The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg skubizd meg a #11815 kommentemet😊))
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
szépen gurul lefelé nekem is bloodmoon. amúgy milyenek az elsõ benyomások? jó a kieg.?
Sadrith Mora és Ghostgate közötti kriptában van kb. félúton. Egy ork magenél volt.
War. War never changes.
Mindegy lehet hogy rosszul tudom.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
War. War never changes.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
egyik tulajdonsága: reflect normal weapon 40% on self, értéke: 22000 septims
Az egyik Vos és Dagon Fel közötti kriptában van.
War. War never changes.
Hogy kell oda eljutni?
Gondolom nem úszni kell. 😊
Pl tudok olyan fortify speedet csinálni ami 520pts/1551sec .Az alkímia fortify skillel szinte a végtelenségig húzható.

ha elkezdem a sima Morrowinddel a játékot, késõbb még feltelepíthetem a kiegészítõket ügye?
Nem kel újrakezdenem az egész játékot?
War. War never changes.
War. War never changes.
Olasz egységet kaptam és írtam róla 2 oldalt.
Láttam olyat, hogy valaki ógv-mógva-morogva végezte FELADATÁT.
Láttam olyat, hogy ugyanazt valaki KEDVTELÉSBÕL vidáman-dalolva.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
"Az Õsök közöttünk léteznek. Soha nem távoznak meszebb mint a Várakozás Ajtaja. A Õsök nem szünnek meg. A halál nem a temetés. Az Õ szellemük beszél a nyugtalan szélben, a tûz pattogásában, a csend hangjaiban. Figyeld e jeleket és tudni fogod hol vannak az eltávozottaid. Rójad le háládat imádkozással és ajándékokkal. Beszéld el Õseidnek minden tetted, jövõ-menõ ügyeid, áldásaidat ás próbáidat."
Ja és hogy honnan lehet letölteni.
az biza én voltam. Az én imperialom ilyen piperkõc. 😊 Szerintem itt arról van szó, hogy van aki azt számolgatja, hogy tápolhatna, van aki mindent kipróbálna, és van aki úgy gondolja szerepet játszik. Miért is ne alapon. 😊
Itt jegyezném meg, hogy a nehézségi szint növelés és a challenge mód, még akkor is érdemes, ha nem tápolod magad (á la Sanca). Ugyanis nekem e nélkül is túl könnyû volt a játék miután megszoktam a használatát. Pedig sok minden elmondható a karimról, de tápnak nem táp. 😊
Igazi kis jack-of-all-trade. Kénytelen, mert ugye nem egy szégyenlõs alkat és szinte mindnehova belép, akár hívják, akár nem. 😊
Meg soha nem láttam cyrodiilt ilyen szuper cuccban!😊))
(remélem nem lett túl sötét, adjatok rá brightness-t 😊)
(Wulfharth énekei, A végzett dobja)
"Nerevar hordozta a Keeninget, egy tõrt amelyet a hold árnyékának hangjaiból kovácsoltak. Az õ bajnoka volt Dumac a dwarfkirály, aki egy kalapácsot hordozott megszentelt anyagból és Alandro Sul, Azura halhatatlan fia aki a Wraith Mailt hordozta. Õk találkoztak Lorkhannal az utolsó Vöröshegyi csatában. Lorkhan újra birtokolta a szivét, de nem olyan sok ideje még mint kellett volna."
(egész érdekes verzió😊)

Mindenfele castnal:
-Ilyen 3 pontos restore fatigue kotelezo, pl kesztyube, vagy ovbe.
-Fortify attributes: Olyanokat probalj, amire a castod mivoltabol fakadoan keves a szorzo, altalanosan luck, mageal pl str vagy end.
-Ha Boots of Blindig Speed-et hasznalsz, akkor probalj 90%-os magicka ellenallast elertni, legjobb erre a Savior's Hide, es pl egy 1-23-as encsantolt jewellery.
-ha nem szereted a sotet dungeonokat, akkor 1 20-30 koruli night eye 1 kesztyuben, vagy ovben csodakat tud tenni.
Harcosnal:
-restore health, 6-os mar megteszi, ehhez egy daedric shiled kell(ha jacasz vele kihozhatod az 1-11-et is😊)
-fortify long blade, ha mar 100on van. Pl 1 jewellery-vel el lehet erni asszem 1-33-at(tehat 133-as long blade skill😊 De jo meg a heavy armor, meg a block.
Mage-nel:
-Physical Barrier, eleg jo megoldas daedric shield-be tenni, aszem 1-44-et kaphac, ami eleg szep...😊 (ez azt jelenti, hogyha a barrier felfogja az utest(gyakran!) akkor a kapot dmg 44-el kevesebb lesz.
-fortify destruction mindenkepp, esetleg conjuracio is ha idezomanias vagy, de dest. sokkal jobb. Igy el lehet erni 1 jewelleryvel el tuc erni 133-as destrukciot, amivel konyeden lehet krealni 1mp-s 300dmg-t sebzo fuz vagy jeg labdat.
-ha esetleg mana kell, vagy cast-chance, akkor fortify int meg wisdom, de a fenti 2, meg az altalanos 3 hasznosabb.
Spoiler-szint.
-Ugye az ilyen 1-xx-es fortify vagy restore dolgok ugy mukodnek, hogy addig addig teszegeted fel a dolgokat a karira, amig 1 a maxhoz kozeli erteket be nem makolsz, es ez mar igy marad az idog vegezeteig(loadnal is)
-nagyon hasznos meg az alchemy, elotte ajanlott mage-el megtanulni, mas casttal encsantalni 1 2-3mp-ig tarto fortify int-t, igy a letrehozott cumo kb 30%-al erosebb lesz.(ezt csak kotyvasztasnal kell feltenni.)
Remelem ez megkonnyiti par ujonc jatekat. Ja es ha mar megfogadjatok ezeket a 'tanacsokat', akkor kotelezo a Challange mod felrakasa, es a diff. feltolasa 100-ra.
Májerkodás az frakciókrul meg egyebek:
Elhangzik sokszor, hogy az én karim ilyen vagy olyan és hát nem illik neki beszállni ebbe vagy abba a frakcióba. Ez csak amolyan duma. Bárkinek bármilyen frakcióba érdemes beszállni mert mindegyik izgalmas, értelmes küldik sorozatát felügyeli. Egy tolvaj vagy mágus attól nem válik barbárrá hogy tag a légióban és a forditott jelenség sem kasztrál egy harcost. Hogy nem lehet elérni néhány zsarzsit? No és, veszteni mit lehet ezen kívül? Aztán meg tegnap olvastam ilyen dumát: az én karim nem alszik a szabad ég alatt a mocsokban😊)) Vagy talán inkább tart a váratlan meglepiktõl, az adrenalin túlzott adagolásától és magától a gamálástól. Ugyan népek! Mi ez az általános önmegtartóztatás és hol van a kalandvágy? ;-))))))
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
War. War never changes.