The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tulajdonsagokat termeszetes uton vagy trainingel tuc fejleszteni. Alcseminel a kotyvaszto vodrot rakd a karidra, elotte kerics 2 ingredentet egyazon tulajdonsaggal, ihy tuc optiont csinalni. Misticimnel le van irva mi fejleszti, amugy ilyen teleport spellek.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Deadricot amugy asszem csak Divath Fyr-tol leeht szerezni. Asszem nem kell semmihez, buntesd meg😊
A 200-as tuzsebzest majdnem en irtam(felreertetted) 300-at irtam. 200-ast mar siman el lehet erni 1 30-as karival, kell hozza 100 willpower, meg 90 dest.(igy lesz kb 80% chance hogy elkasztold) 300-hoz meg 130 dest kell, de azt is konnyu elerni.
Erre a címre küldjétek: [email protected]
Thanks!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ebbõl arra következtetek ,hogy ez a Redoran strongholdhoz kell. Érdekli õket mivel van töltve (mert egy rákot is belerakhatsz grand gembe) ?
Ha meg ragaszkodnak a Sainthoz akkor semmit sem érsz azzal ha megveszed a BalmoraiMageGuildban a Wingedes gemet.
(mióta tönkrement az írott Morro CD-m, folyamatosan ott figyel a winyómon iso-ban, csak bemountolom daemon-nal és kész 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Hol szerezted a daedric pauldront? Tegnap láttam a karaktereden (vagy az más volt?). Nekem sem ártana 😊))
(Minden megoldás érdekel Divayth Fyr kinyírásán és páncéljának leügyeskedésén kívül 😊)
1.Summon Golden Saint varázslat megvesz. (Felen Maryon, Tel Branora)
2. Kisebb gyûrûbe 10 mp-el idézés betesz. (Elcastolni úgyse tudnám) Nálam össz. 40-es töltéssel rendelkezik, de ez is elég egymás után 3-4 GS-t idézni.
3. Azt hiszem Umbra sword-bõl soul trap rányom.
4. GS-t szarrá ver 😊))
Egyébként 20-ik szint után hihetetlen mennyiségben dobálja a játék a grand soul gem-eket. Barlanglakó haramiák is azt õrizgetnek némely hordóban. Ez a gyakoriság viszont lényegében teljesen feleslegessé teszi az Azura Star-t, de lehet csak én nem "encsantolok" eleget 😊))
1. megszerzem Gnisisnél az Amulet of Shadowst
2. magamra nyomom az Amulet of Shadowst (80% kaméleon)
3. invisibilityt varázsolok
4. amikor nem figyelnek felveszem a tárgyat
Még nagy sneak sem kell hozzá...
Aztán egy soul trap tekercs és keresel egy nagy monsztát.
Jobbat nem tudok.
Lejött a Bloodmoon idõközben nekem is... Nyomom ezerrel. Hát nehézségre nem az én karimra tervezték, pedig nincs is agyontápolva. De a sprigganek pl. nagyon bejöttek!
A FortifyAttack/DrainSkill maradt a 2/1es arány (nem enchant hanem script).
Nagyjából megközelítik itt ott egy pajzs tudását.
Egy kicsit sem olcsóak (de gondolom a pénz nem probléma legfeljebb elbarterolod).
Ha valami nem tetszik írd át a TESel.
Es mikor a harmadik verhold profecia is beteljesul, a hold, a fekete egben, veresen tundoklik a csillagok kozt.
Mekkora feeling...😊)
1 keplet hogy tudd hova tenni a fontossagat.
Spell Chance:
(
Amugy en akkor szoktam tenni a luckra(mindig) ha 3-nal kevesebb atributomra van szorzo.
+100FortifyMagicka +100IQ 1sec elsütögeted néhányszor és van egy jó adag magickad.
Mondtam is neki ,hogy ez marha jó meg minden de mi van ha nincs annyi magickam ,hogy elvarázsoljam ?
Erre van az amulett.
Ha mondjuk ha olyan kari eltûnik a helyérõl akinek nem kéne akkor bõven belefér a TES .
Nekem egyszer eltûnt az AldRuhn –i teleporter de inkább visszatöltöttem egy korábbi állást amikor még ott volt és szerencsémre ott is maradt.
Persze, ha Lajoska TES-ben legenerál egy "Vivec-ölõ" kardot, ami konstansba +100-zal megnyomja minden fõjellemzõd, az már kõkemény csít.
#11893 : Hát
ezt
tudja(ami nem látszik az mind 0) ,ha jól láttam este 8kor átváltozik reggel 6kor vissza.
Ez idõ alatt nem varázsolhatsz és nem foglalkozhatsz tárgyakkal semmilyen szinten (invertory sincs)
Jár még néhány extra hozzá : constans1HP restore ,25NightEye, Rengeteg DetectAnimal, ellenállás common+blight ellen.
Az már inkább érdekesség ,hogy otthon (RethanM) az emeletrõl lejönni nem tudok mert nem férek át a boltív alatt.
Nem sokat szórakoztam vele mert folytatni akartam a sztorit (de azért mentettem egy olyat is ahol már meg vagyok harapva).
#11893 : Nem csít ez egész egyszerûen túlzás !
Csít számomra az ha konzolból ,tesbõl vagy bármilyen más a játékban alaphelyzetbõl nem található megoldással jutnék valamihez.
Basszus, még 20 x 15 mega hátra van a bloodmoon letöltésbõl...
Engem nem erdekelnek sem az Elder Scrolls elozo reszei, sem a mobiltelefonokon valo jatek😊