The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
A spell absorb a formázott, felédküldött mágiát fölözi le; a magicka absorb a tárolt, nyugalmi mágiát szlopálja át. Az elõbbi a járható, az utóbbi a hasznosabb út.
War. War never changes.
War. War never changes.
az azonosító igy bezárva idézõbe, a lény egyedi azonosítója a gamában, ezt vhogy ki kell tudnod, én eddig Esztit raktam csak vissza a balmorai GOM-ban;
1->hány darab ilyet akarsz visszatenni, képzeld írsz 20-at és jön 20 sárkánylovag szemben az arénában😊))
20->ennyi távolságra Tõled
1->elém, ez az irányjelzõ, mármin hogy hova
egészségedre!!😊)))
õ a kedvencem. sokat szaladgáltam vele annak idején a monszták elõl... meg mire megzúztam vele almalexiát...
Ez nagy újdonságként hat rám! Biztos, hogy nem spell absortion? És Molag Marban hol? Templom?
War. War never changes.
War. War never changes.
Eddig a max védelem a DaedricWarAxe –nek van és pillanatnyilag ez is csak 20 ami meg sem közelít egy normális pajzsot ,viszont még így is annyi mind egy DwemerShield.
A FortifyAttack/SkillMínuszt egyelõre 2/1 -nek terveztem tehát ami 20attackot(ezt gondoltam maxnak) ad az 10-et vesz el a short,long,axe,blunt –ból (egyszerre mindbõl). Ha sikerül(nem biztos) akkor mindezt scriptbõl megoldani és akkor megmarad az enchant lehetõség is. Semmi sem végleges.
A fõ probléma még mindig az ,hogy azt a bizonyos dolgot nem találom amiért érdemes lenne használni az adott tárgyat egy pajzs -al szemben. Ha ezzel nem fogok elõrébb jutni akkor valami olyan megoldás csinálok amit lwb írt ,tehát meg fogják közelíteni egy pajzs tulajdonságait szinte mindenben.
0-a és a játékban nem jelzi a besorolást attól még light marad.
Magát a block képességet pedig csak pajzsnál sikerült elõállítanom.
Mivel nem játszok csak unarmored figurát(kat) szórakoztam vele én is :
Olyan ötleteim voltak ezzel kapcsban ,hogy mondjuk az adott pajzs adna x-et unarmoredre ellensúlyozva ezzel a besorolás miatt veszített értéket. De ez se jó megoldás mert ugye a fejlõdés miatt lehetetlen ezt 0-ra kihozni.
Azért ha bármilyen megoldást sikerül csinálnom azt jelzem.
van egy 3 megás, egy 30 megás és egy 46 megás. ez a strategy guide nincs sehol ... 😞
És végül a 36 tanítás 29. részének megfejtése, ezek már nem az áhitat percei, de a bosszú nyitánya lehet. Hallgassátok dühösen Nerevarinok:
"Nem született istennek. Sorsa nem vezette arra, hogy elkövesse ezeket a bûnöket, szabad akaratából választotta ezt az utat. Lopta az isteni létet és megölte a Hortátort. Ezeket Vivec írta."
War. War never changes.
mit szoktatok "kockázni"? a soraidból én m.a.g.u.s.-ra tippelek.
a legtöbb enchant a daedric great shieldbe fér a játékban. ezt nehéz ellenpontozni, de legalább törekedni kell rá.
nem azt mondom, hogy tápra csinálja meg, hanem hogy illeszkedjen a játékba és adjon valamit, ami ellensúlyozza a hátrányait. mint a kétkezes fegyvereknél. azok jobban sebeznek, de nem tudsz pajzsot használni. ez az ár. itt is kell valami hatás-ellenhatás/ok-okozat dolog (hamár úgyis Mátrix 2 láz van, akkor legyek stílszerû 😄DD )
a 2 long blade-es harc pedig ízlés kérdése. van a "szakirodalomban" példa erre is.
Ha megoldanád, hogy a balkézre való rövidfegyver(akát egy nyamvadt tõr is lehetne) egy páncélosztály besorolás nélküli parry-t tudna biztosítani, amolyan blokk pajzs nélkül és nem is lehetne vele támadni az egy ÓRIÁSI dolog lenne!!
tippnek: az anyagtól függõen adjon egy kicsit kevesebb védelmet, mint az azonos anyagból készült pajzs (tehát kisit legyen rosszabb nála, kicsit!). emellett annyi fortify attacket adjon, amennyit levon az adott skillbõl. vagy annyi speedet adjon, amennyit levon a fegyver-skillbõl.
a lényeg, hogy legyen értelme felvenni, használni.