érzés megvan).
DonnieBrasco : Igazán nincs mit KB. 30mp -et "dolgoztam" rajta
vmelyiktõl (lehet, h. nem a niggertõl) egy pajzsot kapsz, amibõl a Craftsman's Hallos ork kiszedi a kard darabkáját. a többi az szimplán egy karddarab.
1. almalexia adja
2. múzeumban, 2-3 másik cuccot kell vinni neki cserébe. van egy könyv a múzeumban, abban benne van, mely tárgyakat keresi (pl. chrysamere kard)
3. Helseth király néger (ehem... Redguard) testõrénél, akitõl akkor kapod meg, amikor a storyban eljutsz oda, hogy Helseth medkér rá, kûzdj meg vele. Ehhez persze dolgozni kell a királynak elõtte.
NPC-k, élõholtak, mesterséges lények lelke nem börtönözhetõ be.

War. War never changes.
Ha esetleg nem akarsz szórakozni akkor itt a gyûrû.
Dagon Fel, The End of the World 2.emeletén az egyik kerek faasztalon egy fatálban megtalálod.
Miután felvetted javaslom ,hogy ments ,lépj ki a játékból és kapcsold ki a plugint (ettõl a gyûrû még nálad marad). A következõ indításnál természetesen hiányolja a plugint ,de miután újból mentesz a következõ betöltésnél után már nem hiányolja.