The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
Pontosan Tel Fyr-ben, talán nem véletlenül 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

Factor_007
azt én is tom hogy kb merre de pontosabban kéne

Factor_007
Dyvath Fyrt hol lehet megtalálni?? mert én akárhol kerestem sehol sem találtam, pedig csomo szigetet végignéztem

Lopas. Ha elejen vagy vegyel 1 scroll of Invisibility-t, nyomd el ugy hogy a kari teged nezzem, es a lopando stuff a hata mogott legyen. Kussz a cucchoz, ha jol csinaltad a kari pont hattla van. Akkor emeld el a stuffot ha bejon a senak ikon, ennyi.
Tulajdonsagokat termeszetes uton vagy trainingel tuc fejleszteni. Alcseminel a kotyvaszto vodrot rakd a karidra, elotte kerics 2 ingredentet egyazon tulajdonsaggal, ihy tuc optiont csinalni. Misticimnel le van irva mi fejleszti, amugy ilyen teleport spellek.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sima frost attronach kell neki, vagy hasonlo, es a telvanni hazhoz kell.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Annak kozi sincs(meg kinezetileg sem) deadric pauldornhoz. Amugy tribunalban szereztem, 1 rossz utra tevedt templomostol.
Deadricot amugy asszem csak Divath Fyr-tol leeht szerezni. Asszem nem kell semmihez, buntesd meg😊

En lopok mindenkitol, cegtars, nem cegtars, lenyeg hogy a cucc 5K-nal tobbet erjen😊)
A 200-as tuzsebzest majdnem en irtam(felreertetted) 300-at irtam. 200-ast mar siman el lehet erni 1 30-as karival, kell hozza 100 willpower, meg 90 dest.(igy lesz kb 80% chance hogy elkasztold) 300-hoz meg 130 dest kell, de azt is konnyu elerni.

Bandew
Valaki elküldi nekem e-mailben az eddig kész morrowind fordítást? (amit a Gmikirõl lehetett letölteni)

Erre a címre küldjétek: [email protected]

Thanks!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

A Strongholdhoz tudtammal 2 great soul kell, ad is a csaj 2 lola great gemet, abba beleteszel pl froszt atronacsot(en idezessel csinaltam) es ANNYI!

CS@
Az a helyzet ,hogy nem nagyon vagyok képbe mert én Hlaalo voltam csak és az ottani strongholdhoz tuti nem kellett ilyen
Ebbõl arra következtetek ,hogy ez a Redoran strongholdhoz kell. Érdekli õket mivel van töltve (mert egy rákot is belerakhatsz grand gembe) ?
Ha meg ragaszkodnak a Sainthoz akkor semmit sem érsz azzal ha megveszed a BalmoraiMageGuildban a Wingedes gemet.

Rubint
Szerintem a Spellmakingnél van egy-két csúszka a varázslattól függõen. Levitate-nél pl. biztos lehet állítani az erõsségét meg az idõtartamot. De nem vagyok nagyon a témában, sosem vettem szinte semmit.

Factor_007
HELP MEE!!!! #11937

scynetyc
hali! Csináltam egy csatamágus karit.Mégcsak 2. szintü.Tud valaki segiteni ,mit kell tennem hogy az alkémia, felruházás,miszticizmus tulajdonságokat hogy tudom fejleszteni?Esetleg olyanban hogy, hogyan lehet lelket lopni és mit kell vele tenni? Nem vagyok igazán jártas ezekben. :o)) köszi elõre is
DonnieBrasco
Nem talán 😊 kell az eredeti Morrowind CD !

(mióta tönkrement az írott Morro CD-m, folyamatosan ott figyel a winyómon iso-ban, csak bemountolom daemon-nal és kész 😊

DB

DonnieBrasco
Jah, nálam 21 darab (!) töltetlen grand soul gem volt, kb. 4 csempészbarlangból összeszedve. Plusz hozzá 14 vagy 15 darab ekasha's lock splitter (open 100). Emellett tömve vannak rubinnal zafírral, gyémánttal. Ha lóvé kell, irány a tengerpart 😊)

DB

Factor_007
magyaráza már el nekem valaki hogy hogy müködika spellmaking. mer vettem egy levitatet és nincs benne "municio". namost a spellmaking nemtom mire jó ugyanis "municiot" nem hogy lehet ha lehet egyáltalán. ráadásul épp a corprus deaseben szenvedek, ugyhogy nincs idõm várni migmagátol feltoltodik ha feltoltodik egyáltalán.

Rubint
Sanca!

Hol szerezted a daedric pauldront? Tegnap láttam a karaktereden (vagy az más volt?). Nekem sem ártana 😊))
(Minden megoldás érdekel Divayth Fyr kinyírásán és páncéljának leügyeskedésén kívül 😊)

CS@
Miért nem tudod feltölteni ?

Rubint
Az én "egyszerû" verzióm (de szerintem nem vagyok egyedül vele) a Grand soul gem golden saint-el megtöltésére (az biztos jó bármire 😊):

1.Summon Golden Saint varázslat megvesz. (Felen Maryon, Tel Branora)
2. Kisebb gyûrûbe 10 mp-el idézés betesz. (Elcastolni úgyse tudnám) Nálam össz. 40-es töltéssel rendelkezik, de ez is elég egymás után 3-4 GS-t idézni.
3. Azt hiszem Umbra sword-bõl soul trap rányom.
4. GS-t szarrá ver 😊))

Egyébként 20-ik szint után hihetetlen mennyiségben dobálja a játék a grand soul gem-eket. Barlanglakó haramiák is azt õrizgetnek némely hordóban. Ez a gyakoriság viszont lényegében teljesen feleslegessé teszi az Azura Star-t, de lehet csak én nem "encsantolok" eleget 😊))

lwb
Én úgy szoktam lopni, hogy:
1. megszerzem Gnisisnél az Amulet of Shadowst
2. magamra nyomom az Amulet of Shadowst (80% kaméleon)
3. invisibilityt varázsolok
4. amikor nem figyelnek felveszem a tárgyat

Még nagy sneak sem kell hozzá...

lwb
Próbálj meg lopni a balmorai GOMból. Van feltötletlen 100% az asztalon. Vigyázz, nehogy lebukj! Láthatatlanság/kaméleon sokat segít.
Aztán egy soul trap tekercs és keresel egy nagy monsztát.

Jobbat nem tudok.

lwb
Kösz. Csekkolom!

Lejött a Bloodmoon idõközben nekem is... Nyomom ezerrel. Hát nehézségre nem az én karimra tervezték, pedig nincs is agyontápolva. De a sprigganek pl. nagyon bejöttek!

Hat en 1 nap alatt toltam vegig, kb 12-14 ora jatekido.

Milyen hosszú a fõ szál?

CS@
Ha gondolod nézd meg (a sok extra modell +miegymás miatt relatíve nagy lett 13Mb).
A FortifyAttack/DrainSkill maradt a 2/1es arány (nem enchant hanem script).
Nagyjából megközelítik itt ott egy pajzs tudását.
Egy kicsit sem olcsóak (de gondolom a pénz nem probléma legfeljebb elbarterolod).
Ha valami nem tetszik írd át a TESel.

CS@
531

Aha. Mondjuk nekem mindig bejott az ha eloleptettek😊)

Az East Company-s küldiket sztem mágus karival is meg lehet csinálni. Az elsõ pár feladat után ugyanis választhatsz hogy Carnius-t(Frostmoth erõd) vagy pedig Falco-t(Raven Rock) támogatod. Ha Falco-t választod akkor õ egymás után adja a küldiket de nem fog elõléptetni. Én már megcsináltam egy csomót de még mindig elsõ rangban vagyok. Szal sztem így isvégig lehet nyomni ezt a szálat.

Honan lehet leszedni? Most veszek majd java-s mobilt

Amugy vegigvittem a foszalat, egeszen erdekes😊
Es mikor a harmadik verhold profecia is beteljesul, a hold, a fekete egben, veresen tundoklik a csillagok kozt.

Mekkora feeling...😊)

Durva ez a 67-es harcos. Alapbol(non-licentrophy formaban) mennyi a hp-d?

(veletlen tabot nyomtam) szal: ...lasd a #11841 mommentem.

A fortify ugy mukodik hogy a spellnel vagy kotyvaleknal kiirt idon belul megnovel az adott atribut vagy skill erteket, anyival amennyi le van irva. En eloszeretettel hasznalom ezt konstansba, lasd

Luck - amint a jatek - leirja mindent befolyasol kis szinten. Nagyon hasznos szvsz. Befolyasolja a castolast, a tol-ig dmg-t, a psychical dmg eselyet, meg ezek mellet az encsantolas sikeret, a security hasznalatat, stb...
1 keplet hogy tudd hova tenni a fontossagat.
Spell Chance:
( + + - ) * ( 0.6 + <0.4 * Current Fatigue / Max Fatigue> )
Amugy en akkor szoktam tenni a luckra(mindig) ha 3-nal kevesebb atributomra van szorzo.

lwb
hogy állsz a kétkezes harccal? nem sürgetésbõl, csak kíváncsi vagyok.

lwb
ne is mondd... még négy file hátra van. dög lassan töltök. vagy csak nekem tûnik lassúnak az 50-70k...

Ja már megtaláltam, Raven Rocktól Észak-Keletre van. Nyomjátok bloodmoont mer rohadt jó

CS@
Ma mutatta egy kedves ismerõsöm a legegyszerûbb restore magicka -t :
+100FortifyMagicka +100IQ 1sec elsütögeted néhányszor és van egy jó adag magickad.
Mondtam is neki ,hogy ez marha jó meg minden de mi van ha nincs annyi magickam ,hogy elvarázsoljam ?
Erre van az amulett.

CS@
-1ha

CS@
Valóban elõfordulhat olyan eset ahol nem csít a TES ,de fõként olyanokra gondoltam mint a „VivecKiller”.
Ha mondjuk ha olyan kari eltûnik a helyérõl akinek nem kéne akkor bõven belefér a TES .
Nekem egyszer eltûnt az AldRuhn –i teleporter de inkább visszatöltöttem egy korábbi állást amikor még ott volt és szerencsémre ott is maradt.

lwb
Néha még a konzol/TES sem cheat. Ha választanod kell ugyanis, hogy vagy ez, vagy kezded elõrõl az egész játékot mert valamit rettenetesen elbarmoltál, akkor hülyeség nem élni vele.
Persze, ha Lajoska TES-ben legenerál egy "Vivec-ölõ" kardot, ami konstansba +100-zal megnyomja minden fõjellemzõd, az már kõkemény csít.

Ha valaki megcsinálta már ezt a küldit akkor segítsen plíz. Falco Raven Rock-ban megbíz hogy vigyek el egy jelentést Carnius-nak az erõdbe 5 óra alatt, de az a majom épp nics ott mert elment vmi Brodir Grove nevû helyre és ezt nem találom. Az idõ letelte után meg egyszerûen kirúgnak Company-ból

CS@
Sanca:
#11893 : Hát
ezt
tudja(ami nem látszik az mind 0) ,ha jól láttam este 8kor átváltozik reggel 6kor vissza.
Ez idõ alatt nem varázsolhatsz és nem foglalkozhatsz tárgyakkal semmilyen szinten (invertory sincs)
Jár még néhány extra hozzá : constans1HP restore ,25NightEye, Rengeteg DetectAnimal, ellenállás common+blight ellen.
Az már inkább érdekesség ,hogy otthon (RethanM) az emeletrõl lejönni nem tudok mert nem férek át a boltív alatt.
Nem sokat szórakoztam vele mert folytatni akartam a sztorit (de azért mentettem egy olyat is ahol már meg vagyok harapva).

#11893 : Nem csít ez egész egyszerûen túlzás !
Csít számomra az ha konzolból ,tesbõl vagy bármilyen más a játékban alaphelyzetbõl nem található megoldással jutnék valamihez.

lwb
asszem a balmorai mage guildben a dunmer fickó árul valamilyen levitate-et. azt meg majd spellmakerrel beállítod magadnak.

Factor_007
nem tudja valaki hol lehet levitáció vartázslatot venni? mert edig akárhol néztem senki nem árult ilyen pedig mostmár kéne nagyon.

Sok sok fasz-t jelent swed nyelven😊

lwb
ezt most csak én nem vágom vagy más se?

lwb
Nekem meg nem javas a mobilom. 😞

Basszus, még 20 x 15 mega hátra van a bloodmoon letöltésbõl...

Heh.
Engem nem erdekelnek sem az Elder Scrolls elozo reszei, sem a mobiltelefonokon valo jatek😊

lwb
Félelmetes a karid! 😊
Olvastad a hivatalos website-ot? Lehet javas mobilon is jáccani elder scrollst!