The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sipocz
Szvsz. Bearclaw sisakja jobb attr. kiosztást adna! Szépnek szép! (csak az irigység😊)))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Hehe. Ha lesz idom megcsinalom varazslomar rendesre. Ha jol szamoltam 30. szintetn mar 300 fire vagy frost dmg-et fog tudni castolni targetra masodpercenkent...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hi mindenkinek!!!!!!!!
Sem encsantot sem spellet nem nyomtam el. Alapbol ilyen a kari constans hatasok miatt.
Amugy ez meg fel sincs rendesen tapoltva...
En nem irom ki hogy mikben vagyok master, stb, mert nem ferne ki 1 lapra😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Persze Bloodmoonbol van😊

Ujabb felrertes😊 Maga a kari az annyira nem nagy szam. En a gyonyoruseges mace-ra ertettem😊
Aevar maceja..., mely meg a koveket is megenekelteti😊
Amugy nalam a desktop 1280x960
Sipocz
Csak tiszta forrásból:
(altmer mitoszokból, a Lorkhan általt elõidézett jelenségek elleni küzdelemrõl)
"Auriel állt ki Anu mellett, hogy visszaszorítsák õket (mármint Lorkhan és Tsa.-t), de õk már elárasztották a világot valami mással. Anu lelke nyájas volt és felövezte Aurielt íjjal és pajzzsal (a gamában ott vannak ezek a tárgyak) és erõsen kérte megvédeni az Aldmereket az Ember hordáktól. Néhányan elbuktak, mint a Chimerek (a dunmerek átok elõtti õsei) akik hallgattak az et'Adák mételyezésére és mások mint a Bosmerek, akiket elfertõzött Idõvonallal ama házasság. Auriel nem védte meg Altmorát, az Elfek Erdejét, igy az az Emberek martelékává lett.......
Végülis Trinimac, Auriel legnagyobb lovagja leverte Lorkhant seregeinek színe elõtt és kitépte a Szívét (tudod mostanság a gamában hol van?😊. Ez sorsszerû volt és végérvényes. Az Emberek arrébb vonszolták Lorkhan testét és esküt tettek a vérére hogy boszút állnak Aurielen és az övéin."

Elso kep beszurasom, kicsit nagy let... Aszittem lekorlatozza ez a szar, sorry.
Nak itt van az en ici-pici egyetlen gyonyorusegem😊:
Sipocz
Csak tiszta forrásból:
"Aztán a deadraurak hallgatták Shezarr beszédét és kigúnyolták õt és a többi Aedrát. (mondván) 'Hogy mi adjunk magunkból bármit? Hogy kevesebbé váljunk? Mindörökké? Õrült vagy! Szánalmassá leszel! Mi sokkal kevesebbek vagyunk mint te, de mi majd teremtünk magunknak egy új világot, de mi nem adunk le magunkból és nem gyalázzuk meg magunkat és ez a világ csak a miénk lesz, mindörökké a mienk és mi uralkodunk benne.' "

Sipocz
Csak tiszta forrásból:
"Más Aedrák látva a teremtés mûvét nagyon elégedettek voltak. Ezek, az Emberek és a Bestiák Istenei élükön Akatosh-sal, hálát adtak és oltalmunkba fogadták a Halandó Fajokat. (és mondták) 'Elviseljük, hogy kevesebbé váltunk mindörökre (szerk.megj.:Galadriel motivum), de a halandó világot dicsõvé tesszük, megtöltjük a mi szívünk melegségével és a remény szellemével. Gyerünk, tanítsuk a halandókat élni, hogy ápolják a szépséget és tisztességet, és szeressék úgy egymást mint ahogyan mi szeretjük õket.' Ezért van hát, hogy az Emberek Istenei kedvesek és türelmesek, ilyenképp az ember és bestia népek szíve vidám és béketûrõ és becsvágyóak a nagyobb bölcsességre és a jobb világra."
Ím körvonalazódik a "man"-ok és a "mer"-ek közötti szemléletkülönbség vallási vetülete.

Ha az isoval nyomod, akkor: IGEN

Sipocz
Mambo jót mondott, annyi a hozzáfûzés, hogy ha a végrehajtás idõpontjában már tagja vagy a GOT-nak csak gyakásilag sikerülhet.

Sipocz
Magam is valék így. Az öreg geforce2-est mondok nyugiba rakom és vettem egy 4-es jelüt. Óriási szerencsém, hogy a hw-s srác haver és egyébként is a cégem szervízmérnöke, még nem adott túl az öreg gf2-õn. Amikor visszakaptam esküt tettem a kártyára hogy mig a jelenlegi alapom van nem cserélem ki. Az õrület jele amikor megfogadsz valamit egy tárgynak😊)))

Sipocz
Hi!
Ezek a szövegek mint megtalálhatók a gamában elõforduló könyvekben! Én magam a Birodalmi Könyvtárban olvasgatom õket😊))). Igen jólesett eme visszajelzésed😊))!
("és látá az Úr, hogy Jónás szavai egynémely szívben viszhangra találnak")

Elmesélem hogy jártam!

Elmentem venni Gf4 mx440 videjokártyát. kellett a tv kimenet, meg öreg már a az mx400. megvettem a frankót kemény 10500 magyar forintért. csakhát kiderült hogy SE változat. még nem is hallottam róla. azt jelenti a noname cuccomnál, hogy 270/400 helyet 250/286 (proci/memoria)órajelen fut, ráadásul gagyi idõzítésû memcsi (64mb DDR).

A kurva anyját a miskolci Arany Corvin üzletházban lévõ T-NET comp. bolt eladólyának.

Nem az a baj hogy ilyen szar (van akinek tökre megfelel oszt óccsó), hanem hogy nem figyelmeztet az eladó, pedig mint kiderült nagyonis tudta mit ad el. Az a vita amit rendeztem... Az a köcsög képes volt adni egy másikat, hátha jobb, legalább lerázott 1 órára. Visszamentem, vita, aztán kinyögte hogy biztos az SE miatt. Mondhatta volna az elején...
A fogyasztóvédelem szerint nem kérhetem vissza a pénzemet.

FIGYELJETEK ODA MER RÁTOK SOZHATJÁK A SZART!!!

Egyébként neves cégek is (pl MSI) gyártanak SE verziót, de a kedves kurva eladók basznak felhívni rá a figyelmet.

Rohadt kurva T-Net. úgyláccik csak az emberek átbaszásából tudnak megélni.

Sipocz
"Ezért van az, hogy az elf Istenek borúlátóak és tûnõdõek, ezért hogy az elfeket nem elégíti ki a halandóság, mindig kevélyek és szenvedélyektõl mentesek, undorodva fordulnak el e kegyetlen és közömbös világ kietlenségétõl."
Tanulmányunkban az elf-érzés vallási gyökereire mutattunk rá😊))))
"És mi újság északon?" Vardenfell kalandozói!!

ja. ódamégy sotildéhez (tán így hivják), felnyomod 100-ra a persuationt, oszt elkéred.
Ha nem adja, ->persuation->taunt, megtámad, legyakod, elveszed. nem árt a f***a speechcraft...

Sipocz bátyám! honnan idézed ezeket a szövegeket?
Ha a gaméból, akkor lassan összeáll egy v0.01 fordítás 😊

Sipocz
Csak tiszta forrásból(mindig megzavarnak😞()
"(és így szóltak az Aldmeri Istenek)Minden elromlott egyszer és mindenkorra, meg kell tanítanunk az elfeket, hogy viseljék nemesen, méltósággal és meg kell büntetnünk magunkat õrültségünk miatt és boszút kell vennünk Shezarron és minden szövetségesén."

tugya-e valaki mi a különbség iso és rip között.
a bethesda nem szokta telifakkni videjoval a gamét

14 col monitor: 800x600

Sipocz
BN!
Csak tiszta forrásból:
(a szerk.megj.:Shezarr az Aldmer-Skyrim mithologiában Lorkhan megfelelõje)
"Shezarr új gondolatokat plántált az Istenekbe, hogy legyenek anyák és apák, vállalják a teremtés felelõségét és hozzanak óriási áldozatot melynek sikere egyáltalán nem biztos és oly szépen beszélt neki és bevezette õket a rejtelmekbe és a könnyek világába. Ez a szabad teremtés tele volt fájdalommal és azután az Aedrák már nem voltak többé ifjak, erõsek és hatalmasok mint az idõknek kezdetén. Néhány Aedra csalódottá és keserûvé lett a veszteség miatt és dühös Shezarr-ra és mind a teremtésre és úgy érezték Shezarr megcsalta õket. Eme Aedrák, Aldmer istenei élükön Auri-El-lel, megundorodtak saját gyengeségüktõl és mindattól amit teremtettek."

2-esért? Ne hogy elbaszd a nyarad.... Nem éri meg. Szal szorítok. 😊
CS@
Balmora templom alsó szintjén van fortify attribute (nem pont strenght de tudsz csinálni belõle).

CS@
CS@
freeweb , ultraweb

scynetyc
na látszik ,fáradt vagyok.
scynetyc
elszor is regisztralni kell valaholy egy tarhelyet, ahova feltolod a kepeket
aztan regisztralni kell itt a forumun is hogy html kodot illeszthes be
majd a kov kodot kell hasznalni:
IMG SRC=" ide ird a cimet" BORDER="0"

az elejére < a végére > tedd ezeket a francos jeleket.
scynetyc
ez sem jött össze,na mindjárt
scynetyc
modositom, bocs:

scynetyc
elöszõr is regisztrálni kell valahol egy tárhelyet, ahova feltolod a képeket
aztán regisztralni kell itt a forumun is hogy html kodot illeszthess be
majd a köv kodot kell hasznalni:

prsze nem az én elérési cimem ,hanem a tiedet :o) kell beirnod a " " közé!
scynetyc
Hali ! Segitsen valaki mert nem tudom elinditani a Bloodmoon-t. Feltelepitem az alaplemezt és arra teszem fel.Furcsamod az alaplemez crackjét nem alkalmazva is elindul a játék,de nem a Bloodmoont adja be.A data filesnál kiszedtem a pipát a morrowindrõl és a Bloodmoonra tettem,majd inditok de de megint csak az a jelenet lesz amikor a hajon vagyok és kikell szállnom.Gondolom nem igy kezdõdik a Bllodmoon.Ha használom az alapjáték crackjét,akkor meg betöltéskor hibát ir ki és nem indul el.
DonnieBrasco
Ja, azt megcseszhetik maguknak. 2x annyit kéne megosztani mint amekkora egyáltalán a winyóm !(27 G😎.Kapjákbe.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Bandew
Megyek lefekszem.
Aztán holnap drukkoljatok, mert felelek töribõl. (2-esért)
Már tudom a kiegyezést, meg az olasz és német egység létrejöttét mint állat.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

DonnieBrasco
madmartigen DC-n milyen HUB-on találtál rá ? Dobj már meg a címével, pls
Köszke

DB

A ti kung-futok nem erős!

Bandew
Én is ezt írtam de azért basszál le megint.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Mindegyik képzettséghez oda van írva hogy milyen tulajdonságot erõsít.

Bandew
BLOODMOONOZNI AKAROK!!!
MI A SZAR VAN, VALAKI SEGÍCCSEN, PLÍÍÍZ!!!

Amugy betudtam nyomni a virtuális meghajtóba, de geci lassú volt, szal szerintem valamit így is elkúrtam.

Bandew
A minor skillek fejlesztéséért is kapsz pontot, csak többet kell fejlesztened belõle hogy egyet kapjál.

Bandew
warezcenter.cjb.hu
Bár sms-es, és nem túl egyszerû

mondjuk a nyilazás tényleg fura: ha a vízszintesnél feljebb célzol, akkor a célpont fölé kell célozni (ez még jólvan) de ha lejebb, akkor nem feljebb, hanem lefelé kell célozni

War. War never changes.

honnét lehet leszedni a Bloodmoont?

War. War never changes.

Bandew
De lejött, és csomagolt fájlként kezeli a windows, de amikor winrarral elkezdem csomagolni, kér valamilyen o00 kiterjesztésû fájlt, ezután meg kifagy. Szóval gáz!
Vagy winrar nem jó?

Bandew
Ja de ez most miért fontos?

Bandew
Letöltöttem a bloodmoont a warezcenterrõl. Sok-sok fájl.
Egyesítettem õket. Létrejött egy out kiterjesztésû fájl, amire ha kétszer rákkattintok sok bin fájl és egy cue kiterjesztésû van.
Na ezután mit kell csinálni? (daemon toolsom van)

Sipocz
És legalább nõ volt?😊)

Bandew
Te jó ég! Minthe idegen nyelven írtad volna. 😊

Sipocz
Gyorsan-könnyen Ebonheartba:
Bárhol egy divine itervencio, el a legkozelebbi GOM-ba, átcsuszi Vivev GOM-ba, kimene a Foreign Quarter exteriorba, divine itervencion és máris Ebonheart😊)))

Hallod ezt CARTMAN???
Akkor nekem ezért nem jönnek.
Az én imperiálom, ugyanis nem fetreng a mocsokban, mint egyesek. Ha alszik azt vagy siltstrideren vagy vetett ágyban. Így egy ideig nem jött assasin. Na aztán egyszer a kedvéért nomádoltam. (pfuj!) Jött is le is gyaktam. Pedig csak 3. szintû voltam. Semmi trükk. Rávágtam jó sokat és félre mozdultam mikor tudtam. Meglepte a dolog. 😊
Nem volt egy sima harc, de lenyomtam. Azóta van egy csini páncélom. 😊
Aztán mint jógyerek bejelentettem a dolgot. Azóta meg csodálkoztam, hogy nem jön. 😊