The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hu errol mar itam. Elsore nem teccet, de 5 ora jatek utan azert megiscsak bejott😊 Csak sztem nem mage-nak talaltak ki. Mondjuk a main quastet magel is vegig lehet vinni. De az east empire companyban a non-mage skillek kellete miatt csak fajterrel, vagy tolvajjal van esely.
Meg skubizd meg a #11815 kommentemet😊))

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

lwb
Sanca

?

Tart ma vki a Ristaag-os kuldinel? Nem talalom azt a rohadt feher medvet😞(

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Kis cukorfalat😊 Dmg, hp?

Mar nem akarok nagyon beleszolni de ez veletlen nem tendal nalad 1 picit a csit fele?😊 (Szvsz ez a legnagyobb csit a jatekban, totalisan forbidden).

lwb
na back vagyok.
szépen gurul lefelé nekem is bloodmoon. amúgy milyenek az elsõ benyomások? jó a kieg.?

CS@
Itt meg az enyém 😊 :

Találtam egy jó staffot: Staff of Hasedoki, érték: 75000 septims
Sadrith Mora és Ghostgate közötti kriptában van kb. félúton. Egy ork magenél volt.

War. War never changes.

Bandew
De vos nem a nagy szigeten van?
Mindegy lehet hogy rosszul tudom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

nem mert van Vas, Vos és Tel Vos

War. War never changes.

Bandew
Nem vas?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Találtam egy tök jó ringet: Marara's Ring
egyik tulajdonsága: reflect normal weapon 40% on self, értéke: 22000 septims
Az egyik Vos és Dagon Fel közötti kriptában van.

War. War never changes.

Bandew
Ok felnyomtam a Bloodmoont.
Hogy kell oda eljutni?
Gondolom nem úszni kell. 😊

CS@
A boltban vehetõ dolgok tényleg nem sokáig tartanak ,de a saját magad fõzött a (alchemy+iq+luck skillektõl és a felszereléstõl függõen) sokkal jobb lehet.
Pl tudok olyan fortify speedet csinálni ami 520pts/1551sec .Az alkímia fortify skillel szinte a végtelenségig húzható.

Bandew
A daemon toolsal hogy kell a cd-bõl iso-t csinálni?

Rubint
Igazhogy itt eléggé kicsíptem magam de én sem vagyok szent, a hátam mögött rejtegetem az áldott hõs, Oreyn Bearclaw sisakját meg egyéb finomságokat

Bandew
Oh, és egy fontos kérdés:
ha elkezdem a sima Morrowinddel a játékot, késõbb még feltelepíthetem a kiegészítõket ügye?
Nem kel újrakezdenem az egész játékot?

Bandew
Tudtommal nincs.

ingyenes helyen nincs még fent?

War. War never changes.

Bandew
má letõtõttem

Bandew
Dobogón vagyunk gecó!!!

Bandew
A daemon tools elõször szar volt, mert amikor újraindítottam a gépet, eltûnt a virtuális meghajtó. De most letöltöttem máshonnan és az már jó.

a daemon tools miért nem jó? nekem is az van

War. War never changes.

Bandew
ok megoldottam

Bandew
Könyörgok írjatok honnan lehet letölteni virtual drive-ot( cd emulator).

Bandew
Nektek köszönhetem 😊

Amugy ezeket Vivec tanitasaibol idezed, vagy vmi mas rpg stuffbol?

Bandew
Amugy átmentem kösz.
Olasz egységet kaptam és írtam róla 2 oldalt.

Sipocz
Ez ilyen:
Láttam olyat, hogy valaki ógv-mógva-morogva végezte FELADATÁT.
Láttam olyat, hogy ugyanazt valaki KEDVTELÉSBÕL vidáman-dalolva.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Az Isten õrizzen meg ettõl!

Bandew
Miért nem fordítod le a Morrowindet? 😊

Sipocz
Csak tiszta forrásból:
"Az Õsök közöttünk léteznek. Soha nem távoznak meszebb mint a Várakozás Ajtaja. A Õsök nem szünnek meg. A halál nem a temetés. Az Õ szellemük beszél a nyugtalan szélben, a tûz pattogásában, a csend hangjaiban. Figyeld e jeleket és tudni fogod hol vannak az eltávozottaid. Rójad le háládat imádkozással és ajándékokkal. Beszéld el Õseidnek minden tetted, jövõ-menõ ügyeid, áldásaidat ás próbáidat."

Bandew
Valaki mondjon már egy progit amivel lehet iso gameket nyomni. De ne Daemon toolst mert nekem az nem jön be.

Ja és hogy honnan lehet letölteni.

Sipocz
OK. A srácom ûz egy olyan karit aki eszik-iszik-alszik_éjszaka. Noha nehézpáncélos redgard és igencsak kemény csávó. Ha legyûr egy egy küldit, legyûr valami egzotikus dunmer szeszt is😊))

Rubint
Tényleg ezt mondják az npc-k, de hogy látják a mázsa páncélok alatt? 😊

Sipocz
Ja! Ez a második mondatom egy szabványos NPC felkiáltás vala. Az én karim lépten nyomon kapja a pofájára😊)))). Kár lenne ezeket ez elegáns ruhákat nehéz és szörnyû páncélokkal eltakarni! Bár nekem a köpenyek jobb tetszenek, van egy világosbarna szinü elõl sotétbarna berakásu himzett rúnákkal, valami pompás(továbbá a rövid ujja nem takarja ki ijászatnál a célt😊)).

Sipi mester,
az biza én voltam. Az én imperialom ilyen piperkõc. 😊 Szerintem itt arról van szó, hogy van aki azt számolgatja, hogy tápolhatna, van aki mindent kipróbálna, és van aki úgy gondolja szerepet játszik. Miért is ne alapon. 😊
Itt jegyezném meg, hogy a nehézségi szint növelés és a challenge mód, még akkor is érdemes, ha nem tápolod magad (á la Sanca). Ugyanis nekem e nélkül is túl könnyû volt a játék miután megszoktam a használatát. Pedig sok minden elmondható a karimról, de tápnak nem táp. 😊
Igazi kis jack-of-all-trade. Kénytelen, mert ugye nem egy szégyenlõs alkat és szinte mindnehova belép, akár hívják, akár nem. 😊
Exquiste stuffok... De vegyel szegenyre pancelt mert kettetori 1 patkany:G

Sipocz
Nimán a Curió végre kimozdult Vivecbõl!!!😊)))
Meg soha nem láttam cyrodiilt ilyen szuper cuccban!😊))

Rubint
Éjnek idején egy rosszul sikerült tivornya után hõsünk (hõsöm 😊) mogorva ábrázattal baktak Balmora utcáin a szakadó esõben:

(remélem nem lett túl sötét, adjatok rá brightness-t 😊)

harcos/mage kari?? Ilyenrol sem hallottam meg😊)

Sipocz
Csak tiszta forrásból:
(Wulfharth énekei, A végzett dobja)
"Nerevar hordozta a Keeninget, egy tõrt amelyet a hold árnyékának hangjaiból kovácsoltak. Az õ bajnoka volt Dumac a dwarfkirály, aki egy kalapácsot hordozott megszentelt anyagból és Alandro Sul, Azura halhatatlan fia aki a Wraith Mailt hordozta. Õk találkoztak Lorkhannal az utolsó Vöröshegyi csatában. Lorkhan újra birtokolta a szivét, de nem olyan sok ideje még mint kellett volna."
(egész érdekes verzió😊)

Na most kezdem tolni a bloodmoont. 40-es harcos/mage karival vágok bele, remélem boldogulok

Sanca's Guide😊 : Sajat tapasztalatbol a konstans efektek, amik megerik.
Mindenfele castnal:
-Ilyen 3 pontos restore fatigue kotelezo, pl kesztyube, vagy ovbe.
-Fortify attributes: Olyanokat probalj, amire a castod mivoltabol fakadoan keves a szorzo, altalanosan luck, mageal pl str vagy end.
-Ha Boots of Blindig Speed-et hasznalsz, akkor probalj 90%-os magicka ellenallast elertni, legjobb erre a Savior's Hide, es pl egy 1-23-as encsantolt jewellery.
-ha nem szereted a sotet dungeonokat, akkor 1 20-30 koruli night eye 1 kesztyuben, vagy ovben csodakat tud tenni.
Harcosnal:
-restore health, 6-os mar megteszi, ehhez egy daedric shiled kell(ha jacasz vele kihozhatod az 1-11-et is😊)
-fortify long blade, ha mar 100on van. Pl 1 jewellery-vel el lehet erni asszem 1-33-at(tehat 133-as long blade skill😊 De jo meg a heavy armor, meg a block.
Mage-nel:
-Physical Barrier, eleg jo megoldas daedric shield-be tenni, aszem 1-44-et kaphac, ami eleg szep...😊 (ez azt jelenti, hogyha a barrier felfogja az utest(gyakran!) akkor a kapot dmg 44-el kevesebb lesz.
-fortify destruction mindenkepp, esetleg conjuracio is ha idezomanias vagy, de dest. sokkal jobb. Igy el lehet erni 1 jewelleryvel el tuc erni 133-as destrukciot, amivel konyeden lehet krealni 1mp-s 300dmg-t sebzo fuz vagy jeg labdat.
-ha esetleg mana kell, vagy cast-chance, akkor fortify int meg wisdom, de a fenti 2, meg az altalanos 3 hasznosabb.

Spoiler-szint.

-Ugye az ilyen 1-xx-es fortify vagy restore dolgok ugy mukodnek, hogy addig addig teszegeted fel a dolgokat a karira, amig 1 a maxhoz kozeli erteket be nem makolsz, es ez mar igy marad az idog vegezeteig(loadnal is)
-nagyon hasznos meg az alchemy, elotte ajanlott mage-el megtanulni, mas casttal encsantalni 1 2-3mp-ig tarto fortify int-t, igy a letrehozott cumo kb 30%-al erosebb lesz.(ezt csak kotyvasztasnal kell feltenni.)

Remelem ez megkonnyiti par ujonc jatekat. Ja es ha mar megfogadjatok ezeket a 'tanacsokat', akkor kotelezo a Challange mod felrakasa, es a diff. feltolasa 100-ra.

Sipocz
Tegnap meg úgy megirigyeltem Árnyvadászt! Ezsembe idézte egy évvel korábbi önmagam. Telve kiváncsisággal, próbálgatva és bizony jól megszlopálva a gamát, elveszteni és újra visszaszerezni a játékkedvet.😊)))

Sipocz
BN!
Májerkodás az frakciókrul meg egyebek:
Elhangzik sokszor, hogy az én karim ilyen vagy olyan és hát nem illik neki beszállni ebbe vagy abba a frakcióba. Ez csak amolyan duma. Bárkinek bármilyen frakcióba érdemes beszállni mert mindegyik izgalmas, értelmes küldik sorozatát felügyeli. Egy tolvaj vagy mágus attól nem válik barbárrá hogy tag a légióban és a forditott jelenség sem kasztrál egy harcost. Hogy nem lehet elérni néhány zsarzsit? No és, veszteni mit lehet ezen kívül? Aztán meg tegnap olvastam ilyen dumát: az én karim nem alszik a szabad ég alatt a mocsokban😊)) Vagy talán inkább tart a váratlan meglepiktõl, az adrenalin túlzott adagolásától és magától a gamálástól. Ugyan népek! Mi ez az általános önmegtartóztatás és hol van a kalandvágy? ;-))))))

scynetyc
Meg van a Tribunál nekem is de nem jutottam el addig hogy kiprobáljam.Az elsõt sem vittem végig,mert sajna nem erõsségem az angol.Raktam fel magyarositást rá,de az nem teljes és a betöltéseknél sokszor hibát irt ki. Akkor még geforce2 mx400 vgam volt 700-as procival és 1024-ben szaggatott idönként, kimentettem a karimat.Kicsit turboztam anyagi lehetõségeim szerint a gépet 1400-as procira meg ati radeon 9000-re,de azota nem probáltam a gémet.Most hogy elinditottam kicsit nagyon más a grafika.
ÁjjLe BoBBi
ez sima Morrowind ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

A Morag Tong az törvényesen mûködõ bérgyilkos guild, én nemrég lettem grandmaster náluk, elég jó küldetéseik vannak.

War. War never changes.

scynetyc
köszike, megyek ki is probálom. Ezekszerint egy régebbi elmentett karimat tudom használni a bloodban is?