The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sipocz
Eljövend majd a kor midõn a sarki fûszeres kilóra méri és megkérdezi maradhat így vagy vegyek le belõle. Bár lehet, hogy ez nem Vérhold, hanem véreshurka?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

SPOILER

A palotában az imerpial kultosoknál láttam, de mintha almalex templomában is árulnák.
Sipocz
Nagyon tuti sorozat még 12 kötetben a 2920, az elsõ kor utolsó éve cimü. Nagyon jó érzékkel elõadott pillanatfelvételek sorozata.

Sipocz
A srácaimnak is szoktam mondani, hogy a gyûjtõmunka mennyire fontos😊)

Ha legközelebb komolyabban nekiállok, a Vivec bibliájának 36 kötetét fogom megpróbálni összevadászni :-).
Kösz az elismerést, de nem teljesen jogos. Pár tárgyat leírás alapján találtam meg, sõt két karit vissza is kellett hoznom, mert Vivec alatt elrohadt pár amulett a gazdája hullájával. Mondjuk van 2 olyan is közte, hogy békésen álldogáló NPC zsebében rejtegeti, és se quest, se más nem utal rá, hogy nála van.

A quest jutalma a dicsõség :-), a fortify skill hatást tartalmazó varázslatra már nem sok szüksége van az embernek, ha az x daedra romot végigverte, meg a tribunal is el-spoilerezi (shittes pénzért meg lehet venni az effektet).
Sipocz
Csak elismerésem kívántam kifejezni😊)) Mindig leragadtam 1-2 tárggyal. Ald Deadrothban soha nem találtam meg amit kellett, innen is látszik hogy a végére már spoilerkedtem is de így sem sikerült😊)

Valaki pár oldallal lejjebb kérdezte, kinek van tapasztalata a webspinner questtel. Én végignyomtam, mire vagy kíváncsi?
Sipocz
No hadd lássuk a kovetkezõ képkoczkát😊)

ollie
és ha meg a modem törik meg, akkor az ökle is... 😄DD

lwb
nincs is szebb egy alaplapra integrált 56ks modemnél! ahogy a lemenõ Nap fény emgtörik csodás felszínen... hát, abba belesajdul az ember szíve... 😄DD

ollie
miért örültél, hogy láttad a modemed? 😄DD

Sipocz
No lásd! a technikai megoldás tök hidegen hagy, de emléxem amikor itt ezen a fórumon mindenki mutogatta a magáét és akkor volt egy 56k-s modemem és az öröm, hogy láthatom😊))

ollie
aki elõszõr kitalálja kap egy ingyen bonhunter-t ajándékba 😄

lwb
miért? az jobban nem játssza le? 😄

látod, a microwave milyen sokoldalú. lehet vele sütni, melegíteni, meg warezt letölteni is. 😄

Sipocz
A kép cselekménye: a messzirõl jött viking pusztakezes harcos egy ivászat után kiballagot a tengerpartra, hogy könnyítsen ama feszítõ érzésen😊)

ollie
a farscape-t jobban szeretem 😄

ollie
he, a microwave-et csak popcornkészítéshez használom 😄

lwb
vagy használjatok ti is netscape-et. az egyiket serm játssza le alapból. .)

lwb
ez nem teljesen igaz. én pl. nem kábelen kapom...

hanem microwave-en, ami 100 kbyte/secet simán elbír dl-be. ul-be is királyul gyors. 😄
mármint otthoni gépnek gyors, persze.

ollie
mirõl?

ollie
ne aggódj. ugyanaz a kép, tehát csak egyszer tölti le (kb 40k)

Sipocz
Atyám csak lazán, verbálisan! Szerintem el tudjuk képzelni csak írj róla pár sort!!

Sipocz
Annyit még ide, hogy aki nem "kábelen" kapja a netet ezektõl a képektõl úgy szív min egy Cristensen mintáju fejõgép😊)))

ollie
a samp taggel sem megy

ollie
nemigaaaaaaaaaaaaaaaz!!!!!!

ollie

lwb
rip???!!!??? iso kell! nem rip. pfujj... 😊

Sipocz
Ha lefalább még egyszer be tudnád linkelni! Már alig várjuk, jobban hiányzik mint a Vérhold ripben!

ollie
van screenshotod?

lwb
nem ollie, így kell képet linkelni úgy, hogy az ne látszódjon netscape-en... 😄

ollie
ezt nem hiszem el!
hogy lehet html source kódot beírni?
nem fogadja el a pre tag-et (tiltott), a listing taggel, meg a kép jelenik meg

Sipocz
Nemtom, azért nehéz májernak lenni! De a májerkodáshoz hozzátartozik az is hogy a homályról is tetszetõs és tudákos elõadást kell tartani. Figyeld meg pl. Sipocz májerkodásait - a netchek nemi életérõl épp úgy löki mint Vivec és Molag hancúrjairól😊)))

ollie

na, így kell képet linkelni...

Sipocz
Egy ilyenféle tájat, amit Ollie immáron 2 szer benyomigált képzeljetek el ég nélkül!! Midõn egy izben panaszkodtam a lassú képalkotásról, valaki azt tanácsolta hogy kapcsoljam ki az eget. Mit mondjak mit ama bizonyos "orion ûrhajó" sorozat (gyermekkorom nagy élménye a Magyar Televizión fekete-fehérben😊)) egyik tájképét láttam volna😊))

ollie
aha. mit kéne ennek csinálnia? mikor hajtódik végre? amikor kézbe vesz valamit az ürge?

ollie
nem, az Julia 😄

Sipocz
Tessék mondani középen a lénia melletti minta az egy Mandelbroth halmaz?

Sipocz
Nem erre gondoltam, ha a külsõ szerkezetben nincs ami megakadályozza az else ág tetszõleges sokszori futását, akkor az az által védett kódblokk végtelen ciklusban fut hiszen az else feltétele nem függ a végrehajtott állapottól. A spell elvétele menni fog hiszen a nullát is ki lehet vonni bármennyiszer, de a hozzáadás minden határon túl nõ😊)))

ollie
valaki szídja már az anyám. nem ezt akartam csinálni...

ollie
""

ez egy link

ollie
a struktúra oké

ollie
feltöltöd valahova, majd egy html paranccsal belinkeled.

ollie
a struktúra rendben van. minden if le van zárva egy endif-el.

hogyan lehet képeket beszúrni? nekem is van pár igen király

War. War never changes.

lwb
igen. a társaságomba tartozol. 😄

akkor mégsem én jáccok utoljára vele! ez azért jó érzés. nemcsak nekem szar, hanem másnak is. 😊

ollie

ha lenne GotY verió PC-re én is megvenném. de hogy néz ki, hogy minden más warezolt, csak a bloodmoon nem?

ollie
ja, a morrowind scriptekrõl van szó. ahhoz nem értek 😄
mellesleg kevesebb helyet foglalna, ha txt-ben vagy html-ben szúrnád be ezeket...

Sipocz
Elõre is ->nem ismerem ezt a nyelvezetet, de úgy látom hogy az else ági if-ben nincs benne saját maga kizárása ha már lefutott 1szer?
Lehet hogy nagyon malacka volt a beszólás bocs😊))

ollie
nem, mert én addig nem fogok, amíg meg nem veszem

lwb
mengéztem. kiderült számomra, hogy messze nem vagyok akkora scrpit-májer mint korában gondoltam. az egom csökkent egy picit. 😊

sajnos nem tudok segíteni.