The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és én nem így fogok tápolni, csak azt akarta mondani, hogy milyen könnyû elvileg gyorsan fejlõdni.Skeleton championt lehet idézni?

War. War never changes.

azért mágussal teljesen más a játék mint harcossal vagy assassinnal

War. War never changes.

Sipocz
Vigyázz! a kódolt üzenet TelFyrbe😊))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Feloldozást a bûnödre (lásd:tréner használat) megadom In nomine Vehk at Ayzem et Seth! Penitenciaként naponta legalább 30 percet kell gamálnod a Morrowinddel.

Sipocz
Csak etikusan! És az ÚT a fontos!
Bevallom az ezt megellõzõ karikkal jártam magam is trénernél, fõleg azért mert beléptem mind a három nemesházhoz és szerettem volna szinkronba tartani a karriereket. Aztán manapság felhagytam eme merev nézettel és "lelkiteher" nélkül már nincs szükség trénerekre.

😊 amúgy lehetne már vagy 40000 aranyam 1. szinten, ha galbedirtõl ellopom a lélekkristályokat a bet with albedir c. ajira- küldiben, és eladom a creepernek. Ez viszont furcsa. Utána meg a 40000 aranyból pillanatok alatt kiképezném magam, és 1 óra játék után vagy 15-ös szintû lennék...

War. War never changes.

Sipocz
Már kezdtem megrémülni, hogy a fénysebesség túlléphetõ és Einstein félredumált😊))

jaj, 10 perc alatt evoker nem warlock bocs

War. War never changes.

Sipocz
Aspiránsról 10 perc és warlock!!??

nekem a nevem is az, és kb. 10 perc alatt lettem warlock, de ez nem kamu

War. War never changes.

Sipocz
Szvsz. ez a szép az ilyen sóvárgásba mint itt ez a Blúdmún, hogy ez a szakasz hosszan, napokig tart. Aztán ha megvan, akkor csak egy nap és már nem is kell annyira. (bizonyos szexuális párhuzam tettenérhetõ😊)) Lehet hogy a sóvárgás nagyobb "lélekgyönyör" mint a használat😊))

Sipocz
Ajaj! Alig végzed be a Mount Kand-ot(imp.cult) és már mehetsz is a Mount Kand-ba(Ajira)😊))

A FILMBEN "SZUPERMENT JÁTSZIK"-nak fordították. Ja és a rendszáma: Warlock

War. War never changes.

Sipocz
Van "cloack" plugin, de bánatosan gyengusz, olyan mintha egy légterelõt viselne a tag😊) Sajna a GIANT2-be is beépítették és így az ancient vámpir olyan mint egy pléhdenevér😊))

Sipocz
Juteszembe! Megcsinálta-é már valamelyikõtök a Sheogorath "deadraherceg-questjét"? (vmi evõeszközzel kell leszúrni egy dögöt😊))

Sipocz
Rendszámot adsz neki?

na most jöttem sikeres kreszvizsgáról, ezt megünneplem pl. a varázslóm fejlesztésével 😊

War. War never changes.

Sipocz
Mizújs Eric? Meg van már a Maran amu. meg a Stenda. belt?

miért? már párszor kinyírtam, tudom hogy kell. és egyáltalán nem bonyolult

War. War never changes.

nemtudom😞
Nehéz feltörni....
Sipocz
Már utasítottam a Biztonsági Tanácsot az ügyben, nyugi!

Sipocz
Még annyi, hogy ha AldDeadrothban kivégeztél mindenkit probléma lehet majd az Ahemmusa ashlanderek kérését teljesíteni mert nem lesz kivel megegyezni. Bár lehet hogy így is menni fog.

Sipocz
BN!
Sheogorat shrinéjének semmi köze Azura questjéhez.
Azura küldijét már sokszor leírtuk és ezt érdemes is megcsinálni. Sheogorath questje tudtommal Vivecben inicializálódik és magam még soha nem csináltam de már hallottam róla(úgy vagyok vele,hogy dilinyos deadra dilinyós questje nem izgat fel fõleg ha a jutalom nem illik a karim profiljába).

Sipocz
BN!
Ne rohanj, nyugi! Hosszú még innen az út Mr.Dagihoz. Cossadestõl kérd ki egyszerûen a következõ parancsot.Nyílván Nibani megadta az elsõ két töredéket a próféciákból, elõször ezeknek kellene megfelelni. Az"Idegen" cimü töredék nagyjából minden karira ráillik, a "Hét látomás" pedig körvonalazza a várható megpróbáltatásokat és elvárásokat.

Reggelre kinn lesz nyugi!
én a 45ös assassinommal még el sem kezdtem a fõszálat, a morag tongnal grandmaster vagyok, a fighters' guildnál defender vagy warder, nem is tudom, a thieves guildot meg hanyagolom, majd azt is folytatom. Úgy érzem, hogy a fõgonoszt simán ki tudnám nyírni (dagoth uhr-t) nemrég egy vámpír volt valami 5 nyíl meg a kivégzõ black hand dagger szúrása 😊

War. War never changes.

Bandew
Mé mikó lesz?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CS@
Szerintem ez még nem megoldható ,de tényleg jó lenne ha tudna vele kaszabolni.

Factor_007
nos megint kérek egy kis spoilert 😊
ott tartok hogy az ashlandereknél a sámánnõ elküldött a próféciákat keresni. namost balmorában a könyvesnél nem voltak ezek a prf.
se vivecben jubasha-nál (vagy mi a neve) a guruba az van irva hogy menjünk caiushoz, és õ elküld egy másik küldire és hosszú tevékenységek után megkapjuk majd vkitõl. Nos nekem nem akarja ezt a küldit megadni. mit csináljak vagy mondjon vaki egy helység és egy árus nevet ahol lehet ezeket a könyveket kapni. Kösz

Bandew
Az jó lenne ha valaki létrehozna egy rendes, profi kétfegyveres modot.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CS@
Ja legfeljebb blockolni (mondjuk ez hasznos lehet).
Mivel tényleg nincs ötletem hozzá marad az ,hogy megközelítik egy pajzs tudását(+fortattack –skill).

Bandew
csak hogy úgy nézzen ki minthe két fegyvered lenne, de szart se tudsz vele csinálni.

CS@
Na végre sikerült !
Akkor azt megtudtam oldani ,hogy a második fegyver enchantolása megmarad a játékosnak.
Még mindig nincs meg viszont az amiért érdemes ezen tárgyakat használni egy pajzs helyett.

lwb
hát az, hogy neki is van strongholdja. 😊

Sipocz
Bár egy elf(mer) 80 évesen még igencsak kölyök😊))

Sipocz
Tamriel földjén csak úgy száll az idõ😊)pl. Vivec (itt még csak egyszerûen bárd) épp ebben a sorozatban évõdik Almalexiával (Nerevar felesége csupán) a háboruról hogy, "Nyolcvan év után, nincs aki elképzelné hogy egyszer csak vége." Azért 80 év háború nem semmi egy nyomulás😊))

Sipocz
2920, The Last Year of the First Era

ollie
úgy értem: keveset játszok a morrowinddel. igazából egy zsák eredeti gyári játékom van és még csak kb 10%-át játszottam végig. nem azért mert nem alig játszok, hanem mert tényleg olyan sok játékom van. na meg e mellett dolgozok és más elfoglaltságaim is vannak.

ollie
nekem csak kezdõ karijaim vannak. nagyon kezdõ vagyok a játékban, ráadásul mostanában ritkán játszok. de azért nagyon érdekel a téma. majd lassan rászánom magam, hogy komolyan belevessem az egészbe (lehet hogy ezért nem hiányzik még a blood moon 😊))))

Eh, mellényomtam, a 494-esre ment a válasz.
ollie
😄DDDDD
egy kis vidításnak, jöjjenek képhegyek???

ollie
jó! király lesz! 😄

lwb
olyan "kéz kezet mos" alapon. 😄

lwb
köszi! cserébe én is sajnállak téged. 😊

szerintem sajnáljuk mindannyian kölcsönösen egymást! 😊

ollie
mindenkit rohadtul sajnálok 😄

ollie
sajnállak téged is

lwb
engem is lehet sajnálni. én is nyomogatom a refresht, de semmi... 😞

most már feladtam a reményt, hogy 6-a elõtt vérfarkast aprítsak. 😞

Egypárat láttam, de úgy tûnt, összefüggés van köztük és összeállnak egy történetté (pl. az egyik kötetben a király szeretõje szerepel, egy másikban a bátyja). Úgy döntöttem, ha meglesz az egész, egyben elolvasom, de még nem jött össze :-(. Ugyanígy vagyok a Dance in fire-rel meg a Mystery of Talarával is.
ollie
szegényke... sajnállak 😄

ollie
és nem fûszeres hanem hentes...
bár az van dögivel a Morrowindben is 😄